Aangemaakte reacties

17 berichten aan het bekijken - 1 tot 17 (van in totaal 17)
 • In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #557215

  Is er al enig zicht op hoe eventueel hoogtestages gepland gaan en of deze überhaupt kunnen gepland worden.

  Ik las dat Roglic zonder beperkingen kan trainen in Slovenië, maar zijn de bergen daar hoog genoeg om te kunnen spreken van een goed effect? Iemand enig idee?

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #513618

  Heeft Impey al bijgetekend bij MS? Zou een mooie versterking zijn voor JV.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #507198

  Ik zou alles op de tour zetten. Dus gewoon:
  Roglic, Dumoulin, Kruijswijk, De Plus, Martin
  Van Aert, Teunissen. Laatste plek tussen Gesink/ Bennet/ Kuss/Tolhoek.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #507161

  Wat een ploeg gaat dat worden volgend jaar! Een paar jaar terug waren we nog blij met klimknechten als Clement en Van den Broeck.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #505101

  Bij Roglic heb ik het idee dat wanneer hij goed is, hij ook dat van zich zelf ook weet. Hij durft dan te wachten. Zo leek het mij gisteren. Het leek eerst even of hij er niet bij kon komen omdat het gat groter werd en hij Majka liet overnemen. En dan een paar camerabeelden later is hij al weer aangesloten.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #498921

  Mollema bij de ploeg vind ik prima. Maar de rol van Gesink??? Wat is die rol precies?? Heeft in de tour van vorig jaar prima geknecht maar is verder toch enkel geblesseerd geweest de afgelopen 2 jaar a 3 jaar en op zoek geweest naar etappes in grote ronden waarbij dat enkel 1x in de vuelta is gelukt. Ik gun Gesink(ivm alle pech) van alles maar zijn laatste 3 seizoenen zijn toch wel teleurstellend geweest.
  Ik heb bij Gesink altijd de gedachte dat overal waar hij rijdt bij de grote rondes dat alles in voorbereiding is op iets en dat dat iets dan niet volgt.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #490232

  Van Aert moet natuurlijk wel eerst weer op niveau komen. Zal nog niet meevallen met zo een zware blessure.

  In reactie op: Het topic der verdachte renners #484852

  Ik vind De Gendt niet zozeer verdacht. Het heeft af en toe ook gewoon met een beetje geluk te maken. Wat voor hem spreekt is dat het altijd probeert. Geluk is ook gewoon een grote factor. Vooral bij lange vluchten. Op de Ventoux was er dat incident met de motor waardoor de achtervolging stokt. Dit x de val van Ineos en Woods waardoor de achtervolging stokt. Alaphilipe reed voor geel en Pinot is in het rood gegaan om Alaphilipe te volgen op dat klimmetje en had zijn meeste kruid verschoten. Volgens mij al met al een redelijk logisch verhaal. Het is nu ook niet zo dat hij weg rijd van een jagend peloton. De eerste achtervolgers en het peloton misrekenen zich gewoon.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #483651

  Assen dat is onzin en dat weet je zelf ook. Als Ajax een wedstrijd met 5-0 wint en daarna in het seizoen niet meer betekent dat niet dat ze dan onvoldoende scoren.

  Je behaalde doelen van een jaar eerder proberen te overtreffen is logisch. Als dan niet lukt dan is het niet zo dat je dan ontevreden moet zijn.

  In mijn ogen hebben ze die al overtroffen trouwens met de gele trui en de winst in de ploegentijdrit.

  In reactie op: Wie wint de Tour de France 2019? #473623

  1. Quintana
  2. Kruijswijk
  3. Bernal
  4. Bardet
  5. Pinot

  In reactie op: Team Sunweb 2018 #403845

  Al bekend wie de ploegentijdrit van Sunweb gaan rijden? Lijkt me dat Dumoulin, Kelderman, Matthews, Kragh Andersen en Oomen zekerheden zijn. De zesde Geschke of Haga? Zijn wel favoriet lijkt me op dat parcours met die klim.

  In reactie op: WK voetbal 2018 #377919

  Ik vind dat Frankrijk verdiend gewonnen heeft. Hadden controle enige dat ze niet goed deden was de wedstrijd in het slot gooien. Vind de reacties van de Belgen mbt antivoetbal ook overdreven. Tegen Brazilië was hun 2e helft niet anders. De Belgen hadden samen met Engeland de makkelijkste poule dit WK. Tegen Japan goed gespeeld nadat de wonder kopbal van Vertonghen er in vloog verder zeer matig tot zeer slecht. De eerste helft tegen Brazilië zeer goed gecounterd. Volgens mij kijken ze behoorlijk met een gekleurde bril naar dit toernooi. Frankrijk was gewoon beter punt.

  In reactie op: WK voetbal 2018 #375589

  Ik denk dat België wereldkampioen wordt. Hebben nu reeds in de knockout 2x mazzel gehad( 1e goal tegen Japan en 1e goal tegen Brazilië en het geluk dat alle klutsballen via de keeper net de goede kant op vielen. Ploegen doe veel mazzel hebben houden dat vaak. Maar het hoort er bij. Brazilië stond pas goed na alle wissels en dat was te laat. Ik zou Engeland allen niet onderschatten. Die zijn echt sterk in de lucht en dat is dit WK echt een wapen.

  In reactie op: WK voetbal 2018 #373626

  Volgende wedstrijd tussen engeland en zweden is toch een beetje als manchester united tegen barnsley. Als je de selecties naast elkaar legt. Dat mag Engeland natuurlijk nooit laten liggen aangezien de zweden spelen op een manier die de engelse spelers wel moet liggen

  In reactie op: WK voetbal 2018 #373064

  Vertonghen speelde zeer slecht dat kan gebeuren. Grote probleem in de verdediging lijkt mij kompany te worden als ze die laten staan. Die was enkel aan het achter uit lopen en opbouwend zeer matig. Lijkt wel of hij heel voorzichtig is om maar niet geblesseerd te raken. Ik zou kompany vervangen voor vermaelen.

  In reactie op: WK voetbal 2018 #370835

  Belgen maken een fout in mijn ogen door zo te denken. De volgende wedstrijd is de belangrijkste. Het onderschatten van Colombia kan ze wel eens zwaar tegenvallen.

  In reactie op: Team Sunweb – Giant 2017 #300788

  Team voor de tour:
  1. Dumoulin
  2. Kelderman
  3. Oomen
  4. Ten Dam
  5. Kragh Andersen
  6. Arndt
  7. Matthews
  8. Teunissen

17 berichten aan het bekijken - 1 tot 17 (van in totaal 17)