Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 2,633)
 • In reactie op: BEAT cycling club 2018 #698083

  Beat heeft de ambitie om in 2022 een ProTeam te worden (ze zoeken alleen nog geld): https://www.beatcycling.cc/pages/proteam-partner-missie-2022

  Mocht dat lukken, welke renners (Nederlandse) renners zouden ze dan een (nieuwe) kans mogen geven om prof te worden?

  Ik ga er even vanuit dat er 10 van huidige renners blijven . Dan zijn er nog zo’n 10 plaatsjes over.

  Dit jaar rijden continental-renners Bax (Metec) en Maas (Leopard) erg goed, die zou ik een kans geven.
  Verder heb ik ook het idee dat belofte Timo de Jong een niveau hoger kan.
  Mocht Jumbo-Visma geen ruimte hebben voor beide broertjes Van Dijke zou ik er daar ook eentje van halen.
  Ik zou ook graag Nick van der Lijke en Jeroen Meijers weer op Pro niveau zien koersen.
  En van de huidige profs zouden Sinkeldam, Hofland en/of Welten misschien wel goede opties zijn.
  En in het verleden had Beat met Aksel Nommela al eens een Est onder contract staan, dus Mikhel Raim een nieuwe kans geven lijkt mij ook een optie voor de ploeg.

  In reactie op: Transfers 2021-2022 #697944

  Trek is ook wel absolute subtop

  In reactie op: Transfers 2021-2022 #695774

  En waarschijnlijk al per 1 augustus. Delko loopt steeds meer leeg.

  In reactie op: Ritwinnaars Giro d’Italia 21e Eeuw #691341

  Die naam komt mij wel bekend voor, maar wist niet dat hij ooit prof was en zelfs een Giro-rit won. Zag dat hij destijds voor het roemruchte LindaMcCarthy team koerste. Maar dat hele team was net voor mijn tijd. En daarna nog verzeild is geraakt bij kleine (prof)ploegen als Flanders, Navigators en Wismalak en vooral goede uitslagen reed in eigen land (vooral de Herald Sun Tour zie ik) daar ken ik de naam waarschijnlijk van.

  In reactie op: WF FICTIEVE KOERSEN 2021 (Schwarzwalder Tour 2021) #690800

  @deux-vitesse. Dan ben je hier op de juiste plek om dat idee uit te werken.

  Tip: ik zou klein beginnen, eerst maar eens een bijv. vijfdaagse koers maken, bijv. een koers die begint in noord-frankrijk en eindigt in noord-nederland met ritten rondom de bekende kassei/ gravel/ offroad plaatsen/parcoursen.

  In reactie op: Het 'durf-te-vragen' topic #690603

  Resetten van de fietscomputer? En anders naar de fietsenmaker.

  In reactie op: Transfers 2021-2022 #689377

  Mullen schijnt naar Bora te gaan.

  In reactie op: Wieler Basis feiten #689296

  Was het niet zo dat veldrijden in de jaren ’80-begin ’90 zowel in België als Zwitserland populair was (dus zowel modder als klimparcoursen) en het MTB een niche-sport in de V.S. Totdat de Zwitsers de MTB-fiets in gingen zetten in het veldrijden, waardoor ze beter reden op vooral de bergparcoursen. De MTB-fiets werd verboden bij het veldrijden, maar MTB werd een grotere en internationalere sport en zelfs Olympisch, waarna de opmars helemaal niet te stuiten was.
  Het veldrijden concentreerde zich daarna steeds meer in België en op vlakke modderparcoursen.
  Maar correct me if I’m wrong.

  In reactie op: Wieler Basis feiten #689190

  Haha, ik heb geen idee wat daar gebeurt is, ik heb dat niet gepost. Misschien is mijn originele post eindelijk goedgekeurd, want die werd in eerste instantie tegengehouden omdat ik vast woorden heb gebruikt die niet mochten. Daarom had ik het in november ook in drie of vier delen gepost. Maar wel leuk dat de redactie het weer onder de aandacht brengt. :)

  In reactie op: Wieler Basis feiten #627859

  Inmiddels traditie, een lijstje van renners die dit jaar maar weinig gekoerst hebben, in mijn ‘eigen’ hoekje op WF:

  Renners met de minste koersdagen 2020*.

