Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 1,034)
 • In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #524556

  Ik geloof dat vd Hoorn zelf in een recent interview hier op Wielerflits heeft aangegeven zelf ook niet geheel tevreden te zijn.
  Ik meen mij te herinneren dat hij 1 of twee keer ziek is geweest in of in aanloop naar een belangrijke fase van zijn seizoen, al zei hij erbij zich daar niet achter te willen verschuilen.

  Nu is het volgens mij ook zo dat hij dit jaar een zwaarder programma reed als voorheen en dat zal ook doorgewerkt hebben op zijn conditie.
  Hopelijk kan hij daardoor komend seizoen een extra stap zetten.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #518492

  Ik denk juist dat de ploeg wellicht wel weer de keuze voor de Tour of the Alps zal maken.
  Mede door wegvallen van California ontstaat daar op de kalender meer ruimte voor renners om rust te nemen of een hoogtestage te doen.
  Ik kan mij dan voorstellen dat er bijvoorbeeld renners zijn die de Alps nog rijden aan het eind van een blok wedstrijden en voor een weekje rust gevolgd door hoogtestage (renners die via hoogtestage naar de Tour toewerken bijvoorbeeld)
  En/of dat er renners zijn die na een hoogtestage de Alps gebruiken om wedstrijdritme op te doen om daarna door te gaan naar de Giro.

  Het zal afhankelijk zijn van de seizoensindeling van met name de kopmannen natuurlijk, valt de keuze bijvoorbeeld op Yorkshire of the Alps?

  Maar ze hebben genoeg renners met voldoende klimmend potentieel om er een deftige selectie naartoe te sturen

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #518185

  Ik denk in elk geval dat als je drie kopmannen van het kaliber Roglic Dumoulin en Kruijswijk hebt voor een algemeen klassement je de ambitie moet hebben om voor winst te gaan.

  Ikzelf zou daarom graag Steven in de Giro en Vuelta zien omdat hij normaliter beter in een 3 weekse ronde tot zijn recht komt dan in een 1 weekse (gezien zijn herstelvermogen)

  Bovendien heeft Steven nog een revanche te halen in de Giro, wat weer goed kan combineren met een start in de Vuelta.

  Alle drie die mannen opstellen in de Tour zou ik persoonlijk niet doen.
  Met twee kopmannen naar de Tour en 1 kopman plus een schaduwkopman in de persoon van de Plus of Bennett naar de Giro zou wat mij betreft logischer zijn.

  Ikzelf verwacht Dumoulin en Roglic samen in de Tour, al was het maar ondat Roglic zijn voorkeur al heeft uitgesproken, en ik denk dat top zijn in de Giro voor Tom moeiljk zal worden.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #517670

  Ik had al weleens van Slipping Rib gehoord, maar had totaal de link niet gelegd naar George zijn klachten.
  Klinkt vrij rigoreus om diverse ribben of delen ervan te verwijderen.
  In de praktijk betreft het vaak de zwevende ribben die welliswaar dienen ter bescherming van interne organen, maar niet cruciaal vastzitten aan de rest van de ribbenkast; het verwijderen van deze zwevende ribben zal dan ook nagenoeg geen geen impact hebben op de kracht/functie van de ribbenkast.

  Ik hoop voor zowel de ploeg als George zelf dat hiermee het euvel definitief tot de verleden tijd behoort en dat hij komend seizoen een hoger niveau haalt dan ooit tevoren.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #516780

  Ik hoorde van een kennis die Tom recent tegenkwam op een feest dat hij nog steeds met krukken loopt.
  Die kennis heeft Tom niet gesproken maae slechts gezien, het zou dus kunnen dat hij uit voorzorg nog met krukken liep, maar het klinkt niet heel hoopgevend.

  Dat lijkt mij dan ook een stevige wintervoorbereiding uit te sluiten en daarmee een start in de Giro (voor de winst) niet erg waarschijnlijk.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #515636

  @dempols,

  Ik kan je helemaal volgen in je eerdere betoog, ook ik vind het noemen van elke onbekende renner die 10e wordt in het criterium van Emmer-Compascuum of waar dan ook bijzonder overbodig, en ik kan er best om lachen dat na die hele revue van namen uitgerekend Pfingsten die op het eerste gezicht ook niet voor de hand ligt gecontracteerd wordt.

