Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 365)
 • In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2021 #651531

  @Don: Korting geld hier in Nederland nog iig. als ik “Eurosport Player” in toets op Google is de eerste link direct naar de korting.

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2021 #651361

  @Hartstikkebedankt : Ik kan net als alle andere de Europort player absoluut aanraden. Voor het wielrennen ideaal, en als je ook nog tennis volgt zijn die 2 tientjes het echt meer dan waard. Werkt ook perfect op je ipad/telefoon.

  In reactie op: Gesprek met Scorito (inzake Gamecenter) #651351

  Zoals ik al aangaf is mijn technische kennis dus vrij beperkt. Als het inderdaad echt geen doen is kan ik uiteraard begrijpen dat ze deze weg in slaan. Dank voor de toelichting! :)

  In reactie op: Gesprek met Scorito (inzake Gamecenter) #651312

  Pfoe nee. Berichten op Twitter worden al niet meer beantwoord. Maar goed, zij stellen een pb voor, die krijgen een automatische reply dus ook niet echt antwoord. Wel blij om te zien dat het ook op Twitter los gaat. Wie weet :p.

  In reactie op: Gesprek met Scorito (inzake Gamecenter) #651293

  Even ter bevestiging: Ik heb me zojuist aangemeld.

  In reactie op: Gesprek met Scorito (inzake Gamecenter) #651290

  Hm. Mijn eerste reactie hier omdat ik eigenlijk de moed al een beetje opgegeven had/heb. Elke keer als ik Topcoach e.d. open om mijn opstelling aan te passen klik ik hem eigenlijk ook al binnen 30 seconden uit frustratie weer weg. Ik zie ook niet zo goed wat het probleem is met een “klik hier voor het oude design” knop. Dit kan letterlijk toch niet meer dan een paar euro kosten? En als die het probleem zijn betaal ik die wel uit eigen zak. :P

  Toch denk ik dat het belangrijk is om met een aantal man maandag toch het gesprek aan te gaan. Je weet het namelijk nooit. En als zo’n gesprek dan 30 minuten duurt naja. Daarom denk ik dat me dan ook wel aanmeld (toch wel lekker als je iig 4 man hebt). Ik ben echter totaal niet technisch. Wel ben ik praktisch en vrij simpel. Iets wat het nieuwe design iig niet is.

  In reactie op: Scorito-algemeen #647440

  @Starlynk: Nu je het zegt is dat wel een lastige inderdaad. Dan zou je dus mijn Topcoach/Match King NL moeten laten concurreren met Topcoach/Match Duel BE/FR/ENG van iemand uit België/Frankrijk/Engeland etc. Klinkt op zich een beetje appels en peren, maar op zich, niet per se heel veel voordeel uit te halen op wat voor manier dan ook toch?

  Maar goed, het lijkt er op dat er wel iets van een plan is, dus wacht het met smart af. Nu met twee landen is het nog niet zo’n punt, maar als we straks wel allemaal nationaliteiten krijgen lijkt me dat op wat voor manier dan ook wel mooi.

  In reactie op: Scorito-algemeen #647309

  Zou het overigens niet tof zijn (ook met oog op de internationalisering) dat je dat gewoon kan zien net als bij alle andere spellen? Gewoon een landelijke (heck desnoods regionale) ranking en een wereldwijde ranking. Snap niet zo goed waarom ze dat per se gescheiden willen hebben.

  In reactie op: Scorito-algemeen #646969

  @Arjen: Thanks! Erg blij met de top 10 plek. Mooie rollercoaster dit toernooi. Jammer dat het een anticlimax eindigt, maar Djokovic was ook wel echt heel goed met zn returns. Jij ook gefeliciteerd met de beker in ieder geval, altijd lekker, maar zeker bij tennis.

  @Ab: Ik volg zo’n 20 “Experts” op Twitter en ook die zijden allemaal Medvedev. Dus je was zeker niet de enige.

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2021 #646381

  Ik ben dan wel benieuwd hoe je €2,5 mil aan kosten kan maken voor een bedrijf als Scorito? Beetje server runnen, fictieve waardes geven aan sporters, en wat Tweets de lucht inslingeren. Meer is het niet toch? Nja allicht dat de app wat kost, en dus dat personeel dan allicht. Echter heeft Zweeler gewoon keurig 10 man in dienst en een prima functionele website. Ik ben in ieder geval heel benieuwd naar komende zomer als ze internationaal gaan.