  Het goede nieuws is dat iedere WorldTour coureur dit jaar een koers heeft uitgereden. Het halve seizoen is door Corona natuurlijk in het water gevallen en dat is ook te zien aan het aantal koersdagen van de 15 renners met de minste koersdagen in 2020. Waar een renner de afgelopen jaren met zo’n 30 koersdagen aan de onderkant van deze lijst zit, heeft de nummer 15 dit jaar slechts negen koersdagen.

  1. Alex Howes (EF) 1
  Howes werd in 2019 Amerikaans kampioen, maar kon die trui amper laten zien in 2020. Het goede nieuws is dat hij de trui in 2021 weer mag dragen, omdat er geen Amerikaans kampioenschap was dit jaar. In februari begon Howes in Frankrijk aan het seizoen, maar zowel in de Ardeche- als de Drome classic werd de eindstreep niet gehaald.
  Pas eind september reed Howes zijn eerste koers uit: de Waalse pijl, waarin hij 125e werd. Een paar dagen later was er een DNF in Luik en dat was het seizoen van Howes.
  In maart zou hij samen Lachlan Morton deelnemen aan de Cape Epic MTB in Zuid-Afrika, het duo was al in Kaapstad, maar vanwege Corona werd de wedstrijd afgelast. Hij ging terug naar de V.S. tijdens de lockdown en keerde in de zomer weer terug naar Europa. In de podcast van Bobby Julich en Gus Morton, PYSO (Put Your Socks On) van VeloNews, verteld Howes (vanaf minuut 23) over de Cape Epic, de lockdown, zijn quarantaine bij terugkomst en zijn seizoen. (en daarna een halfuur over gravel-bikes, voor de geïnteresseerden)

  2. Laurens de Plus (Jumbo) 2
  Laurens de Plus ging niet meer van start in de tweede etappe van de ronde van de UAE in februari vanwege ‘niet fit’. Achteraf bleek dat de Plus had gekampt met maagproblemen. De Plus startte ook niet in Valencia . In september werd bekend dat hij ook niet in de Tour of de Giro zou starten. , reed hij de Waalse Pijl uit en startte in Luik. [url=https://www.wielerflits.nl/nieuws/laurens-de-plus-doorbreekt-stilzwijgen-ik-begrijp-de-insinuaties-maar-ze-zijn-fout/] Eind september vertelde de Plus dat hij in juni last had gekregen van een blessure aan de heup, door overbelasting. En dat hij de grote rondes niet had gemist vanwege een aanstaande transfer naar Team Ineos.

  3. Andrei Zeits (Astana) 5

  Andrei Zeits maakte vorige winter de opvallende overstap van Astana naar Mitchelton. De ervaren knecht kon bij zijn Kazachse werkgever, waar hij al zijn gehele carriere voor reed slechts voor 1 jaar bijtekenen en Mitchelton bood hem twee jaar. Maar Zeits heeft weinig in het shirt van zijn nieuwe werkgever gekoerst. Hij begon en eindigde zijn seizoen met de Ronde van Andalucia/Ruta del Sol in februari, waarin hij keurig elfde werd in het eindklassement. In april reed Zeits een etappe in de digitale ronde van Zwitserland en in juli zat hij nog in de voorselectie voor de Giro.
  Zijn laatste Instagram post dateert van een dag voordat die voorselectie bekend werd gemaakt, waarin hij te zien is in training in Italië . Waarom hij geen Giro reed en de rest van het seizoen niet in actie is gekomen, weet ik niet.
  Zo te zien heeft hij zich overigens wel vermaakt tijdens de lockdown.

  4. Tom Leezer (Jumbo) 5 (en 3xDNF)

  Leezer had aan het begin van het seizoen last van rugklachten Hij reed vier etappes uit in de Ruta de Sol en startte niet meer in de afsluitende tijdrit. Leezer begon het tweede deel van het seizoen met het NK, waarin hij de finish niet haalde. Daarna volgenden nog de Gooikse Pijl, de Waalse Pijl (DNF) en zijn afscheidskoers Luik-Bastenaken-Luik. In september had Leezer als besloten om na Luik een punt achter zijn carrière te zetten, mede vanwege de rugklachten.