  Mijn punt is dat je bewering niet kloppend is.
  Jij beweerd dat er een hele lijst renners is aangetrokken in de jongste jaren die voordien niet genoemd werden waarbij je een aantal renners als voorbeeld geeft.
  Ik bestrijd simpelweg dat die renners niet genoemd zijn (of in elk geval niet onderbouw)
  Om drie voorbeelden uit jouw lijstje als voorbeeld te nemen zijn destijds Tolhoek, Bouwman en ook Roglic uit en te na besproken door nagenoeg alle actieve leden op dit forum, en ik neem aan dat je het met mij eens bent dat deze niet genoemd zijn op basis van een top tien klassering in een 3e divisie rondje aan de andere kant van de wereld.

  @dempols,

  Het is overigens niet persoonlijk bedoeld hoor.
  Ik zit ook vaak onwillekeurig mijn hoofd te schudden als ik weer eens een reeks renners (11e in Guangxi bijv.) voorbij zie komen uit de mauw van deze of gene.
  En soms gniffel ik er ook wel om.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #515607

  @dempols

  Tolhoek en Bouwman zijn destijds in ieder geval door mij genoemd
  Bouwman na zijn eerste wedstrijd als stagiair bij de ploeg omdat Steven Kruijswijk en Bram Tankink erg over hem te spreken waren, en Tolhoek na zijn sterke ronde van Zwitserland (inclusief winst bergtrui) in dienst van Roompot, en vanwege de link met Niermann.

  En zo zijn er wel meer namen die jij noemt in je lijstje ‘niet genoemde’ renners die ik wel degelijk voorbij heb zien komen in de maanden voordien.

  Niks erg aan verder, de ploeg trekt alleen renners aan waar ze zelf potentie in zien en/of die passen in hun filosofie.
  Pfingsten is er daar blijkbaar 1 van.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #513564

  Robert Gesink is een boer in hart en nieren

  In reactie op: Nieuwe fiets – keuzes, keuzes #510700

  Nu bij Mantel, de cube Agree Ultegra DI2 (eleltronisch schakelen)

  Zeer comfortabel model mits je uiteraard de juiste maat en afstelling te pakken heeft.

  Mantel heeft zowel winkels als een webshop

  https://www.mantel.com/cube-agree-c62-sl?r=L3JhY2VmaWV0c2VuJmFjdGlvbltdPTEjc3RhcnQ2

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #509687

  @Romans,

  Ik sluit niet uit dat @Yeez gelijk heeft.

  Nagenoeg elke wedstrijd die hij reed heeft Primoz scherp moeten zijn omdat hij overal meedeed voor de overwinning.
  Hij heeft bijzonder gefocust toegeleefd naar de Giro, en daarna op een zelfde manier de Vuelta benaderd en gereden.
  Dat vraagt nu eenmaal heel veel mentale energie, en die mag dan wel eens op zijn, ook bij een groot kampioen als Primoz.

  Hij heeft een dijk van een seizoen gereden, een slopend seizoen.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #508150

  Van Emden en Leezer lijken mij nagenoeg hetzelfde type al is over het geheel van Emden de betere tijdrijder, maar ook Leezer staat in een TTT zijn mannetje.

  Ik denk dat je als de keus tussen die twee gaat verder moet kijken naar het beoogde voorprogramma van de renners in kwestie, hun persoonlijke voorkeuren.
  En wellicht de voorkeur van de beoogd kopmannen in de beslissing wie van de twee mee gaat naar de Tour

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #508135

  @kelderfan,

  Je opmerking aan het adres van Morgenstern over dat hij ‘weer’ lekker bezig is, en zijn reactie ‘zinnig’ zou zijn.

