Threeohthree

Lid sinds Bericht sturen

Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 424)
 • In reactie op: Scorito-algemeen #704166

  @Ab: Naja, los van dat het antwoord waarschijnlijk gewoon iets is als van: “staat te boek als 1 van de grootste talenten van het moderne tennis , was goed op RG en heeft op papier een kwart met weinig echt bekende namen”. Ik denk persoonlijk dat Sinner over een jaar of 4-5 best goed kan scoren op gras. Het zal nooit zijn favoriete ondergrond worden, maar hij is wel erg bewegelijk, kan enorme kracht in zijn slagen leggen, en heeft een redelijke shot selectie. Echter is het puur de ondergrond en zijn beperkt aantal gras wedstrijden waar hij uiteindelijk nat op gaat.

  Zo ver zullen de meesten natuurlijk niet gedacht hebben, maar voor in de toekomst wel iets om in de gaten te houden. Wat de keuze betreft zullen we het eens zijn dat hij inderdaad tot de mindere picks behoorde in die categorie. Mja bekende naam met redelijk gunstige loting op papier.

  Echter als je het tennis inderdaad een beetje volgt weet je dat Marton Fucsovics verre van ideaal is voor Sinner. Maar ja, als bekende naam zou ik dan persoonlijk eerder Nishikori gepakt hebben. Al zullen veel mensen ze wel allebei hebben :p.


  @Reint
  : Konta heeft inderdaad een hele mooie cv maar is daardoor best wel een beetje click bait. Ze had een errrug moeilijke loting tegen Siniakova 1e ronde. Nu weet ik dat ik een mega grote bias heb als het gaat om Siniakova, maar de kans dat Konta daar zou winnen was bij de bookies bijvoorbeeld ook maar 66.7%. Bij de eerste 2 rondes wil je het liefst zo dicht mogelijk bij de 80% zitten.

  Ander bijkomend verhaal was dat Konta in de 3de ronde dan tegen Barty uit zou komen. Ik denk persoonlijk dat dat (ondanks fitheid vraagtekens) de minst gunstige tegenstander is voor r3. Er waren daarom dus al snel betere picks die @Kj o.a. noemt. Maar goed, ik snap dat het lastig is omdat ze inderdaad wel een redelijke voorbereiding heeft gedraaid (al is dat ook vooral op papier want de tegenstanders waren niet fantastisch).

  Jabeur en Rybakina zijn wat mij betreft perfecte voorbeelden van een goede pick. De eerste 2 rondes een grote winkans (met 80-90% winkans in r1) en hebben goede vorm. Ja de derde ronde is op papier lastig, zeker voor een Jabeur, maar die punten in de eerste (2) ronde(s) kan je maar mooi in de tas hebben. Bovendien is er natuurlijk ook geen garantie dat een Muguruza uberhaupt die 3de ronde haalt, dus wie weet ligt er wel meer in het verschiet.

  Hoop dat dat het e.e.a. opheldert :)

  In reactie op: Scorito-algemeen #703404

  Geen verschil met als ze wel had gespeeld denk ik :p

  Denk dat je er nu weinig meer mee kan. Maar allicht even een berichtje @scorito.support dat ze daar de volgende keer wat scherper op zijn.

  In reactie op: Scorito-algemeen #701302

  Waar ik vorige keer bij de vrouwen D er wel 6 wou hebben spelen nu alle 13 (!!!!) die ik had opgeschreven tegen elkaar of hebben een pittige loting. Vrouwen A had ik graag allemaal ingeleverd voor een vrouwen F (gare qualifier ofzo). Bij de mannen wordt het er niet veel beter op. Med toch een lastige loting en ook de D mannen die ik had opgeschreven (stuk of 7) hebben verre van ideaal geloot.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #700052

  Bovendien hebben ze het over dat hij getraind heeft op de sprint. Niet zozeer dat hij zich gaat mengen in de massasprint. Wordt ook geen woord over Groen gerept. Maar idd zeer interessant om nog even in de gaten te houden/over na te denken.

