Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 47)
 • In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #711318

  Ze hebben het spel gespeeld en alleen als je het spel speelt en dus ook bepaalt heb je kans om te winnen. Op de cruciale momenten hebben Kruijswijk en Van Aert zich laten zakken. TJV heeft het vandaag gewoon super gedaan.

  In reactie op: {Uitslag} Wielrenner van het jaar 2020 – Congrats Primoz #629238

  1 Roglic
  2 Van Aert
  3 Pogacar
  4 Van der Poel

  In reactie op: {Kwartfinale} Wielrenner van het jaar 2020 #628119

  Primoz Roglic
  Mathieu van der Poel
  Wout van Aert
  Tadej Pogacar

  In reactie op: {Ronde 3} Wielrenner van het jaar 2020 #627363

  Primoz Roglic
  Diego Ulissi
  JMathieu van der Poel
  Tao Geoghegan Hart

  Wout van Aert
  Marc Hirschi
  Richard Carapaz
  Tadej Pogacar

  In reactie op: {Halve finale} Renner van het jaar 2019 – Uitslag #516973

  Primoz Roglic

  Julian Alaphilippe

  In reactie op: {Halve finale} Renner van het jaar 2019 – Uitslag #516972

  Primoz Roglic
  Julian Alaphilippe

  In reactie op: {Kwartfinale} Renner van het jaar 2019 – uitslag #516669

  Primoz Roglic
  Egan Bernal
  Alejandro Valverde
  Julian Alaphilippe

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #509202

  Ik heb niet alles live gezien dus kan het niet helemaal beoordelen. Maar het zou natuurkijk ook kunnen dat Tolhoek een andere rol had vanwege het superpresteren van Roglic voor wie hi moest knechten. Dat zou naast de problemen met zijn oog en niet gelukte hoogtestage ook een factor kunnen zijn.

  In reactie op: Scorito Tour 2018 #374904

  Is er nog een link naar de wielerflitsforumpoule.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #362337

  Ik denk dat Greg liever naar topsport Vlaanderen gaat. Dan kan hij fijn zijn laatste jaren strijden tegen Gesink, die natuurlijk aan het einde van dit seizoen naar Roompot gaat. …

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #360876

  Ik vind het een genot om naar Gesink te kijken. Hij rijdt altijd om te winnen, zelf of voor een teammaat. Hij wordt hier tweede net als in de tour en wint in de Vuelta. Bovendien komt hij telkens terug. Hij zorgt nog steeds voor ontzettend veel publiciteit en ik heb hem zelden op een onvertogen woord kunnen betrappen. Ja ik had ook de hoop dat ooit hij voor het podium zou gaan in de tour maar ik geniet nog steeds van hem als wielrenner.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #358581

  @kelderfan Dat is niet hetzelfde. Groenewegen stapt af nadat hij zijn vooraf gestelde doelen heeft behaald, Bennett zou afstappen zonder dat hij het gestelde doel zou hebben behaald.

  In reactie op: Het topic der verdachte renners #358520

  Yates heeft natuurlijk tegen hem dat hij in het verleden al betrapt is op oneigenlijk middelengebruik. Maar desondanks vind ik hem niet verdachter dan bv. Valverde, Bernal of Quintana. Zijn team gaf aan dat het een administratieve fout betrof. Dat zou natuurlijk waar kunnen zijn. Natuurlijk zoekt Yates de grens op maar doen ze dat niet allemaal?
  Pozzovivo die buitengewoon makkelijk naar boven rijdt op een leeftijd dat de meeste renners minder worden. Hoe kan dat? Froome? Jonge renners die meeklimmen met debeste? Van de toppers vind ik Dumoulin en Pinot het minst verdacht omdat ze het meest constant zijn verbeterd afgelopen jaren (het afdaalverhaal buiten beschouwing gelaten) Maar dat maaktook hen niet per definitie onschuldig.

