Ted de la course

Lid sinds Bericht sturen

Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 141)
 • In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2022 #857858

  @nasibal nette score, zeker met 7 uitvallers. Zijn de renners die je nog over hebt dan allemaal voltreffers? Het is ook maar net wie van je renners uitvalt natuurlijk. De renners die de punten voor je binnen halen of renners die toch al tegen vielen.

  Ik ben zelf dit keer voor een breed klassementsteam gegaan daarbij ingecalculeerd dat er altijd missers en afstappers bij zitten. In de Giro en Tour kwam ik juist daar net te kort waardoor ik beide keren op zilver bleef steken, terwijl mijn sprinters allemaal uitreden. Moet ook eerlijk zeggen dat ik een aantal puntenpakkers zoals Pedersen, Vine, Mas en Wright niet heb. Daarentegen had ik wel op Mas na de 1e 9 van het AK. Idee was bij blijven in de sprintetappes en verschil maken met de eindafrekening.

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2022 #857246

  @arjenzvob gisteren met je mee gegaan en Buitrago captain gemaakt. Derde keer dat ik een speler opstel die niet start. T is vaak pas een uur voor de start bekend en bij Bennett zelfs pas na de start.

  @nasibal
  Uitvallers hebben juist deze Vuelta wel een enorme impact, omdat er veel zijn die goed scoorden met een beperkte pickrate. Bv. Yates, Sivakov, Bennett bij mij zelf. En veel B-sprinters waardoor je in die etappes tekort komt. Voor de rustdag had ik hoger kunnen staan omdat ik veel bankpunten heb vergaard maar nu met 8 uitvallers kelder ik daardoor en niet door een slechte teamselectie of dag opstellingen. Bovendien zijn uitvallers door covid niet te voorzien. Het maakt het spelen vooral een stuk minder leuk als je toch bijna niks meer te kiezen hebt.

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2022 #856541

  Met alleen Van Poppel als sprinter toch nog 145 punten gehaald!
  Met Yates en Sivakov nu op 7 uitvallers en ca. 85%. Had een stuk hoger kunnen zijn als ik niet zoveel bankpunten verzameld had. Eigenlijk is m’n selectie dus best wel goed, maar ik een stuk minder scherp 😄
  Na de Giro en tour en met de start van het voetbalseizoen en door gebrek aan tijd volg ik deze vuelta ook wel een stuk minder intensief moet ik zeggen. Meer mensen daar last van?

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2022 #855944

  Na het uitvallen van einhorn, hayter, arndt, thijssen en Bennett heb ik met Van Poppel nog 1 sprinter over. Wie biedt minder..😅

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2022 #840798

  Net als in de Giro op 97.3% geëindigd en daarmee 5e zilveren bekertje voor wielrennen behaald. Weinig verkeerde captain keuzes en in 3 slechts etappes redelijk serieuze bankpunten. Ik had 7 sprinters mee met het oog op uitvallers voor etappe 19 en 21. Die waren er echter niet waardoor ik beter een extra man voor de bergen mee had kunnen nemen. Consequent 1 of 2 nulpunters in de Pyreneeën, dat heeft me goud gekost.

  Iedereen die een mooie prijs heeft gewonnen gefeliciteerd en in het bijzonder natuurlijk Team Zadelpen dat eindelijk haar potentie heeft waargemaakt. Op naar de Vuelta!

  In reactie op: Tour 2022 – Lantern Rouge Spel #839750

  Ik kom met 4 renners en zonder bonuspunten uit op 426 punten als ik goed geteld heb.

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2022 #839002

  @Sjas doet Tratnik mee aan deze tour?

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2022 #838401

  @Jasper al jouw 5 uitvallers heb ik ook, plus Kamna. Verder als teleurstellende picks Mollema, Uran en Vlasov en als goede picks Meintjes en Thomas.
  Mollema, VDP en Kamna (al giro gereden) neem ik mezelf wel kwalijk. Uran (aanhaker) en Caruso (beter in Italië dan erbuiten, maar toonde wel vorm) in mindere mate. Alternatieven daarvoor boden net zo weinig zekerheid.

