Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 112)
 • In reactie op: Je mening over het wielercommentaar #839829

  Tientallen jaren keek ik naar de Belgische televisie tijdens de Tour. Wuijts/Decauwer waren een genot om dagelijks naar te luisteren. Maar dit jaar was het zeker geen pretje om de vervanger van Wuijts, Renaat Schotte, aan Decauwer gekoppeld te horen. Ellenlange historische verhalen, voorgelezen uit zijn eigen archief, Wikipedia of het Tourboek, terwijl de koers spectaculair genoeg was om te volgen. Bovendien probeerde hij de visie en mening van Decauwer te bestrijden, terwijl hij daarbij op alle fronten het onderspit delfde. De NOS was met Van de Berg en Clement nog wel te doen, maar ook al geen optie meer sinds Ducrot aanschoof. Niet alleen soms onverstaanbaar maar zijn bromstem vertoonde geregeld ook nog eens onzin en met zijn taalgebruik probeerde hij het wielerjargon te imiteren, maar hij kent het peloton niet meer en andersom zeker niet. Clement, Boogerd en Nelissen werden onterecht in een bijrol geduwd. Van der Zandt en De Graaff namen “op zijn Hilversums” het stokje over en dan weet je bij voorbaat al dat er geen sprake meer is van deskundigheid maar van egotripperij !
  Maar zie, bij het vrouwenwielrennen sinds vanmiddag! Eerst bewees Egberts voor de zoveelste keer dat hij niets heeft met wielrennen en niet kan interviewen, maar daarna namen de “niet-Hilversummers” Danny Nelissen en Roxanne Kneteman het stokje over en al snel is gebleken dat er dit keer geen enkele reden is om nog naar Sporza over te schakelen. Wat een verademing! Vanuit Hilversum nu eens geen eindeloos ondeskundig geleuter, maar deskundig en bevlogen commentaar, bijna vanuit het peloton ! En eindelijk eens gedaan door mensen, die zichzelf niet belangrijker vinden dan de sport en de gasten met wie ze praten. Chapeau nu al voor Roxanne en Danny ! Eindelijk eens iets posiitiefs over de NOS en de wielersport !

  In reactie op: Je mening over het wielercommentaar #490092

  Ik blijf de NOS een ramp vinden als sportzender in het algemeen en als wielerzender in het bijzonder. “De Nederlandse Loterij, sponsor van NOS Wielrennen”. Dat spotje zou de indruk kunnen wekken dat de NOS de wielersport serieus volgt. Dat betreft dan alleen de Tour, want de andere grote etappekoersen doen ze af met een dagelijkse samenvatting van anderhalve minuut Bovendien stapelen de dames en heren fout op fout vanaf “piepstemmetje” Rishka, “kleuterjuf” De Graaf, begrafenisondernemer Ducrot, Janneke Ensing-fanaat Dijkstra, popi-kopi Van der Zandt tot aan verkeerde vragensteller Han Kok. Allemaal het hoge net-niet-niveau. Terwijl Van Gendt wereldkampioen BMX wordt en Van der Poel Europees kampioen aan het worden is, zendt onze “wielerzender” NOS een motorcross uit , nog wel zonder Jeffry Herlings. NOS-Wielrennen…laat me niet lachen !

  In reactie op: Wielerprogramma's tijdens de Tour #487050

  Gisteren na storingen op Sporza tijdens de live-uitzending van de etappe enkele keren gezappt naar de NOS. Die Ducrot ging al bij de eerste beelden heerlijk op zijn bek. Er was een fietswissel bij Dimension Date. “Dit is Sicart”, zei Ducrot. Helaas was het een andere ploegmaat die in de kopgroep zat. Ducrot kent alleen renners als hij het kaderplaatje of het rugnummer ziet. Bovendien wel erg lange stiltes tussen de twee NOS-ers terwijl er toch genoeg te vertellen viel. Ook verderop enkele tactische opmerkingen van Ducrot die werkelijk nergens op sloegen. Stef Clement probeerde vervolgens de stupide vragen van Van der Zandt te ontwijken met enkele gevatte reacties. Ducrot, Dijkstra, Van der Zandt en De Graaff ….waar hebben we het aan verdiend? Gelukkig was Sporza weer snel terug met beeld en prachtig commentaar en bespiegelingen van Wuijts en vooral Decauwer. Het was weer genieten !

