Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 25)
 • In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #668806


  @allieballie
  beetje laat maar thx wat betreft Eenkhoorn!

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #668611

  Ik fietsen gisteren een stukje net over de grens met België, in de buurt van Teuven. Ik reed daar een renner van TJV tegemoet, maar ik weet niet wie. Meest logisch zou iemand zijn die daar aan het uitrijden was van LBL of iemand die in de buurt woont. Hij leek qua postuur echter het meest op Eenkhoorn. Alleen volgens mij is zijn aanwezigheid daar niet zo waarschijnlijk.

  Iemand enig idee wie ik zou kunnen zijn tegengekomen? Hij groette overigens vriendelijk terug ;)

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #657265

  Pff de sfeer zit er weer goed in hier…

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #655544

  Wat betreft doorselecteren:

  Bennett: volgens mij zijn de komende maanden key in de bepaling of hij blijft of niet. Als hij de ruimte krijgt van JV om een goed klassement te rijde in de giro zoals afgesproken, acht ik de kans wel groot dat hij blijft. Alleen als het resultaat dusdanig is dat Bennett in zichzelf wél een kopman voor de toekomst ziet en JV ziet dat minder (bv als hij 7e of zo wordt), zal hij wel vertrekken en elders nog een poging willen wagen. Ik zie trouwens ook nog wel een scenario waarin Bennett na dit seizoen voor 2 jaar verkast om ergens kopman te zijn, om daarna terug te keren als pure knecht voor zijn laatste jaren.

  Tolhoek: volgens mij moeten we met hem nog wat geduld hebben. Hij is afgelopen jaar teruggekomen van een ingreep aan zijn liesslagader. Ik zou hem toch zeker een paar maanden geven om zich te bewijzen. Er zou zomaar nog een hoop marge in kunnen zitten.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #653321

  Eerste keer dat VDP, Van Aert en Alaphilippe samen op het podium staan, of zie ik een wedstrijd over het hoofd?

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #650554

  PN is wel bijna adel verplicht. Het deelnemersveld is vooralsnog niet super en Roglic is eigenlijk altijd als hij ergens start wel minimaal 95%. Dus tenzij een jongeling in eens in bloedvorm is, zie ik hem niet zo snel verliezen. Vertel me gerust als ik iemand over het hoofd zie!

  Strade is een ander verhaal. Dat is een koers waar zoveel renners in aanmerking kunnen komen voor de zege, waarvan er ook meer dan een paar goed in orde zijn. Alaphilippe, Van der Poel en Van Aert zijn op papier wellicht de favorieten, maar ook jongens als Poga en Woods zijn dik in orde en wie weet wat de taaie Mollema kan.

  Wat betreft de vrouwen: ik merkte gisteren bij Le Samyn meteen dat ik een ploeg had ‘om voor te zijn’. Zo snel kan dat dus gaan ;)

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #650345

  @yeez interessant artikel, dank voor het delen

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #650215

  @tijmen thanks voor de bevestiging. Nu kan ik rustig slapen!

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #650208

  Wat betreft de combi-teams: weet iemand hoe het zit met de kleding die ze dragen? Ik neem aan dat bv Kooij morgen in het pakje van het development team moet starten en vice versa dat een belofte die meegaat met de profs in zo’n koers een profpakje krijgt? De verschillen zijn natuurlijk klein, maar toch. Ik weet het: waar kan een mens zich druk om maken ;) maar het schoot me te binnen bij het zien van JV en FDJ conti op de startlijst van Samyn. Nog steeds een goeie regel trouwens.

  En wat betreft de reacties op mijn vraag over Wouts eerste koers: dank. Ik denk dat hij wel weet wat hij nodig heeft om scherp aan de koers te gaan starten, maar we gaan het zien. Het is natuurlijk ook erg afhankelijk per persoon. Van Aert heeft denk ik minder externe prikkels nodig om voluit te gaan op training, terwijl VDP zich sneller verveelt. Daarnaast denk ik dat het niveau van zijn ploeggenoten op trainingskamp wat hoger ligt. Dat merk je natuurlijk wel tijdens de ‘spelvormen’ op training. Er zijn gelukkig meerdere wegen die naar Rome (ehh Siena) leiden.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #650128

  De Strade is de eerste wegkoers van Van Aert dit seizoen toch? Wat vinden jullie daarvan?

