Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 451)
 • In reactie op: Scorito Vuelta 2019 #503578

  @hartstikke bedankt
  Hier dezelfde weelde en hetzelfde dilemma. Poels schijnt ook zelf aan te hebben gegeven deze etappe te hebben aangekruist en is mits in vorm een van de sterksten op deze steile stroken. Maar gezien zijn verder vrij dramatische optreden vind ik het ernaast zetten van Latour of Tao (die een stijgend vormpijl laat zien) geen sinecure. D Martinez staat er in ieder geval sowieso naast. In tegenstelling tot WF zie ik dat niet gebeuren.

  Voorlopig Rogla, MAS, quintana, Valverde, Majka, Kelderman, Latour, TAO en Poga. Hopelijk genoeg om wat op te schuiven vanaf plek 79

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2019 #483671

  @Jori
  Heb je een bron voor dat Burghardt verhaal? Als DQS en Sunweb meehelpen dan heb je toch al een aardige formatie. Als DQS niet heel sterk op dit terrein.

  Lijkt me voor Bora echter het handigste om Schachmann / Muhlberger mee te sturen. Dan heb je in meerdere scenario’s kansen.

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2019 #482599

  Even voor de mensen die twijfelen of Alaphilippe eraan blijft hangen. Nee dat zal niet gebeuren. Mijn verwachting is wel dat hij voor de aanval gaat. Dat is de enige manier om zijn trui te verdedigen. Mocht INEOS dan zo iets hebben van, laat die gele trui nog maar even bij Quick Step, en andere ploegen maken ook geen aanstalten om het gat klein te houden, dan zit je gebakken. Zelf kies ik vooralsnog toch voor Buchmann en Poels als renner 8 en 9, maar het is een close call denk ik.

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2019 #482436

  Oef. Stukje 24% zie ik, hopen dat Kruijswijk het een beetje bijhoudt. Lijkt me een springveren klim met die percentages.

  Twijfel op plek 9 zelf nog over alaphilippe die ongetwijfeld via de aanval zn gele trui gaat proberen te behouden of Poels die ik toch vooral in de 3e week zie schitteren. Lastig, lastig.


  @abdoe
  , Bernal 1 ster in de wielerflits voorbeschouwing, inderdaad vs Pinot 4 en Valverde 2 (kopmannen Landa en Quintana worden niet eens genoemd). Wat moet je daar nog van zeggen.

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2019 #482352

  Op basis van zn interviews van te voren dacht ik op te maken dat Stuyven in ieder geval in etappe 1 wel zou gaan sprinten. Keuze voor hem als sprinter 8 pakt echter nog veel beter uit dan verwacht. Plekje 800 en kan morgen 9 2mln+ klimmers opstellen (ok incl Poels die ik eigenlijk pas in week 3 verwacht).

  Morgen verwacht ik een sterke Thomas. Mijn idee is dat hij tot aan de tijdrit zo agressief mogelijk moet rijden om het geel te pakken. Op die manier kan Bernal ‘m moeilijk gaan aanvallen als hij meer kwetsbaar blijkt in de bergen in week 3. Vanwege dat scenario had ik ‘m ook graag in mijn team opgenomen. Hopelijk valt ie toch tegen en pakt Kruijswijk morgen het geel! Persoonlijke favoriet (niet in mn team) lo squalo leek vandaag trouwens ook behoorlijk attent te koersen. Ben erg benieuwd!

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2019 #479870

  Het is toch de bowlingbal variant geworden hier.

  Ondanks dat ik uiteindelijk toch van een INEOS trein heb afgezien, vrees ik desondanks wel voor dominantie van dat team. Ik denk dat Thomas snel het geel wilt pakken, zodat hij in etappe 6 en aan het begin van de bergetappes niet aangevallen wordt door Bernal. Dit scenario was ook mijn overweging om met een INEOS treintje te gaan, maar goed laten we hopen dat het niet uitkomt.

  Benieuwd naar de teams, ogenschijnlijk behoorlijk wat verschillen. Wat toch ook wat zegt over het sterke brede deelnemersveld.

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2019 #479806

  Haha, croissantje zou ik doen :D

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2019 #479802

  Na lang wikken en wegen toch uiteindelijk Yates geslachtofferd, en heb nu 3 varianten staan. 1) de Thomas variant 2) de Groenewegen variant 3) de balans optie. Opvallend genoeg hoef ik t.o.v. mijn balansoptie alleen maar Matthews en v Avermaet te slachtofferen voor Laporte en Herrada om Thomas erin te krijgen..

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2019 #479753

  @Jack
  Als Groenewegen ook in de ontsnapping zit en daarmee de bollentrui pakt dan worden het er 27, maar het ligt meer in de lijn der verwachting dat het er 24 zullen zijn.

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2019 #478972

  @daannnn,
  Helemaal eens met je uiteenzetting :D Nu nog kiezen, welke van de factoren je zwaarder gaat wegen!

