Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 786)
 • In reactie op: Scorito-algemeen #744418

  Reageert Scorito nog op vragen? Heb ze al drie keer gemaild dat ik een prijs voor Match King niet heb ontvangen. Nul reactie…

  In reactie op: Scorito-algemeen #740498

  Iemand ook issues met beloningen? Ik pakte een 4e plaats bij Match King DE voor ronde 8, maar heb nog steeds geen prijs ervoor gekregen. Heel apart.

  In reactie op: Scorito-algemeen #735863

  Idd, @Marvin: ik doe ook alleen moeite voor Match King en Top Coach NL. Ik doe nog mee met Topcoach UK en alle andere Match Kings, maar die doe ik gewoon uit de losse pols en ik zie het verder wel. Zo heb ik het afgelopen seizoen ook Match King BE gespeeld en zilver gehaald. Een duimpje moet er wel inzitten bij de overige Match Kings. Voor NL verwacht ik wel minimaal een bekertje, het liefst weer een gouden.

  @kvyvit: dat bedoel ik. Het moet wel leuk blijven.

  In reactie op: Scorito-algemeen #735321

  Die Raducanu is idd goed. Lijkt mij een meervoudig toekomstig GS winnaar, als ze deze al niet wint. Je zou toch zeggen dat Sabalenka eindelijk eens een keer een GS wint, dit is dé kans.

  Al mijn vrouwen overigens uitgeschakeld. Bij de mannen al m’n A-mannen nog over en op 36%. Yikes.

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2021 #734373

  En zo sluiten we de Vuelta wederom belabberd af. Zo sluit ik dit Scorito wielerseizoen überhaupt belabberd af. Nergens in de buurt gekomen van een duimpje. Op naar volgend seizoen, want deze willen we zo snel mogelijk vergeten.

  In reactie op: Scorito-algemeen #734220

  Mooi voor F1 fans dat er weer een race in eigen land is, maar wat een saaie vertoning, zeg. Inhalen is bijna niet mogelijk en er gebeurt bijna niks. Saai!

  In reactie op: Scorito-algemeen #733763

  Haha @sloddies. I feel you. Tennis is gewoon lastig, joh. Ik heb 1 keer goud behaald voor de US Open 2019 en verder is het voor mij behelpen. Wel regelmatig in de 80%, maar zelfs dat duimpje lijkt lastig. Dat terwijl ik ook steeds denk wel redelijk geselecteerd te hebben. Dit keer zit er, denk ik, ook max een score in of tegen de 80% in. Kan me alweer gaan richten op de Aus open, bij wijze van spreken.

  In reactie op: Scorito-algemeen #733669

  Eens met Ab: die tweede ronde was nou geen verwachte zege tegen Ruud. Dat hij na die winst kansen had, dat is duidelijk. Maar, in principe lag de weg open voor Ruud om hier de 4e ronde te behalen.

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2021 #733634

  Is het ooit voorgekomen dat we zoveel renners verliezen in onze selectie? Ik heb 9 uitvallers:

  Aranburu
  Bayer
  Carthy
  Carapaz
  Ciccone
  Cimolai
  Landa
  Molano
  Vlasov

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2021 #732990

  Niet zo goed uitgepakt @LaPrimavera: wat gaat Pa Dun, is lastig te voorspellen deze Vuelta. Ik ging op safe met Roglic. Op een teleurstellende 78.3%. En zo sluit ik waarschijnlijk een wederom teleurstellend Scorito wielerseizoen af: zonder zelfs een duimpje. Snel naar de winterstop.

  In reactie op: Scorito-algemeen #732982

  Mijn cap Teichmann heeft het lastig. 1e set verloren. Mijn US Open lijkt iig ook weer op een teleurstelling uit te draaien. Al een exit voor:

  3 C-spelers
  1 B-speler
  2 D-spelers

  2 D-speelsters

  Dat trek je meestal niet meer recht in latere rondes. De meeste spelers dien je toch iig de eerste twee rondes aan boord te houden, inclusief captain winst.

  Edit: cap Teichmann vrij kansloos eraf gemept. Geen D-speelsters meer over.

  In reactie op: Scorito-algemeen #731499

  Op zich wel fair. Dit was op zich namelijk bijna competitievervalsing. Mannen die nooit vooraan eindigen en ook daar niet zouden staan profiteerden nu wel heel dik. Wel prima zo, halvering van punten.

  In reactie op: Scorito-algemeen #731497

  Nah, als Giorgi deze tiebreak wint… dan kan ze best Halep eraf slaan in set 3. Ze zal sowieso fitter zijn dan Halep.

  In reactie op: Scorito-algemeen #731483

  Ik zie het, idd. Daar gaat dan meteen ook m’n eerste speler. Wordt moeilijk om dit mentaal om te zetten.

  In reactie op: Scorito-algemeen #731479

  Giorgi krijgt het al van Halep. Een mooie pick, maar wel meer een hopen op een upset pick.

  In reactie op: Scorito-algemeen #731446

  Ik ga voor:

  Heren

  A: Djokovic, Medvedev, Zverev
  B: Rublev, Carreño, Schwarztman
  C: Dimitrov, Humbert, Khachanov
  D: Isner, Davidovich, Tiafoe

  Vrouwen

  A: Barty, Osaka, Halep
  B: Pliskova, Svitolina, Azarenka
  C: Pavlyuchenkova, Jabeur, Pegula
  D: Putintseva, Vondrousova, Teichmann

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2021 #730062

  @trek: ach ja, zo hebben we allemaal dingen. Ik heb hier voor de Vuelta ook lopen verkondigen dat Carapaz gewoon weer voor de knikkers zou meedoen. Anderen gaven terecht aan dat hij wel vermoeid zou zijn na de Tour en de OS. In principe hadden die mensen gewoon gelijk, natuurlijk. Achteraf was het met deze informatie dus ook niet handig om Carapaz voor 4 mil mee te nemen.

