Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 531)
 • In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #453049

  Dat was ook mijn gevoel @jesse

  In reactie op: Verbeterpunten Wielerflits #452214

  Kan wf dat artikel over cav of schrappen of iig tot opiniestukje omdopen van Nico.. want dit is gewoon te triest om te lezen over welke renner dan ook. Zielig iemand door de molen halen die het al zwaar heeft..sinds wanneer hebben jullie voor de roddelbladen en Telegraaf niveaus gekozen ipv op niveau te strijden met sites als cyclingnews.com

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #443724

  Ik hoop ook op olivier voor catalonie en @vlek roosen zou in deze toestand duidelijk de mindere optie zijn tov welke renner dan ook, gezien het artikel van gisteren. Oftewel hou op met een kelderfannetje te doen waar je om de hete soep heen draait en geef gewoon toe dat het niet zo handig zou zijn om Roosen mee te nemen a.d.h.v. de info van gisteren over zijn knie…

  Tuurlijk maakt ook de laatste renner die je meeneemt een verschil. ToV Dylan misschien niet, maar die is er nu niet, dus dan scheelt het wel degelijk of je iemand hebt die 50 of 75km op kop kan rijden of bidons kan halen etc. Of iemand 1 of 2 klimmen overleeft. Juist nu dylan niet meegaat kan je de ondersteuning voor Kruijswijk sterk verbeteren omdat je maar 1 ipv 2 doelen hebt. Dus Kuss en Tolhoek zo lang mogelijk wil sparen…

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #441808

  Voor iedereen die denkt dat dit puur een leerproces is voor eenkhoorn, ik heb hem meermaals Bennet zien piloteren/ beschermen in etappe 2. Oftewel het lijkt er naar mijn mening op dat tjv hem gewoon een andere opdracht heeft gegeven welke hij met verve heeft uitgevoerd en toen heeft laten lopen op het einde

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #441439

  of het dubbelte valt nu gewoon een paar keer zijn kant op Kelderfan. Het is behoorlijk gewaagd om het toe te kennen aan een enkele persoon.

  Mooi iig dat hij heeft gewonnen en dat Bennet er nog bij zat

  In reactie op: Team Sunweb 2018 #441437

  balen voor Sunweb, kopmannen vliegen er links en rechts af. Hopelijk zijn ze weer snel hersteld.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #440482

  Grappig Rebellin, maar je slaat de plank mis. Mij hoor je hier over roglic omdat hij bij tjv fietst. Echter sluit dat niet uit dat ik ook voor andere renners juich die niet bij tjv fietsen. Echter daarover post ik hier niet. Oftewel conclusie op basis van onvolledige situatie kennis.

  Landal, jungels, Degenkolb, Mollema, vanmarcke, Jakobsen, t Martin tentijden van zijn mega solo in de Tour, Contador etc juich ik ook voor. Maar die rijden/reden niet voor tjv.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #440016

  Nee, nee rahimns, volgens onze aller Alfred zouden ze met niks minder dan winst tevreden mogen. Zo niet dam moet iedereen ze hier afschieten (niet letterlijk enkel digitaal), Wegens wanprestatie en gebrek aan mentaliteit. Leeftijd, budget en kwaliteit spelen natuurlijk helemaal geen rol.

  Ik ga iig lekker gewaagd met je mee en ben ook blij als jv een top 10haalt gezien hun renners etc.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #432629

  Man… Dat filmpje van Tony Martin is echt kansloos, zo je nieuwe buitenlandse renners voor schut zetten is not done imo. Alsof alle Hollanders in de ploeg fatsoenlijk Duits kunnen..

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #425314

  Ik ben idd iemand die gestopt is met reageren en enkel nog de berichten vluchtig doorzoekt naar de enkele nuttige post. Heb het al meermaals gezegd: er vliegt hier teveel onzin en miscommunicatie rond tussen meerdere mensen. De nuttige of echt leuke bijdrages zoek ik nu wel stilzwijgend wat iets toevoegen zonder in zinloze discussies vol met misinterpretaties te belanden is nagenoeg onmogelijk. Fanny had/heeft bijv. regelmatig leuke korte wedstrijd analyses die behoorlijk neutraal zijn.

  In reactie op: Maak Tour de France aantrekkelijker #405858

  Ook in België en Duitsland is er genoeg mogelijk om etappes te bouwen die voor de eerste duidelijke verschillen kunnen zorgen. Probleem blijft in alle gevallen enkel de tijd op.de streep heeft echt invloed.dat concept zal je moeten.omgooien en meer tijdsverschillen laten ontstaan door mogelijke bonis onderweg.

  Sorry voor tikvouten en punten in de text. Iets met mobiel enzo.

  In reactie op: Maak Tour de France aantrekkelijker #405835

  Interessanter maken? Leg ~10 tussensprints in een vlakke etappe. Elke tussensprint levert 60-40-25-15-10-5-3-2-1 Boni seconden op. Op de finishlijn het dubbele.

  Daarnaast 300 wt punten voor de winnaar van elk van de 3 nevenklassementen en 200 voor de winnaar van het ploegenklassement.

  Vergroot ook de bonus seconden in heuvel en berg etappes. (Per 500 hoogtemeters 1tje minder? Met min 2 tussen sprints).