  In reactie op: Scorito Tour 2018 #378586

  @nasibal
  Het is zeker een gecalculeerde gok en het is ook zeker rond het meest rooskleurige scenario dat er nu gescoord wordt. Part of the game natuurlijk, dat zeker.

  Wat betreft de renners zelf vind ik het inderdaad niet verrassend dat V Avermaet minder oogt dan in voorgaande jaren. Latour en Bardet wat mij betreft het meest opvallende contrast vandaag. Landa sneakt ook lekker dat eerste weekje door, daar ben ik heel benieuwd naar. Ook blij met het presteren van Roglic vandaag, viel tov gisteren mee zeker met die valpartij in het achterhoofd.

  In reactie op: Scorito Tour 2018 #377761

  @nasibal
  Oja good old Nikias was ik vergeten. Ik heb ‘m al een tijd niet zien sprinten. Laatste wat ik me van ‘m herinner was dat hij vorig jaar zo grandioos uit het wiel van EBH werd gefietst, dat was nog eens een staaltje van onze Noorse vriend! En jawel, net even op PCS opgezocht dat hij sinds dat hij bij Sunweb zit eigenlijk uberhaupt niet meer gesprint heeft. Denk toch dat ze daar voor Theuns gaan dan. Mijn hoop op Kragh is natuurlijk puur opportunistisch, maar het is een jonge talentvolle gast, en misschien is dit wel juist de kans op een doorbraakje ;)

  In reactie op: Scorito Tour 2018 #377715

  Lastige etappe, uiteindelijk toch Demare en Gaviria laten staan ipv Roglic. Tot oder der Gladiolen.

  Uitvallen van Matthews is wel balen voor de spanning vandaag, evenals dat het jammer is dat Benoot er niet meer bij is. Had mooie dingen kunnen laten zien. Aan de andere kant is de kans op een sprintje van Kragh hier en daar wel weer wat groter geworden, al is in de meeste etappes Theuns meer voor de hand liggend.

  In reactie op: Scorito Tour 2018 #376960

  @law,

  Ai. Had ik ‘m er toch net naast gezet. Als het koers wordt zal hij er alsnog wel af moeten, maar om Ducrot (of all people) te citeren: “Een sprinter kun je optillen uit zijn graf en dan trekt hij nog een sprintje”..

  In reactie op: Scorito Tour 2018 #376625

  Cofidis zet ook een straffe tijd neer ..

  In reactie op: Scorito Tour 2018 #375376

  @Imbatido,

  Sterk team. Als je scenario van een sterk Sky uitkomt (niet ondenkbaar natuurlijk), dan zit een top 10 positie er voor jou wellicht wel in!

  In reactie op: Scorito Tour 2018 #375366

  Toch teams die wel aardig in lijn liggen met elkaar. Met dit veld en parcours wordt het toch weer een beetje een loterij denk ik.

  Dit jaar heb ik er vrij weinig tijd aan besteed en ben ik mede daardoor ook vergeten me voor allerlei subpoules in te schrijven, waaronder de WF en WF forum poule :\.

  Uiteindelijk had ik mn sprintteam vrij snel op papier, waarbij ik uiteindelijk kristoff nog heb laten vallen, om wat geld vrij te maken. Gokje gewaagd met Pasqualon, als die het iets beter doet dan vorig jaar, en die kans acht ik wel aanwezig, is hij het al wel waard. Geen Kittel, die is toch wel gebaat bij een geode trein hebben we gezien en die heeft hij niet. Zal vast wel veel punten sprokkelen, maar vond de andere dure opties toch iets beter.

  Qua AK gegaan voor de subtop en dan met name de mannen met wat extra’s (Jungels, Roglic, Martin, Valverde, Thomas). In het hooggeberget hoop ik dat het verschil tussen een Zakarin, Fuglsang en Uran t.o.v. Bardet, en Nibali mee gaat vallen. Ook met de Giro van vorig jaar in het achterhoofd toen Quintana en Nibali inderdaad niet veel sterker bleken dan een Pozzovivo en Zakarin. Quintana verwacht ik nu wel wat meer van, maar 5mln is gewoon te veel. Landa lijkt me ook sterk in de 2e helft, maar moet wel veel inhalen zoals Nasibal aangaf. Geen Froome hier, daar ben ik wel klaar mee, en daardoor toch gegaan voor Porte. Dat vind ik samen met Quintana wel de uitdager. Hij mag dan een brokkenpiloot zijn, maar die gok neem ik dan maar. Om mijn vrij matige hooggebergte team te compenseren ook nog gedacht aan Bernal ipv Roglic, maar durfde het uiteindelijk toch niet aan. EBH is nog de revue gepasseerd, maar dat ging alleen met Majka en die vind ik eigenlijk met het jaar minder ogen. Soit, mijn team vind u hieronder:

  AK: Porte, Thomas, Martin, Roglic, Jungels, Fuglsang, Zakarin, Uran, Latour, Valverde
  Sprint: Gaviria, Groenewegen, Demare, Greipel, Colbrelli, Laporte, Pasqualon, Sagan
  Opvullers: Moscon (teampuntjes en TTT, misschien etappe 9), SKA (TTT, en wie weet is ie echt in vorm en laat hij nog wat meer zien)

  Kijk niet bepaald uit naar al die sprintetappes, maar het maakt de overgang vanaf het WK misschien wel wat soepeler. Succes allemaal!

