Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 1,712)
 • In reactie op: Scorito Grand Tour Spel 2020 #557936

  Hahaha ja deze is wel heel onrealistisch.. en als ze al in slagorde binnenkomen, waarom zit Bernal dan helemaal achterin en niet in het wiel van Carapaz?

  In reactie op: Scorito Grand Tour Spel 2020 #552674

  Iemand een terrasje gepakt met Stuyven? Gaat hij meesprinten?

  In reactie op: Scorito Voorjaarsklassiekers 2020 #546387

  Fc Polak gefeliciteerd met de eindwinst in het Klassiekerspel 2020!

  In reactie op: Scorito-algemeen #546374
  In reactie op: Scorito-algemeen #546363

  Ja, hopelijk wordt het snel duidelijk…

  In reactie op: Scorito-algemeen #546340

  Nou jongens, McLaren doet niet mee in Australië… Nu nog ff afwachten of de GP wel doorgaat :p

  Het F1 spel wordt nu een mix van het al verschrikkelijke F1 spel en het Klassiekerspel.. Iedereen zijn dobbelstenen klaarliggen? Wie het meeste 6 gooit wint.. Klaar voor de start…… GO!!!

  In reactie op: Scorito-algemeen #546209

  @Ajvenema: Ik denk dat ik Grosjean of Giovinazzi nog best wel eens captain zou kunnen maken na een goede kwalificatiesessie. Latifi of Russell naar verwachting nooit. Als je die hebt is het gewoon bidden dat ze de finish halen en hopelijk een hoop andere auto’s niet :p

  Bovendien zijn Latifi en Russell vrijwel zeker 19/20 als iedereen de finish haalt (niet te vergeten ook in de kwalificatie) en Grosjean en Giovinazzi niet per se 17/18.. Voor een E-tje die 15e wordt krijg je 2x zoveel punten als voor een E-tje die 19e wordt.

  In reactie op: Scorito-algemeen #546168

  @AJVenema: Ja, Ocon zou je kunnen overwegen als je wilt gokken op Renault, maar dan moet je m.i. Ricciardo ook nemen en dan heb ik toch liever de combi Perez/Norris.

  En ja, Magnussen is m.i. eigenlijk ook geen al te beste optie, dus dat betekent minimaal 15 miljoen in categorie D, maar als ik die ook al “vastzet”, dan blijft er helemaal weinig te kiezen over.. Namelijk nog maar 2 miljoen, met de volgende upgrade opties (1 kiezen):

  Optie 1: Bottas > Hamilton
  Optie 2: Albon > Vettel
  Optie 3: Russell/Latifi > Grosjean/Giovinazzi
  Optie 4: Norris/Perez > Sainz (+ Kvyat > Raikkonen/Stroll)

  En dan houdt het wel op.

  @Ab: ik denk dat wij hetzelfde team hebben :p

  In reactie op: Scorito-algemeen #546162
  Quote:
  De vraag is, neem je Albon, Bottas of een Williams?
  Dat zijn een beetje de manieren om geld vrij te maken voor de C/D categorie…

  Ja, idd.. Dat is het stomme aan dit spel. Dat er eigenlijk maar een stuk of 3-5 opties zijn die het overwegen waard zijn vanwege de budgetten. Kun je eventueel nog een beetje variëren binnen die opties (Grosjean of Giovinazzi, Latifi of Russel l etc.), maar dat is vaak lood om oud ijzer en koffiedik kijken wie de meeste punten gaat halen.

  100 Miljoen Budget. C-categorie is super belangrijk. Ik denk niet dat het slim is om Ocon of Gasly te nemen daar, dus daar gaat minimaal 24 miljoen heen. Hou je nog 76 miljoen over.

  Binnen de B-categorie lijkt het me niet dat er mensen de combi Vettel/Albon gaan nemen, dus ben je minimaal 35 miljoen kwijt. Nog 41 miljoen over.

  OK Bottas ipv Hamilton kun je overwegen, 20 miljoen in categorie A. Nog 21 miljoen over.

  In de D-categorie zou je eventueel beide 7 miljoeners kunnen nemen, maar met name Magnussen is dan toch wel een risicio.. maar goed, 14 miljoen minimaal.. nog 7 miljoen over.

  Categorie E zou ik persoonlijk nooit Russell/Latifi pakken, maar vooruit 4 miljoen in categorie E.

  Samenvattend:

  Cat A: 20 miljoen
  Cat B: 35 miljoen
  Cat C: 24 miljoen
  Cat D: 14 miljoen
  Cat E: 4 miljoen
  Totaal: 97 miljoen.

  Heb je nog 3 miljoen over om te upgraden.

