Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 165)
 • In reactie op: Coronavirus en Milaan San Remo #540441

  Ik denk dat het volledig van de situatie gaat afhangen. Het is afwachten hoe het virus zich ontwikkelt en of ze het kunnen beperken tot de tot nu toe getroffen gemeentes. Als dat niet lukt lijkt me de kans zeker aanwezig dat ook Milaan San Remo zal worden afgelast. Ze zouden eventueel ook nog kunnen overwegen de start te verplaatsen naar buiten Lombardije om op die manier wel doorgang te kunnen vinden.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #527311

  Ik vind het ook erg mooie documentaires die er elke weer gemaakt worden en ik vind Roglic er ook als een enorm sympathieke renner in overkomen, dat gevoel heb ik lang niet bij elke grote renner.

  In reactie op: {Ronde 1} Renner van het jaar – uitslag #514655

  Primoz Roglic
  Tiesj Benoot
  Alexey Lutsenko
  Bauke Mollema

  Alexander Kristoff
  Wout van Aert
  Dylan Groenewegen
  Pascal Ackermann

  Adam Yates
  Diego Ulissi
  Maximilian Schachmann
  Jakob Fuglsang

  Matteo Trentin
  Nairo Quintana
  Michael Woods
  Alberto Bettiol

  Alejandro Valverde
  Mikel Landa
  Emanuel Buchmann
  Caleb Ewan

  Tadej Pogacar
  Mike Teunissen
  Sergio Higuita
  Greg van Avermaet

  Elia Viviani
  Philippe Gilbert
  Sam Bennett
  Peter Sagan

  Mathieu van der Poel
  Tim Wellens
  Michael Matthews
  Julian Alaphilippe

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #432158

  @TijmenCamps
  11.50 start de eerste renner.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #432114

  Een ding in dat artikel klopt sowieso al niet want Nibali start niet.
  Het zou me dus niks verbazen als Powless ook niet blijkt te kloppen.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #428071

  Ik vind dit ook best een interessant interview met Bennett.
  https://www.ridemedia.com.au/interviews/talking-cycling-with-george-bennett-team-jumbo-visma/

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #427515

  Van Poppel was wel een van degene die harder viel maar uiteindelijk is hij wel nog over de finish gekomen dus in ieder geval niet zo erg dat hij niet meer kan fietsen.
  https://twitter.com/tourdownunder/status/1084350248573579264
  Filmpje is hier te zien, lijkt Morkov die de val veroorzaakt. Sagan weet weer te ontsnappen zoals gebruikelijk.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #412247

  Ik ben het ook eens met het grootste deel van de bovenstaande reacties.
  Ik ga ook voor een 8,5 en om dezelfde reden als vlek. Alles eruit gehaald wat erin zit en vooral de koersinstelling sprak me aan. Ze zijn mede daardoor ook sterk gestegen op mijn eigen persoonlijke ploegen waar ik sympathie voor heb ranking.

  In reactie op: Adopteer een Girorenner 2018 #360085

  Davide Ballerini zat ook vandaag weer in de kopgroep. Helaas was hij niet goed genoeg om voor de dagzege mee te strijden.

  Maar Davide staat door al zijn uren in de kopgroep wel mooi derde in het klassement om de maglia ciclamino met dank aan de tussensprints. Het tussensprint klassement (TV) leidt hij dan ook overtuigend en in het algemene strijdlust klassement staat Davide gedeeld eerste met Simon Yates.

  In reactie op: Adopteer een Girorenner 2018 #356972

  Ik mag best een beetje trots zijn want gisteren heeft Davide Ballerini zijn beste prestatie tot nu toe behaald. Hij spendeerde de dag in de kopgroep en werd uiteindelijk vijfde.
  Vandaag deed hij daarom maar weer wat rustiger aan met een 113e plek. Maar we gaan hem opnieuw zeker weten nog van voren zien de komende dagen.

  In reactie op: Adopteer een Girorenner 2018 #355751

  Zoals ik al had voorspeld dook Davide in de rit van Pizzo naar Praia a Mare weer op in de kopgroep.