  Ik heb Carthy zelf ook, maar die schaar ik meer onder de noemer onfortuinlijk.

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2021 #729970

  @trek: je hebt gelijk. Truipunten door Sivakov en Bernal zijn iig nog iets. Pidcock was echter wel 3 mil en Schachmann 2 mil. Door de opzet van het spel heeft Pidcock dus wel wat punten opgeleverd door z’n teamgenoten, maar die zou dus eigenlijk ook op nul punten staan en dat voor 3 mil.

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2021 #729963

  Qua prijs is Tommetje Pidcock dé tegenvaller. Die heeft echt werkelijk niks gedaan. Zijn behaalde punten zijn teampunten door de jongerentrui van Bernal, anders was het ook een nulletje.

  Carapaz, Demare en Schachmann ook redelijk tot flink teleurstellend, maar de eerste twee hebben nog in enkele etappes punten opgeleverd. Schachmann helemaal geen punten opgeleverd, zie ik. Dat is wel een pijnlijke, idd.

  In reactie op: Scorito-algemeen #729807

  Loting US Open voor de mannen grotendeels bekend. Wordt lastig qua D-mannen. Zie niet echt spelers die ‘most likely’ de eerste twee rondes kunnen overleven. Meer spelers die kunnen winnen, maar waar het ook geen verrassing is als ze er tegen die tegenstanders afvliegen.

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2021 #729107

  @leor: ik begrijp echt niet waarom mensen Pidcock hebben gekozen. Ik heb zelf Mas en Lopez wel. Er viel sowieso wel wat voor te zeggen om die twee niet te selecteren. Lopez was de vorm toch onzeker en Mas is constant, maar niet echt een ‘puntenpakker’. Ik begrijp het dus best dat men op basis van wat ik net aangeef Mas en Lopez links hebben laten liggen. Geen enkel probleem mee.

  Ik begrijp echter niet dat een Mas of Lopez gepasseerd worden voor een Pidcock. We weten allemaal wat die jongen kan en het lijkt mij de volgende Britse ronde winnaar. Het was echter voor de start toch wel duidelijk dat hij hier ervaring op kwam doen en geen rol van betekenis zou spelen. Hij heeft het in meerdere interviews aangegeven. In dezelfde interviews klonk zelf door dat hij eigenlijk helemaal geen zin had om hier te starten. Zo een renner selecteer je toch niet? Althans, dat lijkt mij. Mocht hij wel geselecteerd worden, dan toch niet ten koste van twee renners van Movistar die altijd hun doel maken van de Vuelta? Ik begrijp dat niet.

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2021 #729054

  Heerlijk dagje. De nummer 1, 2, 3, 8, 9, 17 en 19 mee: 262 punten. We kruipen richting de 90%

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2021 #728129

  @aanklampen: Mas was vorig jaar in de Vuelta minder dan Carapaz, maar dat dien je wel in perspectief te plaatsen. Carapaz zou de Giro rijden en werd laat opgeroepen voor de Tour. Die heeft daar geknecht, zich in vorm kunnen rijden en zijn etappes mogen uitzoeken. Hij ging daarna ‘fris’ naar de Tour.

  Mas ging vol voor het klassement in de Tour en werd 5e. Daarna pakte hij dus nog de Vuelta erbij en reed gewoon zeer sterk daar. Niet sterk genoeg om de top 3 te bedreigen, maar hij was weer zeer constant. Ik denk ook niet dat hij Roglic in de problemen gaat brengen in week 3, maar die jongen is wel ijzersterk. I like Mas. Is wel een strijder. Die zou zich eigenlijk volgend jaar op de Giro en Vuelta moeten richten en dan zou het wel eens een keer echt goed kunnen vallen, als de Slovenen en de echte kopmannen van Ineos ook naar de Tour trekken. Want hoe het er nu naar uitziet maakt de rest toch meer kans in de GT’s waar die mannen niet in topvorm aan de start staan.

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2021 #727782

  Dat ze AK mannen niet overal vol koersen voor de overwinning, dat snap ik nog wel. Hoe graag wij het ook willen: het zijn toch mensen, geen computers. Het is geen PlayStation.

  Wat mij wel ook opvalt aan Roglic is dat hij áltijd defensief koerst. Hij had nu ook veel eerder met Mas kunnen samenwerken, dan hadden ze de rest op nog een halve minuut gezet. Wellicht nog iets meer zelfs. Hij hoeft zich zeker niet over de kling te jagen, maar je ziet gewoon dat hij altijd nog een tandje harder kan en aanvallender kan koersen. Echter lijkt hij altijd defensief te denken. Een Pogacar, bijvoorbeeld, is toch een renner die aanvallender koerst en in dat soort situaties ook meer mee rijdt.

  Molano afgestapt, zie ik. Zuur!!! Weer een man minder voor de sprint.

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2021 #727116

  Lopez is toch ook gewoon een erg goede pick. Alleen in de giro vorig jaar uitgevallen en deze Tour slecht. Verder eigenlijk altijd op de afspraak.

  Mas is idd niet een erge puntenpakker, maar dus wel constant top 6 zo en de eindafrekeningpunten.

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 786)

Headlines