  In reactie op: Wielerprogramma's tijdens de Tour #486721

  @DemPols
  Dus bij de regionale omroepen zitten amateuristische presentatoren en “lulletjes rozenwater”? Ik kijk en luister dagelijks met plezier naar mijn regionale omroep en daar zitten vaak betere presentatoren en minder lulletjes rozenwater dan bij de landelijke omroepen. Programma’s zonder dédain gemaakt, uit het hart, betrokken en deskundig over de streek waarvoor ze uitzenden. Ik breek hier dus een lans voor de regionale omroepen, al besef ik wel dat ik het in Brabant goed heb getroffen. De helft van radio 1 en het NOS Journaal werkte ooit bij de Brabantse omroep, dus zo slecht is het allemaal niet! Pas op je woorden !

  In reactie op: Wielerprogramma's tijdens de Tour #486167

  Inderdaad heeft De Avondetappe hetzelfde format als Vive le Velo, alleen de uitvoering van dat format verschilt nogal: koerskenner Karl van Nieuwkerke versus schooljufke Dione de Graaf. Wielerkenner Sven Nys versus Danny Nelissen . Programmamaker Sammy Neirinck versus Herman van der Zandt. Vlaamse bescheidenheid en ingetogenheid versus randstedelijke bluf en arrogantie. En overdag: Wuijts/Decauwer versus Ducrot en Dijkstra. Kortom: wielerpassie versus eigendunk, passievolle bewondering voor de wielersport versus “gemaakte”personages”, die deskundigheid veinzen.
  Vive le Velo, Vive Sporza !!!

  In reactie op: Wielerprogramma's tijdens de Tour #484132

  Ik snap niet waarom Mart Smeets door Nu.nl steeds van stal wordt gehaald om zijn dagelijkse visie te geven op de Tour-etappes. Ik durf te beweren dat Smeets minder van de wielersport weet en begrijpt dan het gros van het journaille. Hij heeft echter een rappe babbel, kan als de beste improviseren , maar hij is ondanks zijn lange staat van dienst jarenlang het lachertje in het peloton geweest. Smeets probeert al jarenlang zijn gebrek aan kennis te compenseren met een grote taalvaardigheid en zijn acteertalent. Hij praat liever niet over zijn grote blunders, wil liever niet horen dat collega Jean Nelissen hem vaak heeft “gered” en dankzij zijn grote improvisatietalent trapt bijna iedereen in zijn val, die suggereert dat hij een wielerkenner is. Alleen de echte volgers in het peloton weten beter. Nu, in zijn nadagen, wil Smeets ons doen geloven dat hij nog steeds erg veel contacten heeft met renners en ploegleiders. Nee Mart, het peloton is jou al lang vergeten en het enige wat voor jou resteert is teren op je “roem” en je hand gretig open houden voor iedereen die tegen forse betaling iets van jou wil. Ik gun je die centen, maar stop met te doen alsof je nog iets van de hedendaagse wielersport weet. Je “column” is een dagelijkse open deur, die iedere serieuze kenner van de wielersport zo kan intrappen !

  In reactie op: Je mening over het wielercommentaar #391773

  Alleen als ze stopt als commentator !

  In reactie op: Je mening over het wielercommentaar #390100

  Renaat Schotte stak nog positief af vandaag in vergelijking met zijn NOS-collega Van den Berg, die zichzelf iedere keer als ik zapte , moest corrigeren. ” Ö nee, dat is een Deen, geen Zwitser”. ” Is het nu criteria of criteriums”, “dit lijkt me Kristoff, o nee, het is een andere Noor”. En de topper: “hier rijden een paar renners op een andere fiets, dus zonder kaderplaatje…ja, dan wordt commentaar geven wel wat moeilijk”..En de NOS ten voeten uit…”we moeten er snel uit en over naar het turnen…de huldiging van het wielrennen kunt u bekijken op onze website”. Vervolgens twee uur turnen zonder één Nederlandse deelnemer. Tot Epke opmarcheerde…””helaas….zijn oefening kunt u bekijken via nos.nl, want onze zendtijd zit erop”…wat aan afgang…viva Sporza !

