Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 74)
 • In reactie op: Zweeler 2019 #489394

  @Zwieler, duidelijk. Ben het er niet mee eens, maar anderen wel. Zoals je zegt, het is niet mogelijk om een oplossing te vinden waar iedereen tevreden over is. Het is niet altijd simpel om er objectief naar te kijken. Mijn beste team in het 15+5 spel zakt nu waarschijnlijk buiten de prijzen wat zeker mee speelt in mijn mening moet ik toegeven. Voor een ander team is het weer gunstiger. Maar als ik op deze manier mijn nulteam had verloren zou ik wel gek worden! Succes met de spellen en hopelijk hebben jullie en wij niet veel vaker te maken met dit soort situaties.

  In reactie op: Zweeler 2019 #489325

  Oh ik had juist begrepen dat het daar ook niet mee telde maar die speel ik zelf niet. Sportpools en Scorito tellen de uitslag niet mee. Ik vind het juist totaal niet logisch, lang leve de verschillende meningen. Je zal maar je nulteam kwijt raken door de verdwaalde nr 20 op de top.

  In reactie op: Zweeler 2019 #489297

  Natuurlijk is dit niet het makkelijkst, geen uitslag door rekenen is nog altijd makkelijker. Maar dat is ook totaal niet relevant. Er is geen officiële uitslag dus kan je ook niet doen alsof. Bij andere spellen is er ook niks mee gedaan.

  In reactie op: Zweeler 2019 #489215

  Er is toch geen officiële etappe uitslag? Lijkt me dan niet correct dat deze rit mee telt in de spellen.

  In reactie op: Zweeler 2018 #386109

  Alle prijswinnaars gefeliciteerd, ik red mijn Tour op de slotdag net als Kristoff, 1e prijs met dagteam.

  In reactie op: Sportpools Tourpoule 2018 #380809

  Niet vaker meedoen? Dit is toch geen aankondiging van jouw afscheid bij Sportpools Sammy? ;)

  In reactie op: Adopteer een Tourrenner #378953

  Kevin Ledanois viert vandaag zijn 25e verjaardag, een mooie gelegenheid om zich vandaag te laten zien. Vooralsnog kiest hij niet voor een kansloze vlucht dus wellicht mikt hij vandaag op plek 25 aan de meet.

  In reactie op: Sportpools Tourpoule 2018 #378879

  Haha Aart, herkenbaar die overtuiging van je keuzes en dan moeten constateren dat het toch wat tegen valt. Maar gezien je team zal je daar niet blijven staan lijkt me. Ik zal zelf snel een fotootje schieten van mijn 1e plaats in de subleague, die blijft namelijk ook niet staan ;)

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #378366

  @kelderfan, gisteren zat hij nog verder dan achterin, hij kwam namelijk op achterstand binnen. Lijkt me ook niet het doel voor hem en de ploeg om zich voorin te mengen.

  In reactie op: Adopteer een Tourrenner #378310

  @Martinho, mooi plan geschreven dat uit komt! Ben benieuwd of de rest van je plannen ook uitkomen met deze aardappelfan.

  Kan ik nog mee doen met Kevin Ledanois? Ik had hem opgeschreven voor een keertje top 20 in een sprintetappe, hij steekt nog wel eens zijn neus aan het venster bij zulke gelegenheden. In plaats daar van werd hij de eerste aanvaller en ook drager van de eerste bolletjestrui. Ik ben wel nieuwsgierig naar wat hij nog meer gaat doen dus dat lijkt me een mooie reden om hem te adopteren deze Tour.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #378123

  Over de sprinttrein, QuickStep heeft een grote trein in dienst van een topsprinter, Lotto Jumbo heeft, net als een aantal andere teams, een topsprinter en een klassementsman en dus een kleiner treintje. Ze komen dus of laat en zetten hem goed af in de finale, met het risico dat ze (iets) te ver zitten achter een valpartij, of ze houden hem goed van voren maar kunnen dan in de finale geen rol meer spelen. Beide is te veel gevraagd maar lijkt soms wel verwacht te worden. De snelheid heeft Groenewegen wel maar in de Tour komt er meer bij kijken en elke etappe leidt weer tot meer ervaring op dat gebied. De man met de beste trein wint twee sprints en de man die zich het beste kan redden zonder trein pakt er ook eentje. Laten we niet vergeten dat de wereldtop hier aanwezig is en het is prachtig dat een Nederlander zich daar tussen probeert te knokken. Hij gaat zeker nog kansen krijgen en een of twee keer flink in de buurt komen. Maar ook als hij dat (net) niet redt is dat zeker geen schande in dit veld, Kittel, Greipel en Demare, om maar een paar te noemen, staan ook nog op nul.

