Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 592)
 • In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #486532

  @michiel de rooij: lekker dan hoor, ik vraag en je reageert zo. Bennet doet er duidelijk zn beklag over en ik was benieuwd hoe dit cluppie er tegen aankeek. Maar prima ik ga wel weer stilletjes volgen.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #486173

  wat vinden jullie trouwens van de koersstijl van Jumbo de afgelopen dagen, en dan doel ik vooral op het afstoppen waar enige commotie over is?

  Ik las op cyclingnews dat bennet er blijkbaar niet echt happy mee was dat hij het moest doen. Hij heeft het braaf gedaan maar voelde zich er niet lekker bij. Ik vrees een beetje voor de duur van bennet zn verblijf bij TJV op deze manier. Geen kopman waar hij het wil zijn kan hij vermoedelijk nog mee leven, maar dit soort acties zijn funest bij hem volgens mij.

  Hopelijk gaat TJV hier niet langer in mee en blijft bennet op de lange duur. Het is een leuke, loyale renner die geen blad voor zn mond neemt :)

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #484936

  Het gaat niet om logisch het gaat om de woordkeuze en hoe je dit netter kan spelen.

  Voor de rest moet ik wel zeggen dat de prestatie van TJV mij enigzins verbaasd en ik hoop dat het enkel bij Ketonen blijft en niks schaduwachtigs voor de rest. Voordelen pakken door financien, ok, maar ze gaan wel erg goed tot nu toe in vergelijking tot voorgaande jaren. En dat komt niet enkel door wva, martin en de plus.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #484933

  Ik deel de mening van randomwiellerliefhebber. Zo ga je niet met een knecht om die goed bedoeld bidons komt halen. Als het niet nodig is, stuur je hem per direct naar voren en anders bescherm je hem gewoon in de media.

  Daarnaast was bennet zeker wel een goede schaduwkopman. Uitvallen van Steven kan altijd en nu staat bennet wel heel ver weg om nog een stokje over te nemen. Ze hoeven hem niet expliciet te beschermen, maar zo opofferen is ook zonde.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #484135

  Ik vraag mij eerder af of Dumoulin bereid is om voor anderen te knechten of overal weer 100% kopman wil zijn. In dat laatste geval zie ik hem gewoon niet erin passen. Of groenewegen moet akkoord gaan met geen Tour volgend jaar.

  Het gaat hoe dan ook problemen geven denk ik. Maarja NL boven alles oid want het wielrennen bestaat uit landenteams ipv commerciele teams (ok dat rechtvaardigt wel de komst van Dumoulin natuurlijk in het geval jumbo)

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #483863

  Ik heb het nog steeds niet op kittel en geef de voorkeur aan andere renners :D (laat mn duitse collegas dat maar niet horen)

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #480957

  Als alles volgens plan loopt rijdt bennet in de schaduw van Kruijswijk en zou er zeker nog wel een klassement uit kunnen komen. Echter is het waarschijnlijker dat het m toch niet wordt :) lees het Cyclingnews interview maar.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #480874

  Bennet vertelde in een interview op cyclingnews.com dat hij in principe de hele tour Kruijswijks schaduw gaat zijn als alles goed gaat.

  http://www.cyclingnews.com/features/analysing-jumbo-vismas-tour-de-france-team-with-george-bennett/

  dus daarom zal hij er nu wel aan zijn blijven hangen.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #480259

  Dylan knalde niet tegen amund, die zat er links van, het was er eentje van EF die zich behoorlijk lomp door het midden liet uitzakken. Dylan kon nergens meer heen.

  VOor de rest, veel respect voor deze snelle omschakeling en super tof dat Mike dit wint, echt een beloning naar werken :)
  nu amund nog.

  edit: als ik nou zelf nog eens beter kijk is het toch jansen die idd voor een Quickstepper moet remmen.

  In reactie op: WielerFlits App #479800

  Alhoewel de nieuwe app er mooi uit ziet en wat leuke extra’s heeft, is hij ook beduidend langzamer met het laden van nieuwsberichten. Terwijl dat voor mij juist de reden is/was om m the gebruiken. Het zou fijn zijn als de oude snelheid weer behaald wordt.

  Voor mij was de snelheid van het swipen en het geringe dataverbruik de reden voor de app, als het forum erbij komt super. Wbt de reacties: als daar een algemene aan/uit optie voor komt zou het super zijn. Ik vind het vaak juist fijn om enkel de berichtgeving te lezen en niks van de reacties. Als ik dan alsnog wil discussiëren ga ik naar de website.

