Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 672)
 • In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #715368

  Dat wordt een hoge pickrate dan voor Gerben. Hij zal wel een miljoen zijn. Ewan voor 5 mil over de toonbank en Trentin voor 3.5.

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2021 #715229

  @Rawolf: ik zag Fabio wel op PCS staan. Wellens en Hindley niet. Bernal heeft idd al bevestigd. Martinez zou sowieso de Vuelta rijden, maar is nu idd afwachten hoe hij herstelt van Covid. Carapaz heeft al aangegeven dat hij de Vuelta wilt rijden, dus die zal wel rijden. Is wellicht wel teveel klimmers met Bernal, Carapaz, Martinez, Yates en Sivakov. Met Pidcock er ook nog bij blijven er weinig over om te werken.


  @landeirovic
  : begin van het jaar toen zijn programma werd bekend gemaakt zou hij Tour en Vuelta rijden. Daar ga ik dus nog vanuit. En waarom ook niet, die jongen is zo goed dat hij ook de Vuelta erachteraan kan winnen.

  https://www.google.nl/amp/s/www.wielerflits.nl/nieuws/dit-is-het-programma-van-tadej-pogacar-voor-2021/%3famp

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2021 #715147

  Deze renners gaan hoogstwaarschijnlijk, staan ook op PCS:

  Pogacar
  Majka
  De La Cruz
  Roglic
  Kruijswijk
  Kuss
  Mas
  MAL
  Valverde
  Bernal
  Carapaz
  Yates
  Martinez
  Sivakov
  Pidcock
  Landa
  Mäder
  Schachmann
  GroBschartner
  Uran
  Bardet
  Ciccone
  Froome
  Vansevenant
  Hagen
  Ewan
  Trentin

  Sterkste deelnemersveld van het jaar (qua AK) in, wat mij betreft, de mooiste ronde van het jaar.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #714663

  Het enige wat wel duidelijk is is dat je altijd een risico moet nemen met de wielerspellen. Of je zit dus idd met de gebakken peren of je sleept een prijs binnen. Voor de Vuelta wordt dat zeker even een afweging maken. Een fitte Roglic (frissere iig) lijkt daar de favoriet, maar met deze Pogacar maak ik me geen illusies. Vooraf zou je zeggen ‘hij is nog jong, twee zware rondes achter elkaar?’. Deze renner kan echter alles en is waarschijnlijk weer de topfavoriet.

  Probleem is echter wel dat Ineos met Bernal, Yates, Carapaz en Martinez (wellicht Martinez, schijnt nog te worstelen met Covid) aan de start staat. Het kiezen van de juiste verwachte winnaar en diens ploeggenoten wordt dus toch tricky. Het budget zal wel wat krapper zijn dus wordt keuzes maken. Ben benieuwd naar de prijzen.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #714426

  Geëindigd op 72.7%. Weer een mislukte ronde. Op naar de f’ing Vuelta. Daar gaan we het zeker beter doen.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #712113

  Colbrelli, Aranburu, Gaudu, Pogacar en Carapaz opgesteld. Helaas bankers met Uran en Kelderman. Toch 167 punten.

  In reactie op: Scorito-algemeen #711450

  @ketjap: ja, was wel lekker al na 2 minuten 192 punten gepakt. Veel heeft het echter niet geholpen. Geëindigd op 77,5%. Koos in de halve voor een gelijkspel Eng – Den, terwijl ik zelf er wel vanuit ging dat Eng zou winnen. Moest in de laatste rondes afwijken van keuzes die ik normaal zou maken om nog wat in te kunnen lopen in de vriendenpool.

  @drkrikk: dat is idd een zure dag.

  In reactie op: Scorito-algemeen #711378

  Geëindigd op 80.2%. Weer een mislukt tennisavontuur. Op naar de US Open.

  Ik denk dat Italië gaat winnen, maar ik ga zelf voor Engeland. Engeland heeft het thuisvoordeel en zullen zich gesterkt voelen. Kan in mijn vriendenpool nog wat stijgen met winst Engeland aangezien de rest wel voor Italië zal gaan. So England it is.

  Italië – Engeland: 1-2

  4 topscorers:

  Shaw
  Trippier
  Rice
  Mount

  In reactie op: Scorito-algemeen #710298

  Dat wordt een extra baan als Scorito speler, Marvin.

  @laprimavera: het is idd hetzelfde. Speelde afgelopen seizoen mee met NL en BE. De Europese en internationale ronden zijn hetzelfde. Het enige verschil is logischerwijs dat je de wedstrijden van de desbetreffende deelnemers qua clubs/landen ook voorspelt. Bijvoorbeeld 8 wedstrijden Europees met 4 dezelfde wedstrijden zowel in NL en BE en de overige 4 voorspelde je dan de wedstrijden van de clubs van dat land die Europese speelde.

  Er telt er maar 1 mee voor de ranking, maar het is wel makkelijk duimpjes en zelfs bekers scoren. Wie dus wilt werken aan z’n Scorito prijzenkast gaat er meerdere spelen.

  In reactie op: Scorito-algemeen #709739

  Pliskova heeft me idd laten stijgen weer. Mocht Berretini winnen morgen en Pliskova de finale winnen, dan zou een duimpje toch wel nog kunnen. Zeker aangezien de meesten hoogstwaarschijnlijk voor Barty in de finale gaan.

  Gaan er mensen trouwens mee doen met meerdere Topcoach en Match Duel spellen?

