Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 735)
 • In reactie op: Verbeterpunten Wielerflits #774063

  Ik weet niet of het beleid is, maar er wordt dagelijks zo bizar veel gepost op wielerflits, van interviews met de bondscoach voor junioren tot artikelen over het wielerprogramma van Tietema van reclame voor powermeters tot wielerreistips naar Transsylvanië, van reacties van de winaar van Ronde X tot reacties van de ploegleider van de etappe winnaar van Ronde Y, dat ik met goed fatsoen gewoon de uitslag van de koers nergens terug kan vinden, wat deze site mijn inziens toch als kernzaak zou moeten hebben.

  Ik ga nu dikwijls gelijk naar Procyclingstats voor de uitslagen. Terwijl ik ook best geinteresseerd ben in het koersverloop. Maar ik heb geen zin om door 30 koppen te scrollen, en/of er over heen te lezen, want onduidelijke kop, etc.

  Tip: maak een apart kader voor de uitslag van de koersen van die dag of eventueel ook dag van gister. Met link naar artikel over de uitslag. Alle ruis (wat overigens best wat minder mag en iets meer kwaliteit) een beetje kaderen kan geen kwaad denk ik.

  Waarvan akte,

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #640486

  Jongens, vorig jaar was de enige kans voor Roglic om ooit de Tour te winnen.

  Hoe goed het team ook is, Roglic gaat een goede Pogacar of Bernal niet verslaan.

  In reactie op: Je mening over het wielercommentaar #587538

  Ik heb een probleem: Ik kan echt nog geen seconde naar Stef Clement luisteren. Hij zit maximaal in mijn allergiezone. Is het de articulatie, het luide stemgeluid, zijn accent, ik weet het niet. Hij praat ook wel écht een beetje te veel als je het mij vraagt. Legt onnodig veel uit ofzo.

  Absoluut mijn probleem, maar wel een vervelend probleem. Want ik moet het nu steevast doen met Michel en Jose de Wauwel. Niet heel erg, maar na 2,5u kan ik er soms wel wat klaar mee zijn.

  Eurosport is vanwege de reclames niet echt een optie, maar wie geven daar over t algemeen commentaar eigenlijk? Karsten Kroon vind ik altijd wel ok.

  In reactie op: Verbeterpunten Wielerflits #568973

  Waar is de “kalender pagina” gebleven?

  In deze (komende maanden) tijden een onmisbaar ding!

  In reactie op: Je mening over het wielercommentaar #490624

  Zo, die Stef Clement mogen ze ook zo snel mogelijk weer van de TV halen.

  Heel vervelend stemgeluid. Articuleert alsof ie jarenlang logopedie achter de rug heeft. Praat daardoor ook erg traag.

  Maakt ook hele lange zinnen, waarbij je allang weet wat ie gaat zeggen, maar je geduldig moet wachten tot ie klaar is met zn gereutel.

  Gaat ook heel weinig sympathiek/emotie van hem uit.

  In reactie op: Je mening over het wielercommentaar #406355

  Die Joris van den Berg.

  Dat is toch niet normaal.

  Wat een onzin komt daar uit. Holy fuck. Ik hunker naar Herbert.

  In reactie op: Verbeterpunten Wielerflits #404791

  Ik vind persoonlijk de reacties wat “groot”, veel witregels en spaties en weinig overzichtelijk. Zeker in vergelijking met hoe het was.

  Je hebt misschien 4-5 reacties op beeldscherm zichtbaar. Waar dat eerder 8-9 reacties waren.

  In reactie op: Je mening over het wielercommentaar #397800

  Zeggen Michel en Jose nou steevast Sean Yates of versta ik Simon verkeerd?

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #394445

  Ff wat anders, waarvoor is Gesink zich aan het klaarstomen? Die is op hoogtestage in de USA? Of is het een vakantie?

  In reactie op: Je mening over het wielercommentaar #384343

  Kan Herbert alsjeblieft eens kappen met dat gelul over “klimtijdritten”.

  “Het zijn eigenlijk gewoon drie klimtijdritten”. Wattefuck bedoelt die gast daarmee?

  In reactie op: Ben ik de enige? #373130

  @christidoc, first of all schrijf je een sterk en in mijn ogen objectief betoog.

  Ik zeg ook “extra pufjes”, niet dat het er teveel zijn. Maar wat vindt je dan eigenlijk van dat hele puffen? (Wellicht andere discussie, maar kom op, het is toch bullshit om te zeggen dat die vent astma heeft. Ik vind dat haast een belediging voor mensen die écht astma hebben).

  Ik denk dat Froome/Sky – altijd – elke wedstrijd de grens op zoekt. Dat ze elke wedstrijd gecontroleerd worden zegt in mijn ogen niks. Sky kan ook fouten maken. Misschien was het een combi van – én teveel pufjes én dehydratie? Froome kan zich natuurlijk een ongeluk puffen, als Sky weet dat deze hiaat in de UCI/TUE- regelgeving zit.

