Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 163)
 • In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2021 #730169

  Echt een bizarre sprint, met sprinters die laten lopen (Demare, Matthews) en dan Jakobsen die lek rijdt, wat het achteraf een ultieme kans maakte voor Demare. Sprint haast zonder de verwachte sprinters eigenlijk, de mijne deden iig niet mee (toegegeven, ik had er ook niet veel).. Alleen Bernal top 20, dat zegt genoeg. Op naar morgen maar weer..

  #frustratiepost

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2021 #729629

  Gaat wel helemaal mis nu bij Scorito, app blijft crashen als ik op de Wielermanager klik.

  Juist nu ik eindelijk eens een mooie dagscore heb, die ik toch wel graag zou willen zien. Met Cort, Bagioli en captain Matthews en ook Grossschartner opgesteld. Jammer dat Vine en Bardet er niet voorbleven dat was helemaal mooi geweest, al was de sprint dan vast anders gegaan..

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2021 #729587

  Lijkt idd iets mis te gaan bij Scorito

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2021 #729289

  Over het algemeen staan er wel zinnige dingen op die site, is iig uitgebreid genoeg om er je eigen analyse van te maken. Wat me wel verbaast is dat Pidcock nog zo vaak genoemd wordt als kanshebber.

  Wordt denk ik weer een beetje spreiden tussen truipunten, sterke sprinters en aanvallers. Cort leek me een ideale kopman voor vandaag, maar is hij dat na de rit van gisteren nog steeds?

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #714790

  Hier op een nette, doch teleurstellende 88.8% geëindigd, zonder Cav en Vingegaard, toch wel de must-haves van deze ronde. Had ik ook prima kunnen hebben, maar ik koos voor Merlier en Hamilton.
  Had niet verwacht dat Merlier per se slechter zou klimmen dan Cav en had ook niet gerekend op de ‘iedereen willen laten winnen’-strategie van Alpecin. Zeker gezien de ‘blessure’ van Philipsen had ik de eerste week wel voor Merlier gezien. En wat Cav hier doet had ik eigenlijk Ewan zien doen, misschien iets minder overwinningen als het sprintersveld compleet was geweest.
  Verder was Hamilton kopman en Vingegaard knecht, die wel de tijdritten en knecht-zijn van Roglic als pré had.
  Al met al een redelijk team, balans was wel goed denk ik, alleen wat verkeerde 1-op1 keuzes (iig achteraf).

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #710221

  Danny in de punten!

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #709105

  Slechtste etappe (qua opstellen) tot nu toe en er waren er al veel slecht.. Van Aert op de bank, Woods kopman, Alaphilippe die niet kan doseren en Gaudu die er doorheen zakt

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #709006

  Wout, wat doe je? :o

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #708719

  @Barrygoal
  Dat scenario denk ik ook, maar de vraag blijft welke mannen daarin zitten en hoeveel er voor Pogacar gaan eindigen. Pogacar lijkt de zekerdere keuze, maar kiezen voor een van de genoemde zou je meer punten kunnen opleveren. Het eeuwige dilemma, waarbij het vaak uitmaakt waar je staat, moet je consolideren of vooral plekken winnen?

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #706386

  Hier ook voor Colbrelli gekozen ipv Laporte voor de reden die La Primavera geeft. Uiteindelijk zelfs de goede keuze door de winst van Mohoric, maar had ook andersom gekund. Maar dan heb je gelijk dat ik beter een echte sprinter had kunnen meenemen ;)

  Zonder Mathieu de verkeerde kopman gekozen, zat lang te twijfelen tussen Van Aert en Alaphilippe, natuurlijk de laatste gekozen.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #705416

  Alpecin houdt zich niet echt aan de uitgesproken strategie dan, dit is toch echt een pure vlakke sprintetappe en die zouden voor Merlier zijn. Had toch moeten durven kiezen voor Cav, lijkt voor mij toch een Tour te worden van de verkeerde keuzes..

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #705120

  @Milanjacks Dat is nogal een aanname, over etappe 1, ik had iig niet Flip als captain (my bad). Maargoed los daarvan heb je misschien gelijk en had ik moeten zeggen dat hij tot nu toe het verschil maakt ;)

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #705106

  Op deze manier wordt VDP z’n geld wel waard, niet verwacht vooraf, maar petje af

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #704986

  Cort werd wel ergens onderaan genoemd in de lange lijst van Feltet, maar even uitslagen gecheckt en geconcludeerd dat dat misschien meer was omdat het een Deen is..

