Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 7,772)
 • In reactie op: Team Jumbo-Visma 2022 #755208

  Afgelopen jaren toch nog steeds meer dan genoeg renners die in hun eerste of tweede jaar een grote ronde reden?! Ik heb niet de indruk dat daarin iets wezenlijk anders gaat nu.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2022 #752288

  Flip is ook geen onderdeel van een sprint trein. Beetje vaag verder om hem met Bouwman te vergelijken, maar goed. Die laatste is nu gewoon een hele goede klimknecht, met kansjes om vanuit een kopgroep een bergrit te winnen. Tijdrijdritten en sprint ritten zijn nu relatieve rustdagen en zouden dat ook moeten zijn voor dat type renner.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2022 #752222

  Bouwman is helemaal geen geschikte renner voor een sprinttrein. Twaalfde van de Giro van dit jaar ook.

  In reactie op: Verbeterpunten Wielerflits #748980

  Matxin die het einde voorspelt, dan komt het meestal wel goed..

  In reactie op: Team DSM 2021 #748652

  Ik vraag me af hoe het staat met de lengte van de sponsorcontracten. Ik dacht eerder dat het voor onbepaalde tijd was, maar als je nu naar de renners kijkt die in 2023 nog onder contract staan, dan is dat eigenlijk alleen Degenkolb met een aantal talenten. Beeld wat niet helemaal overeen komt met wat we eerder hebben gezien bij deze ploeg (met vaak lange contracten voor de belangrijkste renners). De verlengingen waren dit jaar ook schaars en zover ik me kan herinneren ook enkel met slechts één jaar erbij (Dainese wellicht langer, maar weet niet wanneer die verlenging was).

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #746952

  Oh, is het een service aan de volgers, die de selectie aan mogen vullen? Tim van Dijke dan maar naar de Tour!

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #746938

  Omloop met slechts drie renners rijden, dat is nog tot daar aan toe, maar ik zie op PCS dat ze ook van plan zijn om de Tour de France met enkel Roglic en Van Aert te rijden. Zijn ze nu helemaal gek geworden?! Duidelijk dat ze te weinig renners hebben in de selectie.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #746338

  Wanneer voor beide partijen duidelijk is dat dat meegaan in de aanpak ook op de langere termijn niet gaat lukken, dan vraag ik me af wat je bereikt met het maken van uitzonderingen. Ik denk dat deze gang van zaken, waarbij enkele renners de match zelf (ook) niet zien, totaal geen probleem is.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #746323

  Ja, maar dat ‘daar waar kan’ heeft natuurlijk zijn grenzen. Wanneer je als ploeg heel veel tijd en geld stopt in innovatie op het gebied van training en voeding, dan wil je daar van profiteren en zijn er logischerwijs grenzen aan de vrijheid die je aan renners kunt geven om op andere manieren met dat soort zaken om te gaan.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #746309

  Lijkt mij de vraag of je daarmee je doel voorbij schiet. Wanneer die basis bij een grote hoeveelheid renners als een keurslijf gaat voelen, dan wel, maar wanneer het bij enkele goede renners blijft die binnen die structuur hun weg niet helemaal kunnen vinden (Powless en wellicht FFB zijn voorlopig de enige voorbeelden daarvan), dan lijkt het me overdreven om aan die structuur te gaan twijfelen.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #746297

  ‘iets te streng en strak’ dus voor die renner zelf, die tegelijk aangeeft dat dat niet betekent dat hij iets negatiefs te zeggen heeft over de aanpak op zichzelf. Dat je in je vergelijking af moet zakken naar ‘ongelofelijk klote’ zegt toch al genoeg? Je probeert van niets iets te maken..

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #746292

  Dat zijn dus geen negatieve uitspraken. Aangeven dat het voor jou persoonlijk ‘iets te streng en strak geregeld is’, is totaal iets anders dan negatieve dingen te zeggen hebben over de aanpak van een ploeg. Waarschijnlijk start het verhaal daarom letterlijk met ‘geen slecht woord over’..