  Al met al kun je iemand pas beschuldigen als je bewijs in handen hebt of als er bewezen is dat iemand dopinggebruik heeft en dat is vooralsnog niet het geval bij Yates.

  In reactie op: Scorito Giro 2018 #355693

  Ja Aru Froome en in iets mindere mate Lopez zijn ook mijn grootste budgetvreters. Zeker omdat k gokte dat Dumoulin geen 5 miljoen waard was. Tsja…
  Het blijft een leuk spelletje.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #355175

  Van Poppel is vooralsnog een sprinter uit de subtop. Minder sterk als bv gaviria, groenewegen, greipel en Viviani. Voor zo,n renner moeten alle puzzelstukjes passen. Dat deed het gisteren niet. Dat is wielrennen. Je verliest 10x en je wint er eentje. Bennett heeft hem binnen. Modolo, Van Poppel en Mareczko nog niet.

  In reactie op: Scorito Giro 2018 #354597

  Ik heb Froome er ook in gelaten. Maar goed… verder de beste dag tot nu toe scoritowijs. Hopelijk hoor ik nu weer bij d beste 50%, 😀

  In reactie op: Verbeterpunten Wielerflits #348300

  Prima dat jullie bezig blijven om de site te verbeteren. De nieuwe layout is op zich mooi maar persoonlijk vind ik de reclames (banners) te aanwezig. Vooral de bewegende reclames leiden enorm af.
  Dat is jammer want ik bezoek de site bijna dagelijks.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #345264

  word een beetje moe dat iedereen elkaar maar aan het napraten is over Gesink. (dat hij teveel verdient) en passant wordt er vergeten dat hij de dag voor zijn val in de tour nog bijna een touretappe op zijn naam schreef.
  Verder vind ik de namen tamelijk willekeurig en Stuyven lijkt me veel te duur. Lijkt me beter om nieuwe talenten te zoeken en te investeren in de ontwikkeling daarvan.

  In reactie op: Scorito Giro 2018 #344844

  @wceendt Head to head Chaves vs Yates geeft één tijdrit aan waarin beide dezelfde tijd hebben :)

  Op het eerste geschikt lijkt me Yates de meest constante van de twee. Een goede Chaves doet mee voor top 5 in de bergritten. Maar ja…. Is hij wel goed?

  In reactie op: Scorito Giro 2018 #344813

  Zou nog steeds Dennis niet nemen. Zie vooral de beelden van een lossende Dennis voor me aan het eind van de klim. (In Giro heb je vooral sprintaankomsten en aankomsten bergop)

  In reactie op: Scorito Giro 2018 #344769

  Het lijkt me echt niet slim om Viviani thuis te laten. Ik denk dat hij veruit de beste sprint heeft zeker aangezien hij ook nog een sterk team heeft dat voor hem gaat rijden. Daarom heb ik mijn sprintteam rond hem opgebouwd.

  In reactie op: Scorito Giro 2018 #344536

  @cerebral Dat ben ik met je eens. Daarom is Woods ook de enige renner in mijn team van 2miljoen.

  In reactie op: Scorito Giro 2018 #344481

  @cerebral Dan moet hij ook nog beide keren winnen. Met Froome en Dumoulin lijkt meest niet vanzelfsprekend. Als je een van die renners kiest heb je ook in de tijdritten een goede kopman. Voor mij is Denniste duur. Als klimmer zie ik hem hoogstens aanklampen en niet sterk finishen tov de andere kopmannen. Dat maakt hem nog minder aantrekkelijk.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #338746

  Toch mooi, dat Roosen alleen doorrijdt. Het tekent de liefhebber in hem. Voor mij is hij de ontdekking van tij dit voorjaar. Hopelijk kan hij deze groei doorzetten.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #338003

  Goed gedaan Roglic :) Verschil met Landa en Izagirre is groot. Dat moet te doen zijn.

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 47)

Headlines