Aangemaakte reacties

9 berichten aan het bekijken - 1 tot 9 (van in totaal 9)
 • In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #459920

  Mbt het ziek zijn? Als je niet op het randje aan een ronde begint ben je toch gewoon niet in vorm? 90% in de Giro zal voor het lekkere toch net iets te dun staan?

  In reactie op: Verbeterpunten Wielerflits #459706

  @redactie
  Ik snap nog steeds niet waarom beide niet naast elkaar kunnen bestaan? Als het puur financieel is moet daar toch ook een andere oplossing voor zijn?
  Een liveblog is leuk als je niet voor de tv zit, maar voor iedereen die op de tv kijkt is dat blog totaal overbodig: wat er zojuist op tv is gebeurd, maar dan vijf minuten later…
  Er zijn hier, als ik het zo terugtel een veertigtal reageerders die zo’n volgtopic voor 95% van de berichten dragen, ik reken mijzelf hier niet toe. Dat lijkt op zich geen grote groep, maar het zijn, denk ik, wel jullie meest fanatieke en reageerders en misschien ook de personen die het wielrennen het intensiefst volgen.. Het is leuk en aardig dat jullie iets anders willen maar deze groep zijn wel degenen die het niveau van de reacties omhoogtillen…
  En dan ga ik nog één heel gemeen dingetje zeggen; als jullie werkelijk overtuigd zijn van de meerwaarde van een liveblog, waarom dan zoveel weerstand tegen het openen van ook een volgtopicje? Dat is toch ook jullie eigen site en geen concurrentie?

  In reactie op: Het 'wat-luister-je-nu' topic #95796
  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2015 #95536

  LottoNL heeft trouwens voor 1800euries aan boetes binnengeharkt deze tour. 300 Euro meer dan de nummer 2.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2015 #95507

  Ten Dam
  Bennett
  Keizer
  Tjallingi
  Teunissen
  Van Winden
  Wagner
  Asbroeck
  Hofland/Wynants?

  In reactie op: Wielertransfers 2015 -2016 #95430

  @wilco
  Nee, maar cyclotransfert is wel echt de bodem van de ton schrapen.

  In reactie op: Wielertransfers 2015 -2016 #95417

  @wilco
  Cyclotransfert is niet echt een bron die ingeleid is. Da’s gewoon heel veel roepen en dan blijkt er vanzelf een percentage te kloppen (die hij dan nog drie keer retweet)

  In reactie op: Je mening over het wielercommentaar #95364

  @Di Rossi
  Het zou misschien helemaal geen slecht idee zijn als een Commercieel ook een bod zou doen op het wielrennen. Dat die commentatoren ook eens op hun prestaties worden afgerekend. En wat zend de NOS nou helemaal uit? de Tour, Roubaix en de Amstel en dat is het wel zo’n beetje. Dus je kan met relatief weinig inspanning de NOS uit de markt drukken. Echter, ik denk dat ze bij bij RTL wel doorhebben dat maximale winst valt te behalen door met Tour du Jour alleen maar mee te liften.

  In reactie op: Wielertransfers 2015 -2016 #95241

  Wat betreft Sky; die hebben tijdens de Tour gewoon met een heleboel man gebabbeld (Landa, Inxausti, Izagirres, Kwiatek) en de boel warm gehouden. Ze zijn uiteindelijk op zoek naar 1 vervanger voor Porte. En gezien de recente uitspraken van meneer Tinkov en het akkefietje met het oortje zet ik mijn geld niet op een Spanjaard, maar op Majka naar Sky.

9 berichten aan het bekijken - 1 tot 9 (van in totaal 9)