Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 258)
 • In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2021 #733676

  Vlasov start niet meer vandaag! Ik had hem opgesteld, snel er uit gehaald

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2021 #733325

  Breaking news: “BikeExchange haalt Venturini voor groene trui in Parijs in 2022”Eerste reactie Venturini: “Ze zeggen dat Van Aert de topfavoriet is maar ik moet dat nog maar zien. Hij kan wel veel maar hij is nog nooit hoog geëindigd in een Vuelta rit. Mijn 10de plaats onlangs laat zien dat mijn stijgende vorm richting Parijs volgend jaar is ingezet. Het moet heel gek lopen, wil ik daar niet top zijn, ik hou me al een jaar in. Naar verluid heeft @nasibal me zelfs in zijn pre-selectie opgenomen”

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2021 #732130

  @LeoR, heel knap dat hij zo hoog staat. Had graag op die plek gestaan. Maar in mijn ogen zit daar dus wel een hele grote geluksfactor in. Nu ga ik uiteraard zuur klinken, maar als iemand maar 3.5 klassementsmannen meeneemt (0.5 voor Kuss) hoort hij normaal niet zo hoog te staan. Dat is eigenlijk te weinig. Pakt nu goed uit omdat hij de juiste mensen wel heeft (@leonstar legt dat helder uit). Maar ik vind er dan dus wel een grote geluksfactor inzitten om eigenlijk op de juiste ontsnappers te gokken. Of het toont aan dat alle voorbereiding er niet toe doet, dat kan ook.

  Maar dat dat soort mensen bovenaan staan, frustreert me wel enigszins. Voor de Tour had ik echt goed voorbereid, maar dat viel natuurlijk tegen. Nu bij de Vuelta gelukkig maar beperkt voorbereid omdat er maar heel weinig informatie vooraf was over de vorm van renners

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2021 #732025

  @laprimavera helemaal geen gek klimteam. Carapaz had ik persoonlijk geen vertrouwen in, maarja ik koos Carthy en dat pakt ook niet best uit. Landa basl ik vooral van. Veel mensen zijn kritisch maar levert normaal veel punten op in grote ronde en beresterk team. Had echt wel wat kunnen worden in Vuelta. Door de onduidelijke verhalen geen 2de Bahrein gekozen, had anders Haig geweest. Helaas helaas…


  @Bozenik
  ja beter dan mijn kopman (Demare). Het helpt ook niet dat Matthews onvoorstelbaar is. Ik kan beter iemand anders dan Demare kopman maken, maar moeilijk wie. Alhoewel het wel typerend is dat Aberasturi en Minali het structureel beter doen dan Demare..

  Na uitvallen Ciccone wordt mijn klimteam toch zwakjes (na uitvallen Carthy en drama Landa. En eigenlijk had ik Schachmann zelfs verwacht als 10-15). Nu alleen nog
  Roglic
  Bernal
  Yates
  MAL
  Vlasov

  Opvuller van Hooijdonk (eindelijk Roglic in Rood?)
  Knox (door Jacobsen toch puntenpakker voor me, alhoewel ik bang ben dat J uit stapt morgen)
  Hamilton (heb niks beters, alleen Matthews, maar wie weet zit hij mee)
  Landa

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2021 #731505

  1/7 verschil makers (Minali, na in Giro Pasqualon te hebben gehad) en 4/7 faalhazen. Ik snap overigens nog steeds niet waarom Pidcock zo’n hoge pick rate had. Voor mijn gevoel vooral de niet Scorito-strategie-kenners. Nu pretendeer ik ook absoluut niet dat ik een Scorito kenner ben met 1 beker in 2 jaar. Maar ik weet de discussie over VdP nog bij de Tour en voor hem waren 100 redenen meer om hem te kiezen (had hem helaas niet). Pidcock valt nu dan wel enorm tegen maar in de buurt komen van 300 punten (als die 100 per miljoen regel even wordt aangehouden) zat er toch echt in geen scenario in. Hem als faalhaas benoemen vind ik dus ver gaan, want zijn potentie was er niet in mijn ogen. Dit zeg ik niet om achteraf mijn “gelijk” te halen want sta zelf ook op 75% en heb Venturini gekozen haha. Maar wou het toch even kwijt.

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2021 #730622

  Wat een drama op deze manier. Als er zelfs geen klimmers meer zijn die interesse hebben in een kopgroep, weet ik het ook niet meer

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2021 #730443

  Zal je zien, Demare wint vandaag 🤣

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2021 #730220

  Haha @nasibal ‘s bijdrage beperkt zich deze Vuelta tot Venturini terechtwijzen😅 alsof het al niet erg genoeg is hoe mijn sprint ploeg presteert

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2021 #729908

  Maximilianus

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2021 #729745

  Het gekke is, over Simmons heb ik nooit getwijfeld. Leek mij een no-brainer. Storer stond er met Simmons en Kron vanaf moment 1 in. Had budget over dus Storer geüpgraded naar Knox (twijfelde lang tussen hem en Bagioli) en Bagioli naar Hamilton. Niet de beste keuzes 😅 maar Knox levert tenminste teampunten op. Afgelopen etappes met een beetje geluk exact alle punten gehaald die konden en al mijn opvullers maximaal benut. Dus mooi kunnen stijgen.

