Aangemaakte reacties

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
 • In reactie op: Verbeterpunten Wielerflits #879442

  Door zo’n Geo-restrictie zorg je er juist voor dat al het extreme nationalisme in één klap verdwenen is.

  Ik stem voor, ik dacht dat dat überhaupt het hele idee was toen men begon met die .BE site..? Alle Nederlandse gebruikers op .NL, alle Belgen naar .BE. Op dit moment heeft die hele .BE site letterlijk geen enkele toegevoegde waarde en is het een lachwekkende mislukking die inderdaad zo dood als een pier is.

  In reactie op: Verbeterpunten Wielerflits #867731

  Ik word inmiddels ook he-le-maal leip van de extreme hoeveelheid nieuwsartikelen. Waarvan het grootste deel prima samengevoegd kan worden of niveautje Shownieuws is en helemaal niet thuishoort op de site. En dan heb ik het nog niet eens over al die advertenties vermomd als nieuwsartikelen.

  Alles voor de clicks blijkbaar.

  In reactie op: Verbeterpunten Wielerflits #867342

  Nou heren redactie, ik denk dat alle artikelen over ‘van der Poel’- gate wel hebben bewezen dat het duimpjessysteem niet werkt en ook nooit zal werken. Al vanaf dag 1 is het volledige gekaapt door fanboyisme en nationalisme. Maar dat had iedereen jullie van te voren ook al verteld…

  Hup, weg ermee.

  In reactie op: Verbeterpunten Wielerflits #866262

  Kan iemand mij uitleggen wat precies het nut is van Wielerflits.be?
  Volgens mij gebruikt letterlijk niemand die site en gaan alle Belgen gewoon naar Wielerflits.nl, met al het nationalistische Nederland-België gezeik in de comments als gevolg.

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)

Laatste nieuws