Aangemaakte reacties

19 berichten aan het bekijken - 1 tot 19 (van in totaal 19)
 • In reactie op: Scorito – Tour de France 2022 #832178

  Zou Alpecin denken dat Philipsen dit ook aankan?

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2022 #831711

  Küng tot op heden inderdaad wel een miskoop gebleken. Teleurstellende eerste tijdrit gereden en voorderest – zoals zelf aangegeven – Gaudu’s babysitter geweest. Zonde van het plekje, tegen beter weten in helaas toch meegenomen (en al twee keer tevergeefs opgesteld).

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2022 #831015

  @danusz1986 Pedersen geeft aan dat Trek voor Ciccone gaat vandaag. Hoop dus dat je Mollema op de bank heb gehouden. Zou in ieder geval altijd McNulty opstellen voor de teampunten.

  @MrMarvis Uiteindelijk toch voor Cattaneo gegaan. Die zei dit vlak voor de start: “Dit is een heel mooie rit, ik denk dat ik misschien wat kan proberen.” Meintjes was iets voorzichtiger: “Of ik in de ontsnapping ga? Dat moeten we even bekijken, het hangt ervan af wie het nog meer gaan proberen.”

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2022 #830979

  Laatste plekje: Cattaneo of Meintjes vandaag? Eerstgenoemde zit nog dicht in het klassement, laatstgenoemde heeft al 5 minuten achterstand. Wie klimt er beter volgens jullie?

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2022 #830063

  @kevinraar Ik zou pigacar kopman maken en gereuro opstellen i.p.v. jakobsen

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2022 #829338

  Help. Houd zelf absoluut niet van die “renner A, B of C?” vragen – zeker zonder verdere onderbouwing of eigen redenatie. Echter kom ik er voor morgen oprecht niet uit! Bovendien denk ik dat meerdere mensen met dezelfde overweging(en) zitten, dus ik hoop dat andere ook wat aan de discussie hebben. Dus, wiens kenner inzichten helpen mij de keuze de maken voor mijn 9e plek in de dagopstelling?

  Philipsen – Zou dit goed moeten kunnen, echter lijkt het redelijk vanzelfsprekend dat de kaart MVDP wordt getrokken door Alpecin. Hoe hoog kan Philipsen eindigen in dat geval?

  Van Poppel – Blijft zelf stoïcijns aangeven dat hij de ‘Vlasov babysit’ rol binnen de ploeg vervult, terwijl die even doodleuk drie keer achter elkaar top 10 rijdt. Zou deze kasseienrit ook prima moeten kunnen overigens. Wie zal er bij Bora echter eerder vrijheid krijgen nu het geen klassieke sprintersetappe meer is: Danny of Politt?

  Jakobsen – Gaf vandaag aan dat hij ook erbij wilt zitten morgen, ondanks dat “andere mannen (neem aan Lampaert en/of Senechal) naar voren worden geschoven”. Geven jullie Fabio een kans op top 20?

  Dainese – Zie mensen hem meenemen morgen. Heb zelf geen idee waarom, dus ik word graag verlicht.

  Mijn 8 zekere plekjes voor morgen zijn: Pog, Rog, Vingegaard, MVDP, vAert, Küng, Pedersen & Kristoff. Neig voor P9 momenteel zelf naar Philipsen of Van Poppel, maar ik hoor graag jullie meningen. Bij voorbaat dank!

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2021 #729213

  Ben toch wel benieuwd wat de o zo geheime berichtgeving rondom Vermeersch precies inhield ;) @Treenert @arjenzvob

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #704522

  Heb dit weekend, met oog op evt. teampunten van Pogi, last minute nog Asgreen eruit geklikt voor Bjerg… Terwijl ik hem in de tijdritten zelf minder zie scoren. Daar bovenop, mocht Flip morgen een goede tijdrit rijden en voor het klassement gaan, kan dat me wel eens duur komen te staan!

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2021 #680580

  @hartstikkebedankt Zat al even te wachten op de acceptatie inderdaad… Kwam er pas in een later stadium achter dat dit forum een eigen sub league had, zal voortaan vooraf aanmelden. Maar begrijpelijk! Schandalig dat Scorito dit soort gebreken in hun ‘Gamecenter’ niet meteen oplost. Daarbij zijn er nog heel wat meer functies tijdens de overgang per abuis verloren gegaan, zoals inderdaad de ‘Allen accepteren’ functie.

  Overigens had ik ze laatst ook op een soortgelijke afwijking in de app geattendeerd. Kreeg een identieke reactie. Nog steeds niet opgelost of iets mee gedaan natuurlijk!

