Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 42)
 • In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #465849

  Roglic was vorig jaar na de tour niet meer op niveau de rest van het seizoen. Het kan dus tegenvallen in de tour, of niet.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #397218

  @ assen Ja die wattages staan in dit bericht: https://www.wielerflits.nl/nieuws/wattages-sepp-kuss/
  Bij Ammahoela staat verder niks over korte periodes in Utah. Maar je hebt gelijk dat er geen aanwijzingen zijn om te geloven dat Kuss slechter rijdt. Ik hoop dat Kuss in de tweede en derde week weer net zo sterk voor de dag gaat komen. Aanstaande zondag staat er alweer een flinke bergrit op het programma.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #397211

  @assen Welke vergelijkbare periode dan? Want op het amma-rekenfin-pioraily twitteraccount kan ik daar niks over vinden. Wel zou je segmenten op Strava kunnen vergelijken. Bijvoorbeeld deel van slotklim etappe 5 (sleurwerk EF en aanval Kuss) – 370 W – 9:01. Utah ligt ook nog eens een stuk hoger dan waar ze nu rijden. Ik zou er dus niet teveel conclusies en voorspellingen aan verbinden.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #397180

  @ assen Je kunt niet zomaar zo’n korte inspanning vergelijken met eentje van pak-em-beet een half uur en dan stellen dat het beter is. Over het algemeen heeft het alleen zin om dit bij inspanningen van tenminste 20 minuten te doen. Daaronder kun je namelijk een groot gedeelte uit je anaerobe potentieel halen. Volgens Strava zijn de waardes over de hele klim 352 W – 27 minuten. Dat komt ongeveer overeen met wat hij in Utah liet zien.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #369381

  @ Casar
  Vertel er dan ook even bij wat Sporza nog meer daarover meldde. Dat Philipsen een trainings- en streekgenoot is van Wijnants en dat er plek voor fietsen was op de auto van TLJ.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #366565

  @kelderfan Je kunt toch niet klaar voor Polen zijn als die koers pas in augustus is? Dat zeg je over koersen die wat dichterbij liggen.. Ik zeg ook niet dat van Poppel rust nodig heeft, maar dat hij rust neemt na het NK en dan op gaat bouwen (richting Polen/Vuelta). Dat lijkt mij nogal gebruikelijk na een Giro en geen wedstrijden op de kalender tijdens de tour. Ben jij al klaar voor de Vuelta?

  …In Slovenia liet Groenewegen zien dat hij zonder lead-out kan winnen, dus oefenen (voor de tour) met de gehele trein is niet nodig…. Pffff deze redenering is echt zo krom als een banaan.

  Maar wie zou er nu mee moeten zijn dan in Slovenie ipv iemand uit de trein?

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #366522

  Klaar voor Polen? Eerst maar eens het NK, een rustperiode en vervolgens weer opbouwen. En een extra mannetje.. Het is de Tour of Slovenia maar.. En wie van TLJ zou nog aan die groep van 10/15 kunnen hangen? (En niet rijden in Suisse of Dauphine of andere prioriteiten).

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #334102

  @tdola Die ITT gaat nog over een heel steil klimmetje volgens de website van de organisatie.. Zo’n 1,5 km aan 10% gemiddeld. Etappe 2 zou wel wat moeten schiften met 3x een klim van 4,4km aan 7,4% in de finalelus. Ik ben benieuwd wat de TLJ jonkies kunnen doen hier. Eenkhoorn zit al in de kopgroep!

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2017 #288622

  Naast Wagner is Leezer ook DNF. Dat wordt nog wat met het verdedigen van de leiderstrui morgen.

  In reactie op: EPO werkt niet #272710

  Ik denk dat epo vooral effectief is als je jezelf drie weken lang bijna elke dag de vernieling inrijdt. Dus eenmaal de Ventoux oprijden zegt mij niet zoveel. Dat er dan met koeienletters moet staan dat epo niet werkt, dar stoort mij wel.

  In reactie op: Nieuws VIII #263543

  Profielen van alle touretappes staan op letour.fr
  http://www.letour.fr/le-tour/2017/us/stage-1.html

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2017 #247775

  Met wie is Kruijswijk momenteel op hoogtestage in Tenerife? Op Strava zie ik Keizer, maar er staat nog eentje op de foto. Vdb?

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2017 #242022

  Ik vind Gesink wat tegenvallen in T/A. Hij heeft zelfs moeite met het volgen van de subtoppers/mannen van de tweede lijn. Terwijl dit soort mannen ook vaak anticiperen door eerder weg te springen. Dat doet Gesink dan ook weer niet; de aanval op de Terminillo stelde weinig voor. Ik weet niet wat de invloed van de mechanische pech gisteren was.