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2022 #838362

  @Jasper je hebt bijna hetzelfde team als ik vandaag. Alleen heb ik Dainese ipv Van Poppel. 99.5% sowieso al netjes maar met jouw sprintteam zou je normaal gesproken zeker nog wat kunnen stijgen!

  Ik zou normaal gesproken Van Aert kopman maken vandaag maar het zou niet gek zijn als hij een keer de lead-out voor Laporte zou doen na al zijn werk en nu groen al binnen is. Dan is Philipsen wellicht toch de meest zekere keuze.

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2022 #838241

  Wat krijgen we toch een geweldige tour voorgeschoteld! Ik geniet ook enorm van het onderling respect tussen Vingegaard en Pogacar. Sport op z’n mooist!

  Qua scorito vandaag de schade beperkt gehouden. 0,1% gezakt naar 96.8%. Met 7 sprinters kan ik de komende dagen hopelijk nog wat naar boven kijken. Moet t morgen nog wel n sprint worden natuurlijk..

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2022 #837504

  @ditwashet ik zit het hetzelfde probleem. Van 97.8% naar 96.8%. Naast Thomas had ik Vlasov en Oconnor het dichtst achter Pogi, Vini en Rogli verwacht. Vind ik overigens nog steeds een logische keuze. Uran en Caruso als verassingen vallen tegen. Joker Meintjes houdt me nog enigzins op de been. Morgen nog een dagje incasseren waarschijnlijk en dan hopen dat ik met m’n relatief brede sprintteam nog wat kan goedmaken.

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2022 #837152

  @Lars weinig vertrouwen in Mollema maar ik stel m toch maar op aangezien m’n beste alternatief Philipsen voor 4 truipunten is

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2022 #836685

  Met nu 5 uitvallers wordt het steeds makkelijker kiezen. Nog op 98% ondanks ook de nodige miskleunen in mijn selectie zoals Caruso, Mollema, Vlasov, Uran, VDP en Kristoff. Grootste parel tot nu toe: Meintjes!
  Ik denk dat iedereen een beetje in hetzelfde schuitje zit. Er zijn 3 renners die sloten punten binnen harken, dan nog een paar Jumbos en dan een bont gezelschap renners waar iedereen er wel een aantal van heeft. Zoals ook iedereen wel een aantal miskopen zal hebben. Ik heb daarom ook het idee dat het in de scorito stand veel dichter bij elkaar staat dan in andere rondes.

  Valt me wel op dat ondanks de loodzware tour er tot op heden nauwelijks sprinters zijn uitgevallen trouwens.

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2022 #835473

  Bij mij gaan Uran en Mollema voor de bankpunten zorgen vandaag. Was te laat om nog ff naar m’n team te kijken al had ik uran waarschijnlijk sowieso niet opgesteld.

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2022 #834368

  @Eddix O’Connor vond ik vooraf juist een prima pick. Wordt elk jaar beter, draait een goed seizoen, en gaat aanvallen als hij tijd heeft verloren. Dat ie valt was niet te voorzien.

  Heb er zelf wel een paar misperen tussen zitten. M.n. Caruso en Uran. Een quintana i.p.v. een van de twee had net die paar procent voor een virtuele gouden beker gescheeld. Verder Guerreiro maar daarvan weet je niet wat ie had gedaan zonder valpartijen en Vlasov en VDP maar die zijn zoveel gekozen dat t weinig pijn doet.

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2022 #833905

  Oke, ga vandaag met je mee Arjen. Mis net de uitgevallen O’Connor of een Pogi ploeggenoot in m’n selectie vandaag dus Kamna mag me verrassen 😉

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2022 #833867

  @Arjen, jij als Kamna kenner weet vast wel of hij er vandaag weer vol voor gaat of zich gaat sparen voor morgen?

  In reactie op: Tour 2022 – Lantern Rouge Spel #833738

  Goed om van je te horen Moker!

  Volgens eigen telling kom ik op 670 punten inclusief bonuspunten en na aftrek van 40 minpunten voor de 2e reserve.

