Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 343)
 • In reactie op: Scorito Voorjaarsklassiekers 2020 #616736

  Dit blijft natuurlijk een vrij waardeloos spel, maar desondanks is de 63ste plek en het bekertje een kleine pleister op de giro wonden. Heb een mooi verdeeld team met vandaag een niet al te beste score met MvdP cap 1, cap 2 Kristoff, en 3 Sénechal. Maar met Asgreen en Merlier in de selectie mede door de 2de plek van Tim toch nog het bekertje kunnen binnen slepen.

  Hoe dan ook blij dat het er weer op zit dit jaar.

  In reactie op: Scorito Vuelta a España 2020 #614825

  Die Pinot is weer lekker zeg op Strava. Wie durft het aan? :).

  In reactie op: Scorito-algemeen #613582

  Hier ook op het laatste moment toch Holzhauser captain gemaakt. Wel leuk trouwens, allemaal Daneels als tribune opvul, eerste wedstrijd staat hij er direct naast :p.

  In reactie op: Scorito-algemeen #613355

  @Ab: Een Pinchhitter krijgt ook 2x voor een assist inderdaad. Ik heb ook Klaassen gezien de waarschijnlijke opstelling die is gepost van Ajax. Hierin lijkt Alvarez nog steeds op 6 te spelen en Klaassen op 10/8. Maar goed, blijft een vermoedelijke opstelling natuurlijk, al zitten ze er niet vaak naast.

  Wat jij als laatste noemt is idd ook een reden dat ik voor Klaassen ben gegaan vooralsnog. Ik zou anders ook 4x PSV hebben en zelfs 0x Ajax.

  @Punten & Daan: Kwam niet fit terug uit de interland periode (3 wedstrijden in 7 dagen ofzo), al leek Roger gewoon aan te geven dat hij enkel wat moe was en meer niet.

  In reactie op: Scorito-algemeen #613312

  @Ab: Grappig. Ik zat met precies hetzelfde dilemma. Ben vooralsnog voor Bazoer en Klaassen gegaan. Mocht Mario vanuit de bank binnen komen heeft hij iets meer kans op ph punten, maar Klaassen iets meer zekerheid.

  Voordeel van Bodschnie is wel dat ik vind dat Heerenveen een iets makkelijker programma heeft dan Vitesse. Maar scheelt uiteindelijk ook maar 1.5 wedstrijd die ik moeilijker in schat voor Vitesse.

  Ik wacht nog even op de laatste nieuwtjes en gooi allicht 5 min voor de deadline een muntje op :p.

  In reactie op: Scorito-algemeen #613253

  Heb ik na lang puzzelen mijn team eindelijk rond, blijk ik 3 mil over te hebben. Allicht toch maar Tannane > Götze/Klaassen. Die Mario lijkt toch sneller te gaan spelen dan verwacht dus waarom ook niet. Zal wel elke keer rond de 60ste minuut gewisseld worden maar ach.

  Klaassen was natuurlijk altijd een punten bommetje, maar dat vertekent nog wel een beetje gezien hij in zijn tijd ook de pingels nam. Davy wel zal wel vaak de 90 minuten volmaken en allicht af en toe ook op 10 spelen.

  Verder selectie wel redelijk rond.

  In reactie op: Scorito-algemeen #612865

  Ik zie het inderdaad. Dan toch wel weer blij dat het me net niet lukte om hem te regelen want wou hem wel graag. Houd nu wel 125k over, maar goed dat is niet anders.

  In reactie op: Scorito-algemeen #612764

  Er zijn bovendien een hoop alternatieven voor Seuntjes dit jaar. V Mieghem, Hamdoui, Janga, Verheyd ook allemaal 1 mil goedkoper nog.

  Verder denk ik dat je die twee van OHL er prima bij kan hebben, kosten ook vrij weinig ook. België is zo inconsistent dat een Dorsch van Gent net zo goed tegen kan vallen als een Mercier van Leuven. De enige ploegen die nog enigszins consistent zijn zijn Standard en Brugge.

  Maar zal ook eerlijk zijn en zeggen dat ik er ook niet donders veel tijd in steek. Het is zo druk met Scorito op het moment en België doet niet mee voor de index.

  In reactie op: Scorito-algemeen #612385

  Enige waar ik nog een beetje over twijfel bij de KKD is die Taabounii. Die man kan maar zo deze lijn doorzetten, maar dit kan die ook maar zo doen voor AZ 1. Dan heb je 2.5 mil op de tribune de komende 10 wedstrijden. Alle Graafschap wedstrijden die worden pas in 2022 gespeeld lijkt het dus een Lieftink zie ik dan ook niet zo zitten en Maulunn lijkt dan het beste alternatief voor die prijs.