  In reactie op: Scorito-algemeen #691528

  @Condor: Zijn kwestie was vooral mentaal. Die man had met Bublik echt een perfecte r1 voor hem en heeft zelfvertrouwen kunnen tanken. Speelt nu gewoon goed en Garín nja die had wel iets meer tegenstand kunnen bieden. Vooral defensief kon het beter. Wel erg balen inderdaad want daar kon je wel nog wel plekjes mee winnen inderdaad.

  In reactie op: Scorito-algemeen #691489

  @Pietje: Dan voor de toelichting. Ik dacht dat ik echt een verkeerde inschatting had gemaakt door Stroll wel te nemen. Hij kwam er in de berekening iets mooier uit inderdaad. Zeker ook omdat hij over het algemeen ook goed gepresteerd heeft op de komende 6 circuits de afgelopen jaren (los van Baku).

  Echter was Vettel wel echt beter in Monaco dus de vraag was of dat een incident was of dat het een teken was. Toch voor Stroll gegaan en direct afgestraft. Naja er zijn nog 5 races maar je kan de punten maar beter binnen hebben.

  In reactie op: Scorito-algemeen #690902

  @Tom: Jawel, maar dan enkel op basis van de eerste 5 wedstrijden. En zoals AB al aangaf presteerde Alonso daar niet best. Het enige meetpunt wat we dan hebben van Alonso is deze fp3. En dat kan je wel doorrekenen maar dat lijkt me niet heel accuraat. Toch wel interessant om over na te denken.

  Voor de volledigheid Alonso zijn gemiddelde punten over de afgelopen 5 wedstrijden: Alonso 176 kwalli 80pt race.

  Edit: Dus de vraag is dan ook nu: Kies je voor Ocon en hoop je dat Sainz dichter bij Leclerc zit de komende 6 races. Of kies je voor Leclerc en hoop je dat Alonso dichter bij Ocon zit de komende 6 races.

  In reactie op: Scorito-algemeen #690648

  Wederom pracht pot. Wedstrijd had echt alles. Had een finale kunnen zijn. Kan je waarschijnlijk wel afschrijven voor de rest van het toernooi maar goed. :p

  Echt een episch gevecht.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #690599

  @Made: Omdat Thomas 4de werd op het WK 2020? :p

  In reactie op: Scorito-algemeen #690580

  Bogdan slaat ook echt werkelijk alles terug. Niet normaal.

  In reactie op: Scorito-algemeen #690494

  Heb zowel ADF als Ruud, die eerstgenoemde natuurlijk nu perfecte captain voor de volgende ronde. Maar goed, hij strugglde ook hard tegen Botic. Dus zal er wel met 3-0 af gaan tegen Delbonis mja. Kan in theorie nu ver komen iig :).

  Wel echt een prachtpartij om te zien overigens weer.

  In reactie op: Scorito-algemeen #690317

  Poh, zo in de zone dat ik dat helemaal gemist had joh. Die mag wel even aanpoten. Dat kwart anders volledig verloren.

  In reactie op: Scorito-algemeen #690311

  @Pim: Absoluut. Ze opende zelfs op 41.7% winkans. Ik zag haar echter eerder tegen de 70% winkans hebben. Tamara is absoluut geen pannenkoek, maar had zeker na de pot tegen Kuder wel verwacht dat ze flink de favoriet zou zijn hier.

  Eerste set ook met 6-0 binnen gevist. Nu wel break achter in tweede set, maar goed. Los van Scorito dus 30pt op haar staan dus beter maakt ze het snel af :).

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #690299

  @Wielerklant: Volgens mij zijn de prijzen inderdaad verhoogd. Wel opmerkelijk dat dat niet is aangepast. Je kan altijd even support mailen.

  In reactie op: Scorito-algemeen #690295

  https://www.scorito.com/subleague/371423/roland-garros-2021/wielerflits-forum-poule/e0f7e562-45ae-4ebd-b78b-473315f0418c >>> Forum Poule link.