  5. Chun Kai Feng (Bahrain) 6

  Feng stond ook in 2019 (11e) en 2018 (7e) in de top15. Dit jaar zijn hoogste klassering. Feng werd de afgelopen jaren weinig opgesteld door Bahrain, dit jaar komt het natuurlijk vooral door de Corona-pandemie dat hij weinig aan koersen toe is gekomen. Feng reed in maart de Ronde van Taiwan uit namens de nationale ploeg van Bahrain en keerde in de zomer terug naar Europa. Hij reed voor Bahrain een aantal Italiaanse klassiekers, maar wist in geen van de vijf koersen te finishen. Hij startte in oktober nog in het Vlaamse voorjaar in het najaar. Hij reed de Scheldeprijs uit en haalde daarna de eindstreep niet in Vlaanderen en de Panne.

  6. Artyom Zakharov (Astana) 7 (en 1x DNF)

  Baanrenner Zakharov werd in 2016 bij de wegploeg van Astana gehaald met het oog op de Olympische Spelen van 2016. Dat beviel beide partijen wel en Zakharov mocht blijven, dit jaar lag zijn focus vooral op de O.S. in Tokio. Zakharov begon het seizoen in de Saudi Tour in februari. Daarna verlegde Zakharov de focus naar de baan en in maart werd hij 10e op het omnium bij de wereldbeker in Berlijn. Maar er kwamen geen Olympische Spelen dit jaar. Eind september waren er nog wel nationale kampioenschappen op de baan in Kazachstan. Pas daarna keerde Zakharov terug op de weg en reed nog de Scheldeprijs en de Panne uit, in Vlaanderen haalde hij de eindstreep niet.

  7. Felix Gall (Sunbweb) 7 (en 3x DNF)

  Gall werd in 2015 wereldkampioen bij de junioren in Richmond en ging het opleidingstraject van Sunweb in. De 22 jarige Gall stroomde dit jaar door van de Sunweb-beloften naar het hoofdteam. Gall reed in februari in de Haut-Var zijn eerste wedstrijd als prof. Na de Corona-break reed hij een keurige Czech Tour. Een tweede plaats met het team in de ploegentijdrit en een dag in de aanval in de lastige slotetappe. Dat zijn in totaal de zeven uitgereden koersdagen. Daarna ging Gall nog van start in Plouay, het WK en de Waalse Pijl, maar haalde daar de eindstreep niet. In een interview met de Tiroler Tagezeitung verteld Gall dat hij de Vuelta, waarvoor hij op de longlist stond, miste door een infectie. Daardoor beschouwt hij zijn eerste profjaar eigenlijk als een verloren jaar. Momenteel bereidt hij zich voor op het nieuwe seizoen in Gran Canaria, waar hij een maand is gaan trainen met o.a. Marc Hirschi.

  8. Serge Pauwels (CCC) 8
  Pauwels reed in februari de Ronde van Valencia en de Tour de Haut Var uit en dat was het seizoen van de ervaren klimmer. In april was hij nog optimistisch over het rijden van de Tour en/of de Vuelta en in mei nog optimistisch over het voortzetten van zijn carrière. In augustus gingen Dauphine en Tour niet door, vanwege een virale infectie en na een gedwongen rustperiode hakte Pauwels in oktober de knoop door en hing zijn fiets aan de wilgen

  9. Moreno Hofland 8 (en 2x DNF)

  Hofland begon het seizoen goed in de Herald Sun Tour met twee podiumplaatsen en een vierde plek in de sprints. In augustus volgde de Ronde van Polen. Daarin gaf Hofland in de vierde etappe op. In oktober ging hij nog van start in de Panne, maar finishte niet. Eind oktober verlengde Hofland zijn contract bij EF en liet weten dat hij zich in de koersloze periode had overtraind . Hij kwam daardoor in de Ronde van Polen nauwelijks vooruit en reed daarna dus ook nog maar één koers.

  10. Mathias Norsgaard (Movistar) 8 (3x DNF)
  Na een sterk jaar in dienst van Riwal maakte Norsgaard de overstap naar Movistar. Helaas brak hij in december zijn been en stond hij voor een lange revalidatie. In augustus reed Norsgaard dan voor het eerst in het shirt van Movistar. In de Gran Trittico Lombardia haalde hij de eindstreep nog niet, maar in de daaropvolgende Italiaanse klassiekers, waaronder Milaan-Turijn, lukte dat wel. Ook het Deens kampioenschap bracht hij tussendoor tot een goed eind.
  Mocht je Deens goed zijn, Norsgaard verteld over zijn seizoen in deze Deense wielerpodcast . Daarna startte Norsgaard in de BinckBank Tour en moest in de slotetappe opgeven. Hij had weer pijn in zijn been, niet vreemd na een zware blessure en lange revalidatie en nam rust. Helaas bleef de pijn en volgden er nieuwe operaties in november. Hij geeft ook nog een interview in een Deense krant over zijn slecht geheelde beenbreuk.
  Leuk nieuws is er ook: zijn zusje Emma rijdt vanaf volgend jaar eveneens voor Movistar.

