Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 325)
 • In reactie op: Team DSM 2022 #820582

  Ik vraag me af hoe je je kunt optrekken aan betere renners, als je steeds voor of op de laatste klim moet lossen en sparen voor morgen, omdat je geen kopman bent (of geen Brit). Zo is er altijd wat.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2022 #820421

  Bij EF testen ze -tweet van Vaughters- twee keer per dag. Dat zullen er wel meer doen. Er is niet veel verschil lijkt me in hoe ploegen dat aanpakken, alleen ‘iedereen uit koers nemen’, dat is TJV-specifiek. Maar dat gaan ze in de Tour heus niet doen.
  Ik ben benieuwd hoe eea in trainingskamp Tigne verloopt (met ‘familie-bubbels’ die natuurlijk ook wel kwetsbaar zijn).

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2022 #820309

  Maar wat vindt Jonas daarvan?

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2022 #820087

  Als je met z’n drieën in een auto zit nadat binnen de ploegbubbel vier Corona-gevallen zijn gemeld, dan lijkt het me wel duidelijk dat die drie bij die gevallen horen. Eerst steeds apart slapen en dan bij mogelijke besmetting bij elkaar op schoot in een auto kruipen lijkt me niet echt logisch.

  Laat trouwens ook wel weer zien dat die Dennis een redelijk ongeleid projectiel is. Maar dat spreekt mij op zich wel aan.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2022 #819804

  @xistnc: ik denk dat dat klopt. In de afdaling zaten er maar twee man van TJV in het 1e peloton (Oomen en Gesink).
  Wat betreft de Tourploeg: ik denk ook dat Benoot meegaat, maar dan vooral als cipier van Roglic (zoals in de Dauphiné ook het geval was), niet als aparte knecht voor WvA. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat hij niet een beetje kan helpen, vooral na de 1e week.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2022 #819762

  @Yeez: waar baseer je dat op? Eindigde (weer) ver in de achterhoede. Of is dat scorebordjournalistiek?

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2022 #819267

  En DePlus terughalen, is dat nog een optie? Die ging toch ouderwets tekeer in de Dauphiné…

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2022 #818903

  @horsm: ik zie eerder een scenario voor me waarin Pogacar aanvalt en Vingegaard als enige kan volgen, waardoor hij inderdaad Roglic passeert, maar dan wel achter Pogacar.
  Maar we zullen het zien en dromen mag!

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2022 #818609

  Rohan Dennis nog ff klein vraagtekentje (vandaag op 12 minuten + geëindigd). Die wil ik eerst wel even in de slottijdrit top 3 zien rijden, voordat ik zeg: ‘moet zeker mee.’

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2022 #818372

  Treintje dat alleen kan dieselen heb je geen bal aan. Een tandem Vingegaard-Roglic misschien wel (zag je gisteren). Wat er daarvoor voor ondersteuning is, is al gauw goed genoeg. FDJ was gisteren ‘in debreedte’ ook prima, Bahrein ook….
  Ondersteuning voor WvA (en genoeg goeie kerels om die andere twee tegelijkertijd uit de problemen te houden) heb je veel meer aan: Bennoot, Laporte evt. Teunissen als ie in conditie is of Gesink voor beulswerk.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2022 #818197

  @Murcia: Polen, Eneco/BeNeLux en Catalonië heeft ‘ie ook niet. Of tellen die niet mee?

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2022 #817780

  @Yogi: zo lees ik dat niet, maar misschien denk ik te simpel. We zien het wel.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2022 #817680

  Ah, dank. Onze directeur-eigenaar die weer wat rondroept zonder bron of onderbouwing. dat maakt het in orde uiteraard.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2022 #817517

  @tdola: heb je een bron(netje) voor je paniekverhaal van do 9 juni, 18:01 uur? Anders mss ff verwijderen.

  In reactie op: Team DSM 2022 #817493

  Het reizende circus zal wel weer half leeglopen met teleurgestelden cq. gearriveerden die hun eigen weg zoeken. En zich ook weer vullen met opportunisten die in de volgende jaren vertrekken.
  Zo gaat dat elk jaar, er zal weer een ploeg gevuld zijn op 1 januari.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2022 #817389

  Aan de Tour beginnen vier weken na een (milde) Coronabesmetting kan op zich wss wel. Maar TJV mijdt meestal alle risico’s. Je hebt best kans dat de conditie van die renners een tik heeft gekregen, waardoor drie weken Tour een probleem wordt.
  Dan zullen ze eerder voor een ander kiezen. Dit waren toch al mannen van de reservelijst.
  Dan Kuss en Dennis ipv van harper bij de Dauphiné-clup, met een vraagteken voor Kruiswijk en een reserverol voor Gesink (voor als Kruiswijk of Dennis of Kuss of Benoot wegvalt).