  In reactie op: Sportpools Tourpoule 2018 #378105

  Het fenomeen kluns is toch wat Sportpools zo uniek maakt, altijd een fantastisch puzzelmoment. In alle jaren dat ik dit spel speel heb ik ook nog nooit een goeie sprinter als kluns genomen ook vanwege bovenstaande reacties van SammySosa en Ab Normaal. Over het algemeen pakken ze, of punten of stappen ze af en in het meest ongunstige geval doen ze het allebei. Ik ga vaak voor een klassementsman waar ik van denk dat het niks wordt. Dat gaat ook niet altijd goed heeft het verleden wel bewezen maar een kleurloze nuller zal ik niet snel als kluns nemen. Altijd lekker om wat extra punten in je team te kunnen stoppen. Heb Nibali en Porte allebei overwogen maar durfde dat niet aan, Rojas is een zekerheidje voor 1 punt maar ik kwam net niet lekker uit dus ben voor Zakarin gegaan. Die zag ik op voorhand in de eerste 9 etappes sowieso geen punten pakken en met maar drie aankomsten bergop en een aantal afdalingen durfde ik dat wel aan. Enige risico is zijn verleden als brokkenpiloot waardoor hij kan afstappen maar uiteindelijk kan iedereen dat overkomen.
  Vervolgens gaat het er inderdaad om dat je de extra punten goed gebruikt, er is altijd wel iemand die tegenvalt. Sagan is mijn eerste naam op papier, die had ik zelfs voor 6 punten wel opgesteld, pakt verreweg het meeste aantal punten van iedereen. Gaviria, Groenewegen en Demare zag ik voorhand als de sterkste sprinters waarvan de laatste twee wel enigszins tegenvallen. Op de laatste ochtend kreeg ik ineens vertrouwen in Kittel, die moest erin, iemand die weet hoe het is om sprints te winnen. Heb daarvoor wel Alaphilippe en Thomas moeten laten varen, iets waarvan ik, denk ik, nog spijt ga krijgen. Ook ga ik na de truienverdeling nog ernstig zakken maar voorlopig sta ik er mooi voor met de 55e plaats.

  Complimenten voor de puntenverdeling Aart en mooi dat er zoveel deelnemers zijn! Mijn teampje is als volgt:

  Peter Sagan (BORA) 5
  Fernando Gaviria (QSF) 3
  Dylan Groenewegen (LTJ) 2
  Arnaud Demare (FDJ) 2
  Timothy Dupont (WAN) 0
  Thomas Boudat (DEN) 0
  Adam Yates (MSC) 2
  Alejandro Valverde (MOV) 2
  Daniel Martin (UAE) 2
  Guillaume Martin (WAN) 0
  Marcel Kittel (KAT) 3
  Jakob Fuglsang (AST) 1
  Søren Kragh Andersen (TSU) 0
  Geheime wapen
  ??
  Kluns
  Ilnur Zakarin (KAT) 2

  In reactie op: Zweeler 2017 #296848

  Pirazzi, ja had het al voorspeld, misschien beter nu dan op de slotdag. 38 teams gesneuveld dus gelukkig in goed gezelschap. Nu alles maar op het ak met drie teams nog kansen op een prijsje. En misschien nog ergens etappeprijsje mee kapen zou leuk zijn. Succes iedereen die nog ergens voor strijdt de laatste 9 etappes, zo te lezen gaat het bij verschillende deelnemers nog behoorlijk goed!

  In reactie op: Je mening over het wielercommentaar #296846

  Nee helemaal niet precies dat, ze hoeven echt niet alles goed te hebben, dat heb ik zelf ook niet. Maar missen wat overduidelijk op beeld zichtbaar is mag je een commentator toch wel kwalijk nemen lijkt me.

