Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 128)
 • In reactie op: Wielermaster CQ-spel 2020 #538803

  4e, dat gaat mooi. Vlasov en Bauhaus zijn sterk begonnen.

  In reactie op: Wielermaster CQ-spel 2020 #531237

  Eindelijk! We beginnen er weer (echt) aan.
  Ik doe het met een bescheiden afvaardiging. Minali in de Tropen en Kanter in Australië. Wie weet levert het een paar puntjes op.
  Succes en veel plezier in het nieuwe seizoen allemaal!

  In reactie op: Wielermaster CQ-spel 2020 #527043

  Niet zo bescheiden hofsje. Ik zie al jouw kopmannen het geboden bedrag wel halen komend jaar. Yates, Martinez, Chavez en Groenewegen wel meer zelfs.

  In reactie op: Wielermaster CQ-spel 2020 #526972

  Voorspelling:
  1 Ezra
  2 KimJungPoels
  3 Hofsje
  4 erveedeeee
  5 Homme

  Talentencup:
  1 kartje

  In reactie op: Wielermaster CQ-spel 2020 #526970

  oei, net een ploegvoorstelling geschreven. Ik druk op verzenden, is alles opeens verdwenen!

  Misschien probeer ik het later nog een keer

  In reactie op: Wielermaster CQ-spel 2020 #524236

  Ook verzonden

  In reactie op: Wielermaster CQ-spel 2020 #523736

  1 BERNAL GOMEZ Egan Arley 2551
  1 LOPEZ MORENO Miguel Angel 1493
  2 MCNULTY Brandon 275
  2 BAUHAUS Phil 255
  2 KANTER Max 152
  2 MINALI Riccardo 118
  2 ARDILA ORDOÑEZ Andres Camilo 113
  2 INKELAAR Kevin 40
  3 VLASOV Aleksandr 671
  3 BILBAO LOPEZ DE ARMENTIA Pello 671
  3 STRAKHOV Dmitry 58
  4 HOFSTETTER Hugo 603

  gemiddelde leeftijd team (zonder talenten): 24.13

  Ik weet zelf eigenlijk niet zo goed wat ik er van moet verwachten. Het jongste team van de competitie. En alle renners die ik tot en met biedronde 2 binnen wist binnen te halen, hebben allemaal wel de potentie om meer punten te halen dan geboden. Met Vlasov, Bilbao en Hofstetter twijfel ik daar wel een beetje aan. Maar dat zijn dan weer leuke renners om naar te kijken, waar ik ook wel een beetje fan van ben. En met kopmannen als Bernal en Lopez wordt het sowieso een seizoen om van te genieten!
  Het is een team waarmee ik hoop mee te doen voor een plaats in de top 10. Maar ook al eindig ik kansloos laatste, dan nog maakt dit spel het wielrennen volgen extra leuk. Topspel!

  In reactie op: Wielermaster CQ-spel 2020 #522260

  3e bod ook verstuurd.
  In de vorige ronde veel te voorzichtig geboden op Schachmann, Cort Nielsen en Oomen helaas. De renners die ik wel heb binnengehaald moeten hun waarde wel ruim kunnen overtreffen volgend jaar, denk ik. Dus ik ben aardig tevreden tot dusver

  In reactie op: Wielermaster CQ-spel 2020 #520161

  Bedankt voor het mailtje inderdaad! Ik doe mee

  In reactie op: Wielermaster CQ-spel 2019 #516157

  Gefeliciteerd Ezra! Je steekt er met kop en schouders bovenuit.
  Voor mij was het een bijzonder slecht seizoen. Maar met Haig, Vlasov en Schachmann als lichtpuntjes.
  Volgend jaar ben ik er ook weer bij.

  In reactie op: Wielermaster CQ-spel 2019 #477741

  @Elrio
  Bedankt voor de update.
  Ik beloof dat ik volgend jaar alleen maar renners met makkelijke namen kies. Lars Bak, Wout Poels, Lars Boom etc.
  Alexandr Kulikovskiy heet tegenwoordig Aleksandr bij CQ. En hij heeft al 4 punten bijelkaar gefietst.

  In reactie op: Wielermaster CQ-spel 2019 #451208

  Dankjewel

  In reactie op: Wielermaster CQ-spel 2019 #451134

  @ elrio
  Zijn ze bij CQ de voornaam van Waerenskjold anders gaan schrijven misschien?
  Hij heeft namelijk inmiddels al 6 punten bijelkaar gefietst

  In reactie op: Wielermaster CQ-spel 2019 #435106

  @elrio Ja dat is zonde van de 380 punten

  In reactie op: Wielermaster CQ-spel 2019 #430766

  Voor mijn team is het seizoen nu ook begonnen. Met Quintana en Vakoc aan de start in Argentinië. Nairo was daar toch in de buurt, dus die wilde daar voor het team de eerste overwinning wel even op gaan halen.