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2022 #833207

  @yoeri iedereen wil in de vlucht zitten vandaag. Kan op t 1e bergje ontstaan, na ca. 30km maar ook op de 2e, na 50 tot 70km. Ze beginnen aan de slotklim na een kleine 130km. Er is dus maar weinig ruimte om voorsprong te pakken voor de slotklim. Als het peloton in wandeltempo gaat rijden zullen er genoeg renners voor blijven, maar hoe realistisch is dat in een rit van 148km? Als het tempo er enigzins in blijft dan zullen een paar sterke vluchters vermoedelijk wel overleven maar zullen de meeste terug waaien in het peloton. Het is toch 20km bergop.

  Het kan zeker dat het peloton een snipperdag neemt en geen enkele klassementsman in de punten rijdt, maar is voor mij lang geen uitgemaakte zaak.

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2022 #833151

  @Arjen Heb ook de neiging om Kamna kopman te maken, maar gezien de geringe lengte van de etappe en lange lengte van de slotklim zie ik niet heel veel vluchters voor de favorieten eindigen. Dus ga denk ik toch maar op veilig met Pogacar.

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2022 #832203

  Hier ook Guerreiro. Maar pas 1e uitvaller. Vorig jaar had ik er n stuk of 6 op dag 9, dus valt allemaal nogal mee.

  In reactie op: Tour 2022 – Lantern Rouge Spel #831943

  Volgens mij blijven de bonuspunten en strafpunten staan. Onderweg zo veel mogelijk bonuspunten en zo min mogelijk strafpunten verzamelen dus.

  Vandaag Burgaudeau 25e in dezelfde tijd als WvA. Die zal helaas een hoop plekken gestegen zijn..

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2022 #830828

  Heb Mollema er op dit moment naast staan omdat me deze meer voor Ciccone lijkt. Helemaal gerust ben ik er echter niet op.

  In reactie op: Tour 2022 – Lantern Rouge Spel #829994

  Ik ben debutant bij dit spel maar vind het zeker de moeite waard. Begin de puntentelling nu (pas) goed te doorgronden maar dat mag de pret niet drukken. Kijk toch elke dag even waar mijn mannen zijn geëindigd. Leuke stukjes ook bij de introductie van de teams en dagelijkse uitslagen. Bedankt Moker 👍

  Mijn 2e reserve Kristoff mag trouwens best in het team komen volgende week, vandaag maar liefst 100 plaatsen verloren.

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2022 #827474

  Ik zal ook mijn team nog ff delen:

  AK
  Pocajar
  Roglic
  Vingegaard
  Thomas
  Vlasov
  O’Connor
  Caruso
  Uran
  Meintjes

  Sprint
  Van Aert
  Jakobsen
  Philipsen
  Kristoff
  Dainese
  Pedersen
  Mozzato

  Vlucht heuvels en berg
  Mollema
  Vd Poel
  Guerreiro
  Kamna

  Grootste deel van m’n team stond eigenlijk al een tijd vast, alleen vond ik m’n sprinters team wat dun en had nog een miljoen over. Daarom gisteren Kristoff, Uran en Meintjes erin gefietst ipv McNulty, Poppel en Mohoric. Weliswaar hetzelfde aantal sprinters maar Kristoff gaat voor elk plekje en van Poppel hen ik geen idee wat ie gaat doen.

  Heb 10 van de 10 meest gekozen renners. Die waren dan ook vrij makkelijk. De groep erachter een stuk lastiger. Voorlopig iig blij met 7 mannen voor de sprint omdat ik door de winst van Lampie met Pocajar en VD Poel eigenlijk maar 2 opvullers heb. Alhoewel een gok op winst van Van Aert met Roglic en/of Vingegaard vandaag ook wel heel lekker uit kan vallen. Kunnen zomaar goed zijn voor 24 teampunten.. Wordt ie 3e in de etappe heb je echter niks. Wie durft er vandaag in te zetten op de Jumbos?

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 141)

Laatste nieuws