  Ik zie verder dat Siniakova alweer flink onderschat word bij de bookies :p.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #689677

  Alaphillipe 5 mil ook interessant. Was altijd de eerste naam die ik er in klikte. Jammer dat WvA 4 mil is was op 3 mil nog wel interessant geweest. Punten jumbo zeker niet onderschatten, maar toch zie ik weinig echte teampunten etappes. Allicht 11,13, en 16 en de latere sprint of bergetappes. Dat gezegd hebbende bestaat er wel de kans dat Roglic in etappe 5 het geel pakt en niet meer weg geeft.

  Latour wordt overigens tweede hier, mochten er nog mensen op zoek zijn naar de Caruso van deze Tour. :p

  In reactie op: Scorito-algemeen #689482

  Komt wel goed uit de startblokken maar over 5 sets verwacht ik dat Monteiro als echte gravelbijter net als ADF er als winnaar uit komt.

  Juichjoker Munar bij de mannen helaas wel afgevallen, maar goed dat was te verwachten. Nu hopen dat Daniil gewoon Reily eenvoudig opzij zet :).

  In reactie op: Scorito-algemeen #689356

  @Arjen: Thanks haha. Kwam natuurlijk ook het nodige geluk bij kijken, maar dit was wel de reden waarom ze mee ging. Nog nooit zo hard tegen m’n televisie geschreeuwd. Wat een heerlijke partij.

  Nu Munar nog en wie weet kan ik die 4de plek van de AO verbeteren :p.

  In reactie op: Scorito-algemeen #689313

  Zeker waar. Overigens überhaupt een interessante constatering dat ik meer waarde lijk te hechten aan haar succes in mijn scorito poule dan de €10,00 die ik op haar tegenstandster heb staan.

  In reactie op: Scorito-algemeen #689309

  Siniakova eerder van 5-2 terug gekomen vandaag dus waarom niet nog een keer :p

  In reactie op: Scorito-algemeen #689298

  @Punch: Enkel op de eurosport player ben ik bang.

  In reactie op: Scorito-algemeen #689286

  Wat een rollercoaster partij tussen Katerina en Kuder. eerst 5-2 achter eerste set en buigt Siniakova het nog om en geeft op dezelfde manier een 3-0 voorsprong in de 2de set weg. Gelukkig nog €10,00 op kuder kunnen zetten toen ze op 6.00 stond, maar wel balen als Siniakova dit toch verliest.

  Maar goed, geen schande, wat een heerlijke partij.

  @Danusz: haha deden precies hetzelfde dus.

  In reactie op: EURO 2020 Fantasy #688946

  Erg leuk, maar zo op het eerste oog ook tactisch vrij intensief. UEFACL game nooit gespeeld dus allicht lijkt het daar wat op, maar als iemand die enkel en alleen topcoach speelt is dit toch wel even andere koek. Althans, zo blijkt. Ik heb een leuk team samen gesteld, maar na wat leeswerk is het toch niet zo simpel als 15 namen klikken af en toe een beetje wisselen en go. Toen de regels over de chip begonnen was ik al vrij onder de indruk, maar er is OOK een wildcard en OOK nog een limitless optie om in te zetten.

  Nu is er gelukkig wel het e.e.a. te lezen op fantasyfootballscout en de subreddit dus dat helpt, maar het is behoorlijk intensief. Ik ga het zeker spelen want het maakt zo’n EK toch een stukje interessanter, maar ik denk dat ik de komende 16 jaar iig geen serieuze score ga neerzetten :p.

  Overigens, zij die even een break willen van de gamecenter: Speel het, je hoeft niet eens een team te maken, gewoon klooien met de filters is al geweldig. Echt, als je dit ziet komen de tekortkomingen van Scorito toch wel weer extra aan het licht.

  In reactie op: Scorito-algemeen #688880

  Kvitova daarmee ook direct m’n eerste afvaller. Naja, het alternatief was Muguruza geweest dus 20 pt winst :).

  In reactie op: Scorito-algemeen #688303
25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 424)

Net binnen