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #647522

  @michiel nog een voordeel van de player: als je je echt heel erg aan het commentaar stoort, zet je gewoon een andere taal aan ;)

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #647479

  @Michiel: ik kijk meestal terug ivm werk (of zelf sporten) en dat gaat makkelijker met Eurosport dan met de Belg (die laatste zender biedt daarvoor minder opties dan Eurosport in Nederland). Dan kan ik dus de reclames terugspoelen. In de diepe finale zijn er meestal geen reclames (behalve als Mollema demarreert in Lombardije). Daarnaast heb ik een abonnement op de player voor de koersen die niet op tv komen, maar daar kun je dus ook zonder reclames kijken. Die reclames hinderen mij niet echt dus.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #647444

  @Murcia: dat is het inderdaad ja. Smeets kan ik ook slecht hebben. Ducrot trouwens ook als commentator, terwijl ik hem in talkshows/podcasts dan weer een stuk beter kan hebben. Op de een of andere manier lijkt hij zichzelf dan minder serieus te nemen. Ik vind doorgaans die Eurosport-mannen wel leuk. Traksel is wellicht wat minder kundig, maar ik heb wel het idee dat ik met een gezellige kerel tijd aan het doorbrengen ben. Dat helpt toch wel als je uren achter elkaar koers kijkt ;) Ik stoor me eigenlijk zelden aan hem. Mijn favoriete duo is Van Belleghem en Kroon. Ik weet het, I’m weird ;) mensen die dan weer kritisch zijn op het niveau van het Eurosport commentaar kan ik absoluut geen ongelijk geven, maar om een of andere reden kan ik daar niet zo mee zitten. Overigens hebben ze met Slagter wellicht een goeie te pakken. Hij klinkt trouwens verdacht veel als Thijs van Amerongen.

  Ok, nu weer on topic :) Ik zou het persoonlijk toch wel zonde vinden als ze Kuss en Vingegaard gaan inzetten om een 5e plaats van Harper te verdedigen. Laat die jonge gasten er maar lekker in vliegen.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #647413

  Ook even duit in het zakje over die podcast met Wuyts: ik vond het wederom tenenkrommend. Ik heb sinds afgelopen seizoen soms het idee dat hij als een soort Football Manager met cheats aan naar de koers kijkt. Nou moet ik eerlijk bekennen dat ik sinds ik het wielrennen weer ben gaan volgen (een jaar of 3-4 geleden), al snel klaar was met Wuyts en in mindere mate De Cauwer. DIe twee mannen halen het slechtste in elkaar naar boven. Ik merk dat ik José een stuk beter te pruimen vind als hij met een van de andere Vlamingen commentaar verzorgt. Ik weet eigenlijk niet goed wat het nou is dat me zo tegenstaat in Wuyts (buiten dan het overmatige chauvinisme soms), aangezien het al dateert van ver voor de doorbraak van Van Aert.

  In reactie op: Verbeterpunten Wielerflits #646287

  De site wordt meer en meer een giftige plek en een podium voor provocateurs. Zuurpruimen die negatieve reacties uitlokken en provoceren mogen lekker hun gang gaan, maar als je ze daar op aanspreekt wordt het meteen verwijderd.

  Twee constructief bedoelde suggesties:
  1) Pak de trollen aan en schors ze van de site – ze zijn er echt niet zo moeilijk uit te herkennen
  2) Maak een ‘Ignore’ knop voor de gebruikers die het gezellig willen houden. Daarmee kun je er zelf voor kiezen reacties van bepaalde gebruikers niet meer te zien. Ik ben ervan overtuigd dat het een stuk gezelliger wordt als we er zelf voor kunnen kiezen de trollen te negeren. Dit zal ervoor zorgen dat ze stukje bij beetje minder aandacht krijgen en uiteindelijk vanzelf weggaan.

  Ik vind dat jullie als WF best iets meer kunnen doen om dat tegen te gaan. Toegegeven – ik laat me zelf ook wel eens meeslepen, waarna ik niet helemaal netjes reageer. Ik zal hier zelf ook mijn verantwoordelijkheid in nemen en beter op letten. Maar elkaar aanspreken op troll gedrag is toch niet erg? Wat is jullie bedoelde beleid op dit gebied?