  In reactie op: Je mening over het wielercommentaar #386427

  Mijn eindstand:

  1. José Decauwer
  2.Carl Berteele
  3.Karl Van Nieuwkerke
  4.Sammy Neirinck
  5.Michael Boogerd
  6.Thijs Zonneveld
  7. Danny Nelissen
  8.Michel Wuyts
  9.Bram Tankink
  10.Maarten van Grambeek
  11.Renaat Schotte
  12.Stef Clement
  13.Mart Smeets
  14.Karsten Kroon
  15.Thomas Dekker
  16.José Been
  17. Van Belleghem
  18.Bobby Traksel
  19.Herbert Dijkstra
  20.Herman van der Zandt
  21.Maarten Ducrot
  22.Dione de Graaff

  Cijfers: 1. 9
  2t/m6. 8
  7t/m11 7,5
  12. 7
  13 t/m 22 onvoldoende , variërend van 5 tot 3 .

  In reactie op: Wielerprogramma's tijdens de Tour #385804

  @njits
  Je praat onzin. Maar waarschijnlijk baseer je je oordeel op en of twee uitzendingen. Pak de gastenlijst van De Avondetappe er eens bij of die van Tour du Jour…over dezelfde, niets betekenende gasten gesproken. Maar kijk lekker verder naar juffrouw Dione en haar schoolklasje met Herman het clowntje op de eerste rij.

  In reactie op: Je mening over het wielercommentaar #385350

  @ti-raleigh
  Mannen die angst hebben voor vrouwen. Of uit verlegenheid of na opgedane nare ervaringen….

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #385347

  Hoe het vandaag in de tijdrit ook verder afloopt kunnen we nu al concluderen dat TLJ mij zelfs even deed herinneren aan het Post/Raas-tijdperk. Niet zo dominant natuurlijk , maar wel erg aanwezig in een veranderd tijdsbeeld en een totaal veranderd peloton. Ik bekritiseer de ploegleiding omdat ze Gesink in de eerste wek totaal verkeerd hebben ingezet, maar complimenteer hen met het samenstellen van deze ploeg , waarin goed scoutingswerk hen Tolhoek en Roglic bezorgde. Ik geef eerlijk toe dat ik vooraf geen geweldig hoge pet op had van TLJ, maar beken mijn ongelijk en vooral gisteren heb ik genoten van de geel-zwarte formatie. Ik wens iedere TLJ-aanhanger dan ook geluk met deze laatste Tourweek en wil er één persoon uitlichten die altijd pal achter deze ploeg heeft gestaan en dat is Rahimns. Proficiat , wat zul jij heerlijke dagen beleven !

  In reactie op: Wielerprogramma's tijdens de Tour #385344

  Wie is er op het lachwekkende idee gekomen om Leo Driessen uit te nodigen als gast in TdJ? Deze nitwit van de vaderlandse sportjournalistiek probeert al jaren zichzelf voort te duwen in allerlei programma’s, maar valt overal door de mand. Studio Sport houdt al jarenlang de deur voor hem gesloten en wil niets te maken hebben met deze charlatan, die tot mijn verbaing gisteren in Breda aan tafel zat, ook hier weer niet gehinderd door enige kennis van zaken. Hij was vervelend, raaskalde van begin tot eind, onderbrak anderen op een verkeerd moment met onzinnige opmerkingen en probeerde het programma naar zijn hand te zetten. Opnieuw tevergeefs, want Leo Driessen is niet in staat iets naar zijn hand te zetten. Hij noemde de trots van Nico Verhoeven zelfs “misplaatste arrogantie”. Leo Driessen…misplaatste arrogantie….volgens mij had hij het op dat moment over zichzelf….

  In reactie op: Je mening over het wielercommentaar #384208

  Vers bloed bij de NOS? Alleen als je je vergrijpt aan een secretaresse of Dione de Graaff fysiek benadert,word je vervangen en komt er vers bloed . Anders is het toch niet te verklaren dat Engbers, Van der Zandt, De Graaff, die blonde schreeuwlelijk van het Sportjournaal en al die andere jonge , nauwelijks opgeleide gasten zomaar kunnen blijven zitten. De sport bij de NOS is weggezakt naar een bedenkelijk niveau. Niet alleen de wielersportuitzendingen maar b.v. ook weer laatst die overdreven aandacht voor het EK beachvolleybal met stuntelig commentaar en alleen dankzij snel ingeschakelde kritiekloze ex-volleyballers nog een beetje te pruimen. Kijk gewoon eens een paar dagen naar WDR, Sporza en de BBC en trek daar lering uit, zou mijn advies aan de NOS zijn. Maar het blijkt voor Hilversum een veel te veeleisende klus om vanuit de ivoren toren af te dalen ! Viva Sporza !

