Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 792)
 • In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #640824

  @kelderfan, concreet ben jij een van de hoofdreden dat ik wf gevraagd heb mijn account te deleten aangezien ik klaar ben met al dat verdraaien. Aangezien ik een zwak heb voor reageren, laat ik mijn account verwijderen.

  Hiermee daadwerkelijk mijn laatste post.

  In reactie op: Verbeterpunten Wielerflits #640636

  Ik mis een mogelijkheid om mijn account te verwijderen, Ook na een Email aan jullie is daar geen concrete actie toe ondernomen.

  Graag bij de optie de mogelijkheid bieden tot: verwijderen inclusief alle berichten (oftewel vergeten worden volgens de privacy wet) of enkel account verwijderen en data cq berichten laten staan.

  Zoals al in een PM vermeld, ik wil mijn account laten verwijderen, de lol van de discussies is hier ernstig gedaald door enkele figuren. Zowel het eeuwige Nederland Belgie gezeur van enkelen is te suf voor woorden. Daar heb ik als Duitser echt geen behoefte aan (evenals de ongepaste Duitsland opmerkingen her en der), maar vooral het feiten verdraaien van enkele posters heeft mij de lol ontnomen. DIt maakt voor mij WF nu meer een nieuws site ipv een platform om iets op te steken.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #639223

  weet je.
  tis mooi geweest, nieuw jaar nieuwe kansen. Veel plezier. Ik ga dit TJV topic geloof ik maar links laten liggen. Beetje kletsen beetje discussie, is leuk, maar in deze groep posters gaat het door een enkeling gewoon vervelend worden. Ik ben weg, er zijn opbeurendere uitwisselingen om te lezen en aan bij te dragen.

  In reactie op: Honden #639141

  Honden, hier in noordwest europa zijn peanuts. SOms wat lastig, maar als ik ze zie, dan rij ik er voorzichtig of met een boog omheen, net zoals met kinderen, of oude mensen. Schrikken van honden hier, nee. Een hekel aan honden in zn geheel nee. Tuurlijk zijn de aggresieve varianten niet prettig, maar dat is niet gecorreleert aan het fietsen.

  In roemenie, bulgarije, Turkije, ja daar was het onprettig, daar kreeg je een hardnekkige horde honden (10-20 stuk) achter je aan. Daar werkte alleen nog Water, stenen, pepperspray en dogbuzers.

  Vooral in de wildernis van Turkije was het nasty toen er een roedel kangalhonden op ons af kwam. Daarbij vergeleken zijn Rottweilers etc peanuts
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Anatolische_herder

  In reactie op: Wat wil jij lezen in Ride Magazine? #639112

  Ik denk, als buitenlander, dat je het snelste een niche vind wanneer jullie een mix hebben tussen:
  – toppers met interviews, trainingsroutes, soort intervallen die ze voor bepaalde doeleinden inzetten (Groenewegen met zn brug in Amsterdam bijv) –> Algemene lezer en Fanbase
  – Volgen van de jeugd zodat de lezer aankomende of aanstormende talenten al in een vroeger stadium leert kennen.
  – Paar paginas materiaal elke keer, reviews of How to’s
  – Interviews met achterliggend personeel met ook regelmatig een nadruk op hoe ze daar zijn beland etc.
  – Wedstrijdreviews of previews met diepergaande analyses (zoals bijv. door Thijs zonnenveld de vermogens werden ingezien naderhand)

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #639102

  en voor mij blijf je een onvatbaar spook Dimitri :) dus dat doe je heel goed. Toeschouwen, wat correcties fluisteren bij gelegenheid om je bestaan te bevestigen en voor de rest niets :)

  WBT Jan Boven: geen idee, maar gezien het feit dat Wout nu heeft kunnen onderhandelen over zn contract lijkt mij dat daar een duidelijke categorizering van wensen omtrent cross en wensen omtrent weg in op zijn genomen. Of het verder gaat zoals het is in de cross, of dat er meer moet komen.. dat wacht ik af.

  Persoonlijk lijkt mij het best wel leuk om wat meer TJV renners daar te zien. Ookal is het in de achterhoede, het is in ieder geval een mooie manier om de winter door te komen.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #638980

  Zelf twijfel ik heel erg, ja de weg is zijn beroep en waar TJV hem voor betaald met vrijstelling voor de cross. Echter is een gemotiveerde renner beter instaat om te pieken als een niet gemotiveerder renner. Een van de dingen die Wout motiveerd is de cross. Dus als TJV hem langer wil behouden, snap ik dat daar een bepaalde vrijheid bevorderend kan werken.
  Anderzijds, als je begint met een uitzondinger op je regels, blijf je bezig (ook voor andere renners)..

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #638942

  Wat vinden jullie ervan dat TJV wout van aert naar het trainingskamp haalt, ondanks dat het suboptimaal is voor zijn WK aanloop?

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #638857

  @Rahimns ik in ieder geval wel. @Kelderfan Rahimns schreef het vrij duidelijk als uitleg, inclusief de expliciete vermelding dat hij het zelf ook liever anders zou zien.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #638773

  Als ze weer met 3 kopmannen gaan, zullen ze veel meer moeten aanvallen en ook van ver. hiervoor is Kruijswijk uitermate geschikt.Niet dat Hij een etappe wint, maar elke dag van ver aangaan en druk op de anderen leggen kan hij wel.