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #645064

  Ik geloof wel in een soort tussenvorm:
  – per ploeg heeft elke renner een eigen nummer, bv 01 tm 99
  – per koers krijgen alle ploegen een nummer, bv 01 tm 22
  – de renner met het nummer 12 van de ploeg die als 14e op de startlijst staat, zou dan nummer 1412 kunnen krijgen
  – visueel kun je de 12 een andere kleur dan de 14 geven om het onderscheid duidelijk te maken
  – je kunt ook elke ploeg een afkorting van 2 letter geven, dan krijg je bv JV12

  Volgens mij zijn er zo genoeg mogelijkheden om best of both worlds te vergroten: herkenbaarheid van de renners over de koersen heen vergroten maar het ook nog praktisch uitvoerbaar houden.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #643782

  Dank allen!

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #643769

  @yeez en rahimns: oprechte interesse en niet bedoeld om te stoken (dat moet je er hier volgens mij bij zeggen als ik de gemiddelde discussie volg), waarom denken jullie dat het voor hun ‘rol’ niet relevant is? Ook voor de eerste 100-150km in de koers zijn die paar extra procenten toch super waardevol?

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #643744

  @yeez:

  “De renners van de parijs-nice, strade en tirreno dus. Gesink woont op hoogte in Andorra en martens, v emden en martin hebben er verder geen baat bij.”

  Waarom zouden Van Emden, Martin en Martens geen baat hebben bij een hoogtestage?

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #640579

  Mensen die graag Bennett naar de Tourploeg overgeheveld zien worden vergeten het belang van Bennett zelf. Net zoals Van Aert wensen heeft om meer voor eigen kansen te mogen rijden in de Tour, heeft Bennett die ook maar elders en volgens mij zijn die goed afgesproken met de ploegleiding. Als JV er nu (net als vorig jaar) tamelijk eenzijdig voor zou kiezen om Bennett tóch in het gareel naar Frankrijk te sturen, kan dat de motivatie van Bennett wel eens het laatste zetje geven. Ik zou er in dat geval niet op rekenen dat Bennett volgend jaar nog bij JV rijdt en mogelijk ook op uitdagingen mbt motivatie stuit. Ik zou Bennett met het oog op de middellange termijn lekker naar de Giro laten gaan. Slaagt hij daar, heeft JV een extra ijzer in het vuur voor ’22. Mislukt hij, weet hij zelf ook waar zn plafond ligt.

  In reactie op: Verbeterpunten Wielerflits #629644

  .

  In reactie op: Verbeterpunten Wielerflits #578373

  Waarom krijg ik geen notificatie oid als er iemand reageert op mijn reactie bij een nieuwsbericht? Nu moet ik handmatig zelf in de gaten houden of er misschien eens iemand op me reageert. Dat stimuleert interactie (=traffic) niet echt.

  In reactie op: Verbeterpunten Wielerflits #575896

  Het is nog steeds niet mogelijk om tegelijkertijd ingelogd te zijn op meerdere devices. Als ik een keer gereageerd heb vanaf mijn laptop, moet ik weer opnieuw inloggen op mijn telefoon en vice versa. Wordt daar nog aan gewerkt? Thanks.

  In reactie op: Verbeterpunten Wielerflits #514691

  Ik moet bijna altijd opnieuw inloggen op zowel laptop als mobiel voor ik kan reageren, ook als ik ‘Bewaar inlog’ oid klik. Kan het zo zijn dat je maar op een device tegelijk ingelogd kunt zijn? Lijkt me onhandig, want ik gebruik WF zeer regelmatig om 3 devices.

  In reactie op: Maak Tour de France aantrekkelijker #378238

  @KimJungPoels ik heb het idee dat ze tour in de eerste dagen/week geen grote berg beleggen omdat dat de strijd om de bollen (en evt. het geel) voor de mindere berg- en klassementsgoden al te snel lam legt. Nu was er de afgelopen dagen tot en met vandaag iig de strijd om het geel tussen enkele puncheurs en strijd om de bollen tussen Chavanel vs. het soepie. Misschien voor ons niet zo boeiend allemaal, maar voor de kleinere ploegen de belangrijkste reden om naar de tour te komen én voor renners als Gilbert, Alaphilippe (zal er de laatste week toch wel door zakken) en Van Avermaet een reden om de eerste week in vorm te zijn.

  Doe mij echter maar gewoon Lago di Covadonga of Etna-achtige etappes op dag 3. Extra dynamiek die je dan krijgt is dat de klassementsrenners hun klimbenen er al in week 1 op moeten schroeven. In deze tour heb je de situatie dat de eerste echte hoogtemeters pas op de helft van de tour komen.

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 25)

Headlines