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2021 #678454
  Quote:
  Is er iemand die Bettiol overweegt vandaag

  Zeker! Vandaar ook mijn twijfel. Hoe schat men hier de kansen vandaag in voor de wat snellere vluchters (Ulissi, Bettiol, Narvaéz, Moscon, Bevin, Honoré etc.)? Met name laatstgenoemde lijkt weinig kansen te krijgen tot nu toe, wellicht is dat vandaag anders? Reed vorig jaar toch naar enkele mooie ereplaatsen in soortgelijke etappes.

  Daarnaast ben ik bang dat bij Bardiani mogelijk Battaglin naar voren wordt geschoven als de man voor deze etappe. Zou natuurlijk desastreus zijn voor onze held Pippo Fiorelli…

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2021 #678234

  Iemand nog een DM-tje naar onze cultheld Fiorelli gestuurd om te vragen of hij voldoende van zijn schrammetjes is hersteld voor de ritzege morgen? ;)

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2021 #672959

  Wat een aandacht voor een 500k rennertje zojuist… Geniaal dat sommigen hem hebben ge-DM’d! Kan iemand van die groep mij een duidelijk antwoord/bron/screenshot geven op wat de motieven van Fiorelli zijn voor deze Giro? Sprint hij nou wel of niet?

  Anders stuur ik hem zo zelf wel een berichtje, ben half Italiaans ;)

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2021 #671496

  @Simonhout De Gendt? :D

  @Punchen Ja precies… Misschien als hij top 15 in beide tijdritten kan eindigen is hij heel misschien z’n geld waard?

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2021 #671488

  Heb een naam nog niet voorbij zien komen volgens mij. Wat denken de kenners hier van De Gendt?

  In elk opzicht natuurlijk B-garnituur en z’n PCS stats zien er niet al te best uit. Misschien ook zonde van de plek die hij afpakt van een andere 1m of zelfs 750k pareltje. Desondanks lijkt het me in potentie toch een veelzijdige renner qua scorito punten: kan redelijk tijdrijden, misschien gaan voor een bergtrui én mogelijke teampunten van Ewan in sprints (zal niet superveel opleveren, maar toch).

  Weet iemand meer over zijn vorm?

  PS. In dezelfde 1m categorie natuurlijk ook Ulissi zoals @bakkieolie net aangaf! Daar zou ik graag ook wat kenners insights over horen. Beide interessante opties.

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2021 #671327

  @LaPrimavera Haha ik zag het vanmiddag! Ongelooflijk hoe veel daarvan me al bekend voorkwam, en ik heb dit forum nog geen week gelezen xD

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2021 #671311

  @KV Hmm zo had ik er nog niet over gedacht inderdaad haha. Zat heel erg met de onzekerheid van Evenepoel: wel fit = Honoré verplicht knechten, niet fit = mogelijke kansen voor Honoré, maar waar? Daarnaast verwacht ik het (hoogstwaarschijnlijk) terugzakken van Almeida in het AK gedurende de laatste week. Zag even de eerste paar etapes mbt Cavagna over het hoofd. Thanks!

  @Ab Normaal Ja precies… Hopen dat hij voor eigen kans mag gaan als de roze trui toch onhaalbaar blijkt voor Evenepoel/Almeida. En anders is hij er puur voor de teampunten… Toch maar even de verwachte punten vergelijken met wat 750k/500k pareltjes, thanks!

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2021 #671298

  Ook een nieuweling van het forum hier, en het wielrennen in het algemeen! Wel iets ouder dan 14 haha (geboortejaar Evenepoel), maar desondanks minder bekend met het wielerlandschap dan @Matsoe gok ik. Is er toevallig een kenner die zijn/haar insights kan geven wat betreft mijn vraag van eerder deze avond (18:03)? Tot op heden niet op gereageerd :(

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2021 #671227

  @Matsoe Milaan San-Remo gok ik.

  Mijn eerste serieuze vraag op dit forum: Zien mensen hier individuele kansen voor Honoré? Zo ja, in welke etappe(s)?

  Zat zelf alleen te denken aan 18. Zou Honoré voor 1 etappe wel een dure grap vinden aangezien DQS teampunten toch niet zo vanzelfsprekend lijken met een zeer sterk deelnemersveld (Bernal, Yates etc.). Zeker ook omdat er zo veel 750k/500k opvullingsalternatieven zijn met veel duidelijkere kansen.

  PS. Als beginnend wielerkijker (o.a. vanwege Scorito) is dit een heerlijk forum, heb het de afgelopen week vanaf het begin terug gelezen. Dank voor alle vaste bijdragers die hier posten!

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2021 #670702

  @Stanro Felline?

19 berichten aan het bekijken - 1 tot 19 (van in totaal 19)

Headlines