Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 65)
 • In reactie op: Je mening over het wielercommentaar #283932

  Topic gevonden!

  Acrobaat Dijkstra en Pipo Ducrot, ik heb er dit jaar niet langer dan 5 minuten naar kunnen luisteren. Verschrikkelijk! Constant dezelfde termen gebruiken zoals “het nieuwe wielrennen” en gewoon renners niet kunnen herkennen. Beide kunnen ze de koers absoluut niet lezen en als er dan iemand demarreert komt Dijkstra weer met zijn “haaaaahaaaaa”. Hebben we echt geen betere commentatoren in Nederland?

  Via Eurosport heb ik niet gekeken dit jaar maar Jose Been probeert tenminste nog wat interactie te zoeken met de kijker. Ondanks haar gekrijs af en toe toch enigszins respect dat ze zoveel wedstrijden bekijkt.

  En dan Sporza… genieten! Je merkt direct dat José de Cauwer er verstand van heeft. Goede interviews en soms een beetje chauvinistisch maar mensen… wat heerlijk om naar te luisteren.

  Tour du Jour? Ik kon er wel van genieten. Iets teveel reclames, Maxim Hartman met zijn onzinnige items maar Fillemon maakt dat wel goed. Boogerd, Tsjalingi en Clement zijn goede tafelgasten. Erik Dijkstra is een roeptoeter, net als Rob Harmeling bij NOS, dus gewoon niet meer uitnodigen.

  In reactie op: Team Sunweb 2018 #267997

  Ik zie nog wel een mooie versterking voor Team Sunweb… Dylan van Baarle! Einde contract bij Cannondale.

  In reactie op: Wielertransfers 2016 – 2017 (overzicht) #208292

  Elissonde naar Sky

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2016 #207873

  Uiteindelijk toch een prima Vuelta voor TLJ met een ritoverwinning en nipte top 10 notering. De ploeg heeft met het uitvallen van Kruijswijk en Battaglin twee behoorlijke klappen te verwerken gekregen. Waar ze in het verleden na het uitvallen van de kopman onzichtbaar waren hebben vooral Bennet, Gesink en Campenaerts zich goed laten zien.

  Voor Bennet is dit natuurlijk ook een opsteker en ook daar zit nog potentie in voor de toekomst. Hij zal nu nog meer bereid zijn om voor bijv Kruijswijk te knechten in de Giro.

  Het vertrek van Kelderman, Hofland en Teunisse is misschien jammer maar daardoor komen er weer mogelijkheden voor nieuwe talenten. Een buitenlandse ploeg zal niet snel een Nederlandse renner een plekje geven. Voor de toekomst is het belangrijk dat Nederlandse renners doorstromen naar een buitenlandse ploeg zodat er ruimte ontstaat bij TLJ.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2016 #204507

  Met alle respect maar Tankink is met de komst van Clement natuurlijk totaal overbodig. Daarnaast heb je met Leezer, Martens en Wagner dan al 4 hele ervaren krachten.

  Daarnaast vind ik dat Tankink een grote fout heeft gemaakt in de Giro. Als ‘kapitein’ had hij natuurlijk het hoofd koel moeten houden ipv via twitter te roepen dat de eindzege Kruijswijk bijna niet meer kon ontgaan.

  In reactie op: Wielertransfers 2016 – 2017 (overzicht) #204238

  Boy van Poppel 2 jaar langer bij Trek en ten Dam nog 1 jaar langer bij Giant.

  Die laatste zag ik niet aankomen.

  Poljanski en Majka naar Bora

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2016 #204212

  Eigenlijk doet TLJ het natuurlijk niet slecht dit seizoen met 12 overwinningen (excl. kampioenschappen). De ploeg rijdt echt een beperkt programma in vergelijking met bijvoorbeeld EQS. Die rijden van 3-9 t/m 20-9 gewoon 6 koersen meer en dan ook nog vaak koersen met erg veel PC Teams.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2016 #204204

  11 Buitenlandse renners is meer dan genoeg voor TLJ.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2016 #204169

  @DCF
  Maar wel betaalbaar… Een Konig is natuurlijk onbetaalbaar.

  En als je toch naar buitenlandse ervaren renners gaat kijken kom je eerder uit bij iemand zoals Victor de la Parte.

  Edit: Ulissi en Costa blijven bij Lampre de komende 2 jaar.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2016 #204162

  Ik ga nou iets geks roepen… Jasper Ockeloen?

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2016 #203894

  @RV
  Dat is ook logisch. TLJ en haar voorgangers richten zich voornamelijk op het AK in grote rondes en ze hebben niet het budget dat ze een dusdanig team kunnen opstellen dat ze na het wegvallen van hun sterkste renner zo even een blik open kunnen trekken met rittenkapers. Nadeel daarvan is dat renners vaak passief blijven koersen ook al hebben ze vrij spel. Daarnaast rijden er (let op) misschien teveel onzichtbare renners zoals Wynants, Wagner en Martens.