  Ik bedoel Leezer in een rol vergelijkbaar als Martin, kopwerk kunnen doen voor de beide kopmannen, hen uit de wind zetten/houden, en als sterke pion voor in een mogelijke waaier situatie.

  Je kunt een Tourploeg zelfs met 2 absolute kopmannen niet louter en alleen met klimmers vullen.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #508123

  Sorry hoor @kelderfan,

  Je hebt mij laatst aangesproken op het feit dat ik jou te hard aanpakte, dan lijken mij nu excuses van jouw kant aan @S. Morgenstern wel op zijn plaats na die misplaatste opmerking van je.

  ON topic:

  Ik deel de visie van Rahim dat de ploeg niet per definitie op zoek hoeft te zijn naar en extra of ervaren klimknecht.

  Zoals Rahim terrecht opmerkt zijn jongens al Tolhoek, maar ook en misschien wel met name Kuss volgend jaar weer een jaar rijper en meer ervaren, waar je bij mag aantekenen dat de ervaring van het succesvol beschermen van een leiderstrui in diverse WT rondes en met name natuurlijk nu de Vuelta van goudwaarde kan zijn.

  Gezien zijn leeftijd en het feit dat hij na Roglic en Kuss voor hem relatief laat in de wedstrijdwielersport is ingestroomd denk ik dat Harper vrij snel vrij grote stappen zou kunnen gaan zetten in zijn ontwikkeling.
  Zo zie ik hem in het voorjaar wel een aantal WT rondjes starten zoals Catalunya, Parijs Nice, Dauphiné en dan de Vuelta rijden in het tweede deel van het seizoen.
  Ik denk overigensdat ook Vingegaard daar tegen die tijd aan toe zal zijn.

  Afhankelijk van etappeschema’s en TT kilometers en met voorbehoud van de fysieke gesteldheid van renners als Dumoulin en v Aert zou je nu al alle drie de grote ronden globaal kunnen indelen op een manier dat er een meer dan behoorlijke selectie staat.

  Zo denk ik aan het volgende:

  Giro:

  Kruijswijk
  Bennett
  Bouwman
  Hofstede
  Tolhoek
  Groenewegen
  Roosen
  V Emden / Martens?

  (De laatste drie op basis van een mogelijke Giro start van Groenewegen door focus op GC in Tour, op een palmares van een renner van zijn statuur hoort wat mij betreft sowieso een Giro rit te staan)

  Tour:

  Roglic
  Dumoulin
  DePlus
  V. Aert (mede als sprinter bij gelegenheid)
  Kuss
  Gesink
  Martin
  Leezer? (Als gids op het vlakke)

  Vuelta:

  Kruijswijk
  Bennett
  Harper
  ………..

  Zo zie je al dat er met het huidig bekende rennersbestand al een hoop mogelijk is.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #507838

  Ik vind het ook wel opmerkelijk dat er nog geen officieel persbericht is met betrekking tot Harper.
  Hij was blijkbaar al in Nederland bij sponsor MLine, dus tijd en mogelijkheid genoeg om zijn eigen reactie op zijn overstap op te nemen.

  Tenzij ze wachten om het te bundelen met ander nieuws zoals een of meer andere transfers of verlengingen?

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #507342

  Het is niet voor niks dat er diverse Specialized en Trek modellen op de markt zijn die de Celeste kleur heel sterk benaderen.

  En al met al, al duurt het even voor je er aan went past het wel bij veel kleuren (dat is althans mijn mening)

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #506686

  @tendam

  Omdat volgens de theorie van een veel gehoord forumlid iedere renner die de hoogtestage in kuhtai heeft gedraaid, en ook iedere renner die de Vuelta zou rijden bij zou tekenen (indien diegene niet nog een doorlopend contract had)

  Powless rijd de Vuelta, dus zou hij volgens bovenstaande theorie wel bijtekenen of al reeds hebben bijgetekend.

