Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 28)
 • In reactie op: positief forum? #365848

  @Poeksel; ik denk dat het idd kan veranderden, maar dat is andersom ook zo. In het basisonderwijs zie je veel teams bestaande uit alleen vrouwen en dat is mijn inziens ook niet wenselijk. De teamdynamiek en het onderwijs verbetert aanzienlijk als er dan meer mannen bijkomen, ook veel beter voor de kinderen. Mixed is in veel gevallen vaak beter.

  Ben trouwens wel benieuwd naar wat we in de ronde van Zwitserland te zien krijgen, als ik het tijdschema met het moment van TV uitzending zo bekijk lijkt het erop dat we niet veel van de eerste 2 beklimmingen kunnen zien…
  Eerst maar eens de nieuwe podcast van ten Dam beluisteren. Echt een aanwinst die podcast!

  In reactie op: positief forum? #365746

  @Bikepure; klopt helemaal!! Het is ook goed om het oneens met elkaar te zijn; agree to disagree! Maar dan op respectvolle, inhoudelijke en genuanceerde wijze naar elkaar, over renners, ploegen etc… Dat is wat ik met positief bedoel.

  In reactie op: positief forum? #365726

  Prachtig hoor! Warbasse in de aanval en toch ook op het podium, heerlijke renner! Heb ik echt een zwak voor gekregen toen hij vorig jaar dat interview gaf na zijn overwinning en ineens helemaal overmand raakte van emoties. Later las ik een prachtig stuk van/over hem over zijn strijd om prof te blijven en door te zetten. Echt heel mooi, kwetsbaar en eerlijk!
  Oomen nog weer een dag in het groen. Schitterend! Überhaupt reden de Nederlanders toch weer sterk! En Padun heb ik inmiddels gespot!

  In reactie op: positief forum? #365668

  @innrt; Oh Sivakov is ook echt nog maar heel jong! Als ‘nieuweling’moet je dus ook wel wat geluk hebben met wat voor ploeg je aan een koers start. De meesten zullen wel moeten knechten in eerste aanvang. Lijkt me voor de renners ook wel een flinke omschakeling qua mindset, al weten ze dat natuurlijk van tevoren ook wel. Maarja theorie en praktijk lopen niet altijd synchroon

  In reactie op: positief forum? #365657

  @starlynk; bedankt voor de info! Zo leer ik weer wat bij, thanks

  In reactie op: positief forum? #365648

  @starlynk; ga ik doen! Heeft in ieder geval al mooie resultaten neergezet als ik PCS zo bekijk. Wat voor type coureur is hij, een klimmer, meer middengebergte of een alleskunner? Heeft hij een goede punch?

  In reactie op: positief forum? #365637

  @Dazzler; ze willen waarschijnlijk gewoon graag aandacht en als dat de reden is kun je dat vaak beter gewoon negeren, werkt bij peuters vaak ook het beste ;-)

  @Senne
  ; hahaha ja zover was ik nog niet, ik zit nog in Zwitserland.

  Ik zal eens letten op die Padun…

  In reactie op: positief forum? #365578

  @8.6; ‘Ietwat onhandig’ is een understatement hahaha, het ging helemaal mis! Maar ach er zijn ergere dingen en als je de gangbare reacties zat bent kom je toch hier naar toe?

  In reactie op: positief forum? #365567

  @Senne; denk je dat Mas voor Gilbert zou moeten rijden? Gilbert voor het AK? Guillaume Martin moest ik ook ff opzoeken maar hij rijdt toch niet in Zwitserland? Volgens PCS reed hij Dauphine, Wanty Group staat niet op de startlijst van Zwitserland of kijk ik nu helemaal verkeerd?


  @Poeksel
  ; hahahaha… geen ‘rainman day’…

  In reactie op: positief forum? #365551

  Mas is idd ook wel een grote kanshebber en die Padun moest ik echt even opzoeken, had nog nooit van hem gehoord hahaha. Het slechte weer van de afgelopen dagen zal ook een extra belasting zijn denk je niet? Met een zware Giro in de benen en nu ook nog slecht weer is het misschien niet erg realistisch voor Oomen. Overigens lijkt het me bijzonder mooi om Dumoulin eens samen met Oomen en Kelderman te zien starten in een grote ronde.

