Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 42)
 • In reactie op: Arry’s ‘CQ-Vuelta spel 2021’ #734942

  Gefeliciteerd Sies en Arry weer mooi geregeld. Zelf na in het begin wat degradatiestress te hebben gehad nog mooi richting het midden gekropen. Door het uitstappen van MAL helaas geen linkerrijtje, maar de supporters zijn met de handhaving wel tevreden.

  In reactie op: Sportpools Vueltapool 2021 #728673

  Onbegrijpelijk dat ik Mas voor de Vuelta niet eens heb overwogen. Er zijn altijd een paar punten renners waar je op voorhand van zegt, nee Dankje en een aantal waar je over moet twijfelen. Mas had op zijn minst in die laatste categorie moeten zitten.

  In reactie op: Arry’s ‘CQ-Vuelta spel 2021’ #724573

  Vooraf alle ballen op Trentin, ik denk die gaat voor groen. Toen Molano meeging, was ik er al bang voor en het kwam uit en ‘simpele’ lead out voor de vlakke etappes. Het gaat vechten worden tegen degradatie ;)

  In reactie op: Arry’s ‘CQ-Vuelta spel 2021’ #722803

  Daar lijkt het bij Ab niet op

  In reactie op: Arry’s ‘CQ-Vuelta spel 2021’ #722758

  Is dan nu overgebleven budget niet eens meer van belang?

  In reactie op: Sportpools Vueltapool 2021 #722586

  Er zijn zoveel mogelijk interessante nul punters, dat ik nu vooral twijfel of ik Jakobsen meeneem of Trentin / Matthews. Het is de optie voor een 0 punt kluns vs een 1 punter.

  In reactie op: Sportpools Tourpool 2021 #722056

  Aangezien er denk ik geen specifieke Vuelta Sportpools komt, ga ik toch maar hier er even op door.
  Vind ook deze wel weer een puzzel. Zijn gewoon veel twijfelgevallen, ook met de gewijzigde sprinttrui punten, zijn sprinters dit jaar wat interessanter dan andere jaren. Moet van de 25 toch terug naar 20-23…

  In reactie op: Arry’s ‘CQ-Vuelta spel 2021’ #720461

  Ja gezien bod 2 heb ik inderdaad iets te enthousiast geboden op Mal. Ik dacht alleen aan de tour waarbij ik na ronde 1 maar 1 renner had die eigenlijk als opvul renner diende. Dat risico wou ik voorkomen, geen idee hoe ze het daadwerkelijk gaan doen, maar met Mal, Pernsteiner & trentin wel tevreden. Twee vrijbuiters en goedkope opvulling + hopen op een goed team klassement van Jumbo

  In reactie op: Arry’s ‘CQ-Vuelta spel 2021’ #720121

  Bod net verzonden, ik dacht dat de ervaring van de Tour zou helpen, maar wat heb ik er van geleerd, geen fluit. Gewoon weer kww…

  In reactie op: Arry’s ‘CQ-Vuelta spel 2021’ #718724

  Ik wil graag weer een poging wagen. Leuk!

  In reactie op: Arry’s ‘CQ-Tourspel 2021’ #714831

  Vergeten de felicitaties over te brengen op WIDMollema?. Een knappe prestatie, mooi team!

  In reactie op: Arry’s ‘CQ-Tourspel 2021’ #714570

  Super gedaan Arry, een leuk spel. Lastig om mee te doen voor de overwinning als bij bod 1 alleen de opvulling renner het tot je selectie haalt.

  Een tegenvallende Kragh Andersen, maar met Mas, Mezgec, Theuns & guerreiro toch voldoende om bovenkant rechterrijtje te staan. Op naar de volgende…

  In reactie op: Sportpools Tourpool 2021 #714496

  @sammysosa volgens mij is achteraf je wissel toch nog positief uitgepakt

  Zelf heb ik last minute ook Sagan & Kragh Andersen ingewisseld voor Van Aert & Porte. Dat was ondanks een teleurstellende Porte een goede wissel.

  Opvallend is dat je met 19 bestede punten de best scorende team kon samenstellen.

  In reactie op: Arry’s ‘CQ-Tourspel 2021’ #702534

  Oja zo worden sprinters wel nog meer beloond, winnaar vlakke etappe is ook dagwinnaar puntentrui.

  In reactie op: Arry’s ‘CQ-Tourspel 2021’ #702531

  Nou ik denk niet dat je dagelijks punten krijgt voor de leider in het punten of bollen klassement, maar per dag.