  In reactie op: Scorito Tour 2018 #375200

  Inzake Pasqualon:
  As the team’s designated fastman we will be looking out for Pasqua especially during the first week of relatively flat stages. But not the absolute flattest parcours he tells me, at just 69 kg he will be controlling the group as road captain and looking for a strong finish especially on stages 5 and 6: 
  “I am a not strong sprinter like Kittel, but when the bigger sprinters are dropped for sure I will stay in front. I want to win a stage because I’m sure I have the legs for that.”Here’s how Pasqua describes how he sees the team performing: “For sure the ambition for this race is to sneak some good results on the flat stages with me and maybe Timothy. But the longer goal is to achieve at least top 20 GC for Martin”.

  De beste man gaat trouwens dagelijks een blog schrijven, dus dan weet je wel wanneer je ‘m op moet stellen. Wat mij betreft is hier echter geen kaas van te maken, eerst is hij de ‘designated man’ voor vlak, vervolgens de road captain en dan gaat op de vlakke sprints misschien heel misschien Dupont wel meesprinten..

  In reactie op: Scorito Tour 2018 #373756

  Ik bemerk dit jaar bij mezelf een bepaalde desinteresse richting de Tour, deels door het WK en deels door het enorm saaie parcours de eerste 10 dagen (oke met uitzondering van de Roubaix rit dan). Dan ook niet echt actief geweest en pas gisteren eens naar de mogelijkheden gekeken.

  Ik ben het daarnaast 100 procent eens met de woorden van van Emden vanmiddag over Froome en neem ‘m niet in m’n team mee (dat zal ze leren!). Nog meer leden op voor een Froome boycot?

  In reactie op: Scorito Giro 2018 #360272

  Dit is wel de laatste keer dat ik Gesink heb meegenomen in een grote ronde in een vlaag van chauvinistische verstandsverbijstering. Op weg de opvolger van Tankink te worden als sfeermaker in de groep..

  In reactie op: Scorito Giro 2018 #360153

  **** Lopez
  *** Froome, Pozzo
  ** Aru, Ciccone, Gesink
  * Dumoulin, Yates, Woods en nu komt mijn joker van de dag.. Jan Hirt. Had gehoop dat hij de P Bilbao van deze Giro zou worden, maar vandaag lijkt me dan na 18 dagen de dag om hem als vooruitgeschoven pion eens uit te gaan spelen :D

  In reactie op: Scorito Giro 2018 #359811

  Zou wat zijn als ze 20 minuten voorsprong krijgen en Boy van Poppel net aan plek 15 weet te bemachtigen in de daguitslag :D Je bent wat mij betreft een held als je punten met hem weet te pakken in een bergrit.

  In reactie op: Scorito Giro 2018 #359648

  Tegenwind op die ene vrij makkelijke beklimming, lijkt nou niet echt een geweldige kans om verschillen te maken. Dat zou duiden op een grote kans op een sprintje, in welk geval een Pinot wel aardige zaken kan doen als kopman (of Yates als je die wel hebt, maar dat is evident). Toch ga ik zelf voor MAL omdat ik die in de laatste km wel een jump zie maken en omdat ik Dumoulin en Pinot van de favorieten het zwakste vind ogen.. te groot risico om ze dan als kopman neer te zetten.

  Dagen hierna verwacht ik wel een oorlog makend Astana, wat betreft is het wel een mooie ploeg. Succes voor degenen die er nog kort bij staan, komende dagen denk ik dat jullie met koersinstinct nog wel een gaatje kunnen dichten!

  In reactie op: Scorito Giro 2018 #358158

  Yates niet mee blijft inderdaad wel vervelend vooral ivm kopmankeuze.

  Chaves en Aru zetten hun formidabele salarissen zo langzamerhand wel op het spel denk ik zo. Blijft toch al wel erg lang kwakkelen voor die mannen..

  Verder toch wel mooi dat het al bijna normaal is geworden dat TD gewoon tot de wereldtop behoort en ook op dit soort beklimmingen top 5 rijdt.

  In reactie op: Scorito Giro 2018 #354114

  @kielabokki
  Daar was ik al bang voor. Gelukkig niet mee, maar wel zonde, kunnen ze Brambilla in zn huidige vorm dit soort klussen niet laten opknappen!

  Geeft me wel nog meer vertrouwen in een overwinning voor LTJ vandaag, Battaglin lijkt me de te kloppen man in dit peloton.

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 451)