  In reactie op: Wielermaster CQ-spel 2019 #421364

  Succes allemaal!
  Van mij mag het seizoen beginnen

  In reactie op: Wielermaster CQ-spel 2019 #421193

  @Elrio
  Je hebt natuurlijk gelijk. Ik zit momenteel zelfs bij een Alexander in huis in Rusland. En ik heb nog niemand Alexander tegen hem horen zeggen.
  En de internetsituatie is hier trouwens ook ok.

  In reactie op: Wielermaster CQ-spel 2019 #421163

  QUINTANA ROJAS Nairo Alexander 1645
  Nairo beleefde een matig jaar in 2018. We moeten al terug naar 2011 om een jaar te vinden waarin hij in geen enkele ronde op het hoogste schavot stond. Quintana onwaardig natuurlijk!
  Ik verwacht dat Nairo dit jaar weer flink gaat meedoen om de grote overwinningen. En dat hij de 1645 punten ruimschoots moet kunnen halen. Misschien zelfs de 2000 wel.
  HAIG Jack 405
  De laatste twee seizoenen verzamelt Jack rond de 390 punten. En voor iemand die praktisch het hele seizoen in dienst rijdt, is dat lang niet gek. Jack stelt eigenlijk nooit teleur. Voor dit jaar is het weer heel belangrijk om Chaves zo goed en zoveel mogelijk te beschermen en naar mooie overwinningen te helpen, maar het zou mooi zijn als hij in een aantal mooie ronden of heuvelwedstrijden voor eigen kans mag rijden. Dan zie ik hem wel tussen de 600 en 800 punten halen.
  ROSON GARCIA Jaime 380
  Mijn straf voor te weinig wielerflits volgen in 2018. Compleet gemist dat Jaime op non-actief is gezet. Elk puntje dat hij pakt lijkt me meegenomen dit jaar.
  CHAVES RUBIO Jhoan Esteban 1132
  “Esteban Chaves heeft twee moeilijke jaren achter de rug, maar de Colombiaan hoopt volgend seizoen weer zijn topniveau te halen. Zijn werkgever Shiraz-cycling heeft nog altijd een rotsvast vertrouwen in de klimmer. “De kans is groot dat hij weer zijn topniveau haalt”, zo stelt zijn ploegleider Meneer Shiraz in gesprek met Cyclingnews.
  Zo begon het artikel op wielerflits op 16 oktober 2018. Toen was dus al duidelijk dat Chaves voor mijn team zou kiezen, maar dit terzijde.
  En met de onvoorwaardelijke steun van Jack Haig moet dit jaar de 1000 punten gehaald kunnen worden. Al is het natuurlijk een zeker risico na de ziekte van Pfeiffer.
  SCHACHMANN Maximilian 975
  Max begon afgelopen seizoen zijn neus nadrukkelijk aan het venster te drukken. Met zijn eerste WT-overwinning een giro-etappe enhet dragen van de jongerentrui in de Giro als mooi hoogtepunten. Naar verwachting zal deze progressie zich in 2019 voortzetten. En Max zal zijn nieuwe ploeg willen laten zien dat ze met hem een goede keuze hebben gemaakt. Deze extra motivatie zal tot een puntentotaal van rond de 1000 moeten kunnen leiden.
  GALLOPIN Tony 825
  Met Tony was je jarenlang verzekerd van een puntje of 900 a 1050.
  Maar daar kwam in 2018 verandering in. Met 534 punten viel het nogal tegen. Toch lijkt Gallopin weer erg gemotiveerd om er een mooi jaar van te maken. Met dit jaar de kans om zich in een illuster rijtje te scharen van renners die in elke grote ronde een etappe hebben gewonnen.
  KUSS Sepp 549
  En dan Sepp. Larry H. Miller weet het nog goed. Kuss rijdt het hele peloton op een hoop in Utah. Als je Ducrot mag geloven, zitten er nu nog renners om hun moeder te roepen over de pijn die Sepp ze daar heeft aangedaan. De mensen die er bij waren worden er zo nu en dan nog huilend en badend in het zweet van wakker.
  Door het 5-jarenplan is er komend jaar ruimte om zijn klasse in rondes nog meer te laten zien in een vooruitgeschoven rol. Vrijwel zeker kan hij dan weer meedoen om de ereplaatsen. Rond de 600 punten moet dus voor Sepp haalbaar zijn.
  WISNIOWSKI Lukasz 184
  Sinds het vertrek bij Quick Step is het qua CQ-punten wat tegengevallen voor de talentvolle Pool. Bij Sky moest hij natuurlijk voornamelijk in dienst rijden. Maar komend jaar wellicht nieuwe kansen bij een nieuwe ploeg. Zal in het voorjaar in dienst rijden van de Grote Greg. Maar kan in zijn kielzog misschien nog wat mooie plaatsen bij elkaar fietsen.
  Zegt zelf nog voor etappes in grote rondes te gaan. Rond de 200 punten lijkt haalbaar.
  VAKOC Petr 135
  Vakoc is net als Chaves een risico. Maar een prachtig risico.
  “I was hit by a truck and I am lucky to be alive. After three surgeries, months of rehabilitation and gradually increasing the training load it seems I might be able to come back. Not just back to normal life, but back to racing. My goal is to step on the start line again in 100 days from now. “
  Zo beschrijft hij het in zijn blog. https://www.petrvakoc100.cz/blogg?lang=en
  Het zou al mooi zijn als hij 1 punt haalt. Maar ik gun hem er minimaal 1000. Hopelijk in februari weer aan de start te bewonderen.
  BANASZEK Alan 75
  Pools sprinttalent. Pas 21 jaar oud. Verhuist naar Spanje om bij Caja Rural voor overwinningen te zorgen. Maar de sprintconcurrentie is groot bij het Spaanse team. Met Soto, Aberasturi en Malucelli beschikt het team over flink wat snelle benen. Toch komen de snelste benen bij de Iberiaanse formatie uit het prachtige Polen. Met 75 punten zal Alan een koopje blijken te zijn. Een verdubbeling ligt in de lijn de verwachting.
  VILLELLA Davide 320
  Verwacht van Davide geen 1000 punten, maar onderschat hem ook nooit! Sprokkelt al jaren gestaag zijn puntjes bijeen. En zal dat dit jaar ook weer doen. En kan misschien met een mooie uitschieter de 300 overtreffen.
  VLASOV Alexander 375
  Voor Alex is misschien toch iets teveel geboden, maar hij mag me verrassen. De wil om een Rus in het team te hebben won het van de realiteitszin.
  Rondetalent dat nog elk jaar groeit. En zal naar verwachting het kopmanschap bij Gazprom naar zich toetrekken. Rond de 300 punten zou een mooie voortgang van zijn progressie betekenen.