  Kansloze vluchters draai je de nek om.want iedereen wil de bonus en de punten, dus genereer je een actieve vlakke etappe door ong. Een sprint elke 20-25km. En door de wt punten gaat het sprinters ook meer boeien.

  Idee mag nog wel wat finetunen, maar hoofdzaak is het accent weg te halen van enkel die finish kilometers. En versterkte interesse in het nevenklassementen zodat die ook echte actie genereren.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #404613

  Ik vond het ook wel een boeiende discussie, een stuk leuker dan al dat gewauwel over wie volgend jaar welke koersen met wie zou moeten rijden. De rechterlijke beslissing wacht ik af, maar meerdere punten en invalshoeken omtrent de casus van Aert horen boeit mij wel. Wat ik vooral boeiend vind is om te zien hoe sportrecht VS normaal arbeidsrecht functioneert en wat dus wel en niet valide argumenten zijn. Ook omdat niemand? Hier de details van het contract kent en dus niks bekend is over opzegtermijnen etc.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #403362

  @simplex dat maakt ook voor mij dat ik hier veel minder post en ook minder behoefte heb om hier wat te lezen. Vaak tegen beter weten in kijk ik toch voor die enkele interessante post. De oude koersanalyses zijn vervangen door nonsense speculaties over wie het beste de ronde van Denemarken kan rijden etc.. Al die speculatieve posts zonder echte inhoud en vooral de haantjes discussies maken het geen genot om te lezen.

  In reactie op: Team Sunweb 2018 #401440

  Mooi gedaan door Matthews, en dat maakt zijn seizoen ook weer wat beter na een stroeve start.

  Wel hoop ik dat Sunwebtoch echt nog een paar wat ervarenere knechten presenteert, de spoeling is nu gewoon erg dun.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #398925

  Rahimns, Kan je ff van Poppel veranderen in groenewegen in je eerste post bij Veenendaal-veenendaal? Dat is namelijk de echte winnaar :-p
  -done, bedankt!

  Voor de rest hoop ik toch dat tlj een plekje extra vrij maakt voor Maas.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #397635

  Ah, dacht dat Martin door tlj zelf was bevestigd.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #397615

  Tony Martin is rich allang bevestigd? Waarom rekenen meerdere mensen hier hem niet als zeker? En de plus alsmede Teunissen wel?

  Boom en Wagner strepen zou ik zeggen, boom past niet in dat jonge honden blok voor het Vlaamse werk. Zou graag Maas en Clement samen met Lindemans zien blijven. Dan zou je echter op 29 komen met van der hoorn en van aert

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #389184

  Jup, aanvallend koersen maakt het weer leuk om te kijken. Ook op cyclingnews lees je steeds meer mensen die tlj leuk vinden.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #388885

  Powless zat er op de top nog bij hoor.

  En ik hoop idd dat Olivier en Bouwman hebben gespaard.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #388846

  indrukwekkende solo van Kuss. Telt dit als hooggebergte kunnen rijden met een top op 2750m? hetzelfde voor powless?

  ;-)

  Mooi een tweetje van TLJ vandaag, Goed gewacht door powless ook.

  In reactie op: Verbeterpunten Wielerflits #388312

  Er Is een zeer agressieve media markt reclame, die mij, op mobiel, automatisch weg navigeert van wf. Terug komen naar wf betekent tab sluiten en opnieuw wf intikken in een nieuwe tab.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #387396

  Bennet heeft misschien weinig ondersteuning ja, maar van Poppel een prima lead out hoor.

  Het is enkel een probleem als Bennet top 3 staat. Voor de rest kan hij het ook redden met veel volgen mocht kruijswijk het niet halen.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #387194

  Waarom niet vrouwen wielrennen, van Riesbeek was het toch die schaatsen en baanwielrennen combineerde? Sjinkie Knegt nog eentje, dan de schaatscanadees.

  Trouwens als ik het goed gezien heb tijdens het scannen van dat artikel gaat het over wielrenners in! Nederland. Gesink is definitief verhuisd naar Spanje, Steven naar Monaco.. dus waarom dan niet ten Dam, Terpstra, groenewegen etc?

  Roompotters kan ook. Iig staat er niks over de directe link tussen schaatsen en wielrennen, behalve dat het sporten zijn die er voordelen van zouden kunnen denken te hebben.

  An such wel een boeiend punt om als doping te bediscussiëren, maar ik zie ook niet de directe link met tlj, enkel met in NL woonachtige topschaatsers en evt wielrenners. Of dat tlj, Sunweb, quickstep, Roompot, SEG is.. dat is nog geheel open.

  Enfin ja zou kunnen tlj het gebruikt, momenteel is het nog geheel legaal dus geen doping, wel een gezondheidsrisico. Ergo: tijdig mee stoppen. Gelukkig gaat het zelfde op voor Tom en Niki en lau.

  Edit: blijkt om artsen en NL topsporters te gaan. Niet expliciet dat het in NL gebeurt, sorry dan.mag je gesink weer toevoegen. Blijft alsnog en lijst van schaatsers, wielrenners en atleten over die makkelijk over de 400 gaat

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #384903

  Aha, Naja Dan heeft hij iig onderdak, en met Teunissen heeft van Poppel een prima opvolger voor vanhoecke

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 531)