  Vorig jaar was zijn voorseizoen ook tegenvallend. Wellicht heeft hij een langere periode warm weer nodig qua training en koersen? Ik schrok ook van zijn gewicht van 75kg! Het lijkt nog niet te resulteren in extra explosiviteit. Ik neem aan dat hij dat doet met het oog op ontsnappingen in de TDF.

  WT-punten voor de top 60 is dan wel weer een uitkomst voor Gesink. Maar wat vooral steekt is dat Gesink vroeger gewoon een topper was en nu bij lange na niet.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2017 #242000

  Ik vraag me echt af wat die Roglic had gekund zonder dat ongeluk op dag 1. Hier nog wat over die maagproblemen en meer: https://primozroglic.com/2017/03/12/bloody-sport/

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2017 #238618

  Lars Boom niet in Le Samyn. Ondervindt nog teveel hinder van valpartij. Bron: twitter TLJ

  In reactie op: De beste tweets #218955
  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2016 #216613

  Inderdaad wat ten dam zegt over vd Poel. Volgens Adri worden jongelui bij rabo en zn opvolgers vaak in een knechtenrol gebruikt de eerste jaren, onder het mom van wennen aan het profbestaan. Op die manier blijven deze renners vaak in deze roI hangen, omdat het gemakkelijk is en ze niet beter kennen. In plaats daarvan moeten neo’s meer koersen selecteren waar ze proberen voor winst te koersen en finales leren rijden.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2016 #208632

  Aha Red Bull geeft je vleugels.
  http://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20160915_02470055

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2016 #206753

  Jaja met 391 Watt over 19 minuten op de slotklim. Die gaat knallen morgen. Bennett is trouwens al vrij vroeg weer terug naar het hotel gereden ipv de slotklim te doen.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2016 #197671

  @raleigh Ik zou juist wèl 2 types als Van Emden en Tjalingii meenemen. Steven kreeg deze giro een perfecte lead-out naar de eerste heuvels en bergen (bijvoorbeeld de rit waar hij na Dumoulin derde werd). Op deze manier lag het peloton al op de pijnbank, kon Steven vooraan beginnen en verloor verder geen tijd op de steile heuvels in de eerste 2 weken. Ik hoop wel dat Kelderman de superhelper wordt. De rest van het jaar kan hij dan voor eigen kans gaan.Trouwens in die bewuste bergrit had Chaves Plaza voorop die aan kop kon sleuren.

  Even wat anders. Weet iemand waarom Bert-Jan Lindeman sinds de tour niet wordt opgesteld?

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2016 #178703

  Gesink heeft vandaag weer een oudemannentochtje gemaakt aldus strava. Met als comment: Tired. Het is nog even tot de tour maar dit is niet bepaald bemoedigend. Misschien kan hij volgend weekend nog een tour de Yorkshire simuleren?

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2016 #178408

  Gesink heeft vandaag zijn eerste buitenritje van 2 uur gemaakt volgens strava. Na eergisteren 2 x een half uur en gisteren 1x een uur en een half uur op de roller, lijkt het de goede kant op te gaan. Ik ben het wel eens met vlek wat betreft het inzetten van Bennett afhankelijk is van de insteek (klassement of etappes). Ik vraag me wel af hoeveel er nog opzit bij Bennett nadat hij zowel in Californie als Dauphine zich uit elkaar heeft getrokken voor een klassement.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2016 #159860

  @ede# Over waarom Kruijswijk alleen in grote rondes goed is, stond in het AD na de Giro een interessant stuk. Samenvattend: In het begin van de ronde trapt hij zo’n 375 watt op beklimmingen van minstens 20 minuten. Hiermee wordt hij dan pak hem beet dertigste. Dit vermogen kan hij zowat nog steeds leveren in de derde week. Maar daarmee eindigt hij dan bij de beste 5.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2016 #159478

  Ja kunnen we eens stoppen met altijd dat verwijzen naar dat lage budget? Op den duur gaan die coureurs daar zelf ook nog in geloven.. Terwijl je juist met een positieve mindset, zelfvertrouwen en goesting een pak sneller, slimmer en meer aanwezig kunt fietsen. Orica, FDJ. Lotto Soudal, Lampre, Cannondale, Iam, Ag2r, Dimension Data en Giant hebben toch niet significant een veel hoger budget? Waarom kunnen Hayman, Demare en Gasparotto wel scoren dan? Dus wat ik eigenlijk wil zeggen: Je bent als ploeg bij voorbaat al kansloos als je in dat budgetverhaal gaat geloven. Tuurlijk hebben ze een laag budget, netzoals de meeste andere ploegen..

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2016 #158988

  Eerste zin Poels tegen verslaggever nos: Ik denk dat het met die selectie voor de O.S. wel goed zit.

  Lijkt mij ook dat Gesink zich nu helemaal kan richten op de tour ipv O.S.

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 42)

Headlines