Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 260)
 • In reactie op: Scorito Tour de France 2020 Pool #574889

  Bij mij valt een renner als Kruijswijk ook af. Had hem er eerst wel ingeklikt maar kijkend naar het parcours (ja derde week is zwaar, maar halen we die?) is de eerste week vol met etappes waar ik hem tijd zie verliezen. Of althans, in het verleden veel tijd heeft verloren. We hebben heuvels met afdalingen en punchy heuvels en allicht zelfs een waaier etappe in etappe 7. Wel jammer want had hem er graag bij gehad gezien ik verwacht dat Roglic deze tour gaat winnen. Echter is het met teampunten natuurlijk altijd de vraag wie wanneer het geel pakt.

  Ik verwacht eigenlijk gewoon weer flip vanaf etappe 2 in het geel en die houdt hij (of een andere punchy niet ak klimmer zoals Schachmann) tot etappe 13 of 15. Als we Roglic pas vanaf etappe 15 in het geel hebben is Kruijswijk ook niet heel interessant meer. Wél interessant zijn dan Bennett en Jungels of Buchmann. Buchmann nog niks van gezien dus dat is even afwachten in de Dauphine, Jungels idem maar gezien zijn prijs geloof ik het wel, en Bennett tja. Ik wil Bennett wel graag mee gezien het team en waaiers maar vind Ewan tegenwoordig toch consistenter plus veel etappes hebben een beetje punch/vals plat. Dan heb ik toch liever Ewan denk ik, ondanks dat Sagan ook al in het team zit. Al moet ik wel zeggen dat ik heel hard mijn best ga doen om ze er toch alle 3 in te krijgen.

  Dit vooral omdat het met de steile bergen wel meevalt in het eerste bedrijf. Hiermee is een bergteam daardoor goed op te vullen tegen het einde. Maar ja, wanneer is dat einde eigenlijk precies? Als we er van uit gaan dat de tour niet wordt uitgereden is het sowieso slim om niet het volledige budget in het klimteam te stoppen. Sterker nog, ik zie Flip dan nog wel gewoon als klassementsman weer.

  De overige 3.5 mannen e.d. is whatever denk ik zoals zo vaak het geval. Yates ga ik mijn handen niet aan branden ook al wint hij de Dauphine. Dat vind ik een te groot vraagteken en heb al genoeg punchy klimmers. Dan hebben we nog Landa, Quintana, en Lopez en hier moet eigenlijk mijn 8ste AK renner uit komen. Gezien de vorm neig ik naar Nairo, maar zijn trackrecord in de tour is echt vreselijk de afgelopen jaren maar zie hem niet echt afhaken en voor de bollen gaan, iets wat ik Landa dan wel weer zie doen. Lopez geen idee, die zie ik (eigenlijk net als Nairo) toch liever in Spanje fietsen.

  We hebben nog even + een Dauphine om daar over na te denken. Het goede nieuws is wel dat als het eenmaal rond is, de boel verder vrij makkelijk op te vullen is met punchy aanvallers, daarvan zijn er genoeg te mooi geprijsd.

  In reactie op: Scorito Grand Tour Spel 2020 #558017

  Als we morgen een hoog tempo aanhouden voorzie ik een klein groepje favorieten op het einde. Vanuit dat groepje zal een Nibali/Poga/Pinot wel aan gaan vallen en zal Bernal in ieder geval voor dekking zorgen lijkt me. Als we daar dan vanuit gaan lijkt me Bernal een redelijke captain keuze voor morgen.

  Hier komt bij dat hij vandaag 20ste was (??!) en tot nu toe übherhaupt maar 91 puntjes heeft verzameld. Dat is even veel als Pieter Serry! Om ook maar een beetje in de buurt te komen van zijn 6 mil waarde moet hij wel gaan scoren lijkt me. En in het kader van iedereen tevreden houden moeten ze wel toch? Of Bernal heeft een 98% pickrate en maakt het dus niks uit als die man niks scoort.

  Poga en Yates hebben al een paar hoge finishes gehad dus allicht die nu achter Hagen en Pedrero morgen? Roglic won de tijdrit en Evenepoel moet nog scoren in de latere heuvels van deze ronde. Valverde laten ze duidelijk wachten tot Spanje/Italië. En Higuita stapt waarschijnlijk morgen af omdat Jonathan Vaughters ongepaste opmerkingen over de moeder van de scriptschrijver heeft gemaakt.

