Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 976)
 • In reactie op: Verbeterpunten Wielerflits #378289

  Bij privacy-instellingen krijg ik een hele lijst te zien aan bedrijven aan wie jullie gegevens doorspelen. Ik kan dat allemaal niet overzien, dus dan weiger ik dat maar. Kunnen jullie daar ook een iets simpelere uitleg over geven? Zodat je weet wat je wel en wat je niet accepteert en zodat je ook begrijpt wat er met je gegevens gebeurt? Want als ik dat beter overzie, dan ben ik wellicht wel bereid om iets te accepteren.

  In reactie op: Het topic der verdachte renners #358551

  @Bikepure
  Ooit je erin verdiept wat dat terbutaline doet? En wat voor middel je daarbij moet gebruiken om het allemaal goed te laten werken? Dan zit je echt wel aan de prestatiebevorderende middelen.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #344985

  @J-L
  Het ziet er toch vrij vlak uit morgen. 3 colletjes vab de 3e categorie en na het laatste colletje nog 100 km naar de eindstreep. Als Lotto-Jumbo slim is laten ze een kleine kopgroep met weinig gevaarlijke mannen de ontsnapping van de dag maken.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #344913

  @Fanny
  Kijk eens naar de klassementstreintjes in het moderne wielrennen, het valt mij op dat er vaak nog 1 renner van dezelfde ploeg achter de kopman zit, de schaduwkopman. Lees bijv ook het artikel met Poels over zijn schaduwkopmanschap. Dat deed Kruijswijk dus ook vandaag lijkt mij. Roglic beschermen. Sky was in principe gewoon de trein voor Roglic. Dat Sky dat doet, begrijp ik persoonlijk niet zo goed, maar dat is blijkbaar hun tactiek.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #344814

  Lotto-Jumbo weer heel sterk in Romandië. Voor het bescheiden budget wat ze hebben, spelen ze echt goed mee.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #342609

  @ghostwriter
  Helemaal mee eens. Wat dat betreft is het wel mooi wat Visbeek aangeeft nav L-B-L over het feit dat Dumoulin zich op Saint-Nicolas leegrijdt voor Oomen omdat die betere benen heeft. Zou mooi zijn als ze bij TLJ ook gewoon voor de beste kiezen en de anderen op hun kwaliteiten degene daarbij laten helpen. Als Kruijswijk nu Roglic helpt, kan Roglic Kruijswijk in de Tour helpen mocht hij er voor de derde week goed voor staan.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #342271

  Yep, en als je de interviews rond het tekenen van het sponsorcontract leest dan hebben zowel de Van Eerdjes als de ploeg het vooral over uitbreiding van de talentontwikkeling.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #342265

  @veld
  Als Jumbo slim is, dan spreken ze juist niks af met Roompot, als je af en toe hoort wat er over Roompot naar buiten komt, kunnen die beter eerst zaken op orde stellen in eigen huis. Zoveel hebben die nog niet gepresteerd de afgelopen jaren.

  De ploegleiding van Lotto-Jumbo heeft de afgelopen jaren juist laten zien dat ze goed zijn in het ontwikkelen van talenten. Zeeman lijkt daar oog voor te hebben en de juiste ploegleiders te hebben. Als ze slim zijn investeren mi juist wel in opleidingsploeg, je moet doen wat je goed kan, en dat kunnen ze erg goed. Aangezien Jumbo juist ook in deze ploeg op de lange termijn wil investeren (5 jaar is lang, zo lang heeft Rabobank nooit vooruit gekeken) kunnen ze nu uitbouwen waar ze goed in zijn. Het zou mi zonde zijn om nu de paar extra miljoen in alleen maar extra renners te steken. Als ik Plugge en Zeeman goed begrijp in hun interviews, dan lijkt het ook hun bedoeling om iets neer te zetten voor de wat langere termijn met een bepaalde visie, i.p.v. lukraak aankopen.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #342098

  Zouden ze het extra budget wat ze hebben, niet juist voor een groot deel gaan investeren in een opleidingsploeg? Dat is toch 1 van de grote wensen van Plugge? En als je ziet hoe ze jonge/onbekende renners momenteel beter maken (dat is altijd al 1 van de sterke punten van Zeeman geweest mi), dan is dat misschien veel interessanter dan shoppen in half gearriveerde vedetten (Van Avermaet even daargelaten, dat is wat mij betreft geen half gearriveerde vedette) van andere ploegen?