  11. Shota Iribe (NTT) 8 (en 6x DNF)
  Japans kampioen Iribe kwam op voorspraak van sponsor NTT naar de ploeg en reed in februari de achtdaagse Ronde van Langkawi uit. In augustus kwam Iribe weer naar Europa en startte nog vijf Italiaanse en een Franse eendagskoers, maar haalde geen enkele keer de eindstreep.

  12. Andres Camilo Ardila (UAE) 8 (en 7x DNF)

  De jonge Colombiaanse neoprof won vorig jaar de Baby Giro en verdiende daarmee een profcontract bij UAE. In februari reed hij de ronde van Colombia (17e in het klassement). In juli keerde Ardila , samen met o.a. Quintana terug naar Europa. Ardila bereidde zich voor op het kopmanschap in de Tour de L’Avenir, maar die werd afgelast. Ardila startte vervolgens in de Ronde van Burgos, maar werd in etappe twee aan de kant gehouden omdat hij contact had gehad met iemand met Corona. . Gelukkig testte hij zelf negatief en reed hij een paar dagen later de GP Getxo. Vervolgens wist hij de eindstreep niet te halen in zes eendagskoersen tussen augustus en oktober. Zijn laatste DNF was LBL. Momenteel is hij in eigen land aan het trainen en deed daar een mooie Uran imitatie

  13. Rasmus Byriel Iversen (Lotto) 9 (en 4x DNF)

  Het was eind 2018 een verrassing dat Lotto-Soudal zich versterkte met Rasmus Iversen. Na twee jaar voor een Deens CT ging de jonge Deen koersen in het Italiaanse amateurcircuit. Heel veel opvallende uitslagen zette hij daar niet neer, maar het resulteerde wel in een profcontact. Maar na twee onopvallende jaren in het profcircuit mag Iversen dit jaar alweer vertrekken bij Lotto. Dit jaar begon hij op Mallorca, daarna reed hij een paar Belgische eendagskoersen (3xDNF). In april reed hij nog de virtuele Ronde van Zwitserland Na de lange onderbreking was de Ronde van de Ain zijn eerste koers. Iversen startte niet meer in de derde etappe. Daarna volgden het Deens kampioenschap en de Tour-Poitou. Wat volgden waren een DNF in de Port Epic en een 22e plek op het Deens tijdritkampioenschap. In oktober was hij te gast in de eerder genoemde Deense wielerpodcast. . Iversen geeft een interview met het Deense Feltet vlak nadat hij te horen had gekregen weg te moeten bij Lotto. Iversen verteld hierin dat hij verwacht had te mogen blijven bij Lotto, dat hij zich altijd voor het team heeft ingezet en dat hij teleurgesteld is dat hij zo’n mager wedstrijdprogramma had in het najaar. Hij verwacht dat zijn zaakwaarnemer Manuel Quinziato er in zal slagen een nieuwe ploeg voor hem te vinden.

  14. Yousif Mirza (UAE) 9 (en 1x DNF)
  Mirza begon het seizoen in Saudi-Arabië, vloog door naar Spanje en reed de Clasica Almeria uit. Hij stond gepland voor de Ruta del Sol, maar moest verstek geven. In april geeft hij een [url=https://www.dailymotion.com/video/x7ti2uc] inkijkje
  in zijn trainingen tijdens de lockdown. Na de lockdown reed Mirza nog de GP Getxo (DNF) en de Ronde van Servie voor het nationale team van de Verenigde Arabische Emiraten. Als het goed is, staat er nog een soort NK op het programma.

  15. Kristoffer Halvorsen (EF) 9 (en 1x DNF):
  Sprinttalent Halvorsen startte het seizoen in Down Under en reed daarna het Vlaamse openingsweekend (DNF in de Omloop). En dat was het seizoen van Kristoffer Halvorsen. In een interview met ProCycling.no vertelde hij dat hij in de Corona-pauze behoorlijk demotiverend en deprimerend was. Wegens de opgelopen trainingsachterstand heeft hij in het najaar geen koers meer gereden voor EF. Halvorsen verkast, ondanks een doorlopend contract bij EF, naar Uno-X in de hoop zijn carrière weer op de rails te krijgen.