  In reactie op: Scorito-algemeen #709640

  Barty heeft Kerber toch in twee sets van de hand gedaan. Mijn C Pliskova heeft het ook zwaar. Mijn hoop op een duimpje was met de winst van Barty al naar het rijk der fabelen verwezen. Meer dan 6% gedaald. Mijn Wimbledon zag er veelbelovend uit, maar is wederom niks geworden. Zal normaalgesproken tussen de 65-75 procent eindigen. Wordt toch echt weer eens tijd om een minimaal duimpje te behalen met iets anders dan voetbal. Sheisse.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #709633

  Had Mezgec vanochtend nog eruit gehaald. Zure bankpunten! Ach, ja.


  @tompot
  : historische Tour vanuit de raid van Pogacar en de recordjacht van Cav, dat zeker. Verder is het toch vooral een Tour waar het nergens spannend is geweest voor de winst, veel valpartijen en het gebrek aan echte spanning. Dat is toch een behoorlijke smet op deze Tour

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #709133
  Quote:
  Zijn er eigenlijk mensen die wél van Aert hebben opgesteld?

  Heb hem zeker opgesteld. 249 Puntjes gehaald. Had vandaag de nummer 1, 4, 5, 6 en 9. Had Tadej, die ik verdenk van het een beetje laten lopen bergop, als C.

  In reactie op: Scorito-algemeen #708346

  Yep, de uitgang staat al open voor Golubic. Die is outta here.

  Zowel Muchova als Jabeur er eenvoudig afgeslagen. Safe bet was klaarblijkelijk Pliskova. Wordt lastig om nu nog een duimpje te binnen te slepen.

  In reactie op: Scorito-algemeen #708109

  @arjen: ik dacht ook aan Muchova, maar Kerber lijkt wel in vorm. Muchova lijkt er vaak af te gaan als het er echt om gaat. Wat dat betreft heeft Kerber in deze fases van het toernooi toch wel meer ervaring.

  Shapo vs Kachanov zou ik denk ik ook voor Shapo gegaan zijn. Ik gok iig op FAA, ondanks zijn 5 setter. Wellicht is dit het toernooi van de doorbraak voor FAA.

  Bij de vrouwen ga ik voor Jabeur.

  In reactie op: Scorito-algemeen #707185

  Ik ga niet all in en speel op safe:

  Berretini en Pliskova.

  Voor de F1 ga ik voor:

  Norris x 8
  Stroll x 7
  Verstappen x 6
  Sainz x 5
  Perez x 4
  Giovinazzi x 3
  Ocon x 2
  Mazepin x 1

  Voor het EK:

  Italië – Spanje: 2-1
  Engeland – Denemarken: 2-1

  Schutters:

  Kane
  Dolberg
  Maehle
  Insigne

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #707182

  Team vandaag:

  Pogacar (C)
  Carapaz
  Gaudu
  Kelderman
  Uran
  Porte
  Izagirre
  Alaphilippe
  Van Aert

  Deze zal wel naar een vluchter gaan. Zullen wel een paar renners overblijven, met de AK mannen die de top 10 en 20 wel verder zullen bezetten. UAE heeft er geen baat bij om hier echt te gaan controleren. De Terminator hoeft alleen maar te volgen en rijdt z’n concurrenten op de slotklim weer op een hoop.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #706437

  81 Puntjes, vandaag. Van Aert kopman. Alleen Van Aert en Alaphilippe in de top 20. Op een keurige 47,2%. Let’s goo!

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #706114

  Ik ga vandaag voor:

  Van Aert (C)
  Alaphilippe
  Roglic
  Pogacar
  Gaudu
  Kelderman
  Carapaz
  Izagirre
  Aranburu

  Uran en Colbrelli op de bank.

  In reactie op: Scorito-algemeen #703808

  Tsitsi in drie sets weg geslagen. M’n eerste speler weg. Gelukkig heeft 63% hetzelfde probleem.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #703717

  @rkmmr: dit is toch niet nieuw? Het is nu extreem, maar het is toch vooral in de Tour (vooral in de eerste week) hopen dat iedereen in je team overeind blijft? We willen allemaal goed presteren, het liefst een gouden bekertje. Het is sowieso balen, maar meer dan dat ook niet.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #703471

  Dan toch blij met de gok om Thomas niet te selecteren. Is altijd een risico, maar hij gaat toch echt vaak op z’n plaat. Dat hij hier ook neer gaat verbaasd me niet. Dan is 5 mil een keiharde prijs om te betalen. Voor de niet Thomassers zou het gunstig zijn als hij de finish niet haalt, maar ik zie liever dat hij gewoon in de koers pijn wordt gedaan dan weer op deze manier. Die jongen zal er ontzettend van balen dat dit hem zo vaak overkomt. Word je toch ook gek van.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #702485

  @milanjacks: zou heel logisch zijn. Ik ben benieuwd.


  @jari
  : in deze vorm cap ik zelf Ala morgen. Uitgelezen kans om weer een etappe te pakken. Roglic en Pogacar zullen eerst maar moeten zorgen dat ze niet weer continu met elkaar bezig zijn.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #702461

  @milanjacks: dat zou zeker helpen. De verwachting is echter dat Alaphilippe ‘em tot de rustdag (uiteraard zonder pech/valpartij) in zijn bezit houdt. Als we weer een Alaphillipe zoals 2019 krijgen dan houdt hij em nog langer vast. Je zou zeggen hij kan de trui makkelijk verliezen in etappe 5, maar als ik denk aan zijn tt in 2019… Wordt weer een gevaarlijke klant.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #702437

  Dat is idd een heel dun AK team. De eerste 4 + Ala. Die 99,8 ga je normaalgesproken zeker niet vasthouden. Het is nu hopen voor je dat er niemand meer wegvalt.

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 672)

Volg hier

Laatste nieuws