  In reactie op: Je mening over het wielercommentaar #384174

  @esims
  Bij de vrienden van Sporza zit Karl Berteele (??) op de motor en hoewel hij het natuurlijk vooral heeft over de Belgen in het peloton hebben zijn bijdragen wel degelijk een toegevoegde waarde. Deze man wisselt al jarenlang zijn Tourbijdragen voor radio en tv af en is tot in de toppen van zijn vingers deskundig. Spreekt ook aan de start met veel coureurs, bereidt zich dagelijks voor op de bijzondere zaken in de parkoersen, geeft het weerbeeld van een ander gedeelte van het parkoers en doorspekt zijn verhalen met visies over taktiek, de te verwachten manoeuvres en heeft iedere dag anekdotische verhalen over zaken die de televisiekijker niet kan zien. Maar deze man is natuurlijk geen “Sebas” Timmerman, die jaarlijks zijn Tourklusje “mag” doen en denkt dat hij met zijn gebrekkige wielerkennis nog iets kan toevoegen. Hij sluit daarbij trouwens naadloos aan bij het niveau van Radio Tour. God, wat is dat programma ingestort na het vertrek van corypheeën als Ruis, Postuma en niet te vergeten Theo Koomen. Daarom ook hier in de auto afstemmen op onze Belgische vrienden. Wat een vakkennis op radio en tv !

  In reactie op: Je mening over het wielercommentaar #383433

  @Lutsenkofan
  Ik was geen groot fan van Wuyts, maar sinds hij in mijn dorp enkele maanden geleden een lezing met muziek, dia’s en prachtige wielerverhalen vertoonde, ben ik om. Hij blijft, ondanks zijn grootheid in Vlaanderen, een erg bescheiden man , die na afloop van de avond ook nog tijd had om enkele vragen van een wielerkenner te beantwoorden. Niet helemaal naar mijn zin, maar goed. De parate kennis van deze man, natuurlijk overtroffen door Decauwer, is indrukwekkend. En gelukkig hoor je dat dagelijks terug bij Sporza. Het is mij trouwens een raadsel waarom er zoveel mensen kijken naar De Avondetappe van juf Dione. Een wielerkenner zet toch meteen een ander programma op, lijkt me. Het is de NOS ten voeten uit: hautain, niet gehinderd door wielerkennis en een tenenkrommende presentatie met clown Herman en kraaiende schooljuf Dione…” het is hier praaaaaaachtig”……

  In reactie op: Je mening over het wielercommentaar #383395

  @Sagan

  Die motorman bij Wuyts en De Cauwer (Karl Berteele??) is ook prima. Volgt al jaren de koers van dichtbij en heeft naast een prettige stem ook nog eens een duidelijke eigen mening . Zou Wuyts zo mogen vervangen, al heb ik het idee dat het wel meevalt met de interne kritiek op Wuyts. Blijft toch een fenomeen en schaamt zich er niet voor iets aan “God” Decauwer te vragen als hij iets niet weet. Bij de NOS is deze “nederigheid” uit den boze. Afdalen uit de ivoren toren is absoluut verboden . Stelletje nitwits !

  In reactie op: Je mening over het wielercommentaar #383394

  Ik ben diverse keren in Carcassonne geweest en dus schrok ik me kapot toen in via Sporza de gele muren zag. Gelukkig wist Wuyts meteen te vertellen dat het om plastic opzetstukken ging. Hij had helaas geen mening over dit kunstproject op eeuwenoude muren en torens. Even naar de NOS zappen en daar kwam men er bijna 20 minuten (!) later achter dat het om een kunstproject ging en niet om gele verf. Daarmee werd het verschil tussen Sporza en NOS-commentatoren nog eens duidelijk bevestigd. Wuyts en Decauwer bereiden zich voor, rijden de laatste kilometers of klimmen vooraf en dus weten ze precies hoe alles eruit ziet. Die werden dus niet verrast door de afschuwelijke gele muren. Het lijkt erop dat de NOS-commentatoren “wel zien hoe het allemaal afloopt”, zich nauwelijks voorbereiden en hun dagelijkse klusje op routine afwerken met gewauwel, non-informatie, niet gehinderd door herkenning van de renners en vooral proberen hun gebrek aan wielerkennis proberen te verdoezelen met allerlei informatie die niet ter zake doet. En wat het meest ergerlijk is: Dijkstra, De Graaff, Ducrot, Van der Zandt, Van de Berg, Timmerman (Sebas..) en hoe ze verder ook mogen heten zijn ervan overtuigd dat ze de volgers van het peloton nog wat kunnen bijbrengen. Ik laat ze in die waan. Viva Sporza !