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #338503

  @kelderfan
  Je held, Alexey Vermeulen, rijdt ook niet onaardig rond in Marokko. Vandaag 2e in de rit en ook 2e in het klassement. Hopelijk verlengt TLJ die als eerst ;).

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #338321

  2012 Eneco Tour met Boom

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #336917

  @EmPeHa
  Klopt, je had gelijk, ik doelde op een foto in de kroeg met oa De Jongh en Den Bakker om te vieren dat hij terugkeert bij Roompot. Dus wat dat betreft zat ik er naast.

  Goed gereden van Roosen en Eenkhoorn. Roosen is duidelijk stappen aan het maken, mooi om te zien.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #336753

  @EmPeHa
  Dat lijkt me een wat te gemakkelijke conclusie. Ik heb toch echt foto’s voorbij zien komen vorig jaar waarop Boogerd met de rest van de ploegleiding het glas hief. En je maakt mij niet wijs dat als de ploegleiding dat soort uitspattingen daadwerkelijk doet, hij daaraan niet heeft meegedaan. Hij hoort echt bij die groep. Maar goed, waar het om gaat, is dat Roompot nou niet echt hele denderende uitslagen heeft neergezet de afgelopen jaren. In ieder geval niet in die mate dat de ploegleiding van TLJ zou moeten worden versterkt met iemand uit de ploegleiding van Roompot. Dan zullen ze toch echt wat meer moeten gaan presteren.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #336744

  @schipperaar
  Als we de verhalen mogen geloven, doet Boogerd inmiddels wedstrijdjes in het achteroverslaan van biertjes met de rest van de ploegleiding van Roompot, die wedstrijdjes zal hij vast ook willen winnen ;). Lijkt me echter geen goed idee om ook maar 1 van de ploegleiders van Roompot bij TLJ te verwelkomen op dit moment. Dat Roompot dankzij twee geweldige renners in Gent-Wevelgem het vege gezicht weet te redden, wil niet zeggen dat iedereen nu meteen bij hen in de leer moet, lijkt me.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #335283

  Dat is toch ook logisch? Toen ze begonnen met De Lotto hebben ze toch heel duidelijk aangegeven zich eerst op klassementen te willen richten. Daarna zijn ze met Groenewegen een sprinttrein gaan bouwen. Ik zie een ploeg die duidelijk keuzes maakt en daar stap voor stap in investeert. Met Groenewegen, Roosen, Van Poppel en Jansen gaan ze de komende jaren waarschijnlijk ook steeds meer een rol spelen. Maar bij dit werk hebben renners vaak meer tijd nodig om erin te groeien.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #334883
  Quote:
  Wat denk je van Power, die nogal wat klimmers voor zich moet dulden en zelf ook goed bezig is.
  Dan heeft Bennett zijn ondersteunende man voor de TDU.


  @kelderfan

  Je meent toch niet serieus dat ze een renner moeten aantrekken omdat hij in 1 koers ondersteunend kan zijn voor Bennett?

  Denk trouwens dat Power ook helemaal niet weg wil bij Mitchelton-Scott. Die zit daar prima. En volgens mij had veld het over een gearriveerde klimmer. Met z’n 22 jaar lijkt Power mij niet een gearriveerde klimmer. Ze kunnen niet alleen maar jonge renners aantrekken toch?

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #334830

  @kerlderfan
  Volgens mij zijn ze met bijv Roosen, Groenewegen en Jansen de renners voor het Vlaamse werk aan het opleiden. Bij het Vlaamse werk gaat dat wat langzamer dan bij kleine rittenkoersen en klimmers. Daar is meestal wat tijd voor nodig, uitzonderingen als bijv Bennoot daargelaten. Komt bij dat het niet 1 van hun speerpunten is als ploeg, daar zijn ze altijd heel duidelijk over geweest. En Boom was daarin hun enige duidelijk naar voren geschoven man, alleen heeft die geen geluk. Misschien dat ze daar vanaf volgend jaar, met wat meer budget weer wat meer op kunnen investeren. Voor nu is het toch hopen op de ontwikkeling van de jonge renners en een uitschieter bij hen. Mocht Groenewegen eraan blijven hangen in Gent-Wevelgem dan hebben ze een goede kans. Met KBK hebben ze al een mooie wedstrijd op zak voor deze ploeg.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #331039

  @simplex
  En wie gaat dan beoordelen wie de enkele echte kundige fans zijn zoals jij beweert? Want dat lijkt me nogal subjectief. Maakt dan het feit dat je veel feitjes kent je een enkele echte kundige fan.

