Aangemaakte reacties

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • In reactie op: Klassementsmannen Vuelta 2017 #285267

  @Kingstown

  Tof dat je reageert!

  Ik zal binnenkort de koers eens via Sporza kijken, gaaf. Daarnaast ben ik het met je eens eat betreft de informatie. Richting de Tour zeiden meerdere forumleden dat Brambilla een vrije rol zou krijgen. Op basis van zijn resultaten als hij vrij mag koersen is het een leuke renner a la Ulissi. In de praktijk was hij knecht voor D. Martin/Kittel.

  Zolang er bronnen worden gedeeld is het gaaf om je hierin te verdiepen en inderdaad het een en ander met een korreltje zout te nemen. Tof! Ik deel overigens ook je zienswijze over de commerciële belangen.. Je kunt niet altijd zeggen dat een renner een bescheiden rol heeft – niet voor het publiek en/of niet voor de sponsors..

  In reactie op: Klassementsmannen Vuelta 2017 #285080

  Stomweg namen noemen is natuurlijk helemaal niets, maar informatie delen wordt erg gewaardeerd – ik neem even mezelf als voorbeeld:

  Sinds mijn jongste jeugd volg ik de Tour de France – alleen de sprintetappes vond ik wat saai (want daar gebeurde zo weinig). Daarentegen genoot ik toen al wel van de bergetappes. Toen ik wat ouder werd begreep ik beter wat er zo tof kan zijn aan een vlakke etappe (de tactieken, de belangen etc.). Vandaag de dag kijk ik zoveel mogelijk live wielrenwedstrijd als ik kan.

  Het delen van informatie (lees: links naar nieuwsartikelen, discussies over de kwaliteit (of pikorde) van renners e.d.) zijn erg waardevol. Hierdoor begrijp ik het wielrennen beter. Ik snap sinds kort voor welke dilemma’s ploegleiders kunnen staan bijvoorbeeld in het geval dat je Froome en Landa in een team hebt.. De reden hiervan is toch wel de discussie op dit forum door de prominente leden. Ik discussieer zelf nog niet echt mee, omdat ik niet zoveel heb in te brengen, maar lees wel mee!

  Vanaf een paar jaar geleden heb ik met een aantal vrienden steeds een poule opgezet via Scorito en Sportpools. Rond het moment dat zo’n team moet worden samengesteld gaat iedereen zich gigantisch verdiepen in het wielrennen. Daar ben ik inmiddels overeen, ik volg het nieuws continu EN ben aan het kijken voor mijn eigen racefiets en wielerspellen (voor PC/PlayStation) zijn aan mijn verjaardagsverlanglijst toegevoegd. Kortom helemaal verslingerd aan het wielrennen dus! ;)

  Hiermee het dringende verzoek vanuit mij (en wellicht vele andere meelezers): stop alsjeblieft niet met discussiëren, maar deel opvallende, leuke en informatieve artikelen die mij helpen om het wielrennen beter te begrijpen!

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)

Laatste nieuws