Ted de la course

Lid sinds Bericht sturen

Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 84)
 • In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2021 #734614

  Gefeliciteerd Cormet!
  Zelf blijf ik de dalende lijn voortzetten. 98% – 77% – 73.5% – 68.5%.
  Naast Roglic had ik wel Mas en Bernal, maar daarna was m’n beste puntenpakker Matthews, dus dan weet je t wel..
  Het lijstje miskopen is met Carapaz, Landa, Carthy, Demare, Venturini, Vermeersch, Aru, Molano en Martin veel te lang.
  Volgend seizoen nieuwe ronde, nieuwe kansen.

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2021 #733922

  Ik rekende me al rijk met captain Storer en Trentin in de kopgroep met 10 minuten voorsprong, maar het mocht weer niet zo zijn. De saaie keus voor Roglic als captain loont helaas wederom. Het blijft voor mij bij de grijze middenmoot deze vuelta.

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2021 #729769

  @thombeg Philipsen heeft 99 punten meer dan Demare dus Demare komt daar morgen zelfs met een overwinning nog niet echt in de buurt. Helaas heb ook ik Demare gekozen.

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2021 #729202

  Zullen we het gewoon vriendelijk over wielrennen / vuelta/ scorito houden allemaal? Uiteindelijk is het maar een spelletje en geen ruzie waard lijkt me.

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2021 #729138

  Hier wel Mas maar geen MAL. Wel Landa, Carthy en Carapaz helaas. Buiten Roglic, de 2 Movistars en Haig maken alle klassementsrenners eigenlijk een slechte tot matige indruk. Als je er daar 3 of 4 van hebt dan ben je spekkoper, anders wordt t lastig nog veel te stijgen ben ik bang. Tenzij er een aantal renners in de 3e week opeens hun benen terug vinden.

  Vooraf blijkt t dan toch gewoon koffiedik kijken..? Landa wint in Burgos, MAL na een drama tour niet meer gereden. Wat zijn dan de redenen om MAL boven Lamda te kiezen?

  Vandaag precies de gemiddelde 205 punten, hadden 50 punten meer kunnen zijn als ik gewoon Roglic als captain had laten staan ipv Carapaz. Toch ga ik morgen weer op n vluchters gokken. Neig daarbij naar Tratnik.

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2021 #727038

  @ aanklampen tja achteraf had ik beter gewoon de tv 10 minuten later aan kunnen zetten. Zag m achteraan zitten terwijl t meteen bergop zou gaan dus impulsief eruit gehaald.

  Heb 6 sprinters maar dat is inclusief Vermeersch en Trentin. Laatste valt ook niet mee, had goede hoop dat ie net als in Burgos tot de finish door zou trekken maar t lijkt toch alle ballen op Molano te zijn. Die ik dan gelukkig ook wel heb.

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2021 #726989

  @aanklampen
  Storer reed voor de start ook achteraan. Daarom last minute eruit gehaald. Felix zat er naast dus weer veel gespaard vandaag..

  Edit: Iemand enig idee wat er met Carthy aan de hand is? Die had ik er juist weer in gezet na het stuk van z’n ploegleider gelezen te hebben.

  Vaak lijkt het wel alsof je met minder informatie betere keuzes maakt. Zo had ik ook eerst Jakobsen in m’n selectie. Gewisseld voor Philipsen na t nieuws over knie problemen. Gewisseld voor Demare na interview over gebrekkige voorbereiding.

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2021 #721606

  Mede dankzij de OS heb ik mezelf kunnen weerhouden van eindeloos puzzelen zonder dat de teams bekend zijn. Na afhaken ban Pogajar is het budget behoorlijk ruim. Maar door de brede en hoog geprijsde subtop zijn er nog voldoende keuzes te maken.

  Value for money sprinters zijn de grootste uitdaging. Nog even afwachten tot alle selecties bekend zijn. Veel teams zijn daar wel rijkelijk laat mee. Gezien de benodigde voorbereiding voor zo’n ronde moet de team samenstelling toch allang bekend zijn? Waarom communiceren teams dit dan pas zo laat? Iemand enig idee?

