Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 53)
 • In reactie op: Scorito Grand Tour Spel 2020 #559857

  Ik had Masnada captain helaas. Maar aan de andere kant, ik heb mijn etappeselectie ook niet meer aangekeken sinds een week voor de ronde.

  In reactie op: Scorito-algemeen #536720

  Bizot
  Bijlow

  Martinez
  Wijndal
  Senesi
  Vlaar
  Clark

  Ziyech
  Van de Beek
  Gustafson
  Özyakup
  Hamer
  Van Kaam

  Tadic
  Boadu
  Berghuis
  Ndayishimiye
  Tannane

  Vanwege de blessure van Promes geswitcht naar Tadic. Daardoor moest ik Van Kaam opnemen in mijn team. Had zelf nog nooit van hem gehoord, maar omdat hij hier op het forum een aantal keer werd genoemd toch bij hem terecht gekomen. Thanks allen!

  In reactie op: Scorito-algemeen #534603

  Wordt even alle berichten omtrent de blessures afwachten. Had graag Promes gehad en heb ook voldoende budget, maar als hij straks 5 van de 13 resterende wedstrijden mist is het al een dure tribuneklant.

  In reactie op: Scorito-algemeen #533862

  Makkelijk, De Wit + Promes. Promes alleen is het al waard qua punten. Verder ben je met Koopmeiners afhankelijk van penalty’s, terwijl De Wit wat vaker velddoelpunten maakt (al is het ook geen doelpuntenmachine)

  In reactie op: Scorito-algemeen #532174

  Ik heb voor aankomende ronde gewoon wat namen aangeklikt waarvan ik veel punten verwacht dit weekend (vooral Vitesse en Willem II). Ik hou 17 miljoen over.

  In reactie op: {Ronde 3} Renner van het jaar 2019 – de uitslag #515765

  Primoz Roglic
  Pascal Ackermann
  Jakob Fuglsang
  Egan Bernal

  Caleb Ewan
  Tadej Pogacar
  Philippe Gilbert
  Julian Alaphilippe

  In reactie op: Sportpools Vuelta #507610

  Iemand al het ideale team berekend?

  In reactie op: Sportpools Vuelta #504314

  Vandaag de eerste uitvaller met Mezgec. Daarentegen wel voor het eerst punten met Degenkolb. Alleen Poels nog op 0. Verder blij dat ik eindelijk eens de middelmaat onstijg met Sportpools. Mis alleen Quintana.

  In reactie op: Scorito-algemeen #502545

  Ik ga rekening houden met de waardestijgingen in de winterstop en ik heb een boel koopjes erin geklikt, die ook voor de winterstop wel zullen scoren. Ik heb in Excel een paar varianten gemaakt, waarbij ik altijd genoeg geld heb voor zowel Ziyech als Tadic (must haves). Ik heb zelfs een variant met Van de Beek er ook nog bij. Gakpo en Ihattaren zijn de hoofdbrekers. Met Doan erbij zal er misschien 1 naar de bank verhuizen (onterecht naar mijn mening, die Doan is niets bijzonders), maar welke van de 2? Ik zag deze ook nog potentieel veel stijgen.

  In reactie op: Sportpools Vuelta #501108

  Mijn kluns heeft gisteren gewonnen. Het leek toch zo’n makkelijk verdiend extra zwarte punt.

  In reactie op: Scorito Vuelta 2019 #500881
  Quote:
  Verder ben ik helemaal klaar met mijn geklooi dit jaar. Vanaf morgen ga ik geen rare risico’s meer nemen, en gewoon doen wat ik moet doen. Ik sta echt op een mij onwaardige positie. Resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst, maar de huidige 48,5% slaat echt he-le-maal nergens op. *slaat zichzelf in zijn gezicht* wakker worden nu

  Vergeet niet dat het niveau sinds vorig jaar een stuk hoger is, aangezien je nu moet betalen voor Scorito. Dit haalt de ondergrens wel een stuk omhoog. Tenminste, dat praat ik mezelf in.

  In reactie op: Scorito Vuelta 2019 #499281

  Nou die kamikaze tactiek met 4 Jumbo’s leek nog zo’n goed idee, maar na 1 etappe valt het plan al in duigen. Helaas! Hopelijk kan Roglic alsnog snel in de rode trui komen en deze vasthouden. Anyway, gelukkig wel de juiste sprinters gekozen. De volledige top 5 vandaag. Als deze lijn doortrekt kan ik de verloren punten van etappe 1 en 2 weer inhalen.

  In reactie op: Scorito Vuelta 2019 #496659
  Quote:
  @stanro: Waarom denk je dat TJV dit keer niet zo gauw mogelijk van de leiderstrui af wil, zoals wel in de Giro gebeurde?

  Dat weet je natuurlijk nooit, maar ze hebben nu wel de ploeg om het te controleren

  In reactie op: Scorito Vuelta 2019 #496406
  Quote:
  @stanro, wat moet je met 4 jumbo’s? Is er naast de ttt nog een dtappe waar je ze alle 4 gaat gebruiken? Anders lijkt het me overdreven…

  Zoals ik zei, volledige kamikaze tactiek. De mannen die ik heb geselecteerd zijn Roglic, Kruijswijk, Kuss en Powless. Ik ga er voor het gemak maar vanuit dat TJV de ploegentijdrit wint en de rode trui een aantal dagen vasthoudt. Dat zijn elke dag al punten. Roglic en Kruijswijk zie ik hoog eindigen in het eindklassement, Roglic grootste kanshebber voor de winst. Dat zijn ook teampunten voor de rest. Ik zie niet echt renners van 750k die garantie geven op zoveel punten.