  Dus stel morgen gaat Tim Declercq in de ontsnapping en pakt daarbij 3 bollenpunten wat wellicht het max is voor die dag, krijgt hij de 15 punten. Ook al wordt die in de einduitslag van de dag 168e

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #702530

  Maandag wordt het sprinten, is het dan wel/niet logisch om de trui dragers mee te nemen of gaat het puur om de etappe uitslagen. Sorry noob question…

  In reactie op: Sportpools Tourpool 2021 #702295

  Mijn twee overwogen opties als Kluns waren Hirschi & Froome. De laatste is het gebleven, maar wat dat betreft fijne gedachte dat ze er beide bij lagen. Man man, wat een valpartij die je uiteraard persoonlijk niemand gunt

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #701916

  Nieuw bij dit spel en verwachting is dat ik niet dagelijks een team opstel, te lui daarin, toch maar een team geselecteerd om te kijken of het wel/niet mijn ding is.

  Team:

  Pogacar
  Roglic
  Alaphillipe
  Woods
  Haig
  Uran
  Porte
  Kelderman
  Gaudu
  Van Aert
  Colbrelli
  Ewan
  Demare
  Pedersen
  Bouhanni
  Coquard
  Cavendish
  Mezgec
  Cattaneo
  Kung

  In reactie op: Sportpools Tourpool 2021 #701793

  Nou worden er nog last minute wijzigingen doorgevoerd. Vervelend zo’n uitspraak van Laporte, laten staan of wisselen voor een ander?

  In reactie op: Sportpools Tourpool 2021 #701427

  Ja dat is geen verkeerde wissel, vooraf ingeschat dan hé

  In reactie op: Sportpools Tourpool 2021 #701290

  Waar ik gisteren dacht, ik ben er wel uit, ik laat het zo. Ben ik vandaag in de puzzel opeens een plan b tegengekomen die mijn inzien wel ‘gevaarlijker’ is, maar als het uitkomt ook meer kansen geeft op veel punten.

  Durf ik een driepunts groene trui kandidaat + 0 punter te wisselen voor van Aert & 1 punt sprinter

  Quote:
  Zouden jullie voor Uran+Cav gaan of voor alaphilipe+nuller?
  Flip lijkt me alleen zijn 3 punten waard als hij mee gaat doen voor 1 van de truien dan wel GC.

  Ik zou Uran er in willen hebben, maar wellicht wel kijken of je CAV op een andere wijze kan upgraden naar Ala. Ik denk dat er goedkopere sprintkannonen zijn die beter kunnen scoren dan CAV eerlijk gezegd.

  In reactie op: Sportpools Tourpool 2021 #700470

  50 geloof ik per zwart punt. En wat betreft goede nulpunters, een Haig of O’Connor in combinatie met van Aert vs Uran & Valverde bijv. weet ik niet of dat in totaliteit meer punten gaat geven.

  In reactie op: Sportpools Tourpool 2021 #700460

  Met de laatste berichten zit ik nu toch weer te twijfelen of van Aert niet toch noodzakelijk is binnen het team, maar hoe.

  Scenario 1
  Een drie punt sprinter eruit halen en wisselen voor van Aert en een 1 punter, maar is die combinatie veel beter dan die topsprinter en een 0 punter. Ik waag het te betwijfelen mochten ze alle vier dan niets tegenkomen.

  Scenario 2
  Twee een punters eruit halen en wisselen voor van Aert en een extra 0 punter. Nee, dan geloof ik niet dat ik er op vooruit ga.

  Scenario 3
  Mijn kluns upgraden naar Matthews (sprinter error error) of Hirschi of wellicht zelfs MAL en zo de mogelijkheid hebben om van een 1 punter van Aert te maken. Hmm, naar Hirschi is een optie, maar dan wil ik de ‘zekerheid’ dat van Aert sprint en voor groen gaat haha

  In reactie op: Sportpools Tourpool 2021 #700086

  Ja Merlier & Laporte lijken zeker van hun plekje. Heb ook vrij veel sprinters, wellicht wel teveel, maar 0 punters die klassement gaan rijden en in de weinige bergetappes veel punten halen zie ik ook niet direct. Wellicht een Hamilton, Vingegaard of O’Connor, maar of dat meer loont dan een Bouhanni…

  Ik zou vooraf gebaseerd op het parcours het liefst een verdeling hebben van 8 klassement & 6 sprinters

  In reactie op: Sportpools Tourpool 2021 #700024

  Begrijp me niet verkeerd, want daar ben ik het volledig mee eens. Je ziet het echter alleen ieder jaar weer gebeuren dat men toch een sprinter kiest als kluns. Dan denk ik uit de keuzelijst bijv. een Matthews een pick kan zijn met zijn twee punten.

  Voor mij, op dit moment, nog één twijfel geval voor de laatste plek. Bouhanni, van Poppel of Bol (met evt. nog mogelijkheden naar Walscheid of Turgis). Ik heb al een aantal keren geswitcht tussen de eerste drie.

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 42)

Laatste nieuws