Aangemaakte reacties

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
 • In reactie op: Je mening over het wielercommentaar #357065

  Ik begin me steeds meer te ergeren aan die samengeknepen stem van Vanbelleghem. Gewoon niet geschikt voor commentaar geven bij wielrennen, het is veel te onrustig en zijn emotionele stem bij spannende situaties is verschrikkelijk hakkelend en onprettig om naar te luisteren. De synergie met elke co-ocmmentator is ver te zoeken want zijn humor ligt ergens tussen vreemd en non-existent in.

  Doe dan desnoods maar die columns van De Mart op nu.

  In reactie op: Je mening over het wielercommentaar #355616

  Kiezen tussen Vanbelleghem en Been is als kiezen tussen het eten van een mooie harde drol of een stinkende hoop diarree. Vanbelleghem is minder erg, maar het blijft shit.

  In reactie op: Het topic der verdachte renners #339663

  Goed, laten we dan de beschuldiging leggen bij een persoon of groep personen die “goed” is met de belgische proconti-scene en verantwoordelijk is. Iemand gelieerd aan die manager die wél bij zowel Myngheer als Goolaerts betrokken was bijvoorbeeld. Geen idee wie dat dan precies moet zijn, ik ben niet goed ingevoerd in de specifieke personen die de renners begeleiden daar. Lijkt me niet zo moeilijk om een gemeenschappelijke deler te zoeken in die drie sterfgevallen, though. De verdenking naar verandas willems is meer dat zij bijzonder goed presteren met een autoritaire ploegleiding. Lijkt me een prima broedplaats voor dat soort dopingdokters. Ik wil echt niet beweren dat Nuyens zijn renners de spuitjes zelf toedient.

  Maar ik vind het wel belangrijk om de vraag te stellen. Er gaan buitengewoon veel Belgische renners van het lagere niveau dood aan hartfalen de laatste jaren. De redenering “het kan ook toeval zijn” overtuigt me niet. Als in de Amstel het hele peloton opeens overlijdt aan hartfalen kan het ook toeval zijn. Er gaan wel levens verloren hier he, dus het is ontzettend belangrijk dat mogelijke verantwoordelijken worden opgespoord. Meer dan de uitleg “reasonable suspicion” is daar niet voor nodig wat mij betreft.

  In reactie op: Het topic der verdachte renners #339545

  Wat vinden we eigenlijk van het Verandas Willems team? Ik vind dat toch een vraag die gesteld moet worden. Het komt op mij wel vreemd over dat ze daar drie hartaanvallen hebben in relatief korte tijd (Goris, Myngheer, Goolaerts). We kennen allemaal de risico’s van bepaalde soorten doping. Met de nuance dat Myngheer pas stierf in het jaar nadat hij voor Willems reed natuurlijk.

  En dan word er ook nog eens gezegd dat ze afgelopen november grondig hartonderzoek hebben laten doen bij al hun renners (geen afwijkingen gevonden). Dus een afwijking bij Goolaerts lijkt me onwaarschijnlijk. Komt nog bij dat hun leiding negatief in het nieuws kwam vorig jaar rondom hun fietsvoorziening (http://www.wielerflits.nl/nieuws/310941/grote-onrust-bij-verandas-willems-crelan.html) – komt op mij nogal autoritair over en ik kane best voorstellen dat zo’n soort ploegleiding hun renners ook opdringt om bloeddoping te gebruiken.

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)