Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 345)
 • In reactie op: Scorito-Tennis #897685

  Sloddies lijken een beetje op de Titanic. De afgelopen dagen liep zowat elke wedstrijd fout af. Alleen Djokovic Pegula en Ostapenko nog over. Helaas…..

  In reactie op: Scorito-Tennis #896436

  Maar hij heeft uiteindelijk toch nog vlotjes gewonnen… Deze Brabander werd vrolijk wakker toen hij las over de winst van Nishioka en Ostapenko. Deze AO lijkt mijn ranking een boost te gaan geven.

  In reactie op: Scorito-Tennis #895783

  Tja, dat is jammer voor Sloddies. Natuurlijk blij met de winst van captain Begu in ronde 1, maar ondertussen veiligheidshalve voor Reichmann gekozen in ronde 2. Durfde niet te wachten op eventuele winst van Begu, med omdat mijn derde d-tje Davis een moeilijk potje tegen Mertens heeft

  In reactie op: Scorito-algemeen #884012

  Verdorie, kan wel janken. Bij Champ coach gebeurde me hetzelfde met Mahrez die ik Captain had toen hij de pingel miste. Die werd vlak daarna bovendien vervangen. Gaat mijn gouden bekertje

  In reactie op: Scorito-algemeen #883800

  Ik denk dat Frankrijk en hij nog liever wereldkampioen worden en hem (althans deels) sparen. Ik ga voor Messi, die MOET winnen

  In reactie op: Scorito-algemeen #881269

  Sloddies met focus op Top A en M

  Schmeichel (penalty killer?)
  ATI

  Dumfries
  Stones (helaas vandaag)
  Maehle
  Christensen
  Drager

  Bruno Fernandes
  Di Maria
  Havertz
  Gundogan
  Modric

  Mbappe (c)
  Kane
  Messi
  Boufal

  In reactie op: Scorito-algemeen #869300

  Wordt een moeilijke ronde voor Champ coach. Zonder keeper, Courtois en Maignan geblesseerd. Coates ook. Bovendien wordt Alaba op de bank verwacht door UEFA

  In reactie op: Scorito-Topcoach NL #864725

  Burak Y. levert 3*22=66 puntjes op. Moeten wel van erg ver terugkomen.

  In reactie op: Scorito-Topcoach NL #863910

  Met het oog op deze ronde Burak geselecteerd. Tot nu toe heeft hij al verrassend goed gepresteerd, zonder dat Fortuna daar veel aan heeft gehad. Nu moet het gebeuren.

  In reactie op: Scorito-Topcoach NL #861721

  Een meevaller Brobbey pinch-hitter

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2022 #861130

  Na de waardeloze start met uitvallende sprinters, bankpunten voor Pedersen in 4 en Fredje in 5 staan de Sloddies opeens in de top 100.
  Jammer dat ik Lopez heb gebankt voor Higuita, maar wie denkt nou dat die naar een top 10 sprint in eeen vlakke sprint. Kost 28 dure punten terwijl de verschillen rond plek 100 ontzettend klein zijn

  In reactie op: Scorito-algemeen #860382

  Sloddies weer voorspoedig met de captains. Garcia en Tiafoe zorgen (mede) voor 1340 puntos en een ongebruikelijke 99,1%. Maar inmiddels nog maar 1 heer en 2 dames (ook Swiatek) over.

  Consolideren vanaf nu en hopen dat Tiafoe voor nog een verrassing zorgt.

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2022 #859213

  Week 3 gaat in en dankzij goede prestaties van Carapaz, Arensman en MAL staan de Sloddies ineens op een gouden bekertje. Dat is lang geleden.
  Vandaag hopen dat naast Pedersen ook van Poppel, Wright en Groves de laatste bultjes overkomen en mee kunnen sprinten. Vooral bij Groves heb ik mijn twijfels.

  In reactie op: Scorito-Topcoach NL #858131

  Nou dat is mooi mis, die keus voor Brobbey

  In reactie op: Scorito-Topcoach NL #858080

  Veel ploegen die op elkaar lijken. Mijn belangrijkste afwijking tov velen Brobbey ipv Bergwijn.