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2021 #718320

  Valverde 3.5M. Normaal staat hij er elk jaar in de Vuelta wel, maar dit is toch wel erg veel gezien wat hij t afgelopen jaar heeft laten zien. Sowieso alle renners erg duur. C sprinters voor 1,5M en zie onder de 1M echt niks waar ik iets mee kan. En dat is lastig want ik ga wel Bernal, Po en Ro meenemen.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #715292

  @wieltjeszuiger vooraf had ik zeker vertrouwen in m’n AK renners. Zag Po, Ro en Thomas als 1, 2 en 3 met bij Thomas de meeste twijfel. Die dus niet mee genomen i.v.m. budget. Daar achter Gaudu, Carapaz en MAL als sterkste in de bergen. Daarvan Gaudu genomen want absolute kopman binnen z’n team, jongeren klassement en best geprijst. De rest daar achter vond ik allemaal een beetje een pot nat. Uran had ik ook wel sterk verwacht maar niet perse veel scorito punten. Wel mee genomen voor die prijs. In de klim / AK etappes haalde ik dan geen super maar wel prima scores.

  @Phoenix met zo veel (tegen)vallende renners in je team zou je idd een lagere score verwachten (no offense). Naast Bouhanni en Matthews heb je dan ook nog de teampunten van Asgreen en Bjerg. Rest van onze teams zijn wel aardig vergelijkbaar. Hoeveel punten had je bij de eindafrekening?

  Het is wel jammer dat je met de intrede van het gamecenter ook achteraf veel minder mogelijkheden hebt om renners en scores te vergelijken. Zo heeft Flip tot nog een hoop eigen punten gehaald terwijl ik me weinig bijzonders kan herinneren van hem. Er zou nog zo veel meer uit scorito te halen zijn.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #715009

  Ik vind het knap van de mensen hier die zonder Vingegaard en Cavendish en met Demare, Ewan en Sagen nog boven de 90 of 95% zitten. Dan zit de rest van je team wel serieus goed in elkaar.

  Zelf ben ik vanuit bovenstaande situatie niet verder gekomen dan 73,5%. Vanwege een vakantie wel een aantal etappes vooruit moeten invullen, maar dat heeft me nog geen 100 punten gekost.

  Eigenlijk hebben al mijn klimmers en AK mannen behalve de gevallen Roglic en Porte het wel aardig of naar verwachting gedaan (Poga, Kelderman, Gaudu, Bilbao, Izagirre, Uran, Woods). Echter zit er geen enkele uitschieter naar boven bij. WVA en Flip ook (ruim) voldoende, al was Cattaneo een betere keuze geweest.

  Bij de sprinters was het met het uitvallen van de 3 dure jongens plus Coquard drama. Bewust niet voor opvullers met kans op teampunten gekozen omdat ik die te onzeker vond. 7 a 8 sprinters en Ro + Po leek me voldoende. Had ze nu juist goed kunnen gebruiken. Mijn over gebleven sprinters: Van Poppel en Laporte vielen zwaar tegen. Colbrelli heeft z’n puntjes wel gepakt maar niet echt in de massasprint. Ik ben qua scorito nog het meest blij geworden van Megzec die nog n nette 5e en 4e plek heeft gepakt en Meintjes die in de bergen en t AK nog wat punten heeft gesprokkeld.. Had Sagan Matthews maar onderuit gereden ipv Ewan, dat had me zo 700 punten meer opgeleverd 😉

  Al met al vooraf denk ik wel logische of in ieder geval doordachte keuzes gemaakt maar misschien juist iets te weinig gegokt. Achteraf valt t me de score nog mee. Komt denk ik ook omdat veel mensen hun opstellingen niet meer invullen na een paar dagen tour.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #707802

  @guido toen ik gisteren de abandon van Merlier in beeld zag kreeg ik weer wat hoop om in te kunnen lopen in de sprint etappes. Toen ik vervolgens over de OTL van Demare en Coquard las, werd die hoop meteen weer de grond in geboord. Die had ik beiden, net als Ewan. De zekerheidjes vooraf blijken door de valpartijen juist uitgevallen te zijn. Terwijl een Philipsen waar vooraf openlijk over z’n fitheid werd getwijfeld al een puntenkanon is en er nog heel veel bij kan pakken.
  Zo zie je maar dat gokjes soms heel goed uit kunnen pakken. Dat is maar goed ook anders zou niemand de gok wagen.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #707259

  VDP eindigt deze tour dus op 288 scorito punten. Rond het maximale wat ik verwacht had, en zeker z’n geld waard. Maar geen must have. Sprinters als Philipsen, Cavendish, Matthews en Merlier en wellicht ook Bouhanni zie ik allemaal wel meer punten halen.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #706637

  @Thombeg Ik had m er graag bijgehad, maar het is niet ondenkbaar dat hij vanaf vandaag alleen nog wat puntjes sprokkelt voor t puntenklassement. Als hij blijft verbazen kan hij wel uitgroeien tot een must have.

  Ik denk er voor vandaag over om de wielerflits tips te volgen en Bilbao te cappen. Heb nog zo’n 500 punten goed te maken voor een acceptabele positie dus moet iets..