  Dan maar inzetten op Teuns & de vlucht? Lijkt me sterk met zo’n hoog tempo morgen. We zullen er nog een nachtje over slapen :),

  In reactie op: Scorito Grand Tour Spel 2020 #554813

  Nog een forum poule?

  In reactie op: Scorito Grand Tour Spel 2020 #554144

  @Jori: Thanks, niet gezien. Waarschijnlijk omdat ik het Landa stukje uit gewoonte automatisch heb overgeslagen :P.

  @Ab: Vrij logisch eigenlijk, maar zo heb ik er nog nooit over nagedacht. Vooral omdat de sterrenverdeling van Scorito eigenlijk nooit interessant is. Maar deze zal nu waarschijnlijk voor het eerst wel doorslaggevend zijn. Iets met een slager en eigen vlees. Dank in ieder geval.

  In reactie op: Scorito Grand Tour Spel 2020 #554076

  @ab: Dat probeerde ik ook maar ging toen in mijn eigen hoofd zitten. Waarom krijgt Dylan Teuns wel tekst en Schachmann niet? Waarom is Venturini een uithangbord en Cortina niet eens een duimpje? En zo zijn er nog heel veel voorbeelden. Gaat Schachmann niet goed genoeg presteren of noemen ze met Teuns gewoon een voorbeeld om het volk wat op weg te helpen? En had het dus net zo goed andersom kunnen zijn.

  Verder zullen ze Teuns/Fugl/Majka vast geen kuttour laten rijden als ze er tekst bij plaatsen maar allicht iemand die wat minder aandacht krijgt wel? Hierdoor twijfel ik van links naar rechts van wat ik denk wat de uitslag zal zijn van een etappe en wat Scorito daarvan lijkt te denken.

  Normaliter heb je gewoon procyclingstats en interviews om je keuzes op te baseren, nu niet, en dat maakt het zo lastig (of juist misschien heel simpel).

  In reactie op: Scorito-algemeen #545707

  @Starlyunk: Nog niet volgens mij, maar vind een forum poultje altijd wel leuk. Verder beetje drama spel maar toe maar. Blijft ook lastig met zo weinig coureurs natuurlijk.

  In reactie op: Scorito Voorjaarsklassiekers 2020 #542946

  @Starlynk: Was er al een Forum poule? Heb hem vooralsnog gemist.

  In reactie op: Scorito Voorjaarsklassiekers 2020 #542377

  Hangt er vanaf wat je verwacht qua sprinters. Zelf gok ik op dat MSR iig niet doorgaat. Dat betekend dus dat ik daar niet heel veel in geïnvesteerd heb. Ga niet puur voor de panne 1 meenemen van 1+ mil iig. dan moet hij er ook nog minimaal 1 andere naast rijden. Ewan was een mooie geweest, maar als MSR niet doorgaat neem ik liever 1 van 750/500k en hoop ik op een top 10 plek van deze renner. Panne is bovendien ook de enige echte garantie op een sprint. Belangrijkste is om daar iig 3 kopmannen te hebben die zeker starten. Maar dat geldt voor elke race natuurlijk.

  In reactie op: Scorito Voorjaarsklassiekers 2020 #542302

  de enige reden dat ik matt nog in mn team had was omdat hij omloop reed eigenlijk…

  In reactie op: Scorito Voorjaarsklassiekers 2020 #540595

  Kristoff stond volgens mij tijdje terug wel op deze lijst : https://www.kuurne-brussel-kuurne.be/wp-content/uploads/2020/02/voorlopige-deelnemerslijst-KBK2020-02.pdf maar zie hem en philipsen er nu niet meer bij.

  In reactie op: Scorito Voorjaarsklassiekers 2020 #540549

  Had ook gehoopt dat Kristoff KBK zou rijden. Maar goed nog geen man overboord. 2.5 is op zich veel geld maar vind het niet zo’n punt om dat geld neer te leggen voor 1x eerste kopman en allicht nog twee keer 3e kopman. Zeker gezien ef een redelijk vraagteken is en Kristoff prima vorm heeft. Tja het klinkt een beetje zonde 2.5 mil voor 1x captain maar als je team verder in balans is is daar wat mij betreft niks mis mee.