  In reactie op: Scorito-algemeen #645998

  @Jori: Yessir. Nu hopen dat er een aantal idioten bij zijn die wederom Karatsev doen, djok en brady winnen en ik dan de juiste persoon kies in de vrouwenfinale. Het geeft wel aan hoe ontiegelijk veel mazzel je nodig hebt om bij tennis ook maar in de buurt van een top 10 te komen.


  @Pietje
  : Captain punten zijn inderdaad bizar. Al weet ik ook niet zo goed wat ze anders kunnen doen los van deze factor enigszins verlagen. Maar ik denk dat ze dat misschien niet durven omdat spelers die totaal niet vorm zijn gewoon regelmatig nog een 50% pickrate hebben, waardoor de comeback potentie dan veel lager zou liggen. Met als gevolg dat je casual spelers verliest.

  Mijn vriendengroepje is eigenlijk altijd wel klaar dat ik meestal de poule win (yep soms ook gewoon met 33%), echter ben ik ook de enige die er meer dan een uurtje insteekt. Al moet ik toegeven dat het ook wel een beetje kip-ei is, want bij wielrennen doen deze zelfde mensen dan wel weer meer research.

  Ik zou ze hoe dan ook graag zien experimenteren met de tennis spellen. Maar goed, ze zullen hun tijd waarschijnlijk enkel nog in de gamecenter steken :p.

  In reactie op: Scorito-algemeen #645772

  Had gehoopt met deze Russische captain gok de top 10 in te duiken, maar ik was duidelijk niet de enige idioot. Met een beetje mazzel kan het alsnog, maar dan heb ik wel een Brady – Osaka finale nodig of dat Zverev de Djok verslaat en de volgende pot alleen maar dubbele fouten maakt.

  In reactie op: Scorito-algemeen #645525

  Hm. Dankzij Karatsev en Brady sta ik nu op 99,2%, echter zal daar weinig van overblijven als Dimitrov komende ronde wel wint van de grote Rus. Het probleem is dat er niet echt een veilige captain is voor mij. Natuurlijk, Djokovic en Medvedev krijgen een behoorlijke winkans bij de bookies maar ik denk er toch over na om toch Karatsev maar weer een ronde captain te maken. Hij krijgt zo’n 40% winkans. Al is gaat het licht dan wel echt uit als Dimitrov wint.

  Erg lastig deze ronde. Allicht maar Karatsev captain en €50,00 op Dimitrov zetten :p.

  In reactie op: Scorito-algemeen #645283

  “Karatsev, you we’re two sets down, how did you manage to turn it around?”
  “I just use the bathroom”

  Heerlijke droogkloot. Weer mooi meegenomen deze winst. Echter als ik hem deze en vorige ronde captain had gemaakt stond ik nu gewoon ruim eerste. Echt heel bizar dat voor het eerst in 25 jaar er weer een qualifier bij de mannen naar de kwartfinale gaat op zijn eerste grandslam.

  De 33% zal ik wel verbeteren, dus allicht toch maar Aslan cap volgende ronde :p.

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2021 #644896

  @Mr10B

  Top! Al 136 reacties, das iig erg fijn. Hopelijk komen ze met een mooie reactie.

  In reactie op: Scorito-algemeen #644855

  Ik heb Raonic dus zou zeker fijn zijn. Had hem enkel omdat ik hem 100% de vierde ronde zag halen. Maar goed het is nog niet over. Verder gaat mijn boy Karatsev maar door, heerlijk, maar uiteraard nooit rekening mee gehouden.
  Zie hem ook niet winnen van Felix. Baal wel dat ik hem niet heb, maar iets te vol op Sinner gegaan allicht :p.

  Bij de vrouwen vooral hopen dat Brady haar ding blijft doen en dan zit er allicht een verbetering voor mij in dit jaar.

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2021 #644735

  Het is ook niet voor niets dat websites als Reddit en Runescape na een redesign er voor hebben gekozen om gebruikers de keuze te geven om ook het oude design nog te gebruiken. Maar goed, het is inderdaad vooral de manier waarop en het moment zelf.

  Nu is Scorito nooit heel transparant over de toekomst, maar je zou toch denken dat mensen die zo’n fantasy spelletje maken dat aanvankelijk deden omdat ze er zelf ook plezier aan beleefden. Iets rigoureus als dit had wel een Tweet verdiend op z’n minst. We gaan zien waar het schip strand.

  Blijf het jammer vinden dat de reden dat er geen tijd/budget was om spellen als tennis/F1 aan te pakken omdat er aan dit design gewerkt moest worden.