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #746228

  Bronnen? Vaststellen dat je niet bij een ploeg past (en andersom), is namelijk niet hetzelfde als je negatief uitlaten over een ploeg. Ik zou graag de negatieve uitlatingen lezen, net als die geluiden uit het peloton.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #743841

  Ik denk dat het rijden van Hessmann vooral wat reflectie vraagt op de eigen reacties over zijn opstellen in deze koersen. Dat ze hem op basis hiervan opeens snel zouden brengen lijkt me in ieder geval een vreemde conclusie. Volgens mij was het gewoon een mooie test om te zien wat hij in twee koersen met een verschillend karakter toe kan voegen.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #743832

  Hessmann twee dagen achter elkaar goed bezig. Wie had dat kunnen denken..

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #743827

  Mooi podium voor Kooij! De voorbereiding was een beetje een zooitje met die valpartij en weinig renners die dat werk gewend zijn, maar uiteindelijk deden Hessmann en vooral Affini en Kooij het uitstekend. Kooij was het wiel van Affini toen ze in het midden van het pak zaten even kwijt, maar had het daarna verrassend snel weer terug en liet het geen moment meer los. Hoopgevende afsluiter van een mooi seizoen van Kooij.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #742981

  Affini bleek volgens mij gisteren gewoon een prima renner voor zo’n koers. Zit mee met een sterke kopgroep en heeft daardoor in een sterk uitgedund peloton nog wat werk kunnen doen richting de echte finale. Ik heb niets gezien waardoor ik nu denk dat hij daarin geen toegevoegde waarde heeft.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #742980

  Ik heb Eenkhoorn in de eerste drum fase kilometers lang met Van Aert in zijn wiel, op de voorste rij zien zitten. Heeft op die manier gewoon het eerste werk van de dag op een prima manier ingevuld. Teunissen was wat mij betreft (naast Van Aert zelf) ook de enige de zijn niveau niet haalde.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #742974

  Affini deed het prima gisteren, naar verwachting volgens mij. De enige reden om minnetjes te doen over zijn rijden, zou eigenlijk zijn wanneer je onrealistisch veel van hem had verwacht. Of als je hem onrealistisch laag in zou schatten en iedereen die hem wel een prima renner vindt voor zo’n koers het tegendeel aan wil smeren.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #742140

  Welke aanleiding heb je om te denken dat hij niet in staat is twee van die koersen te rijden? Het gegeven dat Hofstede en Tolhoek nog kunnen worden ingezet, maar ze er voor kiezen om Hessmann op te stellen, lijkt me er op te duiden dat daar dan een idee achter zit en het niet teveel is voor die jongen. Neem tenslotte aan dat ze anders Tolhoek of Hofstede wel op hadden gesteld.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #742096

  Waarom zou Hessmann niet twee dagen achter elkaar kunnen koersen?! Ik kan echt niet bedenken waarom dat een probleem zou zijn – die jongen stapt volgend jaar toch over naar de WT? En waarom zou de afwezigheid van Mick Van Dijke in zo´n koers opeens een issue zijn? Die jongen hoeft nu toch niet opeens alles te rijden waar hij goed tot zijn recht zou kunnen komen?

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #741813

  Ze hebben met een lijst aan malheur dus alsnog goede klimmers om in te vallen in zo’n koers? Wat is dan het probleem?

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #741811

  Dennis heeft vorig jaar nog de Giro beslist als klimknecht. Hij was daar in de zwaarste bergritten bij de allerbeste. Ik vind het dus vreemd om hem niet te zien als onderdeel van de klimtrein. Bouwman hoort daar tegenwoordig trouwens ook gewoon bij natuurlijk.

  Vader als vervanger van Tolhoek zien slaat inderdaad nergens op, dat is nu net het punt.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #741715

  De toevoeging van een klimknecht van het type Dennis, tegenover het vertrek van Bennett, is voor de klimtrein alleen maar een versterking. Geeft ze meer mogelijkheden, doordat er specifieke kwaliteiten van een extreem hoog niveau bijkomen, waar Bennett veel overlap had met andere renners in de selectie. Het programma van Tolhoek lijkt me er daarnaast één waar ook Leemreize genoeg plezier aan kan beleven.

  Heeft dus geen enkele zin om te doen alsof iedere vertrekker vervangen moet worden door exact hetzelfde type. Of we zouden ook moeten doen alsof ze volgend jaar een aantal vlakke mannen moeten missen, aangezien ze die puur vlakke knechten hebben ingeruild voor meer puncherige mannen voor het Vlaamse werk.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #741660

  Kooij rijdt al vanaf maart bij het WT-team

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 7,772)

Laatste nieuws