  Daarmee is de puzzel toch weer krap in werkelijkheid. Eentje met een blessure of Corona erbij en je hebt een tegenvaller aan de start.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2022 #816858

  Over ‘in ’t snotje hebben’ gesproken: Morgen in de Dauphiné moet je een vluchtersgroep uiterlijk 15 km voor de finish teruggehaald hebben, dus begin er maar vroeg aan (of stuur WvA mee in de aanval).

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2022 #816700

  Als WvA gisteren op reserve naar boven was gereden (wat alleen maar goed is voor de opbouw naar de Tour), had gisteren misschien wel Roglic gewonnen, vandaag VanAert.
  Had bovendien Cattaneo in het geel gereden morgen, zodat TJV zich niet weer over de kop hoefde te werken en Wout nog een keer kon winnen.
  Dromen mag toch?
  Overigens Kruiswijk voor mij definitief afgevallen, vandaag ook 10 keer niks en Laporte snipperdag?

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2022 #816175

  @AWestie: bedankt voor de link. Dat dubbele doel geel-groen lijkt me prima (vooral omdat dat geel helemaal niet zo zeker is, en groen voor het Vlaamse uithangbord een prachtige hoofdprijs, mocht je weer naast (onder) Pogacar op t podium eindigen).
  Ik ben minder enthousiast over dat ‘met Primoz en Jonas voor geel’. Dat werkt net zo goed als twee topsprinters meenemen. Niet dus, behalve als in week 1 er eentje uitvalt.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2022 #816071

  @Yogi: dat opereren als Team is vandaag niet zo goed gelukt lijkt mij…

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2022 #815992

  Ze hadden Vingegaard natuurlijk naar Zwitserland moeten sturen en hier een kerel als Gesink mee moeten nemen. Die Deen zit maar wat tussen de wielen te koekeloeren of de dobber onder gaat, daar heb je toch geen fluit aan.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2022 #815764

  @Langof: NIEMAND wilde rijden op het EK, DUS ging vdBerg. VanEmden reed ook de mixed-relay. Zoals Gesink ooit de tijdrit reed op de OS in Peking (toen we niet eens renners hadden die in zo’n koers de finish konden halen).
  Dumoulin won 10 maanden geleden OS-zilver in de ITT in een topveld. Als hij fatsoenlijk kan fietsen, rijdt hij natúúrlijk het WK in september.
  Die korte tijdritjes in de Giro (met prima prestaties ook van anderen) zijn echt geen bewijs dat een ander meer kans maakt op een medaille.

  Moerenhout is geen briljant tacticus, vooral in de vrouwenkoers niet;), maar steeds herhalen dat ‘het transparanter wordt gewenst’ lijkt me ongedocumenteerde onzin. Een ranglijst met puntjes aanhouden werkt in het veldrijden en MTB (dat zijn individuele sporten die steeds als eendagskoers worden gereden en waarin je steeds weer optimaal kunt pieken), maar niet in wegwielrennen/ITT.

  In reactie op: Team DSM 2022 #815583

  @AWestie: de divisies ‘materialen’ heeft DSM allemaal verkocht. Zitten nu op ‘Health, Nutrition & Bioscience’.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2022 #815018

  @kelderfan: Dumoulin is in de meeste opzichten niet te vervangen. De belangrijkste redenen om hem aan te trekken waren:
  – zijn potentie om een Grote Ronde te winnen
  – zijn gevestigde status als topsporter/ één van de grote nationale sportidolen in Nederland (ook vandaag weer zichtbaar in de headlines in vrijwel alle grote media).

  Die combinatie is niet op de markt.
  TJV heeft een aantal sterke internationale toppers in dienst, dat hoef je niet per se aan te vullen. Het Nederlandse contingent kan wel aanvulling gebruiken (lees: Van Baarle en eerdere poging om Arensman aan te trekken).

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2022 #814885

  Misschien kunnen we een apart ‘Dumoulin-Topic’ maken? @Michiel: aan jou de eer het te openen.

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 325)

Headlines