Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 42)
 • In reactie op: Scorito – Giro d’Italia 2022 #800105

  Van Valter en Theuns is het in ieder geval duidelijk wat ze willen gaan doen..

  In reactie op: Scorito – Giro d’Italia 2022 #799413

  @Tijn Eerste hit op Google:

  “Lawrence vervangt Clément Barthet, die viel en zijn sleutelbeen brak in de Tour of the Alps. Ook al kende hij geen ideale voorbereiding op een grote ronde, hij zal niettemin een sleutelrol spelen in het beschermen van Félix in de vlakke en gevaarlijke etappes, en in bepaalde sprintetappes zal hij zijn eigen kaart kunnen uitspelen.”

  In reactie op: Scorito – Giro d’Italia 2022 #799339

  Voor iedereen die roept dat Bauhaus niemand heeft, bij deze, vanuit het Bahrain bericht; Jasha Sütterlin will lead Phil Bauhaus in the sprints


  @Symen
  Maak een twitter account en je kan al heel veel dingen vinden, alleen even slim worden met hoe te zoeken ;)

  In reactie op: Scorito – Giro d’Italia 2022 #798486

  Movistar die Sosa naar voren schuift naast Valverde, die mogelijk ook de AK verantwoordelijkheid krijgt. Valverde stond er vanaf het begin in maar dan komt daar toch de twijfel, ook omdat er eigenlijk nog niets duidelijk is vanuit Valverde zelf, volgens mij..

  In reactie op: Scorito F1 #783259

  20 punten minder dan de nummer 1 ;) en een 1500e plek.. Wie met hetzelfde team staat nog ”slechter”? Ben wel eens benieuwd hoeveel mensen die twee verschillende teams hebben..

  Verstappen
  Hamilton
  Leclerc
  Sainz
  Gasly
  Tsunoda
  Bottas
  Magnussen

  In reactie op: Scorito-Topcoach NL #779535

  @mentsjov Nog even over je indexscore, ik heb ook geen idee hoe het precies werkt, maar het gaat niet om je hoogste. Als je naar één van je spellen gaat, en je klikt op het scorebord rechtsonder, of welke naam je het icoontje ook wilt geven, dan zie je rechtsboven in het blauw ”index 10%” staan, of welk percentage dan ook. Jouw score daar telt dus voor 10% mee in de index. Ik kan alleen vertellen dat ik 99.3% in de index sta en aan alle spelletjes meedoe, ofwel aan hoe meer je meedoet, hoe hoger je komt te staan. Althans dat denk ik, ik scoor best wat bekertjes maar echt niet voor 99.3% ;)

  En punten scoren met Lamprou, Guth en Odgaard, wie had dat verwacht. Wel twee 0 scores en Gakpo op de bank.

  In reactie op: Scorito-Topcoach NL #777495

  Ajax geen Timber, zit niet eens bij de selectie.. Geen Mazraoui, zit wel op de bank.. Dat worden weinig punten, hattrick Tadic dan maar ;)

  In reactie op: Scorito-Topcoach NL #777176

  Pasveer ligt er voorlopig ook uit.. Die doet stiekem toch best wel pijn :(

  In reactie op: Scorito-Topcoach NL #775827

  Breaking News: Tadic weet het net nog wél te vinden!

  In reactie op: Scorito-Topcoach NL #774586

  @Pantano Dat dachten diegene met Unnerstall vast ook ;)

  Het is vrij simpel voor mij, presteer je niks meer, cap ik je niet. Kokcu houdt mij dus al lekker een paar wedstrijden in de bekers.

  In reactie op: Scorito-Topcoach NL #769818

  @Reneetje Gaat dat over vd Streek? (Edit: Nee dus, excuses.) Die was vandaag daadwerkelijk afwezig, geen corona, maar ze mogen/willen niet zeggen wat wel..

  Heb hem ook in mijn team staan, wil hem er nog niet zomaar uitgooien, maar heel overtuigend klinkt het allemaal niet..