  KULIKOVSKIY Alexandr 40
  En dan de talenten. Te beginnen met de tweede Rus in mijn team. Sprinter van beroep. En heeft in het verleden al wat mooie uitslagen op zijn palmares kunnen zetten. Als enige echte sprinter bij Gazprom kan dit het jaar worden van zijn doorbraak bij de sprinterselite.
  WAERENSKJOLD Soren 2
  Soren behoort tot het selecte gezelschap unieke talenten dat in 2018 Evenepoel wist te kloppen. In een tijdrit over 7 kilometer in Frankrijk wist hij Evenepoel 1 seconde voor te blijven. Met nog 3 andere overwinningen mag Waerenskjold toch ook spreken van een mooi seizoen. Volgend jaar actief bij Team Joker Icopal
  VACEK Karel 8
  Karel behoort tot het selecte gezelschap unieke talenten dat in 2018 Evenepoel wist te kloppen. In een tijdrit over 3,5 kilometer in Italie wist hij Evenepoel 1 seconde voor te blijven. Met nog 4 andere overwinningen mag Vacek toch ook spreken van een mooi seizoen. Volgend jaar actief bij Hagens Berman Axeon.

  In reactie op: Wielermaster CQ-spel 2019 #418450

  Zeer tevreden over ronde 2. Dat kon ik over de eerste ronde niet zeggen.
  Alleen heb ik wat weinig kassei-mannen.

  Qua team kan hier ook iemand zijn naam veranderen in zwartebroekgroenetrui

  In reactie op: Wielermaster CQ-spel 2019 #417922

  Overigens is mijn tweede bod ook verzonden. Hopelijk zonder geschorsten deze keer.

  In reactie op: Wielermaster CQ-spel 2019 #417921

  Daar ben ik dan ook benieuwd naar. Dat mag ook wel, want het speelt tegen die tijd ook al meer dan een half jaar.
  Maar ik heb goede hoop. En dat Roson dan maar extra gemotiveerd terug mag komen en de pannen van het dak mag fietsen!

  In reactie op: Wielermaster CQ-spel 2019 #417914

  Ik hoop het. Maar voorlopig ook geen ploeg, lijkt het.

  In reactie op: Wielermaster CQ-spel 2019 #417909

  Oei, helemaal het nieuws over Roson gemist. Dat begint lekker

  In reactie op: Wielermaster CQ-spel 2019 #417289

  ook verzonden

  In reactie op: Wielermaster CQ-spel 2018 #415357

  Joske gefeliciteerd!
  En Elrio bedankt voor de vlekkeloze organisatie.
  Voor mij was het een kleurloos seizoen. Vooral de falende Zakarin en Mareczko stonden een mooie klassering in de weg. De rest deed het aardig.
  Op naar een nieuw seizoen!

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 128)