  Ik zie heel erg uit naar volgend jaar met Clement en Van den Broeck in de ploeg. Daarnaast hebben een aantal renners weer extra ervaring op gedaan. M.i. moet TLJ alles op de Giro zetten volgend jaar.

  Met de uitbreiding van de WT gaat het verschil tussen ploegen met een hoog budget en bijv TLJ nog groter worden.

  Een ploeg als EQS kan door hun riante budget bijna 27 renners opnemen die een rol kunnen spelen in een koers maar daarentegen lukt het ze al jaren niet om een grote ronde te winnen.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2016 #203885

  Wat een gezelligheid hier… Zonder etappeoverwinning wordt het natuurlijk een Vuelta om snel te vergeten voor zowel TLJ als Giant.

  Wie trouwens roept dat Bennett niet mee in de vlucht kan omdat hij nog te dichtbij staat zou eens naar de etappewinnaar van vandaag moeten kijken. Die stond namelijk ook gisteren al voor Bennet in het klassement en dus zou Bennett zeker nu ook al ruimte krijgen.

  Het Nederlands wielrennen zit op dit moment in de hoek waar de klappen vallen. We hebben werkelijk toppers die echt podium kunnen rijden in grote rondes en we hebben ook echt topsprinters die het op kunnen nemen tegen de wereldtop alleen ontbreekt net dat kleine beetje extra.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2016 #203284

  @vlek
  De laatste 3 seizoenen is er natuurlijk wel telkens iets met Gesink. Dat hij zolang bij kon tekenen bij TLJ is eigenlijk verbazingwekkend.

  2016 – 2,5 Maand niet inzetbaar
  2015 – 2 Maanden niet inzetbaar (privé omstandigheden en knieblessure)
  2014 – 1 Maand niet inzetbaar (klachten aan urineweg)

  Had de afgelopen twee seizoen 56 en 47 racedagen. Volgens mij krijgt Gesink ook nog eens een behoorlijk salaris. Stel je voor dat je een medewerker hebt die maar voor de helft inzetbaar is het gehele
  jaar.

  Als we uitgaan van het scorebord is het natuurlijk niet veel sinds 2013 op zijn 6e plaats vorig jaar na.

  Tsjonge Poeksel, nee dat zeg ik niet. Ik vind dat Gesink zowel fysiek als mentaal enorm kwetsbaar is. Als ploeg moet je dat ook meenemen voor eventueel een contract na 2018.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2016 #203272

  @poeksel
  Het was een hoofdtrauma zonder complicaties. 2,5 Maand is m.i. gewoon lang. Hij is sowieso altijd lang uit de roulatie bij tegenslag. Zijn lichaam herstelt kennelijk erg langzaam.


  @xistnc

  Klopt… En die keer dat jij bent gevallen heeft ook geen positief effect gehad op je hoofd.

  Marc Goos en TLJ definitief uit elkaar.
  http://www.bndestem.nl/sport/sport-regionaal/wielrenner-marc-goos-en-lottonl-jumbo-verlost-van-elkaar-1.6297730

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2016 #203251

  Zo zonde om de MENING van Vlieoost direct azijnzeiken te noemen. En hij heeft toch ergens wel een punt?

  Je kan niet een valpartij van 2,5 maand geleden blijven gebruiken als excuus. Een week na zijn val werd er getwijfeld of hij tijdig fit zou zijn voor de Tour. Twee maanden na dat bericht is hij nog steeds niet fit.

  Dumoulin viel notabene tijdens de Tour vorig jaar en stond een stuk fitter aan de start van de Vuelta.

  Het zou fijn zijn voor Gesink als hij een keer een pechvrij seizoen zou kunnen rijden.

  Twee enorme goede aankopen van TLJ om Kruijswijk te ondersteunen in de Giro. Het is eigenlijk heel simpel. De gehele ploeg moet in dienst staan van Kruijswijk in de Giro volgend jaar en dat geldt ook voor de voorbereiding van deze jongens. Als Steven de Giro wilt winnen moeten alle etappes verkent worden.

  Het wordt wel een mooie ploeg voor de Giro.

  – Kruijswijk
  – Clement
  – Battaglin
  – Roglic
  – Bennet

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2016 #202417

  @ghostwriter
  Eens… 2/3 is een mooi streven. Wat betreft buitenlandse renners vind ik dat Martens, Wagner en Wynants weinig toegevoegde waarde hebben. Daarnaast zijn ze ruim de 30 gepasseerd.

  Edit: Wat een zwabbersprint van Tom van Asbroeck.