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #706011

  @Rim Brakes heb je enig idee hoe Ionekke ervoor staat? Verscholen of naweeën van een val? Tijdrit viel me toch wel behoorlijk tegen.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #705414

  @dazzler het ging specifiek over eergisteren.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #705398

  @fringale mechanische malheur

  Het afwisselen van de sprints bij Alpecin is precies waarom ik Merlier en Philipsen niet heb meegenomen. Tot nu toe heeft dat wel pijn gedaan en had ik ze voor de zekerheid beter allebei wel mee kunnen nemen. Vooral Philipsen blijkt n goede keuze, die gaat normaal gesproken wel uit rijden. Bij Merlier heb ik daar gezien zijn snelle opgave in de Giro niet zo’n vertrouwen in.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #704731

  @ajvenema gedeelde smart is halve smart 😉
  Volgende week zit ik diep in de Alpen dus ben bang dat ik dan amper internet heb en m’n poule toch niet bij kan houden. Voordeel is dat ik me daar nu veel minder druk om hoef te maken. Al baal ik er op dit moment nog echt wel stevig van.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #704666

  @leonstar Wout op de bank…?!
  Ik zou Roglic eruit halen voor Uran of anders Cattaneo

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #704664

  Voor morgen laat ik mn vooraf voorziene team inclusief Izagirre, Bilbao, Porte en Roglic ook maar gewoon staan. Van de laatste verwacht ik weinig. Van de 1e drie heb ik geen idee hoe ze er voor staan. Als t mee valt sprokkelen ze misschien n paar puntjes bij elkaar. Van Aert (C), Pog, Kelderman, Uran en Ala verwacht ik wel gewoon top 15.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #704656

  Ik had deze tour ns flink ingezet op mn sprintersteam gezien t parcours en omdat ik in andere rondes in de sprintetappes vaak relatief slecht scoor. Op 99% na dag 1 en een paar procent lager na dag 2 verkneukelde ik me dan ook al op een aanval op de top 10 op dag 3 en 4 met steady top 5 sprinters Ewan, Demare en Sagan in m’n team. Daarbij een breed team van zekere sprinters binnen hun team met Laporte, Colbrelli, Coquard en Van Poppel die gemiddeld toch rond de 10e plek zouden moeten kunnen sprinten. Aangevuld met WVA en Mezgec als bonus sprinters.

  Hoe kun je er naast zitten… Ipv een aanval op de top een vrije val naar 56% gemaakt. Alle boven genoemde mannen rijden normaal gesproken uit en kunnen dus nog wat goed maken t.o.v. een bv een Cav, Merlier en Bouhani waarbij ik die kans een stuk kleiner acht. Maar voorlopig loopt t over van keuzes die finaal verkeerd uit pakken. Enerzijds door valpartijen, anderzijds heb ik n bouhanni, Bol en Matthews blijkbaar onderschat. Waren er signalen dat zij zo in orde zouden zijn die ik heb gemist? Heb overigens de rit vandaag niet kunnen zien. Is Danny van Poppel ook hard gevallen ofzo dat z’n broer tegenwoordig sprint?

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #703906

  Ik was al bang voor een hoop drama vandaag gezien het parcours en het weer, maar dat het zo erg zou zijn.. Ongehoord om zo’n parcours meer te leggen maar de renners zelf treft ook blaam. Zo’n laatste valpartij in een sprint met kleine groep.. En ook op andere momenten moeten renners toch een betere inschatting maken van de risico’s en hun eigen stuurmanskunst.

  Scorito wordt er ook niet echt leuker op op deze manier. Theoretisch gezien zit je nu goed als je geen Ewan, Thomas, Roglic en wellicht Sagan hebt. Maar als je ze alle vier niet in je team hebt, dan kun je daar toch nooit heel goed over nagedacht hebben.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #702536

  Zoek even de puntentelling op in de app via de i en dan puntentelling

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #702465

  Er hebben zo veel renners op de grond gelegen, daar moeten er een hoop toch iets aan over hebben gehouden. Ben benieuwd wat de schade is als alle stofwolken opgetrokken zijn. Hopelijk krijgen we morgen een etappe zonder dit drama al vrees ik t ergste..

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #702343

  Weet iemand wat er met de Ineos mannen is gebeurd? Bij die 2e valpartij zitten er nog tenminste 4 duidelijk in beeld voor. Uiteindelijk komt Porte als 3e Ineos man op 2:16 over de finish. Waren t 2/3 knechten, Thomas en Carapaz en is de rest gevallen of opgehouden? Of Porte en/of Hart er gewoon hard af gereden?

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 84)

Laatste nieuws