  In reactie op: Je mening over het wielercommentaar #296568

  Kijk net de etappe van gister terug op eurosport, natuurlijk fijn dat dat kan omdat ik het gister gemist heb maar dat commentaar maakt het haast niet meer de moeite waard. ‘Atapuma komt als 5e binnen’ (vlak daarvoor een groepje met bardet, contador, zakarin en nieve over de streep gekomen) De la Cruz vol in beeld over de streep en dan daarna roepen dat Kelderman hem gaat inhalen omdat hij nog niet binnen is. Ook al 6x roepen dat Kelderman Chaves al voorbij is. Simpel kijken naar de tijden wanneer een renner over de streep komt en dat vergelijken met het huidige verschil in het klassement is er tegenwoordig niet meer bij. Roeptoeteren en je gelijk halen met een paar uitspraken en op die 1600 fouten gewoon niet meer terug komen. Echt een verschrikking…

  In reactie op: Zweeler 2017 #295724

  pfff, ik zal even een wasje onderbroeken draaien, drie man mee in de kopgroep van mijn laatste overgebleven nulteam, ging allemaal net goed. Maar dit kan niet goed blijven gaan met zulke etappes.

  In reactie op: Sportpools Vuelta #295061

  Op de een of andere manier zijn de punten van Lopez niet meegeteld in de totaalscore, achter zijn naam staat wel +3 maar die punten missen dan weer bij het totaal, ook in de rennerslijst staat hij niet op 3 punten.

  In reactie op: Sportpools Vuelta #294674

  @thewout, in alle etappes evenveel punten voor de sprinttrui, maar als je mee speelt bij dvhn dan zit je nu in het verkeerde topic ;)

  In reactie op: Sportpools Vuelta #294672

  Aart, volgens mij lees je hier wel eens mee. De punten voor de jongerentrui kloppen niet, daar tellen nu alle renners in mee ipv alleen de jongeren. Misschien zijn jullie je hier al van bewust en wordt dit aan het einde aangepast maar ik denk ik meld het toch even.

  In reactie op: Zweeler 2017 #290379

  Ik heb me ook ingeschreven voor Wielerflits 2, succes allemaal!

  In reactie op: [PTS] Binck Bank Tour #286291

  @Rafal, was mij ook al opgevallen, maar wist niet of dit eigen verantwoordelijkheid was bij dit spel of niet, wou het niet verpesten ;)

  In reactie op: Je mening over het wielercommentaar #283710

  En dus bewezen in dit topic: Een mening is net een kont, iedereen heeft er een, maar geen is dezelfde.

  In reactie op: Zweeler 2017 #283290

  Gefeliciteerd Bassie, echt een mooi resultaat! Ik pak zelf nog een klein prijsje als schrale troost, 209e geworden.

  In reactie op: Je mening over het wielercommentaar #283148

  Wielercommentaar valt denk ik niet mee, niet elke renner is snel herkenbaar op de soms kleine schermen waar je het mee moet doen en ook is de tactiek niet altijd duidelijk. Ik vind Dijkstra en Ducrot op zich als duo wel leuk, al is het meer Peppi en Kokki niveau, toch moet ik vaak wel glimlachen om vooral een paar uitspraken van Ducrot. Dijkstra is de irritantste van de twee en het gebrek aan kennis is soms schrijnend maar het meest storend vind ik het gebrek om logisch na te denken tijdens de koers. Gister bij de binnenkomst van Bardet liep de tijd van Froome niet mee en dan in paniek afvragen of Froome nou gewonnen had of niet. Als Bodnar 28:15 rijdt en Bardet komt binnen op 30:18 terwijl Froome precies twee minuten later gestart is, tja, dat zijn dingen waar je nou juist geen specifieke wielerkennis voor nodig hebt en mee kan compenseren. Ik denk dat het juiste duo bestaat uit een goede presentator met een redelijke intelligentie met passie voor de sport in combinatie met een echte kenner, die het ook goed over kan brengen, liefst iemand die er nog niet zo lang uit is.

  In reactie op: Het topic der verdachte renners #282268

  Ik ben zeker geen dopingspeurder en heb ook niet vaak twijfels bij renners die ik in actie zie. Bij Majka die na de giro twee bergetappes won en de bollentrui pakte ook niet, die speelde verder geen rol in het klassement en spaarde veel energie. Bij Barguil valt het me op dat hij maar kan blijven geven, hard gewerkt voor Matthews, veel gestreden om de bergpunten en dit ook vaak volhouden tot het einde van de etappe. En dan staat hij ook nog 9e in het AK. Vaak zie je toch dat de renners die hun energie steken in het pakken van de bergpunten hierdoor ook hun kansen op etappewinst verkleinen. Zoals ik eerder schreef kan het natuurlijk komen door relatieve frisheid na zijn blessure en het is ook echt wel een talentvol renner maar het is wel opvallend te noemen. Ik hoop van harte dat er niks achter zit maar ik twijfel stiekem toch een beetje.

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 74)

Laatste nieuws