  In reactie op: Scorito-Topcoach NL #769809

  Martinez een bovenbeenblessure, Alvarez een knieblessure, Gravenberch ”ziek”.. Kudus weer terug.. Wat gaat er nu gebeuren?

  Wat betreft de KKD heb ik gegokt op geen Dallinga en geen Muhren :) Het budget is redelijk opgegaan aan mijn middenveld, zelfs helemaal niemand van Volendam of Excelsior..

  In reactie op: Scorito-Topcoach NL #769221

  @Peli Zo zat ik ook te denken, maar dan in mijn hoofd en niet zo op “papier”, merci! Dat maakt het wel redelijk duidelijk dat het verschil daar niet in gaat zitten. PEC en GAE hebben allebei evenveel tegendoelpunten, en mijn gevoel gaat naar een betere 2e helft voor PEC en een mindere voor GAE, dus ik laat het lekker zoals het is dan, weet ook niet waar ik die 250k nog in kan steken..

  Keepers: 5,75m
  Verdedigers: 13,5m
  Middenveld: 13,75m
  Aanvallers: 15m

  4x Ajax, 3x PEC, 2x PSV, 2x NEC, 1x AZ, 1x Twente, 1x Feyenoord, 1x Heerenveen, 1x Utrecht, 1x Groningen en 1x RKC

  Nu alleen nog twijfel welke 4 miljoen aanvaller ik meeneem. Vooralsnog is dat Gakpo.

  Niet hoe ik altijd heb gespeeld tot nu toe, maar kan niet zeggen dat het team een slecht gevoel geeft. Kan 343 433 en 442 spelen. Momenteel 97,7% dus hopelijk de formule gevonden om alleen nog maar te stijgen ;)

  In reactie op: Scorito-Topcoach NL #769212

  @Wielertje12 Volgens mij stond er hier ergens een stukje dat v Hooijdonk het gevecht aan moest gaan voor een basisplek. Dus die connectie verwacht ik nog niet al te snel. Zit op het werk moeilijk te doen met mobiel, misschien kan ik later nog wel ff proberen te zoeken, als er niemand anders is die weet waar :)

  @Peli Klopt helemaal! Maar zijn laatste serieuze/volledige seizoen was hij 21/22 jaar oud, de seizoenen daarvoor nog jonger dus. Dat is zo goed als niet meer te vergelijken nu, vind ik. Als ik mijzelf 1 speler toelaat om op te gokken dan is Haye de meest interessante voor mij..

  In reactie op: Scorito-Topcoach NL #769210

  Ik had Haye er al in staan maar die blijft bij deze dan definitief. In plaats van Jacobs geeft dat toch weer wat ruimte. Begin aardig tevreden te raken nu, het voelt goed maar toch nog niet helemaal..

  Heb Lamprou er nu in staan, maar het enige wat ik zou kunnen bedenken is van Polen downgraden naar Guth en dan kan ik kiezen tussen Stevens en Blaswich, met Blas hou ik weer 250k over..

  Of ik gok op Noppert en hou ook weer 250k over om ergens in te investeren.. Keuzes keuzes keuzes

  In reactie op: Scorito-Topcoach NL #769201

  Puntenplafond, ook in dit topic al een paar keer voorbij zien komen maar nog niet in de combinatie met Haye.

  Ik zou niet meer weten waar de posts staan, maar volgens mij waren er een aantal mensen die Joey Veerman meenemen voor 4 miljoen omdat hij redelijk wat punten heeft gehaald bij het slechte Heerenveen en zijn puntenplafond zo hoog is..

  Maar heeft Haye niet datzelfde puntenplafond? En dat voor maar 1.75 miljoen. Heeft een geweldige vrije trap, heeft een geweldig afstandschot. Heeft de meest creatieve voorzetten en diepte passes. Zou in theorie redelijk op zijn Joey’s verder moeten kunnen gaan bij Heerenveen? Al helemaal als de klik met Sarr goed is lijkt mij. Maar daar weet ik te weinig over, behalve dat hij er behoorlijk wat van zou moeten kunnen :)

  In reactie op: Scorito-algemeen #740608

  Spanje heb ik bijna meer spelers nu die niet spelen en/of geblesseerd zijn, één van hen die niet zou spelen speelde opeens toch, gevalletje Pickford :)

  Als ik het gemiddelde en de hoogste score zie in Engeland heeft iedereen daar een redelijk prut weekend..