  In reactie op: positief forum? #365544

  @Poeksel, ik dacht ook niet zozeer aan zich bewust laten afzakken hoor maar zich misschien wel helemaal leeg moeten rijden straks in de bergetappes voor Kelderman, wat ook wel weer logisch zou zijn. Dat hoefden Lopez en Carapaz in de Giro toch niet, kregen daar toch een soort kopmanschap? En ja je hebt gelijk dat het na zo’n zware Giro wel super moeilijk is zowel fysiek als mentaal. Veel renners die uit de Giro kwamen waren behoorlijk gesloopt en werden uiteindelijk ziek.

  In reactie op: positief forum? #365526

  Zouden ze bij Sunweb met Sam Oomen ook echt voor het jongerenklassement gaan of zal hij helemaal in dienst moeten rijden van Kelderman? Lijkt me leuk voor hem als hij ook een ‘eigen belang’ na kan streven.

  In reactie op: positief forum? #365433

  @sephiroth; ja 3 keer zeven achterelkaar is toch eigenlijk wel een straffe prestatie. Truitje voor ontwerpen.
  Vond het wel een schitterende finale zeg. Knap dat Juul Jensen voorop wist te blijven met een jagend peloton. Vind ik ook wel erg leuk dat iemand die zo vaak in dienst rijdt van anderen zelf eens kan gaan en dan ook nog eens zo wint. Sympathieke gast lijkt me als je BSP filmpjes zo bekijkt. Een die slowmotion beelden na de finish ook schitterend. Die vermoeide natgeregende gezichten. Blij dat ik droog en warm binnen zat.

  In reactie op: positief forum? #365238

  Is het een idee om een nieuw forum topic te openen genaamd Afzeikloos Forum (credits voor Poeksle) Ik heb net geprobeerd de titel van dit topic te veranderen maar dat lukt me niet. En ik ben niet zo handig met dit soort dingen zoals jullie wel hebben gemerkt ;-) Er is best animo voor volgens mij, alleen hebben veel mensen gelijk dat de titel van nu niet zo handig is. Roept veel weerstand op zoals gisteren wel is gebleken ;-)

  In reactie op: positief forum? #365235

  @Poeksel; Thanks! Dat was precies wat er is gebeurd. Het was mijn intentie niet om een forumtopic te openen maar ik wilde feedback geven en vragen of er animo voor was. En toen werd het per ongeluk een topic. Ik heb het zelf ook niet zo goed uitgelegd, alleen benoemd waar ik me aan stoor in de normale reacties en waarom ik verlang naar een plek waar je een beetje met een positievere en respectvolle manier over de koersen kunt praten en een kritische noot kan prima maar wel respectvol blijven naar elkaar en over de renners. En ik vind het een leuk woord; ‘Afzeikloos forum’! Dat is precies wat ik wilde. En wat je schrijft over het ‘verschijnsel afkraken van’ zie ik heel vaak voorbij komen en niet alleen over waar men fan van is, maar ook vaak in het algemeen over renners, ploegen etc. En daar kan ik niets mee. Ik denk dat ik er onbevangener en zonder allemaal verwachtingen naar koers kijk. Ik zie wel wat er gebeurd en daar geniet ik gewoon van. Ik kan wel ‘teleurstelling’ voelen maar dat is dan meer voor de renner/rensters zelf, dan vind ik het gewoon supersneu voor hen dat het hem of haar niet is gelukt. Maar ik ben niet teleurgesteld in een persoon of ploeg. Wij weten namelijk zoveel niet wat er aan de hand is en iedereen heeft slechte dagen of mindere of moeilijkere periodes in zijn/haar leven. Dat veroordelen vind ik niets aan, ik hou er niet van.