  Bottas > Hamilton = 2 miljoen
  Albon > Vettel = 2 miljoen
  Albon > Verstappen/Leclerc = 3 miljoen
  12 miljoen C > Sainz = 1 miljoen
  Magnussen/Kvyat > Raikkonen/Stroll = 1 miljoen per upgrade
  4 miljoen E > 6 miljoen E = 2 miljoen

  Nou veel plezier met kiezen. Zoals ik zelf al aangaf is Russell/Latifi voor mij persoonlijk geen optie, dus die 2 miljoen ben ik verplicht kwijt en dan houd ik nog 1 miljoen over, wat betekent dat ik vastzit aan Bottas en Albon en kan kiezen of ik mijn miljoen in de C of D steek. Joepie!

  Natuurlijk kun je er in theorie ook nog voor kiezen om Vettel en Albon te nemen in B of toch 1 van de 11 miljoen C-tjes, maar ik vraag me af hoeveel mensen dat durven te doen…. En of dat nou slim is….

  In reactie op: Scorito-algemeen #545859

  Ik snap niet waarom mensen uberhaupt over Latifi/Russell praten :P

  Maar goed, hier is de forum poule voor de liefhebbers:

  https://www.scorito.com/gp-team-manager/scorito-gpt-2020/wielerflits-forum-poule?code=bf815891-e9cd-4dab-ab8d-8df0074b081f

  In reactie op: Scorito-algemeen #545629

  Ach jee, die F1 onzin begint ook weer.. interesse in een forum poule of heeft iemand anders ‘m al aangemaakt?

  In reactie op: Scorito Voorjaarsklassiekers 2020 #544735

  Goed, ik ga hier ook niet meer te veel tijd aan besteden, want hoe vaak ik ook typ dat dit voor mij persoonlijk niet eens ongunstig is en het me al helemaal niet om de Scorito Index gaat, blijft iedereen dat toch terug typen dus helemaal prima jongens :)

  Hopelijk kan de Giro wel gewoon door gaan! En zou mooi zijn als deze editie van het Klassiekerspel de ogen opent van Scorito dat ze toch echt iets moeten doen aan de opzet van het Klassiekerspel om de geluksfactor te beperken.

  Oh en P.S.: Ja, natuurlijk is het Corona-virus belangrijker dan een spelletje bij Scorito, maar we zitten hier toch in een topic over het Scorito spelletje? Niet zo miepen dus dat hier vooral de impact op het spelletje besproken wordt :p

  In reactie op: Scorito Voorjaarsklassiekers 2020 #544647

  @Jori: haha goed punt! Ben ‘m eerlijk gezegd gewoon vergeten aan te maken :o

  In reactie op: Scorito Voorjaarsklassiekers 2020 #544644

  Volgens mij snappen sommige mensen het nog steeds niet.. Het gaat helemaal niet om de Scorito Index en het gaat ook niet om die twee koersjes in Italië waar je wel of niet rekening mee hebt gehouden in de voorbereiding. Punt is dat het spel zo helemaal nergens op slaat, omdat het een grote loterij is geworden welke koersen wel en niet doorgaan en welke ploegen/renners wel en niet deel gaan nemen. Zoals ik in mijn vorige post al aangaf: waarschijnlijk pakt dit voor mij persoonlijk (en mijn Scorito index :p) prima uit, maar veel lol beleef ik er zo ook niet aan.

  Ik lees ook al weer dat E3 mogelijk niet doorgaat. En als het wel doorgaat zullen er ook waarschijnlijk weer ploegen zijn die niet deelnemen. Dat zijn allemaal zaken waar je vooraf onmogelijk rekening mee kunt houden. En ja, een onzekere factor heb je altijd (valpartijen etc.), en ja, elk spelletje heeft een geluksfactor nodig, maar als die geluksfactor de overhand gaat krijgen is er niet zoveel aan. Dan kunnen we net zo goed met zijn allen met een dobbelsteen gaan gooien en degene die het meeste 6 gooit heeft gewonnen.

  En van die mensen die dan bijdehand gaan lopen doen dat ze dit allemaal vantevoren al voorspeld en ingecalculeerd hadden en dat andere mensen prutsers zijn, ben ik allergisch voor, dus sorry voor mijn misschien ietswat overtrokken reactie maar dat komt voort uit de allergie :D

  In reactie op: Scorito Voorjaarsklassiekers 2020 #544610

  Wat een gelul hier. Ja tuurlijk kun je overal kansen aan gaan hangen en “rekening mee houden”, maar zelfs vandaag is nog niet duidelijk wat er gaat gebeuren. Hoe ga je daar dan realistische kansen op te hangen een paar weken van te voren? Stel: Strade Bianche gaat wel door, maar zonder de helft van de ploegen. Is dat dan kunde dat je precies de ploegen hebt die wel meedoen en had je Van Aert niet meegenomen omdat je de kans dat Jumbo de Strade Bianche zou skippen terwijl de koers niet wordt afgelast, goed had ingeschat? Wat een bullshit praat je dan :p

  Anyway, het klassiekerspel is sowieso veel meer een geluksspel dan de andere wielerspellen omdat het over een grotere periode is uitgespreid, dus de kans dat er zaken gaan gebeuren waar je geen rekening mee kunt houden veel groter is. Daarnaast gaan de andere spellen over het voorspellen van de uitslagen van etappes waarvan de deelnemers met grote mate van zekerheid bekend zijn (groot deel wielerkennis), terwijl het Klassiekerspel juist voor een groot deel gaat over het voorspellen van welke renner waar wel of niet gaat rijden, en nu dus blijkbaar ook over welke koers er wel of niet doorgaan.