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #704975

  Haha @nasibal, je had er niet bij gezegd dat hij ook kon tijdrijden :p

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #704441

  Ik dacht dat Danny ook nog wat puntjes pakte, is het Boy.. Keuzes in m’n sprintteam pakken slecht uit, in m’n vriendenpooltje waar iedereen op het oog veel te weinig sprinters heeft pakken tot nu toe meer punten..

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #704338

  @Wielerfan999
  Vertekent wel een beetje natuurlijk die uitslagen van Demare. Veelal in een minder veld en met name dit seizoen vooral in kleinere koersen gereden (en gewonnen). Normaal gesproken iets constanter misschien, maar met de sprints in deze Tour gaf ik Ewan toch echt meer winstkansen en vond ik dat een betere kopman. Ewan laat idd wel eens lopen, maar leek deze Tour toch wel te willen uitrijden en dan maakt hij automatisch kans op groen. Dat hij zelfs mee zou gaan doen in de tussensprints had ik niet verwacht overigens, maar gaf wel zijn ambitie aan om echt voor groen te gaan.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #704252

  Alpecin-Fenix zal vandaag voor Philipsen rijden in de sprint. “We zijn met twee sprinters, we moeten allebei kansen krijgen”, aldus Merlier, de winnaar van gisteren. Philipsen gaf gisteren al aan niet alleen als lead-out te willen functioneren. Vandaag krijgt hij dus de kans om zich te bewijzen.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #704148

  Nieuwe dag, nieuwe kansen. Lees toch wel erg veel berichten over Philipsen die ook kopman wil zijn, toch een risico om Merlier dan kopman te maken lijkt me. Maar wie dan nu Ewan is uitgevallen? Heb dan eigenlijk weinig kopmanmateriaal. Sagan is gehavend, maar hoe erg en zal nog steeds voor groen willen gaan. Colbrelli lijkt goed, maar blijft toch geen pure sprinter. Wie van de 3?

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #703813

  @vevie Het is nu extreem, maar het is idd vaak zo bij de Tour, dat was dus ook mijn punt, juist voor de Tour er wat minder tijd aan besteden ;) En ik zat bij m’n reactie nog vol in m’n baalmoment, zeg maar alsof je direct na de wedstrijd een microfoon voor je neus krijgt en alles nog niet helemaal hebt verwerkt :p Blijft balen natuurlijk, maar hoop vooral dat de slachtoffers er snel weer bovenop komen.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #703705

  Natuurlijk is de poule bijzaak, maar als je er veel tijd aan besteedt en dit gebeurt is dat toch ook echt wel even zuur. Is natuurlijk een eigen keuze en het blijft het ergst voor de renners zelf. Maar voor de chaotische Tour is het misschien toch beter om ‘op gevoel’ een team in elkaar te draaien en dan hopen op het beste, de valpartijen maakt meer tijd besteden eigenlijk niet waard.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #703625

  Wat een ellende dit, gaat helemaal nergens over, niks aan zo

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #702262

  Toch wel verrassend dat Matthews zich hier wél tussen de klassementsmannen weet te plaatsen en de rest van de sterkere sprinters/klassiekermannen niet. Had ik (en volgens mij velen hier met mij) niet verwacht..

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #701334

  @danusz
  Zelfde dilemma nog steeds hier. Kijkend naar (scorito-)resultaten uit het verleden lijken Démare en Sagan de betere keuzes, maar Ewan is in principe de snelste. Zou Ewan toch graag meenemen om kopman te maken (al kleven ook daar risico’s aan) en voor nu gaat dat dan toch ten koste van Démare. Die kan ik ook het minst goed inschatten omdat hij weinig wedstrijden heeft gereden met echte tegenstand. Mijn vraag is of ik die kopmanpunten daarmee te belangrijk maak..?

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #700596

  @La Primavera
  Precies ook mijn dilemma en ik had lang dezelfde gedachtegang als jij, 1 voor de kopman en 1 voor de groene trui. Toch, als ik kijk naar de Scorito-resultaten in het verleden zijn Démare en Sagan veel meer puntenpakkers dan Ewan. De vraag is dan denk ik of Ewan met kopmanpunten zoveel goed gaat maken. Vind het wel fijn om een (soort van) zekere kopman te hebben, dus neig nog steeds wel naar Ewan, maar blijf twijfelen of Démare en Sagan juist niet de meer steady keuze is. Ewan heeft echter wel het hogere plafond denk ik. Wat is wijsheid..?

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 163)

Headlines