  Toegegeven, ik had gehoopt dat Powless bij zou tekenen omdat ik wel geloof in zijn potentie ondanks dat het er tot deze Vuelta niet echt uit is gekomen.
  Maar een verrassing dat hij voor een vertrek naar EF mag het toch niet genoemd worden.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #500754

  @apemantus

  Dat lijkt me sterk als je start met zoveel ambitie, zelfs zonder klassement had Steven nog alle kans om zoals Robert Gesink vandaag zich te laten zien en een poging te doen een rit te winnen

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #498770

  @kelderfan

  Wat wil je nu? Dat ze Torjus Sleen contracteren? Of toch Niklas Larsen? Of misschien wel iemand die morgen een wedstrijdje wint of goed knecht?

  Moeilijk kiezen he??

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #497565

  @kelderfan

  Als ik je gekwetst heb dan spijt mij dat oprecht, dat was niet mijn bedoeling.
  Ik vraag mij gewoon echt af en toe af waar je het allemaal vandaan haalt of dat je ons allemaal in de maling zit te nemen.

  Als je (ondanks je overtuiging dat Bennett zal blijven) Vakoc aan TJV linkt als mogelijke versterking alleen maar omdat hij een of twee keer een koffierondje met TJV renners reed dan kan ik daar net als anderen met de beste wil van de wereld de logica niet in zien.

  Zelf heb je ook al jaren Jack Haig (ben ik zelf ook fan van) vooruitgeschoven als mogelijke versterking nadat je hem diverse keren op de foto’s van Gesink hebt gespot tijdens hun gezamelijke trainingsrondjes, alleen al het feit dat die transfer er nooit is gekomen en Haig bovendien keer op keer zijn contract bij zijn ploeg verlengd toont al aan hoe voorbarig de conclusies omtrent een bepaalde renner zijn als je die baseert op een of twee koffierondjes in gezelschap van TJV renners

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #497423

  @assen

  Ik wil er niemand mee kwetsen, ik zeg het zoals het is.

  Dat in bovenstaand voorbeeld Vakoc door kelderfan heftig gelinkt wordt aan Jumbo enkel omdat hij een koffierondje gemaakt heeft met een aantal collega wielrenners (die gekleed gingen in het geel-zwart) en daarvan foto’s op zijn instagram plaatst is een schoolvoorbeeld van de dingen die kelderfan op wekelijks/zo niet dagelijkse basis het forum op slingert en er daarbij dan vast van overtuigd is dat hij weleens naar Jumbo zou kunnen komen.

  Sorry, maar dan lijkt het mij echt of je dat soort dingen puur plaatst om maar te kunnen lachen, of dat je een vreselijk naief of kinderlijk beeld van de wereld hebt.

  Ik vraag mij regelmatig af of wij allemaal door kelderfan in de maling genomen worden, en ik weet bijna wel zeker dat ik daar niet de enige in ben.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #497327

  @kelderfan

  Er zijn diverse mensen die zich met regelmaat afvragen wat jij ziet wat anderen ontgaat.
  9 op de 10 keer dat jij een verwijzing maakt is de logica vrij ver te zoeken of ingegeven door kinderlijke logica die weldenkende mensen ontgaat.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #497312

  Ik zie Vakoc nou niet echt als een mogelijk vervanger voor Bennett, is denk ik toch eerder een type zoals Martens, niet echt een klimmer zoals Bennett.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #497239

  Ik ben eigenlijk ook wel benieuwd op welk Bianchi model de beloften gaan koersen

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #496855

  @kelderfan

  Vanaf het begin, en ook in het artikel op de site wordt duidelijk aangegeven dat het gaat om renners waarvan er diversen zijn die disciplines combineren.

  Zo blijft bijvoorbeeld Fisher Black voorlopig de baan met de weg combineren.

  In de huidige selectie zullen daarmee ook al wel jongens zijn opgenomen die in het veld aktief zullen zijn.
  Er is dus absoluut geen noodzaak om ‘veldrijders’ aan te trekken

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #496844

  Dan zou het dus logisch zijn om elk opvolgend jaar rond de 2 tot 4 nieuwe renners aan te trekken om na verloop van tijd een enigszins evenwijdige in en uitstroom te creëren.

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 1,034)