  Ook was hij vandaag weer van voren te vinden en speelde was hij betrokken bij het incident rondom Fausto Masnada (https://twitter.com/inrng/status/995635634839662592).
  De meeste mensen vonden dit een mooi en sportief moment van Berhane en Davide maar helaas besloot de jury anders en kunnen ze een naast het afnemen van de bergpunten van Masnada ook misschien nog een boete en tijdstraf verwachten.

  Met de eerste rustdag in het verschiet staat Davide nu op een 98e plaats in het GC tijdens zijn eerste Giro.

  In reactie op: Adopteer een Girorenner 2018 #354452

  Ik heb Davide Ballerini een beetje verwaarloosd de afgelopen dagen want ik heb zelf van het heerlijke weer genoten en de Giro even links laten liggen.

  Maar Davide heeft zich laten zien tijdens de eerste etappe naar Tel Aviv daar was hij in de kopgroep te vinden (waarschijnlijk als revanche voor zichzelf na een enigszins teleurstellende proloog, 114e). Hij werd zelfs nog 24e in diezelfde etappe terwijl men normaal als zij in een kopgroep zitten zich toch vaak lekker laten terugzakken en uitbollen. Maar dat was voor Davide geen optie.
  De dag erop in de rit naar Eilat behaalde hij zijn beste resultaat in deze Giro tot nu toe, een 20e plaats.
  Op Sicilië reed Davide naar een 117e plek in Caltagirone en een 60e plek in Santa Ninfa, allemaal niet heel geweldig maar ik ben ervan overtuigd dat hij zijn neus nog wel eens aan het venster zal steken de komende dagen in een kopgroep.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #354349

  Jansen gaat in ieder geval op hoogtestage van 25 mei tot 9 juni dus dat zal voor Groenewegen en Roosen ook wel zoiets zijn dan vermoed ik.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #347061

  Ik weet ook niet hoe het met Kruijswijk zit maar die kan volgend jaar toch ook weer kopman zijn in de Giro ipv in de Tour?
  Misschien vindt hij die hele Tour maar niks dit jaar en dan kan Bennett gewoon kopman zijn in de Tour.

  In reactie op: Adopteer een Girorenner 2018 #347025

  Ik zal mijn adoptierenner ook even aan jullie voorstellen. Davide Ballerini is geboren op 21 september 1994 en dat maakt hem dus op het moment van de Giro 23 jaar oud. Hij komt uit Cantú, dat ligt in de buurt van het Comomeer.

  Zodra ik zijn achternaam zag was mijn eerste gedachte, zou hij familie zijn van Franco Ballerini? Ik was niet de enige die dit zich afvroeg want toen ik zijn naam intypte in Google waren de eerste zoekopties vrijwel direct figlio (zoon) en Franco. Het duidelijke antwoord van de Gazzetta dello Sport was echter nee, ze zijn niet gerelateerd aan elkaar. Achteraf was dit ook eigenlijk wel logisch want Franco was een heel ander type renner dan deze Davide en zij komen daarnaast ook uit verschillende regio’s. Al hoeft dat ook niet alles te zeggen.

  Terug naar Davide. In 2016 was hij stagiair bij Tinkoff maar zoals jullie allemaal weten stopte Oleg ermee en daarom moest Davide zijn heil een niveautje lager zoeken. Hij tekende voor 2017 bij Androni waar hij ook dit jaar koerst. Davide won in zijn eerste WT-etappewedstrijd meteen het bergklassement, dit was in de Tirreno-Adriatico. Ook werd hij nog 3e in een rit in The Tour of the Alps, 9e in het Memorial Marco Pantani en liet hij verschillende top10 klasseringen noteren in de Ronde van Turkije. Dit was dan weer in sprintetappes dus zo blijkt dat Davide niet alleen goed een bergje/bergen over kan komen maar ook nog eens redelijk kan aankomen.

  Ook dit jaar zet hij zijn progressie door. Hij werd derde in de GP Industria, eindigde als 15e in het AK van de Settimana Coppi e Bartali en beëindigde zijn Giro-voorbereiding met een 5e stek in de Giro dell’Appennino. Dus de vorm is wel aanwezig. De Giro wordt zijn eerste grote ronde dus ik kan hem alleen maar veel succes wensen!