  In reactie op: Wielerprogramma's tijdens de Tour #383023

  Vanavond in Vive le Velo onder het motto “het oog wil ook wat” twee Vlaamse kusdames, die ook nog kijk hadden op de koers. Gisteren de vrouw van Pauwels en vandaag weer genieten van zoveel vrouwelijk, deskundig schoon. Je blijft er bijna voor thuis ! En weer een prachtig portret gemaakt door Sammy Neirink, dit keer van oud-coureur Ludwig Wijnands, die zijn vrouw verloor in een koersongeluk. Dat docuutje duurde maar een paar minuten, maar was ontroerend mooi. Voeg daarbij de snedigheid van Bram Tankink en de rustige bescheiden, maar o zo deskundige presentatie van Van Nieuwkerke en je hebt een koersprogramma zoals dat gemaakt dient te worden. Vive le Velo ! Zonder de Hilversumse “kijk-ons-eens”-mentaliteit, maar met een sausje uit de kom van de Vlaamse bescheidenheid. Hulde !

  In reactie op: Wielerprogramma's tijdens de Tour #382715

  Gisteravond zowel Vive le Velo als De Avondetappe bekeken. En opnieuw me verbaasd over het niveauverschil. Vive le Velo: rustige, bescheiden presentator, Overlopend van vakkennis, vriendelijke gastheer, gasten op hun gemak. Keuze van de gasten: afwisselend en ter zake kundig. Bovendien gisteren naast prettige Tankink en ietwat verlegen Backaert ook nog eens een erg mooie vrouw(!) aan tafel; de vriendin van Serge Pauwels, die leuke dingen over haar vriend vertelde, echt een blik in de keuken van een rennersvrouw. En qua locatie gewoon een alpenwei of een”huiskamer” . Relaxt sfeertje.
  Dan de Avondetappe, natuurlijk vanuit een mooi kasteel of museum. Alleen het uitlichten kost al een halve dag. In de middaguren kraait Dione al in de koers dat “we op een heel bijzondere plek gaan uitzenden”. En ’s avonds gaat haar gekraai verder. Niet gehinderd door enige kennis van wielerzaken ratelt ze maar door en stelt vragen waarmee de gasten zich vaak geen raad weten. Sam Oomen is al niet de meest begenadigde prater, maar zijn mimiek verraadde gisteravond iets van “wat zit ik hier nu te doen met al die rare vragen”. Annemiek van Vleuten is een leuke vrouw, maar ook aan haar zie je dat ze zich niet op haar gemak voelt bij een vragenstelster die absoluut niet weet waar ze het over heeft. Clown Herman mag zelfs Froome kort interviewen, maar vergeet to the point te komen over zijn affaire en een rebusje besluit het programma. Inhoudelijk dus onvergelijkbaar met Vive le Velo en voor de wielerkenner tenenkrommend, vooral dankzij schooljuf Dione. Ik zou de budgetten graag eens naast elkaar leggen; ik denk dat je ogen van verbazing uit de kassen vallen als je ziet hoeveel hoger de programmakosten van de NOS zijn. Kortom: voorgoed genezen van de Avondetappe. Vive le Velo !!

  In reactie op: Wielerprogramma's tijdens de Tour #371350

  @kokkie1975
  Ik beweer inderdaad dat het NIET goed is hoe de NOS omgaat met de wielersport. Daarbij heb ik het niet eens over de journalistieke keuzes die worden gemaakt (het NK tijdrijden mag het doen met 2 minuutjes, terwijl we worden overspoeld met b.v. Amerkiaans basketbal) maar ik heb het over de stoet van slechte commentatoren . Maar ik geef ook aan wat ik als wielerliefhebber WEL goed vind en dat is het kijken en luisteren naar de Vlaamse radio en televisie. Verbeteringen en veranderingen aandragen zou ik wel willen , maar dat heeft bij de NOS geen zin, want die ivoren toren gaan beklimmen is verspillen van energie. Soms heb je geen keuze (Giro alleen bij Eurosport) en dus erger ik me drie weken lang aan stuntelig commentaar. Maar ik maak mijn keuzes als daar ruimte voor is.
  En wat mijn verdere leven buiten de wielersport betreft. Ik volg alles kritisch, slik niet alles voor zoete koek en probeer op veel manieren zaken te verbeteren of te herstellen. Zowel in het bedrijfsleven als privé ! Dus ik ben wat minder negatief dan Rahimns en jij vinden. Jullie vellen wel snel oordelen aan de hand van een enkele opmerking.