  *Het gaat om renners die (bijna) een volledig jaar onder contract stonden. Renners die voor 1/6 vertrokken, danwel geschorst waren en renners die na 1/6 bij een WT ploeg aan de slag gingen heb ik niet meegeteld.

  In reactie op: VeldritSpel Zomer-editie #688518

  Scores behaald in mei. De grote drie behaalden geen punten en daarom was het sprokkelen deze maand. Gelukkig was Merlier wel in topvorm, haalde Vermeersch, Hermans en Gorka Izagirre de nodige punten en behaalden enkele renners hun eerste punten.

  Team Cero pakt de zege deze maand. Naast Merlier, Gorka en Hermans behaalden ook Venturini, Waerenskjold en Kielich wat punten voor de winnende ploeg. Daarachter een knappe tweede plaats voor team zacht op slechts 16 punten van de winnaar, op ruime afstand gevolgd door lnnrt en imbatido die de laatste podiumplek delen.

  1 Team CeRo 327
  2 Team zacht 311
  3 Team lnnrt 268
  3 Imbatido 268
  5 Team Rawolf 263
  6 Team Chef 247
  7 Poeksel 245
  7 jappe666 245
  9 dustin 241
  10 Verweggistan 231
  11 Maillot à Pois 213
  12 billi 210
  13 rahimns 182
  14 Team mithrandir 95

  In de tussenstand blijft Poeksel bovenaan, de concurrenten voorgebleven in de maanduitslag en dus zelfs de voorsprong uitgebouwd.
  Maillot à Pois nu alleen op plaats twee, dankzij de 5 punten van Orts, waar billi slechts de 2 punten van David van der Poel tegenover kon zetten. April-winnaar mithrandir verliest weer wat plaatsjes, terwijl mei-winnaar CeRo er twee wint. Team zacht verkleint de kloof met de voorlaatste.

  (1)1 Poeksel 2670
  (2)2 Maillot à Pois 2624
  (2)3 billi 2621
  (5)4 Team Chef 2591
  (4)5 rahimns 2536
  (8)6 Team lnnrt 2354
  (8)6 Imbatido 2354
  (7)8 jappe666 2340
  (6)9 Team mithrandir 2297
  (10)10 Team Rawolf 2247
  (13)11 Team CeRo 2201
  (11)12 dustin 2130
  (11)13 Verweggistan 2120
  (14)14 Team zacht 1703

  Punten die de renners tot nu toe behaalden:
  VAN AERT Wout 1308
  VAN DER POEL Mathieu 795
  MERLIER Tim 572
  PIDCOCK Thomas 534
  VERMEERSCH Gianni 263
  IZAGIRRE Gorka 116
  VENTURINI Clement 95
  HERMANS Quinten 90
  TULLETT Ben 81
  WAERENSKJOLD Søren 46
  NIEUWENHUIS Joris 34
  KIELICH Timo 14*
  MEISEN Marcel 8*
  AERTS Toon 5*
  ORTS LLORET Felipe 5*
  VAN DER POEL David 2*
  * nieuw deze maand

  In reactie op: Ritwinnaars Giro d’Italia 21e Eeuw #686122

  Envdie eerste Zanetti?

  In reactie op: Ritwinnaars Giro d’Italia 21e Eeuw #686121

  Contreras of Buenahora de Colombiaan? Is Priamo die Panaria renner. En wellicht Santi(ago) Perez?

  In reactie op: Nederlanders in de leiderstrui 2021 #681848

  Marijn van den berg

  In reactie op: VeldritSpel Zomer-editie #670337

  Scores behaald in april: Mithrandir haalde de meeste punten deze maand, dankzij Van Aert, Pidcock, Vermeersch, Hermans en nog een beetje Venturini. Poeksel is tweede. Maillot à Pois en billi delen positie drie.