  @Sepiroth; ik vind je bijdrage leuk, zoiets is mijn intentie.

  In reactie op: positief forum? #365129

  LOL wat het woordje ‘positief’ al wel niet te weeg brengt!!! Om misverstanden de wereld maar uit te helpen… ik ben een vrouw! En ik wil geen bubbel maar deed een poging om eens te kijken naar animo voor een andere insteek op een plek in dit Forum.
  Mission failed but was worth trying, veel plezier allemaal…

  In reactie op: positief forum? #365044

  Oh Scotty ik denk het ook hahaha, maar bedankt voor je bijdrage aan mijn poging.

  In reactie op: positief forum? #365040

  Hahahaha Abdoe; je hebt helemaal gelijk. Het zit er niet in…… hahaha.
  Fijne dag allemaal en hopelijk genieten jullie van de derde etappe Zwitserland!

  In reactie op: positief forum? #365035

  @Kielabokki , ja dan verschillen we en dat is niet erg. Dan voegt het voor jouw niets toe en dat is echt prima. Daarvoor kun je dan naar de gewone reacties gaan. Ik denk overigens dat het een beetje uit zijn verband is geraakt, het ‘positieve forum’. Ik bedoel een meer positieve en meer respectvolle plek tov elkaar renners, ploegen etc.

  In reactie op: positief forum? #365033

  @Scotty; ja die tactiek heb ik ook al toegepast, maar blijf het jammer vinden door zoveel heen te moeten scrollen… Maar ja misschien is het niet anders. Het is natuurlijk uiteindelijk mijn eigen keuze wel of niet te lezen. Daarnaast vroeg ik me gewoon af of er niet meer mensen zijn die anders zouden willen en daar een plek voor creëren. Denk dat er best meer mensen zijn die het wel wat anders willen.

  In reactie op: positief forum? #365027

  @Poeksel hahaha ja echt suf… ik zie nu dus ook pas dat ik een topic ben gestart. Waarschijnlijk heb je gelijk, er zullen wel veel trollen komen/zijn. En ik zoek ook echt idd niet naar alleen maar ophemelen van renners etc. Nouja ik kon het proberen, missie waarschijnlijk kansloos ;-) Maar wie niet waagt….

  In reactie op: positief forum? #365018

  @Abdoe; ik heb dat geprobeerd maar het werd steeds moeilijker. En volg de reacties momenteel niet zo meer. Ik ben echt niet uit op een bubbel maar een misschien een plek ergens waar de stemming wat positiever is, wat meer respectvol en luchtiger. Misschien is dat een utopie maar ik vond het de moeite waard om het te proberen. Waarschijnlijk een kansloze missie hahahaha


  @Xistnc
  ; ik weet idd niet hoe je een topic maakt en blijkbaar is dat per ongeluk toch gelukt. Ik reageerde gewoon op een reeds bestaande topic ‘feedback op WF’ Er zijn toch vaststaande topics zoals de spellen, doping, commentatoren etc.?

  In reactie op: positief forum? #364991

  @Timocycling; ik sluit mijn ogen niet voor negatieve kanten, ik voel ze alleen zelf niet. Ik hou van wielrennen kijken en ik vind het prachtig wat de topsporters doen en ik ken het gevoel teleurgesteld zijn over resultaten en dergelijke over sporters/ploegen ook niet, want ik heb geen verwachtingen. En het over elkaar heen buitelen met negatieve meningen over elkaar van reageerders zo van ‘ik heb gelijk en jij niet’ vind ik ook geen meerwaarde hebben. Sommige mensen vinden dat leuk misschien, maar ik niet…

  In reactie op: positief forum? #364982

  @timocycling; fantastisch idee! Ik ben namelijk een wielrenLIEFhebber, geen criticaster. Misschien zijn er meer mensen die dat zijn!

  In reactie op: positief forum? #364979

  @poeksel; ik heb alleen geen idee hoe je zo’n topic aanmaakt…

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 28)

Headlines