  En corrigerend en positief werkend? En min- of strafpuntjes? Het is toch gewoon een forum waarin soms meningen, soms argumenten, soms feiten worden gedeeld? Je kunt het natuurlijk heel serieus nemen, maar het gaat er toch gewoon om dat je met elkaar in gesprek gaat en die meningen, argumenten en feiten uitwisselt? Gewoon omdat we wielrennen en in dit topic Team Lotto-Jumbo interessant vinden.

  Het is de mooiste sport die ik ken, en al sinds ik klein ben supporter ik voor Nederlandse ploegen en wielrenners, dus die hebben dan extra mijn aandacht. Maar laten we alsjeblieft geen puntensystemen gaan verzinnen, of het allemaal en onszelf te serieus nemen, het gaat om iets wat we allemaal leuk vinden, afgezien van een paar trollen die af en toe opduiken. En daarin zijn we allemaal ongeveer gelijk, want we lezen, kijken en horen waarschijnlijk allemaal veel over deze sport. En door dat met elkaar te delen, zonder voortdurend over elkaar of elkaars mening heel zuur te gaan zitten doen, komen we er allemaal (nog) meer over te weten. Lijkt me dat het daar om zou moeten gaan. En niet wie het het beste weet, puntensystemen of op strafbankjes zitten…

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #331010

  Nogmaals vlek, ik maak me niet druk :) .Jij gezien je cynische reacties wel een beetje ;) .

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #331007

  Juist horsm, bedankt :) ! Vandaar mijn eerste vraag, waar het allemaal mee begon:
  ‘Zou die Addy Engels achter de schermen nou zo’n goede ploegleider zijn?’
  Ik ben benieuwd of iemand daar hier iets meer over weet.

  En ik pretendeer dan ook geen goede argumenten te hebben, ik geef juist aan dat het me in interviews, documentaires, etc, opvalt dat hij daar communicatief niet sterk overkomt. Daarmee geef ik al aan dat ik daar een beperkt beeld van heb waarvan ik me dus afvroeg of iemand daar een wat beter beeld van heeft :).

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #331002

  :)
  Tjonge, je zit wel vol van jezelf. Je hebt jezelf wel op een voetstuk, of niet ;) ?

  Dit vind je dus hoogstaande bijdrages van jezelf?:

  Quote:
  Was Niermann er maar bij geweest inderdaad..
  Quote:
  Engels zit er volgens mij net een jaar.
  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #330991

  :)

  Quote:
  Doe er wat mee, of niet en maak je niet zo druk.

  Ik maak me niet echt druk hoor. :) lijkt meer dat jij je druk maakt gezien je wat cynische reacties de hele tijd.

  Quote:
  Ik wist niet dat er een verplichting bestaat om overal op in te gaan. Ik vind het onderwerp van die discussie gewoon niet zo interessant.

  Als je het onderwerp echt niet interessant vindt, kun je ook beter je cynische quotes van een regel die niet echt bijdragen aan het gesprek achterwege laten :) . En raar dat juist jij dit aangeeft, want je gaat namelijk bijna overal altijd wel op in. Vaak op een prima manier, al hou je er ook van om uit de hoogte te doen tegen anderen, terwijl je dat totaal niet nodig hebt. Als je niet begrijpt wat ik bedoel, zou ik zeggen: lees dit hele forumtopic even terug, wordt het je snel genoeg duidelijk als je ook objectief en niet al te serieus naar je eigen bijdragen kan kijken ;) .

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #330966

  Tjezus vlek, vooral niet op argumenten ingaan, maar miereneuken op een enkel puntje in een betoog. Zou bijna gaan denken dat je een betweter bent.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #330944

  @vlek
  Gaat mij er niet om dat Niermann erbij was geweest. Beetje flauwekulargument om dat er nu zo bij te halen. Gaat mij er meer om dat Engels niet veel uitstraalt op de momenten dat hij in de pers komt, op de momenten dat ik hem zie of hoor komt hij bijna ongeïnteresseerd of soms ook arrogant over. Hij lijkt communicatief ook niet erg sterk. Als hij dat voor een groep laat zien, dan kan dat ook behoorlijke invloed hebben op zo’n groep. En de prestaties van de teams die hij leidt, lijken regelmatig te wensen over laten.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #330925

  Wat ik me nou afvraag: zou die Addy Engels achter de schermen nou zo’n goede ploegleider zijn? Want vaak waar hij optreedt, gaat het mis en hij komt dan ook met behoorlijke dooddoeners en lijkt weinig echte wil om te winnen uit te stralen.

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 976)

Headlines