  Ik zie vingegaard graag voor de Giro, maar ergens vermoed ik weer de Vuelta voor hem en daarnaast de waalse klassiekers.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #638697

  En meer kan je er ook niet uit concluderen. De rest is speculaas

  In reactie op: TJV supporters #638607

  die “wennen wint nooit” is wel een hele mooie lijfspreuk voor een topsporter.

  In reactie op: Trainingskilometers 2021 #638118

  In dat geval :).

  Sephiroth: 208 km
  Grand Nagus: 161 km
  Lalsacien: 105 km
  BlingSagan: 32 km
  FritsvanHoefelen: 32 km

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #638055

  ohhh dat mollema drama en het nieuwe helm probleem van Roglic.. ja daar heeft TJV idd wel af en toe de plank misgeslagen door pas in de tour het nieuwe materiaal echt in gebruik te nemen.

  In reactie op: TJV supporters #638054

  Dank voor het verzamelen en ik kijk uit naar meer interviews.
  puntje van kritiek: de vragen missen een beetje, dus het is meer een monoloog qua lezen waar wat kopjes bij zijn geplaatst. Ook de kopjes mogen wat veelzeggender voor mijn gevoel.

  Hebben jullie Tijmen Camps ook erbij betrokken? die had een poosje die leuke opzet met vragen verzamelen en vervolgens bij renners antwoorden halen.

  In reactie op: Trainingskilometers 2021 #637963

  Woon werk kilomters tellen hier zeker niet mee he? want die tochtjes van 30km maak ik nagenoeg dagelijks :P (met nog zo een 150-400 hoogtemetertjes)

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #637599

  met slaap gebrek is de eerste overwinning van tjv een feit in 2021 :P

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #637451

  Wat Tom op voorspraak van Wout? Ik heb iets gemist geloof ik

  In reactie op: Team DSM 2021 #637166

  Ik vind het lastig hoor met DSM, deel van hun koersstijl spreekt mij erg aan, maar wat je dan toch leest van vertrekkende renners of achteraf over de begleiding en het management geeft mij weer een afkeer.

  https://www.indeleiderstrui.nl/wielrennen/matthews-vergat-huiswerk-en-mocht-daardoor-van-sunweb-niet-starten-in-openingsweekend

  dat soort dingen zijn voor mij op een bepaalde manier toch wel erg extreem. Dat met het huiswerk, ok valt over te praten maar de zo strakke regulering omtrent parcours verkenning of stages…

  In reactie op: Team DSM 2021 #636875

  en weg is hirschi :( dat is echt wel balen hoor. Het concept vrijbuiter rittenkapers past zo goed bij hem en hier had hij ook een team ervoor… bij UAE ben ik benieuwd of het net zo gaat.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #636793

  @Michiel.. 1 extra team? ik denk eerder 2 of 3 extra teams :D

  maar laten we niet teveel invullen over wie wat dacht. Gedachten zijn vrij en dat betekent dat je ze ook niet zomaar kan weten als ze niet geuit worden ;-)

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #636754

  @beer je hebt natuurlijk gelijk, ik had het enkel over het financiele gedeelte maar sportief en materiaal zal ook zeker meewegen. Ik kan mij goed voorstellen dat bijvoorbeeld meer medecrossers ook motiverend werkt voor hem, of bepaalde vrijheden cq ondersteuningen. Primoz en Wout hebben momenteel de sterkste kaarten om voorwaarden op tafel te leggen. Dylan, Steven en Mike hebben daar momenteel duidelijk minder sterke kaarten. Ook Tom zijn hand zal sterk van aankomend jaar afhangen.


  @rahimns
  natuurlijk heb je ook gelijk dat anderen meer gaan verdienen, dat zal altijd schommelen.

  uiteindelijk wacht ik af en hoop ik vooral dat INEOS niet ook nog van Aert en Vlasov etc binnenhaalt.. spreiding van concurrentie maakt het leuker om te kijken.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #636686

  Jep hoe graag ik ook Wout niet naar ineos zie gaan, er zijn prijzen waar tjv niet tegen op moet willen boksen. Hoe jammer ook. Een tweede ineos gaat niet fijn zijn in de wielersport.. een eerste al niet trouwens.

  Voor het veld zou het wel boeiend zijn als Wout en pidcock samen rijden.

  Hopelijk blijft Wout, maar als we 15 Jan geen duidelijke hint krijgen, neem ik aan dat Wout voor het nog grotere geld heeft gekozen. Dan blijft het een jaartje genieten en kijken wat Jumbo allemaal met het vrijgekomen budget voor 2022 gaat doen.. kruijswijk goedkoper, Groenewegen zal ook wel wat moeten zakken in prijs(evt bonussen contract constructie zoals Gilbert misschien?), Van Aert weg… Dan heb je snel 2 mil budget vrij

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #635781

  Toch wel jammer hoor dat Daimler niet meer voor tjv gaat. Had erg gehoopt op een inzet van de digital light schijnwerpers voor de wielrenners. Hadden leuke grappen mogelijk geweest qua visuele coaching :-p

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #635580

  Bouwman is samen met vingegaard de renner waar ik heel erg naar uitkijk volgend jaar.

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 792)

Headlines