  Ik ben overigens erg benieuwd waar ze vandaan halen wie wat rijdt. Ik bedoel, waarschijnlijk gewoon PCS, maar dat is toch een enorm risico? Casual mensen gaan nu bv Ewan selecteren omdat Scorito aangeeft dat hij schelde rijdt, maar wat als die planning na de deadline wijzigt?

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2021 #644660

  Enquête ingevuld. Zoals velen al hebben aangekaart gebruikte ik de app voornamelijk om mijn score te checken en eventueel mijn captain te selecteren (behalve bij voetbal). Daar komen die 95% waarschijnlijk ook vandaan bij Scorito. Snap ik, maar begrijp ook dat ik ALTIJD de desktopversie gebruik bij het samenstellen van een team.

  Dit werkt gewoon veel beter omdat ik dan verschillende tabs open kan hebben en snel kan schakelen. Deze gamecenter is daar niet functioneel genoeg voor. Toch jammer dat er echt bar weinig concurrentie is in deze sector.

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2021 #644580

  Ook nooit problemen gehad met de website. Ik zal eerlijk zijn ik ben niet heel IT-savvy, dus ik heb ook gewoon agg dat het een prima toevoeging is aan de bestaande app maar voor de pc is het totaal waardeloos. Waarom kan ik op de pc niet gewoon de volgens hun matige website blijven gebruiken EN dan op de app alle superstatistiekjes en zo te hebben? Das toch een prima middenweg?

  Edit: Ik vind dat CTRL + scrollen om de website/telefoon groter te maken wel heel erg cheap, dat moet dan gewoon ook op de nieuwe omgeving zelf kunnen?

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2021 #644545

  Ik heb ze ook een Tweet gestuurd met o.a. een link naar dit forum. Tevens een klacht ingediend. Als dit blijft ben ik ook foetsie. Beetje jammer dat ik dan ook net verlengt heb. Dacht ook geld terug te vragen, maar lijkt me niet dat er rechten aan te verlenen vallen, dus dat zal hem wel niet worden. Allicht maar met dit forum een concurrent opzetten? :p

  In reactie op: Scorito-algemeen #644232

  @Ab Normaal @Starlynk

  Voor Karatsev gekozen vooral omdat ik het leuk vind om een qualifier te hebben(indien hij in ieder geval in de eerste 2 rondes een goede kans maakt). De laatste paar toernooien pakte het bovendien prima uit met Brandon Nakashima en Monteiro/Martinez.

  Bij de mannen vliegen vrijwel alle D spelers er toch uit in de derde ronde. Bovendien in de tweede ronde waren er maar weinig D spelers die echt een 80% winkans habben. Dan ga ik liever voor een qualifier als Aslan met zo’n 68% kans.

  Het had ook Alcaraz kunnen zijn, maar die heb ik nog nooit echt zien tennissen, dus maar voor de boomlange Rus gegaan. Maar goed, ik zal ook niet doen alsof ik elke week potjes van deze man aan het kijken ben. Ik ken hem dan vooral ook van de Betting markt waar hij redelijk vaak wordt getipt door mensen die er net iets meer verstand van hebben dan ik :p.

  Edit: Hij had een 74.6% winkans in de eerste ronde tegen Mager.

  In reactie op: Scorito-algemeen #644188

  Hier met Karatsev en Li captain alvast goed aan de tweede ronde begonnen. Beetje jammer dat de qualifier mijn mannen zijde moet redden maar i’ll take it.

  Maar goed vorig jaar stond ik na 2 rondes op 97% en zakte ik alsnog naar 33%. Dus ga zeker nog geen kippen tellen :p.

  In reactie op: Scorito Voorjaarsklassiekers 2020 #616736

  Dit blijft natuurlijk een vrij waardeloos spel, maar desondanks is de 63ste plek en het bekertje een kleine pleister op de giro wonden. Heb een mooi verdeeld team met vandaag een niet al te beste score met MvdP cap 1, cap 2 Kristoff, en 3 Sénechal. Maar met Asgreen en Merlier in de selectie mede door de 2de plek van Tim toch nog het bekertje kunnen binnen slepen.

  Hoe dan ook blij dat het er weer op zit dit jaar.

  In reactie op: Scorito Vuelta a España 2020 #614825

  Die Pinot is weer lekker zeg op Strava. Wie durft het aan? :).

  In reactie op: Scorito-algemeen #613582

  Hier ook op het laatste moment toch Holzhauser captain gemaakt. Wel leuk trouwens, allemaal Daneels als tribune opvul, eerste wedstrijd staat hij er direct naast :p.

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 365)

Headlines