  In reactie op: Scorito-Topcoach NL #858065

  Zo, begint lekker met roulatie. Taylor op het bankje

  In reactie op: Scorito-Topcoach NL #857867

  @ Kevin
  Als er niks geks met Tannane gebeurt 7e

  In reactie op: Scorito-Topcoach NL #857852

  Noppert
  Olij

  Bassie
  Geertruida
  Hancko
  Smal
  Balker

  Veerman
  Simons
  Taylor
  Tannane (in zijn eerste jaar bij een nieuwe club altijd top)
  Kitalano
  Saibari

  Brobbey
  Gakpo
  Van Hooijdonk
  Burak (voor de wedstrijd tegen Excelsior)
  Zeefuik

  En Kevin: ik denk ook dat NEC dik in het linker rijtje eindigt. Hebben een heel leuk team

  In reactie op: Scorito-Topcoach NL #857764

  Gooi er nog even de 1e super speelronde in. Captain 300%. Dat weekend is PSV-Feijenoord, AZ-Ajax en Heerenveen-Twente. De meest genoemde aanvallers zijn dan niet de meest voor de hand liggende captain???? Houden mijn scorito-vrienden hier rekening mee? Ik overweeg om die reden sterk een (semi) assistent-trainer……

  In reactie op: Scorito-algemeen #857539

  Een mirakel, geen enkele dame uitgevallen in ronde 2. Wel in ronde 1 al Halep, Rybakina en Anasimova kwijt. In de derde ronde moet Samsonova het gaan doen voor de Sloddies.

  Bij de heren helaas pindakaas. Ondanks twijfel toch geprobeerd met Kecsmanovic ipv Tiafoe, maar helaas. FAA, Botic, Coric en de zieke Isner kwijt. Dat betekent in ronde 3 kiezen voor Berretini of toch Tiafoe.

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2022 #857518

  Kennelijk is er toch een grens / regel waarbinnen je wel kunt blijven starten. Voor mij een gelukje voorlopig, maar neem aan dat Ayuso morgen opnieuw zal testen en mogelijk dan alnog ziet zal kunnen starten. Dus; scherp zijn voor de start.

  Verder is de vroege vlucht van 3 op pad, dus dat wordt weer sprinten vandaag. Dat pakt voor de Sloddies goed uit na een dramatisch begin van de Vuelta. Ondanks 6 uitvallers (waaronder sprinters Stewart, Thijssen en Hayter en mogelijk sprinter Vendrame) nader ik zelfs het zilveren bekertje. Dit met dank aan Pedersen, Groves, van Poppel en Wright.

  Vrees toch dat teveel risico is genomen met de sprintelite. Mensen die voor vier of vijf sprinters hebben gekozen in coronatijd en dit (4 etappes slechts, dachten velen) wilden aanvullen met teampunten, komen nu van een koude kermis thuis. Die hebben de theorie Pedersen onderschat, die bij aanvang 8 kansen voor zichzelf zag…..

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2022 #855741

  Sloddies van het sprintteam Hayter, Vendrame, Thijssen en Stewart kwijt.
  Resteren nog Pedersen, Groves en van Poppel (die in waarde verdubbelt door de opgave van Bennett. Daarnaast nog Fredje W, die misschien in het tweede deel wel gaat meesprinten. Komt namelijk erg hoog in het puntenklassement.

  In reactie op: Scorito-algemeen #855346

  Opvallend dat liefst 36% voor Basilashvili gekozen heeft en 13% zelfs (c). Hij was fiks underdog.

  In reactie op: Scorito F1 #854386

  Normaliter mijn hoge scores te danken gehad aan C-en D coureurs. Nu is E-coureur Stroll volgens mij wel heel aantrekkelijk. Dus max bezuinigd op A en B met Leclerc en Russell. Momenteel op 92%

  In reactie op: Scorito-Topcoach NL #851417

  Toch echt wel een treurig weekend voor de Sloddies. Dacht slim te zijn door Rensch te wisselen voor Wijndal, omdat ik vermoedde Basset erin en Timber naar rechts.
  Daardoor de Groningen keeper gewisseld voor die van Fortuna. En captain Brobbey weer niet gescoord.
  Triest, naast de treurigheid van de Vuelta.

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 345)

Net binnen