  In reactie op: Adopteer een Girorenner 2018 #345611

  Altijd leuk, ik adopteer Davide Ballerini

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #329552

  @Fanny
  Het was rotweer. Iedereen was denk ik wel klaar met de koers. Niet direct een aanleiding om te gaan concluderen dat Bennett hier niet meer gaat starten.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #328821

  Bennett in januari over blijven of niet:
  Bennett is off contract at the end of 2018. Should other trade teams approach him, he said he would be silly not to listen. However, Bennett is “pretty happy” at LottoNL-Jumbo and said he was not actively looking for a move away from the Dutch outfit.

  “I won’t be looking for a long contract. I feel like I’m making good steps each year. For guys that have been kicking off good results and feel like they’re not going to get much better, a three-year contract is the dream because they’re going to get paid at that price.

  “For me, I’m looking at it from the sporting aspect which means equipment, support team around you, race calendar, roles in the team. Of course at some stage you have to look after yourself financially because it’s a pretty short lifespan of a career but I’ll never be too worried about money and instead looking for where my best chance is and making decisions around that.

  “Lotto are keen on a future together and I’m pretty happy in the setup. For sure I’d be an idiot not to talk to other teams and get everything on the table and assess my options but by no means am I desperately looking for a change.”

  Bennett said his approach will be to worry about the results, and his future will take care of itself.

  Denk dat het dus wel mogelijk is dat hij blijft tenzij andere ploegen hem een heel veel beter aanbod doen.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #328721

  @kelderfan
  Bennett verwacht zelf gewoon in goede vorm in de Tirreno te rijden dus hij zal echt wel prima ondersteuning voor Roglic zijn in plaats van dat hij alleen in voorbereiding is voor de Giro.
  Ik denk dat de selectie opzich prima is zo.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #328400

  Bennett gaat zelf nog uit van Strade rijden om daarna te starten in Tirreno en Catalunya.
  Ik denk dat het voor hem zeker verstandig is om in ieder geval niet tot het gaatje te gaan in Strade Bianche vanwege het enorme temperatuursverschil. Voor de Tirreno worden de eerste dagen ook slechte weersvoorspellingen afgegeven maar in ieder geval nog iets betere temperaturen.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #324012

  Volgens de voorlopige deelnemerslijst inderdaad geen Roglic en geen Bennett in Abu Dhabi.

  VAN EMDEN Jos
  EENKHOORN Pascal
  POWLESS Neilson
  TOLHOEK Antwan
  VAN HOECKE Gijs
  VAN POPPEL Danny
  WAGNER Robert Thomas

  Powless dus voor eigen kansen in de bergrit?

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #323793

  Ik denk niet dat Bennett Abu Dhabi gaat rijden, hij had het in interviews altijd over Tour Down Under, dan wat tijd thuis doorbrengen in NZ en dan naar Europa om de opbouw naar de Giro te beginnen oa via Tirreno en Tour of the Alps.
  Al kan het natuurlijk altijd veranderen.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #320576

  Ik zou het ook leuk vinden als de persoonlijke Lottoballetjes rugnummers op de rennerspagina op de site zijn terug te vinden, nog leuker zou zijn als er dan ook bij staat waarom dit nummer gekozen is. Geeft een persoonlijke twist aan de atleet en dat is voor fans interessant (denk ik)

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #320362

  Ben het eens met wieler4live, vind een voorlopig programma op de site van de ploeg kunnen zien echt een enorme toevoeging als fan zijnde. Ik maak graag zo nu en dan een reisje rondom een koers dus zeker in het geval van een kleinere race zou het fijn zijn om te weten welke ploegen je er kan verwachten. Geldt overigens niet alleen voor Lotto Jumbo zijn helaas wel meer ploegen die geen kalender op hun site hebben maar wanneer een ploeg dat wel heeft vind ik dat een pluspunt.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #319603

  @Wielerfan1987 Als hij nog steeds geen nieuw contract heeft vind ik het opzich ook niet vreemd dat hij in zijn Lotto kleding blijft rijden, is natuurlijk gewoon prima kwaliteit kleding. Fredrik Ludvigsson deed dat na zijn periode bij Giant-Alpecin bijvoorbeeld ook. Fietsen lijkt me wel een ander geval maar ben daar opzich wel benieuwd naar.

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 165)

Headlines