  In reactie op: Scorito Voorjaarsklassiekers 2020 #540292

  Zeker. Doet het altijd goed in het voorjaar. Mja, waar haal je het budget vandaan.

  In reactie op: Scorito-algemeen #536172

  @phoenix: Op de twitter feed van Scorito kwam de opstelling eerder vanavond voorbij geloof ik. Hier werd agg dat hij op de bank zat. Snel ingewisseld voor Darfalou.

  In reactie op: Scorito-algemeen #534728

  @Wesley: Heeft Scorito al iets gezegd op dit gebied? Ik bedoel, leuk dat we zowel een Nederlandse als Belgische index hebben nu, maar je zou toch ook ten alle tijde ook een algemene (globale) index moeten hebben? In vrijwel alle (online) games heb je een nationale als global ranking. Da’s toch juist mooi.

  Mag dan wel Nederlands zijn maar vind het toch jammer.

  In reactie op: Scorito-algemeen #527016

  Zat met hetzelfde dilemma van Luke vs Asp. Ben uiteindelijk voor Luke gegaan gezien Wright ziek is. + Als de Asp zou verliezen als ik hem captain had was ik echt helemaal gek geworden.

  In reactie op: Scorito-algemeen #507297

  Pakt ook rood dus valt nog mee :p. Van Berghuis niet bekend zo ver ik weet.

  In reactie op: Scorito-algemeen #507115

  Mensen zonder malen kunnen wel vast inpakken geloof ik (ben er 1 van).

  In reactie op: Scorito-algemeen #506944

  @wielerliefhebber: https://twitter.com/AFCAjax

  Twitter is het nieuwe teletekst :p.

  In reactie op: Scorito-algemeen #506937

  Tadic speelt gewoon en Dest op de bank. Interessant.

  In reactie op: Scorito-algemeen #505935

  @Ab: Paes heeft nog niet 1x de 0 weten te houden en krijgen gemiddeld ook vrij veel kansen tegen. Dit kan natuurlijk veranderen en dat hij daarmee wat in waarde stijgt, maar als het even niet uit komt (zoals het nu lijkt bij mij) heb ik net zo lief een Drommel denk ik.

  In reactie op: Scorito-algemeen #499252

  Dan ben ik toch wel benieuwd wie die andere twee zijn :p.

  Was er overigens een forum poule voor de US open?

  In reactie op: Scorito Vuelta 2019 #498744

  /s

  In reactie op: Scorito-algemeen #493567

  @coolietje: Zal wel een cultuur verschil zijn denk ik, maar in NL laten ze spelers over het algemeen (zeker spitsen) gewoon keurig 3 wedstrijden in 1 week spelen. Verder zie ik dit gewissel gewoon veel te veel in België wat altijd lijdt tot puntverlies en een speler uit vorm. Als een speler net nieuw is en het goed doet laat je die spelen lijkt mij, zeker als het een spits betreft.

  Nu ook weer bij Standard, gooien het roer om en hups 2-0 achter. Ajax wisselt toch ook niet continue.


  @Valvuillerdemoz
  : Zou op zich zelf ook wel graag een forum per spel zien, maar aan de andere kant is dit topic niet heel hot anyway dus je kan evt ook aannemen dat als je niet weet waar het over gaat dat het België is :p.

  In reactie op: Scorito-algemeen #493426

  Tuurlijk zet je Okereke op de bank die schiet er veel te veel in dat wil je niet hebben. Man wat een competitie.

  In reactie op: Scorito-algemeen #491904

  Ik ben door zeer bovengemiddelde scores bij Match Duel, Topcoach, en F1 nu op de 13de plek in de index terecht gekomen. Wel redelijk geflatteerd natuurlijk, maar hoop het vast te houden en niet zoals wel vaker mijn Match Duel te vergeten.

  F1 wel echt een vreselijk spel ja, maar heb er ook niet heel veel verstand van.

  Topcoach gaat nog interessant worden met het vertrek van op de beek, Khayati, en Til. Ging tot nu toe vrijwel altijd voor de 3-5-2 variant maar dat ziet er dit jaar toch minder aantrekkelijk uit. Komt ook door de vele scorende spitsen bij de kleinere clubjes.

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 260)