  België is eigenlijk elke linie wel interessant, maar vooral het middenveld. Op het middenveld zou ik echt wel 7-8 spelers willen. Die wisselingen houdt je helaas altijd inderdaad. Over het algemeen is een goede vuistregel dat wanneer een speler goed speelt hij de week daarna vrij is :p.


  @Pim
  : https://www.nu.nl/voetbal/6084297/almere-city-speelt-gelijk-in-den-bosch-en-verzuimt-koppositie-over-te-nemen.html

  Licht geblesseerd nog.

  In reactie op: Scorito-algemeen #611947

  Bah denk je je topcoach opstelling aan te passen op de wedstrijd van ajax-heerenveen, word de wedstrijd naar zondag verplaatst… Nu is het maar de vraag of ETH bij zinnen is gekomen de afgelopen 2 week. Kans groot dat ik het daarom ook maar echt bij 1 Ajax houdt.

  In reactie op: Scorito-algemeen #610220

  @Hartstikkebedankt: Eens. Ik had ze een weekje geleden hier een tweet over gestuurd en ze gaven aan dat het er zo lang uit ligt omdat ze over gaan op een ander systeem. Er zitten echter nog wat babyziektes in dat systeem waardoor het inmiddels helaas nog niet online is.

  Echter is het natuurlijk wel bizar dat het er inmiddels als meer dan een maand er uit ligt. Dat is vrij ongekend in deze tijd.

  In reactie op: Scorito-algemeen #609876

  @Genomico: Als je het op tijd ziet kan je Scorito altijd even een tweet/mail sturen dan maken ze meestal de speler op verzoek aan.

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2020 #608563

  @Jasper : was naar de kapper

  In reactie op: Scorito-algemeen #608164

  @Genomico: Had die gelijke spelen nog niet eens bij je gezien. Ik zag enkel Orban en dacht shit daar gaat m’n eerste plek :p. Maar penals kan nog idd, zeker als maar weer eens bevestigd wordt hoe matig deze ronde is.. man man man wat een drama op de velden.

  Gylfi was ook wel een leuke geweest. Nog even aan gedacht maar dat ze zomaar even 2-0 zouden winnen had ik niet gedacht. En zoveel heeft hij ook niet gescoord de afgelopen wedstrijden. Zahavi eigenlijk nooit bij stil gestaan gezien ik Schotland op 2-0 heb. Echter nooit bij stil gestaan dat hij middenvelder was. Nouja, hij houdt zich voorlopig nog rustig (mja wie niet).

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2020 #608022

  @Nasibal

  Juist om dat die dag selectie zo belangrijk is vind ik het zo’n leuk spel. Ik zit eigenlijk net zo; waar het in de tour allemaal met de wind mee ging, zit het nu redelijk tegen ondanks dat ik nog steeds achter mijn dag selecties sta.

  Een spel als Velogames en alle langer durende Zweeler spellen waar je enkel 15 renners selecteert vind ik helemaal niks.
  Het is het dagelijks er mee bezig zijn wat dit zo’n mooi spelletje maakt. Je moet vrijwel elke dag weer een afweging maken wie mee gaat en wie niet. En hier kan je het verschil dan ook mee maken.

  Mja voor de Giro zal het bekertje niet voor mij zijn. Heb wel Nibali dus 97% moet haalbaar zijn, maar geen Almeida nekt me redelijk. Moet wel zeggen, en heb echt hard mn best gedaan, dat ik ook echt geen selectie kon maken met zowel Nibbels als Almeida. Nja je kon Vlasov of Thomas thuis laten maar dat leek me echt geen optie.

  In reactie op: Scorito-algemeen #607721

  Enige waar ik bij Pavlidis een beetje mee zit is het vertrek van Ndayishimiye, die man gaf echt veel assists op hem. Waarschijnlijk zal iemand anders het wel invullen, maar toch, het is opvallend hoe goed die twee elkaar vonden. Mja ten opzichte van een Kerk heeft Pavlidis wel veel meer upside dus staat er voorlopig nog wel in.

  Edit: Nvm zie dat hij niet weg is? Dacht dat dat al afgerond was joh.

  In reactie op: Scorito-algemeen #606755

  Ik zat even te kijken naar die van Ginkel trouwens. Is zijn laatste wedstrijd echt 2 jaar geleden joh? Dit geeft sofascore aan iig.

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2020 #606370

  Ben ik trouwens de enige die nog wel in een top 5 van Yates gelooft? Sterker nog met ‘maar’ 3:46 achterstand staat hij er niet eens veel slechter voor dan Froome 2 jaar terug. Maar goed, dan moet het wel gewoon een slechte dag zijn geweest en niet meer.

  In reactie op: Scorito-algemeen #605654

  @jori: Wacht maar, ik kan de toekomst voorspellen!

  Bedoelde Ab, maar was in de war omdat ik net een post van jou in een ander topic had gelezen :p.