  Daarnaast is elke overwinning in een grote ronde – een grote overwinning voor Sky. Die mindere dag ervoor van Froome, en Nibali die steeds beter werd. Ik vind het een discutabele timing. Net zoals zijn wederopstanding in de Giro. Froome vertoond dikwijls hele vreemde vormcurves, laat absurde waardes zijn naar het einde van een grote ronde toe. Waar elke renner minder wordt, wordt Froome beter. Ik geloof niet dat dat op een normale manier kan. Behalve met pufjes, cortisonen en wat zo niet al.

  In reactie op: Ben ik de enige? #373068

  Ben eigenlijk nooit een fan van Froome geweest, maar tegenwoordig begint het haast op anti-supporteren te lijken en ik kan me daarom wel vinden in het verhaal van Kim Jung Poels.

  Eerlijk gezegd vind ik Froome een beetje zielig. Die gekke magere lange slungel die maar één ding wil en dat is hard fietsen én winnen. Een soort slachtoffer van het Sky-regime. Ik quote Romans Vainstains niet graag, maar zoals Froome “getweaked” is, dat lijkt haast next level doping. Met z’n pufjes, graatmagere lichaam dat op onverklaarbare wijze gigantische wattages kan wegtrappen. En eigenlijk in elk interview na de race zichzelf moet excuseren dat ie zo hard kan fietsen.

  Maar waar Froome één van de grootste renners aller tijden zou moeten zijn, is het een soort schlemiel geworden. Hoe groot is zijn fanbase nou? Zijn er mensen écht voor Froome, of is het meer uit een soort respect dat hij af en toe wat felicitaties krijgt.

  Wat me wel mateloos irriteert zijn die interviews die hij de laatste tijd geeft: in alle interviews die ik de laatste tijd van Froome zie, refereert hij aan de moeilijke tijd die hij gehad heeft, en hoe moeilijk het voor hem en zijn gezin is geweest, blablabla – wint ondertussen wel even de Giro. Hij plaatst, in mijn ogen onterecht, zichzelf constant in een slachtofferrol. De beste renner van de wereld heeft astma (en waar lijdt de beste man niet allemaal nog meer aan.. Bilharzia ofzo?), puft zichzelf een slag in de rondte, geeft toe dat hij inderdaad wat extra pufjes heeft genomen die dag en er is teveel salbutamol in zijn urine aangetroffen. Zien Froome en Sky echt niet in dat dit allemaal heel kwalijk is voor het wielrennen? Waarom steken ze de hand niet eens in eigen boezem. Het is ook niet de eerste keer dat Sky negatief in het nieuws komt.

  Was het niet beter geweest om hem gewoon uit koers te nemen voor een half jaar? Even een Giro over slaan (en een andere Sky-renner ook eens wat gunnen) en vol goede moed aan de TdF te beginnen? Maar nee rupsje-nooit-genoeg (Froome of Sky?) moest en zou ook even de Giro winnen, op weergaloze wijze. Wat het allemaal niet geloofwaardiger maakt.

  In reactie op: WK voetbal 2018 #370187

  @Eddy, Neymar heeft die wedstrijd ook geel gekregen.

  In reactie op: WK voetbal 2018 #368646

  Er lopen ook wel echt een paar onwijze prutsers bij Argentinië rond hoor. Achterin rondspelen kunnen ze niet eens, dat ging zo ontiegelijk traag. Aannemen, draaien, dribbelen, terugdraaien, overspelen, aannemen, draaien, terugdraaien, lange bal. Als coach moet je je toch ook achter je oren krabben als je dit ziet.

  Kroatië deed het goed hoor, het zorgde dat de buitenspelers van Argentinië steeds aanspeelbaar waren (die er werkelijk niks van bakten) om zo de angel uit het spel van Argentinië te halen.

  Waarom wissel je trouwens Aguero voor Higuain, als je moet winnen?

  En wat is dat toch met Messi, die sjokt ook over het veld alsof ie er totaal geen zin in heeft. Neemt het team totaal niet op sleeptouw. Gedraagt zich heel onbegrepen ofzo.

  In reactie op: WK voetbal 2018 #368307

  @kevinraar, balen man, kan je je niet ziek melden misschien?

  Ik vond het toch wel erg jammer dat Spanje won. Iran stond sterk te verdedigen en de Spanjaarden kwamen er totaal niet aan te pas, speelden ook erg matig. Costa met een geluksgoal. Toen Iran even aan zette kregen ze gelijk kansen.

  In reactie op: WK voetbal 2018 #368006

  Je vergeet voor het gemak Van Persie, Sneijder, Nigel de Jong en Kuijt… ? Ben absoluut geen fan van Kuijt, maar zo’n gozer is goud waard in een team (vooral op een toernooi).

  2014 was verder wel een bijzonder WK. Nagenoeg de gehele verdediging stak boven zichzelf uit, met Vlaar als rots in de branding en daarnaast Martins Indi en de Vrij.