  Bijzonder weekend toch wel als je sommige uitslagen zo ziet..

  In reactie op: Scorito-algemeen #740321

  Je hebt fit en wedstrijdfit, betwijfel of Klaassen dat is, misschien 20 of 30 minuutjes? Leuk als pinchhitter, als het tegen Cambuur of Fortuna was, Groningen niet perse denk ik..

  vd Venne was blijkbaar alleen niet ”fit” laatste wedstrijd, volgens mij niks mee gebeurd dus ik zou de verwachting hebben dat die weer terug is? Timber zat laatste wedstrijd op de bank inderdaad maar vandaag is pas naar buiten gebracht dat die weer inzetbaar is..

  In reactie op: Scorito-algemeen #739807

  En wat denken de scorito spelende PSV’ers ervan inmiddels? :D

  In reactie op: Scorito-algemeen #739496

  @danusz1986 Vraagteken bij Timber zou weg moeten zijn, die trainde ook gewoon weer mee.. vd Venne lijkt het niet te gaan halen, de wedstrijd dan toch ;)

  In reactie op: Scorito-algemeen #739431

  Als je ze een tweet stuurt dan passen ze met wat geluk nog wel eens wat aan, voor de KKD staan ze in contact met de clubs zelf blijkbaar, maar die zullen dan wellicht niet alles hebben doorgegeven..

  Spanje 1 blessure in de basis, 2 op de bank en 3 op de tribune.. Wie wilt er wat spelers ruilen? :)

  In reactie op: Scorito-algemeen #739416

  @Peli Nee.

  Heb Scorito afgelopen weekend ook nog eea aan laten passen wat niet klopte, en nog klopte toen niet alles.. Heb in de KKD gewoon met een Jurjus kunnen spelen die als geblesseerd stond en Opoku eruit gehaald die beschikbaar stond maar gewoon afwezig was..

  In reactie op: Scorito-algemeen #739404

  @Peli Bron? Ik geloof het wel maar kan nergens iets over Klaassen vinden behalve dat ie fit had moeten zijn voor Sporting.. Alleen iets over een rechtszaak

  Gelukkig kunnen we wachten op de opstelling inderdaad :)

  In reactie op: Scorito-algemeen #738101

  @Chef83 Twitter is daar een goede voor, Klaassen had tegen Sporting al op tijd fit moeten zijn, zou nu dus zeker weer fit moeten zijn.. Ik twijfel ook, het is Cambuur maar, hij heeft twee wedstrijden en wellicht trainingen gemist, gaat hij spelen of valt hij de laatste 20 minuten in.. Ik heb Klaassen nog aan de kant staan

  Halilovic is niet fit en onzeker, heeft al de hele week wat kleine pijntjes en is de hele week gespaard, heeft vandaag de training vroegtijdig verlaten maar is er volgens de trainer wel gewoon bij.. Maar ook die durf ik nog niet direct :)

  In al mijn topcoaches 11 geblesseerden/vraagtekens 2 rode kaarten, heerlijk..

  In reactie op: Scorito-algemeen #737929

  @Benzardi Zo lang het geen Lasse is is een vrije trappen nemer bij Ajax niet zo interessant vind ik, daarbij gaat Ryan ze ook nemen..

  Tadic niet meenemen was eigenlijk wel de makkelijkste beslissing, en Haller heeft gisteren prima laten zien waarom. Tadic zelf ook trouwens, heeft blijkbaar de laatste twee wedstrijden 180 minuten gespeeld maar volgens mij heb ik hem helemaal niet gezien.. Maar dat kan altijd nog veranderen natuurlijk, wellicht als hij stopt met vallen om vervolgens gelijk commentaar te geven richting de scheidsrechter, ipv op te staan en verder te gaan met de aanval..

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 42)

Laatste nieuws