  Of ik Kuss en Powless nog vaak ga opstellen? Waarschijnlijk niet. Powless nog in de ITT misschien. En verder in de vluchtetappes. Hierbij is het altijd een gok of jouw opgestelde renner überhaupt meezit in de ontsnapping en of de kopgroep het haalt. De twee Yankees kunnen wel eens mee in een ontsnapping. Mocht dit niet lukken, val je altijd terug op teampunten. Terwijl pak ‘m beet King, Herrada of Stybar 0 punten scoren, mochten ze niet in de juiste ontsnapping zitten (ik heb altijd moeite met de juiste vluchters opstellen).

  Nogmaals, dit plan valt of staat volledig met het succes van Jumbo/Roglic en ook grotendeels met de TTT. Ik zeg ook niet dat dit de juiste tactiek is, maar ik vind het wel een leuke gok. Overigens, de winnaar van de Tourpool had ook 4x Ineos met Van Baarle en Moscon, die nauwelijks individuele punten haalden.

  In reactie op: Scorito Vuelta 2019 #496346

  Kelderman heb ik geen vertrouwen in, Latour heb ik al.

  In reactie op: Scorito Vuelta 2019 #496322

  Ik heb mijn team ook aardig op de rails. Ik ga er volledig kamikaze in, met 4 Jumbo’s. Vertrouw volledig op Roglic en de tijdritten. Verder ben ik ook tevreden over mijn ploeg tot nu toe, behalve over het feit dat ik 1 miljoen over heb. Nu zie ik wel potentiële verbeteringen, maar wat zien jullie als de beste upgrade?

  D. Martinez -> D. Teuns
  E. Theuns -> H. Carthy
  I. Izaguirre -> D. Formolo

  Sommigen zijn totaal andere types, maar de verhouding ben ik ook nog niet over uit.

  In reactie op: Scorito Vuelta 2019 #495873

  Sowieso Valverde. Die sprint nog steeds gewoon mee, ook in vlakke etappes. Daar zul je ook 9 man moeten opstellen. En ja hij is 39, maar als het vorig jaar kon, kan het nu ook wel.

  In reactie op: Scorito-algemeen #488258

  Het is wel een schraal budget dit jaar of niet? Ik ben een beetje aan het puzzelen, maar als je Tadic, Van de Beek en Blind wil, wordt de rest toch wel degradatiekandidaatjes. Terwijl we met de Tour de France zo ruim in het budget zaten.

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2019 #480436

  Maakt niet uit wie je van een ploeg captain maakt, truipunten tellen toch niet dubbel.

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2019 #479363

  Zo, het is gelukt!
  Na het hele topic doorgelezen te hebben, de verleiding weerstaan om nog honderd keer aanpassingen te doen. Zeer tevreden over mijn team, terwijl ik elk jaar wel baal dat ik iemand niet mee heb. Proberen mijn uitschieter van 2017 (75e plaats) te overtreffen, al was dat meer geluk dan wijsheid.
  Nu een weekendje weg. Team staat klaar voor de aankomende dagen, niks meer aan doen. Succes allemaal, ik heb er zin in!

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2019 #478196

  @Prinsmango

  Beiden niet, maar Asgreen zal wel meer teampunten scoren voor Mas, Viviani en Alaphilippe.

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2019 #474009

  @simonhout en Bennie

  Buchmann kan waarschijnlijk wel lang blijven aanhangen, maar ik zie hem niet meedoen voor ritwinsten of hoge uitslagen. Een beetje een Kruijswijk light, en zo is hij ook geprijsd. Beiden zullen wel een redelijk klassement rijden, maar leveren die ritten genoeg punten op?

  In reactie op: Sportpools Tour 2019 #473369

  Denk je dat Geraint Thomas ergens in het peloton gaat fietsen? Die staat ofwel gewoon hoog in het klassement of hij heeft nog teveel last van zijn val en moet opgeven.

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2019 #470567

  Voor mij is de prijs van Thomas, Sagan en Groenewegen geen probleem, ik zit er eerder mee dat ik maar 20 renners mag kiezen.

  Ik zit ook naar de punten van vorig jaar te kijken. Daniel Oss haalde meer punten dan Dylan Groenewegen, die toch 2 etappes pakte. HOE DAN? Teampunten voor Sagan?

  In reactie op: Scorito Giro d'Italia 2019 Pool #467650

  Ik scoorde slechts 76% ondanks dat ik best een goede selectie had. Bij de dagelijkse opstellingen maakte ik echter standaard de verkeerde keuze. Gaviria kopman, wordt Ackermann 1e. Ackermann kopman, valt hij. Viviani kopman, wordt hij gestraft voor een beuk. Bij etappe 5 had ik Carapaz en Ackermann niet eens opgesteld, worden ze 1 en 4.

  De enige die ik echt miste waren Demare, Nibali en Landa (hebben mijn verwachtingen overtroffen)

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 53)