  In reactie op: Wielerprogramma's tijdens de Tour #371308

  @ rahimns
  En als je op mij doelt, ik klaag ook niet. Maar alles maar accepteren en genoegen nemen met ondeskundig gewauwel over de wielersport pik ik ook niet. Ik slik niet alles voor zoete koek en kijk kritisch. Mag dat? Trouwens kun jij me helpen met een antwoord op de vraag waarom Gesink geen NK rijdt?

  In reactie op: Wielerprogramma's tijdens de Tour #371047

  Van der Zand, De Graaff, Wesselink, Ducrot, Dijkstra, Dekker, Nolles etc. …te triest voor woorden. Ik ben zelfs geneigd heimwee te krijgen naar Mart Smeets; ik had nooit gedacht dat ik dat nog eens zou schrijven. Maar gelukkig is er Sporza: Van Nieuwkerke, Wuijts, De Cauwer, Schotte etc. …wat een wielerkennis vergeleken met onze nationale “lichtgewichten” onder aanvoering van “jufke” De Graaff. Viva Sporza ! Viva de aanpak van de Tour zonder zelfs maar een moment de indruk te wekken dat je boven de kijkers staat . NOS: ga eens met zijn allen op presentatie- en wielerkenniscursus bij Sporza! Daal eens af uit die ivoren toren !

  In reactie op: Je mening over het wielercommentaar #360624

  Ik vond het een ramp om via Eurosport deze Giro te volgen. Ik heb niet alleen moeite met de talloze commerciële onderbrekingen, maar vooral met het journalistieke gehalte van de commentatoren. Van Belleghem en Schuitemaker spannen de kroon wat betreft kennis van zaken en koersinzicht. Die Van Belleghem slaagt er steeds op wonderbaarlijke wijze in om tijdens hoogtepunten in etappes mij te onthalen op stapels non-informatie over historie, kastelen en landschappelijke wetenswaardigheden, die hij maanden voor de koers waarschijnlijk op A4-tjes heeft verzameld. Terwijl de koers ontploft of beelden tonen dat er wat gaan gebeuren , leutert hij door over de veldslagen die hebben plaatsgevonden rond een mooi kasteel. Schuitemaker, waar komt die trouwens ineens vandaan, maakt het in zijn interviews nog bonter. Hij is waarschijnlijk op pad gestuurd met drie standaardvragen: hoe kijk je terug op deze etappe, hoe waren de benen vandaag en hoe kijk je aan tegen de etappe van morgen? Je ziet de verbazing in de ogen van renners als ze door deze nitwit worden toegesproken. En Bobby Traksel sluit moeiteloos aan bij deze litanie van onkunde en onnozelheid.
  Het is volstrekt duidelijk: Eurosport heeft maar één belang: zoveel mogelijk geld verdienen. Dat ze daarbij het journalistieke gehalte van hun programma’s als sluitpost opvoeren is even treurig als irritant…

  In reactie op: Je mening over het wielercommentaar #338372

  @Lalsacien
  Voor mij hoort bij het kijken en genieten van de koers wel degelijk ook het commentaar en het format van de uitzendingen. Eurosport kijk ik alleen maar als het niet anders kan, maar dan zonder geluid en helaas met heel veel reclame. Het is niet anders. Maar op een dag als de RVV en morgen P-R is het toch heerlijk om af te stemmen op Sporza met voor- en nabeschouwingen in het gezelschasp van Van Nieuwkerke, Planckaert en Nys en na afloop steevast bezoekjes van podiumgasten. En als hoogtepunt voor mij iedere keer weer het commentaar van vooral Decauwer en iets mindere mate Wuyts. Kortom: een heerlijk totaalpakketje van Sporza. De NOS heb ik al lang “verbannen” en dat komt dan vooral door de grote mate van ondeskundigheid en niet betrokkenheid van de samenvattingen en tijdens live-uitzendingen het geneuzel van Ducrot, Dijkstra, Van de Bergh en hoe ze allemaal mogen heten. Ik dacht dat we na het vertrek van Smeets verlost waren van pedanterig commentaar, maar vooral Ducrot is nog erger! Resumerend: Viva Sporza !

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 112)

Laatste nieuws