  In kwalificatiewedstrijden tegen de kleintjes kom je er niet met zo’n 5-3-2 tactiek, je moet toch een keer scoren. Tegen Frankrijk wel, maar als je dat nooit speelt, wordt het wel weer lastig.

  In reactie op: WK voetbal 2018 #367975
  Quote:
  Het is wel duidelijk dat de voetbalcrisis waarin Nederland verkeert enigszins meevalt… minstens de helft van de ploegen die ik heb zien spelen zijn echt niet beter dan NL. Het zijn alleen de media, die maar bleven hameren op aanvallluh en 4-3-3, die indirect de uitschakeling hebben veroorzaakt. Gooi tegen Frankrijk de boel dicht, zoals elke weldenkende coach, en ze kunnen er weinig van.

  Nou nou, beetje kort door de bocht. Tuurlijk zijn er ploegen die minder zijn, maar die komen niet uit Europa.

  Om zomaar even de boel dicht te gooien achterin vergt natuurlijk veel discipline, de juist spelers en veel doen. Nederland blinkt bovendien momenteel niet uit in een sterke verdediging. Ook niet in creatieve middenvelders, en heeft ook geen scorende spits trouwens. We hebben (nog) geen team dat voor elkaar door het vuur gaat en het is m.i. los zand met iets veel eigenwijze/arrogante voetballers. Ik heb het idee dat iedereen zichzelf net iets beter vindt dan de anderen. Terwijl het allemaal vrij gemiddelde voetballers zijn.

  Zaken die bij IJsland, Denemarken, Polen en Zweden net wat beter voor elkaar zijn. Niet op elk vlak, maar bepaalde facetten.

  In reactie op: Je mening over het wielercommentaar #366105

  Ah, daar is Timo, die nog maar eens laat zien, hoe je een plank finaal mis kan slaan.

  In reactie op: Je mening over het wielercommentaar #366090

  Hey, zeurwiggo, ik leg netjes uit waarom ik dat vind, dan kan je op z’n minst nog even reageren, toch?

  In reactie op: Verbeterpunten Wielerflits #365978

  Ik snap de grap niet helemaal?

  In reactie op: Je mening over het wielercommentaar #365946

  Omdat Been niet verder komt dan standaard eenzijdig wielerjargon. En het veel te vaak gebruikt. Zeker elke etappe meerdere keren. (Die is er aan voor de moeite, en die is er aan voor de moeite, en die is er aan voor de moeite. Toch Bobbie?).

  Wuyts en ook De Cauwer verzinnen hun eigen wielerjargon ter plekke, zij spelen er mee en hebben een veel beter gevoel bij het toepassen er van. Hun vocabulaire is zoveel rijker dan dat van Been. Dat komt ook doordat zij de koers veel beter lezen, dan enkel een renner zien demarreren en weer terug zien zakken.

  Ducrot is overigens ook irritant met z’n wielerjargon. (Herbert: “Maarten, leg nog eens een keer uit wat Chasse Patate betekent”;). Dat is wielerjargon gebruiken om het wielerjargon gebruiken.

  Satisfied met dit antwoord?

  In reactie op: Verbeterpunten Wielerflits #365847

  Op mijn iphone wordt de geimporteerde ranking van PCS die in de uitslagentopics staan in z’n geheel of alleen de bovenste 5-6 renners weergegeven. Het AK onder de daguitslag valt meestel geheel weg.

  Herkenbaar?

  In reactie op: Je mening over het wielercommentaar #365713

  Het geforceerde wielerjargon van Been. Dat is ook vreselijk.

  Zonder erg.

  Hij is er aan voor de moeite.

  Daar zit wel wat achter.

  En terwijl ik dit typ, de RvZ kijkend, wijkt ze out of the blue uit over de slechte tijdrit van Bardet in afgelopen Tour de France…. op 2,5 km voor de finish met Landa in de aanval.

  In reactie op: positief forum? #365479
  Quote:
  Zelfs mbt tot mijn grootste wielerhelden kan ik het niet laten om ze bij kans er op een hak te zetten en wanneer ze onzin lullen of onnozelheden bijeen koersen pak ik ook hen aan.

  Jij bent niet gauw bang of wel? Dat zal ze leren in ieder geval!

  Iets wat we wellicht nog later nodig hebben dan dat dwangmatige positivisme, is het dwangmatige reageren op alles en iedereen, liefst zonder inhoud. Maar dat bewaren we voor een volgende discussie!

  In reactie op: positief forum? #365086

  @Jeffrey81,

  Quote:
  Overigens Timo, als ik je dan toch even mag aanspreken….

  Totally agreed hoor. Maar zo’n dus-ik-mag-geen-afwijkende-mening-hebben-discussie kent vrijwel nooit een winnaar, ik zou me er niet aan wagen. Zeker niet met de gene die hem toepast.

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 735)

Headlines