  1 Team mithrandir 903
  2 Poeksel 871
  3 Maillot à Pois 857
  3 billi 857
  5 Team Chef 812
  6 rahimns 800
  7 jappe666 719
  8 Team lnnrt 675
  8 Imbatido 675
  10 Team Rawolf 658
  11 Team CeRo 589
  12 Verweggistan 585
  12 dustin 585
  14 Team zacht 512

  Klassement na april: Poeksel is dankzij de veertien punten die Soren Waerenskjold haalde deze maand de enige leider, nadat we er in de vorige maand nog vier ex-aequo hadden. Team mithrandir stijgt door de maandoverwinning van twaalf naar zes in de algemene stand.

  (1)1 Poeksel 2425
  (1)2 Maillot à Pois 2411
  (1)2 billi 2411
  (1)4 rahimns 2354
  (5)5 Team Chef 2344
  (12)6 Team mithrandir 2202
  (8)7 jappe666 2095
  (6)8 Team lnnrt 2086
  (6)8 Imbatido 2086
  (9)10 Team Rawolf 1984
  (10)11 Verweggistan 1889
  (10)11 dustin 1889
  (13)13 Team CeRo 1874
  (14)14 Team zacht 1392

  Punten die de renners behaalden:
  VAN AERT Wout 1308
  VAN DER POEL Mathieu 795
  PIDCOCK Thomas 534
  MERLIER Tim 397
  VERMEERSCH Gianni 231
  TULLETT Ben 81
  VENTURINI Clement 72
  HERMANS Quinten 57*
  IZAGIRRE Gorka 43
  NIEUWENHUIS Joris 34
  WAERENSKJOLD Søren 14*
  * nieuw deze maand

  In reactie op: Transfers/Teams 2021 #663223

  En Vermote dus naar alpecin.

  In reactie op: Quiz: Vlaanderens Mooiste 21e Eeuw #661875

  Heeft Kascheckin ook niet ooit eens een Vlaams voorjaar gereden?

  In reactie op: Quiz: Vlaanderens Mooiste 21e Eeuw #660741

  Andreas klier 1?

  In reactie op: VeldritSpel Zomer-editie #660581

  Fins kampioen veldrijden Antti-Jussi Juntunen (UCI 125) behaalde 9 punten in wedstrijden in Slovenië en Kroatië dit jaar en kostte 28 punten.

  In reactie op: VeldritSpel Zomer-editie #660565

  Stand na maart: Een snelle start is in een veldrit vaak van groot belang, maar op de weg een stuk minder. Dat maakt de stand ook duidelijk, na februari nog gezamenlijk op plaats 9 en nu met z’n vieren op plaats 1: Poeksel, Maillot à Pois, rahims en billi hebben 5/8 renners hetzelfde en dat zijn de renners die vooralsnog de punten binnenhalen. De snelle starters vinden we inmiddels in in de onderste regionen, rawolf zakt naar 9, CeRo naar 13 en uw organisator naar 10.

  (9)1 Poeksel 1554
  (9)1 Maillot à Pois 1554
  (9)1 rahimns 1554
  (9)1 billi 1554
  (14)5 Team Chef 1532
  (5)6 Team lnnrt 1411
  (6)7 Imbatido 1411
  (8)8 jappe666 1376
  (1)9 Team Rawolf 1326
  (3)10 Verweggistan 1304
  (4)11 dustin 1304
  (13)12 Team mithrandir 1299
  (2)13 Team CeRo 1285
  (7)14 Team zacht 880

  En deze renners halen voorlopig de punten binnen:
  VAN AERT Wout 910*
  VAN DER POEL Mathieu 625
  MERLIER Tim 397*
  PIDCOCK Thomas 191
  VERMEERSCH Gianni 141*
  VENTURINI Clement 57
  IZAGIRRE Gorka 38
  NIEUWENHUIS Joris 34
  TULLETT Ben 22

  * hadden in februari nog geen punten behaald.

  In reactie op: Quiz: Vlaanderens Mooiste 21e Eeuw #660560

  Martijn Maaskant ook een keer

  In reactie op: Klein Nieuws Topic #659910
  In reactie op: Nieuwe censuur op WF? #657518

  Eerst was het alleen op t forum. Bij nieuwsberichten heb ik t nog niet gehad.

  In reactie op: Nieuwe censuur op WF? #657504

  WF heeft bepaalde woorden op een soort zwarte lijst gezet vanwege de spambots, dus als je zo’n woord gebruikt, moet je reactie eerst naar de redactie. Is heem irritant inderdaad

  In reactie op: Algemeen voetbal topic #657053

  Gaat inderdaad wel de goede kant op met die boycot.

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 2,633)

Headlines