  In reactie op: Scorito-algemeen #605390

  Zo, topcoach ook klaar. Net als Jori ook maar 1 ajacied. Had wel even Tadic er in staan maar kwam eigenlijk tot de conclusie dat ik in principe nooit een Ajax speler captain hoef te maken. Dat is heel fijn want dan kunnen we die weer inwisselen voor wat ik eigenlijk heel graag wou. Komen we uit op 1x Ajax 3x Feyenoord 3x PSV (al zouden dat er eigenlijk 2 moeten zijn), 2x Vitesse (wou op zich de keeper ook nog wel maar heeft een iets minder gunstig schema dan de keepers die ik nu heb), 1 Heerenveen en ook zeker 1 AZ.

  Heel tevreden, maar alles staat of valt wel een beetje met de selectie en prestaties van Feyenoord, maar ook zeker PSV.
  Uiteindelijk 2x een 3.5 middenvelder. Had nog gehoopt dat die Karlsson en Aboukhlal een beetje lekker geprijsd waren maar dat valt vies tegen, dus helaas niet mee. Klaassen zou voor een mooie prijs nog mee kunnen, maar als die 5+ mil is en 17-10 niet in de basis staat laat ik hem liggen.

  In reactie op: Scorito-algemeen #605292

  Ik denk dat ik er wel voor ga om Diego captain te maken, of Dimitrov moet van Tsisipas winnen dan allicht Rublev cap. maar anders zal ik wel moeten. heb enkel nog Elina bij de vrouwen en om dan nu Djokovic captain te maken.. Is waarschijnlijk overigens wel het verstandigst om de index te bewaken, maar ach die 4%. Doe ik wel even beter m’n best met topcoach dit jaar :).

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2020 #603100

  Gaviria de betere sprinter, Démare de consistentere. Verder heeft Démaar een iets betere kick al kan Gaviria ook prima een hobbeltje hebben.

  Zelf leek ik overigens redelijk tevreden met mijn team, maar baal toch wel dat er niet heel veel echt goede tijdrijdende klassementsrenners zijn. Maar goed kom uit op 8 ofzo voor die eerste rit. Knallen we daar gewoon meneer button en een kapper bij en is het eigenlijk ook wel prima. Is immers ook enkel maar een probleem voor die eerste rit.

  In reactie op: Scorito-algemeen #603097

  @Pietje: Toch netjes met Ferro. Ik zag echt 0 kansen tegen Rybakina, maar prima hedge die goed uit pakt.

  In reactie op: Scorito Voorjaarsklassiekers 2020 #601671

  Een klassiekerspel in februari ben ik nog wel voor te porren, maar een klassiekerspel tussen de tour en giro in? Nee dank u. Ik klik er 20 heuvelrenners in en hoop dat we enkel de muur van hoei beklimmen dit jaar. Met een beetje mazzel sta ik dan in ieder geval nog even in een top 10. Altijd leuk.

  In reactie op: Scorito-algemeen #601555

  @Vevie: Als je al goud op het WK hebt dan is het meer een kwestie van tijd denk ik. Enige tips die ik echt kan geven is je goed inlezen (dus echt kijken naar de uitslagen van elke ploeg en daar je keuze op baseren, al blijft het natuurlijk de eredivisie), en de juiste topscorers kiezen. Ik kies vaak middenvelders met scorend vermogen of een verdediger die af en toe scoort (Ramos, Hakimi, Dumfries vorig seizoen).

  De weken waar je echt punten kan pakken zijn overigens de internationale wedstrijden in de EL en CL. Mensen vullen hier vaak toch of de scorito tip in of gaan op hun onderbuik gevoel af. Ook hier is het belangrijk je in te lezen in de spelers en uitslagen, zo had ik vorige week bijvoorbeeld Cleasson en Cabella va Kraznodar en Tavernier van Rangers waar de meeste mensen toch voor Malen en Gakpo gingen (al was dat uiteindelijk ook prima).

  Verder kies ik persoonlijk bijna nooit gelijkspel tenzij het echt overduidelijk is (al zijn er ook redelijk wat mensen die er wel ver mee komen), je hebt de odds namelijk gewoon tegen je. Daarnaast blijf ik altijd binnen de 1-0,2-0 en 2-1 tenzij de kans op 3-0 + echt heel hoog ligt.

  Vroeger ging ik echt op mijn onderbuik gevoel af en hoewel dat prima was scoorde ik meestal niet hoger dan 90%. De laatste paar jaar er net wat meer moeite in gestoken door Sofascore er bij te pakken en Google > Nieuws > “Speler/ploeg naam hier” > Recent voor de wedstrijden even door te nemen.

  Geen 100% garantie dat dit een bekertje oplevert maar als ik niet een week vergeet in te vullen is het resultaat vaak wel 97% +.

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 343)