  En wat een gezeik van mensen over de Scorito Index die niet hoog in de Scorito Index staan. Alsof de mensen die hoog in de Scorito Index staan geen kansen op dingen plakken en rekening houden met mogelijkheden. Juist wel uiteraard. En dat is nou net het kritiekpunt. Maar prima, wees lekker blij als je dit goed “voorspeld” hebt en dit op deze manier een leuk spel vindt. Ik niet (ondanks dat het nog best gunstig voor me kan gaan uitpakken als de koersen idd niet doorgaan).

  In reactie op: Scorito Voorjaarsklassiekers 2020 #544433

  haha het klassiekerspel was altijd al super lastig om te voorspellen, maar nu is het helemaal een casino geworden

  In reactie op: Scorito Voorjaarsklassiekers 2020 #542301

  Hahahahaha sickkkk ik was net klaar met mijn team.. kan ik weer gaan puzzelen :p

  In reactie op: Scorito-algemeen #532189

  Voor de Scorito Index is het momenteel ook nog slimmer om een gok op een C of D captain te doen hoor ;-)

  In reactie op: Scorito-algemeen #531338

  Dit zeiden ze daarover op Twitter:

  “Omdat we een deadline om 01:00 uur ’s nachts niet handig vinden. De deadline staat dan namelijk officieel op maandag en kan voor onduidelijkheid zorgen voor mensen.”

  Ik zat zelf met een behoorlijk ziek kind afgelopen weekend, dus nauwelijks tijd om dingen uit te zoeken, maar pakt tot nu toe niet verkeerd uit met tot nu toe alle spelers door en 2 gewonnen D-captains (Pella en Alexandrova). Heb ook een gokje genomen met Sinner als D-speler bij de mannen en dat kan mogelijk ook nog mooi uitpakken (2-0 voor in eerste ronde en Shapovalov er uit geknikkerd voor de 2e ronde). Alhoewel Opelka misschien idd nog wel een beter gokje was geweest. Bij de vrouwen ook McNally genomen als gokje en 6-1 6-4 tegen Stosur is hoopgevend..

  Mannen:
  A: Djokovic, Nadal, Federer
  B: Zverev, Berretini, Bautista
  C: Goffin, Rublev, Kyrgios
  D: Pella, Hurkacz, Sinner

  Vrouwen:
  A: Barty, Osaka, Williams
  B: Kvitova, Keys, Sabalenka
  C: Vondrousova, Muchova, Collins
  D: Alexandrova, Görges, McNally

  In reactie op: Scorito-algemeen #527507

  Hoop dat iedereen een fijne jaarwisseling heeft gehad!

  We beginnen 2020 weer met de Australian Open!

  Hier de Wielerflits subpoule: https://www.scorito.com/tennis-manager/australian-open-2020/wielerflits-forum-poule?code=7c7649f3-671e-467e-a689-8f4ddada9ff9

  In reactie op: Scorito-algemeen #527002

  Ja, heel veel mensen met de afweging Aspinall/Humphries zie ik.. Ben zelf ook al 10x geswitcht, maar ga nu toch maar voor Aspinall.. fingers crossed!

  In reactie op: Scorito-algemeen #525629

  Haha ja, ik denk dat ik toch ook maar voor Humphries ga, alhoewel ik stiekem hoop op Kurz :D

  In reactie op: Scorito-algemeen #525627

  Nico Fucking Kurz 1e F-je in de 3e ronde….. Wie weet wordt het nog wat met mijn Darts Scorito :p

  In reactie op: Scorito-algemeen #525264

  @Jori: Kurz wel mooi gewonnen van Wilson :p

  Maar wat een drama joh… Zo’n beetje alle E-spelers van mijn shortlist er uit (Clemens, Hughes, De Sousa, Joyce, Van Barneveld, Evetts)… En zo’n beetje alle Nederlanders door.. V.d. Voort, Dekker, v.d. Pas, Meulenkamp… De mensen die gewoon nationalistisch Nederlanders hebben gekozen zijn spekkoper.

  Zelf ook nog in een ogenblik van waanzin besloten om Razma captain te maken in ronde 1, dus we zijn ondertussen alvast aan het scouten voor volgend jaar ;)

  In reactie op: Scorito-algemeen #524570

  Ik zie liever dat ze al die 1e ronde spelers op 1 hoop gooien en voor mijn part daar 8 van laten kiezen, dan dat ze je dwingen om 4 van de internationale kwalificatie te nemen. Maar goed, het is nu zo, we zullen zien hoe het uitpakt.

  Hopelijk niet dat Benito per ongeluk van Clemens wint.. :p

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 1,712)