  In reactie op: Verbeterpunten Wielerflits #479728

  Alhoewel de nieuwe app er mooi uit ziet en wat leuke extra’s heeft, is hij ook beduidend langzamer met het laden van nieuwsberichten. Terwijl dat voor mij juist de reden is/was om m the gebruiken. Het zou fijn zijn als de oude snelheid weer behaald wordt.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #478262

  Dumoulin naar tjv zou mooi zijn, maar komen Kelderman en Oomen dan ook mee? :-p
  Ik zie de schoen wel wringen wbt rolverdeling grote rondes.anderzijds zou het kunnen dat ze inspelen op mogelijk vertrek van roglic en of roglic ook op de heuvel klassiekers gaan inzetten. Dus Giro voor kruijswijk en Dumoulin, roglic tour en Vuelta wie er zin in heeft (iig kruijswijk).

  Ik heb het voor de rest niet zo o die Zonneveld, veel minder zuivere journalistiek dan hier op wf. Z’n stukken zitten vol met suggestieve opmerkingen die eigenlijk zijn eigen invulling zijn, maar makkelijk over komen als het verhaal van de sporter.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #477821

  Ik hoef Campenaerts niet in de ploeg en er hoeft ook niemand voor weg trouwens. Het gaat mij erom dat ik het niet zie zitten met Kittel. Liever een andere sprinter. Meerdere mensen hier doen alsof alle afspraken netjes gevolgd zullen worden en ze verder geen invloed hebben op Dylan. Ik zie in Kittel enkel meerwaarde als ze zijn tip niveau van weleer weten te behalen. Als dat lukt dan heb je een te stevige concurrent voor dylan en gaat dat of ten koste van Dylan z’n programma, gemoedstoestand of trein (kijk naar roossen en Teunissen dit jaar waar het ook Timo z’n plek heeft gekost), mocht tjv ervoor kiezen om dat alles niet te laten gebeuren dan heb je een top printer die b-koersen krijgt… Dan blijft Kittel niet lang hoor.

  Ik zie gewoon geen positieve uitkomst,niet in tegenstelling tot meerdere andere sprinters, die ook nog eens voor wat verschil in sprint bereik kunnen zorgen (plat VS heuvels, zoals.degenkolb VS kittel vroeger bijv)

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #477742

  Leuk dat sommige hier beweren dat Dylan altijd numero Uno blijft. Maar wat doe je als Kittel wonder boven wonder z’n oude topvorm vind? En hij beter sprint dan Dylan.. dan raakt Dylan wel z’n positie kwijt.

  Mijn probleem met Kittel is:of het lukt niet en het kost je bakken met tijd, mankracht en ook nog geld. Of het lukt wel en je hebt iemand die met alle recht dezelfde koersen mag opeisen als dylan.wat dus destructief werkt. Ik heb Kittel enkel of goed of slecht zien fietsen en eigenlijk nooit een beetje goed.

  Dus liever Campenaerts dan Kittel.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #476800

  Haha, hoe gaaf

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #476513

  Ah Tony martin heeft m te pakken ondanks een instorten in deel twee en een mechanisch defect aan het begin.
  Overwinning nr 33 voor TJV, gaat hard zo (of 34 al?)

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #476511

  wat een clifhanger
  20:14 – Noch keine Zeit…
  … wir haben noch keine Zeit von Tony Martin. Da er unterwegs das Rad wechseln musste, konnte der Transponder nicht auslösen.

  20:11 – Entscheidung
  Tony Martin kommt ins Ziel, kurz vor ihm ist Sütterlin…

  20:10 – Aktueller Zwischenstand im Ziel
  Politt übernimmt die Führung.

  1. Nils Politt 39:29
  2. Max Walscheid 40:20
  3. Justin Wolf 40:34
  4. Julian Braun 41:22
  5. Christopher Hatz 41:31

  20:09 – Politt holt auf
  Tony Martin hatte schon 30 Sekunden Vorsprung. Aber Politt kämpft sich zurück und der Vorsprung schmilzt. Das wird eine knappe Geschichte!

  hij had om 20:11 oid binnen moeten komen

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #476295

  En anders heb je van Aert en Teunissen voor een goede heuvelsprint.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #476146

  Jup vingegaard heeft voor z’n eerste jaar tot nu toe boven verwachting gepresteerd voor mij. Als die zo kan doorgroeien is het een leuke renner.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #475628

  Laat ik dan ook maar mee doen. 1 keer winst voor dylan en top 5 kruijswijk

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #475058

  Helemaal mee eens ev

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #474881

  Mijn inziens was de eerste keer onhandig van Stef Clement, waar hij zelf had moeten inzien dat mensen/media het negatief interpreteerde. Dan kan hij het alsnog nuanceren in stap 2. Daarnaast was zijn verhaal incompleet m.i.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #474018

  Ten Dam is lang zo goed niet meer. Dan liever Dombrowski hoor.

  In reactie op: Stel je vraag aan … #472798

  Tijmen doet het om beleeft te zijn. Ik vind het goed vanuit zijn positie en dat jullie er een probleem mee hebben ipv te genieten van wat hij jullie levert is tekenend.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #472666

  en weer een andere winnaar voor TJV :) nu nog Tony martin die gun ik het ook nog wel.

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 592)

Tour de France 2019

Headlines