  Hopelijk laat Hamilton in week 3 nog wat zien(kondigden hij in interview aan) en gaat Knox nog wat doen. Zolang Jacobsen groen heeft stel ik hem op

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2021 #729703

  Die Soto (nog nooit van gehoord) toch ook wel een pareltje aan het worden. Niemand heeft hem geselecteerd maar toch. Sta je had hem en Storer (en/of Eiking) dan had je veel budget gehad voor de dure mannen.

  Stel Demare wint morgen trouwens dan heeft hij bijna evenveel punten als Philipsen. Als er nog een sprint komt, kan hij er zelfs overheen. Toch gek, Philipsen reed een goede Vuelta en Demare een dramatische

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2021 #729682

  En driemaal was scheepsrecht met Kron! Interessant om te zien dat hij mee wil doen (en doet) om de dag winst, maar dan juist niet vanuit een ontsnapping. Mooie stijging weer vandaag. Als Demare morgen de meubelen redt, kan het nog iets worden

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2021 #729486

  Simmons eindelijk in beeld, toch wat mediapunten voor mijn ploeg vandaag!

  Maximilianus (nieuwe nickname) ziet er echt drama uit, stond al op de lijst maar bij gebrek aan beter toch weer opgesteld vandaag. Reminder to myself: “NIET DOEN”

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2021 #729424

  Ik heb Aru ook niet, maar ik vond het geen gekke. Was in vorm in Burgos en zijn laatste koers. Reed tot nu toe ook al 36 punten bij elkaar. Kans was best aanwezig dat hij dat minimaal ging verdubbelen door een ontsnapping er bij te zitten of gewoon een aantal keer tussen 13-20 te finishen en/of eindklassementpunten.

  Beetje gek om nu hij ziek is te zeggen dat het logisch is…

  En nu over naar de orde van de dag, waarom is er nog geen grote groep weg? Kron let’s go!

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2021 #729232

  Zou mooi zijn als Aru vandaag wint! Ik heb hem niet, maar hun het hem. Ik ga voor de Kron (c) tridente. Driemaal is scheepsrecht en als je ziet hoe hij er gister bij zat, moet hij toch mee willen zitten vandaag..

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2021 #728966

  Dan heb je vluchters opgesteld, gaan ze niet ontsnappen. Gaan veel bankpunten worden dit..

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2021 #728909

  @yoeri hij bedoelt denk ik dat voor L. Hamilton en Simmons hetzelfde risico dreigt als voor Cepeda en Bevin in de Giro. Nu rijdt er inderdaad een andere Cepeda rond

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2021 #728627

  @Milanjacks ik ben wel benieuwd wat je zei? 😅

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2021 #728612

  De vraag is, zal hij morgen het geel houden?

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2021 #728580

  @LeoR wel minder, 21 punten hier. Zelfs mijn teampunten voor Hooijdonk zaten er niet in

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2021 #728551

  Wat een drama. Schachmann officieel de grootste troll ooit. “Ik doe vandaag net of ik punten ga pakken, maar eindig dan alsnog buiten top 20”

  Dikke vette zwarte lijst

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2021 #728460

  Het moment dat je Minali had moeten opstellen ipv Roglic ;-)

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2021 #728383

  Alleen onze Duitse vriend mee vandaag die wel eindelijk punten kan binnenhalen. Verder niemand, had Kron wel echt verwacht hier hoor

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2021 #728138

  En nu wat ik wou opwerpen voor een hopelijk goede discussie, wie morgen cappen? Ik riep de hele voorbereiding over m’n goede gevoel over Kron dus moet ik eigenlijk daad bij het woord voegen. Mocht dit goed uitpakken dan heb ik goede kans op veel punten.

  Maar ik verwacht dat 50% morgen Matthews als kopman heeft (en die zit ook in mijn selectie) en die heeft meer scenario’s om te winnen dan Kron. Dat is de veilige keuze.

  Dat is mijn dilemma. Ik kan ook Venturini zijn jas uitdoen en een kroon opzetten, dan zijn mijn punten sowieso weggegooid.

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2021 #728136

  Wordt er hier niet te lang stil gestaan bij Mas? Ik heb hem niet, maar snap volkomen als je hem wel hebt. Was vooraf 1 no-brainer voor klassement en dat is Roglic. Iedereen heeft hem en voor de rest was het koffiedik kijken of Bernal, Carapaz, Yates, Mas, Mal, Landa of een ander het podium ging vullen. Mas koos ik niet omdat hij normaal geen enorme puntenpakker is (ook niet als hij top 5 rijdt). Maar er was een gerede kans dat hij podium ging rijden, net als de anderen die ik noem. De discussie nu voeren wie er meer logisch op het podium zou staan vind ik flauw en niet constructief. Voor allemaal was veel te zeggen dat ze het podium wel of niet zouden halen.

  Als we klaar zijn met Mas krijg je dan dezelfde discussie over Bernal (blablablabla ik dacht dat hij zou tegenvallen). In de Giro pakte hij goed uit en nu minder.

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 258)

Headlines