  In reactie op: Verbeterpunten Wielerflits #202182

  @LL
  Ik wist dat er iets mis met jou was maar een zieke geest had ik dan weer niet verwacht ;-)

  Grappige reacties hier overigens. Veel reageerders zijn het ook soms/vaak niet met mij eens maar wat dat betreft kan ik mezelf daar niet druk om maken. Ik vind het juist fijn als iemand een andere zienswijze heeft zolang er maar geen kwetsbare dingen worden gezegd. Daarnaast bekijkt iedereen de sport vanuit een andere kant. De ene is heeft jarenlang zelf gesport en de ander bekijkt de koers en/of een renner vanuit een supporterskant. Uiteindelijk hebben we volgens mij allemaal het beste voor met de Nederlandse ploegen en renners.

  Ik kom niet op Wielerflits om te trollen, bashen etc maar om mijn mening/zienswijze te geven. Dat een ander de sport op een andere manier beleefd en ziet kan ik zelfs erg waarderen. Ik ben ervan overtuigd dat als je naast elkaar zou staan tijdens een wedstrijd je het behoorlijk gezellig kan hebben ook al deel je niet dezelfde mening.

  Edit: Die reclame met ‘slechts een regel voor een platte buik’ is behoorlijk vervelend. Ik weet ondertussen ook wel dat er bij mij wat kilo’s af mogen…

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2016 #202152

  Als je kan kiezen tussen Tankink en Clement ben je als ploeg wel een beetje dom als je voor eerstgenoemde kiest. Naast dag Clement langer mee kan in de bergen heeft hij nog een hele goede tijdrit.

  Als het einde van het seizoen nadert wordt het verschil tussen ploegen met een hoog budget en middelmatig budget steeds duidelijker.

  Een Amerikaan halen blijft altijd een risico. Dat zie je wel bij Giant want zowel Haga, Jones, Fairly en Craddock hebben nooit de verwachtingen waar gemaakt.

  In reactie op: Olympische Spelen Rio 2016 #201629

  Wat een gezeur… De prestaties van de Nederlanders zijn prima. Paar mooie onverwachte medailles en een paar tegenvallers maar uiteindelijk een mooi resultaat.

  Daarnaast moet je vooral kijken naar de toekomst. Veel van de sporters die nu meededen kunnen er over 4 jaar weer bij zijn en zit er nog potentie in. Daarnaast is er jarenlang flink bezuinigd op sport en hopelijk gaat er weer in geïnvesteerd worden.

  Over 4 jaar kan het ook behoorlijk tegenvallen. Deelnemers worden steeds jonger en er staat zo weer een nieuw talent aan de deur te kloppen.

  In reactie op: Olympische Spelen Rio 2016 #201247

  Wat vinden jullie van dit lijstje?

  http://nyti.ms/2bmtiFo

  In reactie op: Olympische Spelen Rio 2016 #201160

  @8.6
  Herkenbaar… Mijn partner hoopte dat de sportzomer voorbij was na de OS.

  Maar als over 3 weken Kruijswijk de Vuelta kan winnen gaat ze natuurlijk wel weer mee richting Spanje.

  In reactie op: Olympische Spelen Rio 2016 #200728

  Mooiste moment: Emotie van Sharon van Rouwendaal bij de medailleuitrijking.

  Mooiste wedstrijd: Wegwedstrijd dames

  Meest historische medaille: Sanne Wevers.

  In reactie op: Olympische Spelen Rio 2016 #200559

  Wat zijn wij toch eigenlijk een uniek land. Het maakt niet uit waar er gespeeld moet worden maar Nederlanders zie je er altijd en vaak nog met een behoorlijk aantal. Ook het HHH draagt hieraan bij. Waar een klein land groot in kan zijn.

  Deze OS spelen één week aanwezig geweest in Brazilië. Over 4 jaar proberen van begin tot eind hoop ik.

  In reactie op: Olympische Spelen Rio 2016 #200512

  @kingstown
  De komende 4 jaar maar flink investeren in het kanoën want daar zijn maarliefst 16 gouden medailles in te behalen.

  Wat dat betreft is er een (te) groot verschil in het aantal gouden medailles die je kan halen per sport.

  Schieten en kanoën zijn daar goede voorbeelden van. Bij deze twee sporten kan je in totaal 31 gouden plakken behalen. In totaal zijn er 306 gouden medailles te verdelen deze OS.

  In reactie op: Olympische Spelen Rio 2016 #200278

  Alle gouden medailles gaan ze bij de keeper van GBR om de nek hangen. Nederland was de gehele partij de bovenliggende partij maar verdedigend hebben ze het echt weggegeven.

  Vooral de tijdstraf circa 9 minuten voor tijd was echt onnodig.

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 65)

Headlines