Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 312)
 • In reactie op: Peloton Seizoen 22 #434206

  Niet dus, het probleem is dat die backup van zondag onvolledig is. Plus hij is van rond 19u (omdat ik om 20u andere afspraak had) mochten we die dus toch nog terugzetten heeft hij in feite dus in een klein uur om zijn fout recht te zetten.

  @Ab : natuurlijk heb je ook prima renners maar de 2e beste volgt al op 0.8 skillpunten (en die rijd niet voor jou) vanaf 3 scheelt het al meer dan 1 skillpunt. Opvallend trouwens dat je pas op 17 de eerste renner uit een ploeg vind die niet uit NL én 1.1 komt (de kloof op Froment is dan al meer dan 3.5 punten)

  In reactie op: Peloton Seizoen 22 #434192

  [begin …]Dus jullie laten BeterLaat de renner met de beste total skills van gans peloton terug kopen voor “amper” 6.5 miljoen, en on top krijgt hij nog een loonsvermindering cadeau ook. Jullie zijn gewoon veel te goed voor de harde zakenwereld van het wielrennen. [/einde SARCASTISCHE ONDERTOON]

  Zijn loon was enkele weken geleden nog 7150, heb het nu niet exact genoteerd maar ik dacht iets van meer dan 30k gezien te hebben op de transferlijst. Een duidelijke aanwijzing dat zij niet over nog een kant-en-klare oplossing uit de trukkendoos beschikken (maar er misschien wel hard naar op zoek zijn). Tussen haakjes door de mood-reset is die 27k loon nu natuurlijk niet echt een verbetering.

  In reactie op: Peloton Seizoen 22 #429871

  Wanneer je het tweede trucje openbaar maakt kan je naar mijn mening het spel net zo goed opdoeken. Want iets soortgelijk wordt ook al gebruikt om meer dan 10 investeringen te kunnen doen (Waarschuwing : als ik dat bij een controle tegenkom ben je dat geld gewoon kwijt !) en wie weet wat nog meer.
  Ik hoop maar dat degene die op de hoogte zijn van het trucje, het niet meer toepassen, want als ik terug meer tijd heb zou hun dat wel is zuur kunnen opbreken.

  Dat van die managers met dure contracten was vooral een argument om Mood niet volledig uit te schakelen. De maker van het spel had een strategie voor ogen waarbij het behouden van (al je) toppers moeilijker werd gemaakt door hoge lonen/bonussen. Jammer genoeg had hij ergens een gaatje in een formule gelaten waardoor sommigen eenvoudig konden ontsnappen aan die strategie (de 75 weken tactiek). Hierdoor zijn anderen (die de tactiek niet kenden) weer aan het experimenteren geslagen en hebben ze een complexere manier van vals spelen gevonden (Het gaatje zelf is ondertussen gedicht maar degene die het toepasten hebben misschien nog andere pijlen op hun boog).

  Voor mij zijn er maar 2 oplossingen : moodverlies bij onvoldoende loonvoorwaarden tijdens de weekupdate, of een variabel loon/contract.

  In reactie op: Peloton Seizoen 22 #429687

  Er zijn me momenteel 2 methodes bekend om te lage lonen voor een te hoge mood te verkrijgen (maar we hebben aanwijzingen dat er nog meer zijn). één daarvan is gedeeltelijk geblokkeerd de andere is bijna onmogelijk te blokkeren.

  We hebben nadat er aan de alarmbel werd getrokken ergens eind vorig jaar vele uren gespendeerd aan een andere oplossing, helaas waren de formules die ik uitwerkte nooit sluitend (ofwel false positives , ofwel renners die door de mazen van het net glipten). Helaas ontbreekt me sindsdien (vanwege verandering in werksituatie, plus een noodsituatie in de familie) de tijd om echt aan het probleem (of wat dan ook inzake peloton) te werken.
  Mijn excuses; geloof me ik wil niets liever als de (loon)voordelen verkregen door trucjes wegwerken, maar niet peloton zaken nemen momenteel voorrang.

  In reactie op: Peloton Seizoen 22 #426916

  een half miljoen erbovenop bedoel je (de administratiekosten lopen ook flink op bij zo’n transfers, meer dan de helft van je “winst” is zo uit het spel genomen).

  In reactie op: Peloton Seizoen 22 #420724

  Geen idee waar je die 15% vandaan haalt, ik herinner het me in elk geval niet. In elk geval als je ergens een % op moet tellen is dat op het voorgestelde loon. Wat bij “very happy” schat ik zo’n 4 maal hoger ligt dan bij de gemiddelde “content” en tot 8 maal hoger dan bij de laagste “ok”. Gok dat het gewenste loon ongeveer 35k was (bij “verry happy”, en 75 weken) en dan lukt dus nu niet meer om dit goed te maken met de bonussen als je “maar” 4750 bied.

  In reactie op: Peloton Seizoen 22 #420655

  Het enige dat ik veranderd heb is dat de “strafpunten” voor het aanbieden van een veel lager loon dan gevraagd door de renner, bijna volledig konden worden gecompenseerd door het voorgestelde aantal weken in het contract.

  PM me op het peloton forum even de gegevens en ik zoek het ff uit (renner ID, voorgesteld aantal weken , aantal wedstrijden, % verhoging, en bonussen) .
  Die 1% (dus niet 10) is gewoon de referentie waarop het gewenste loon berekend wordt (ik weet dat ik het vroeger meegaf als leidraad maar dat was voordat ik de contract onderhandelingen
  bestudeerd had, en het komt ook min of meer overeen met een standaardcontract bij een Ok mood)

  In reactie op: Peloton Seizoen 22 #420616

  Het ideale puntenaantal is 150 punten (vanaf dan kan je alle bonussen invullen, en vermits de looneisen ook iets hoger worden per gescoord punt wil je daar ook niet teveel over gaan), voor het eerste deel van de bonussen heb je 40 punten nodig, het volgende deel speel je vrij bij 75 punten.
  Het gaat trouwens om de punten die de renner in het huidige en vorige seizoen samen scoorde.

  Verder kan je best een hoge mood laten zakken, een contract onderhandelen met een “Delighted” of “Very Happy” renner levert niets extra op, en kost dus gewoon meer. Dit omdat je met de moodverbetering bij de hoogste “Happy” scores sowieso ook al op de maximaal haalbare moodscore via contractonderhandelingen uitkomt.

  In reactie op: Peloton Seizoen 22 #418662

  Het trucje dat werd uitgeschakeld had verband met de contractduur. Wanneer je in een bepaalde stap van de onderhandelingen was aanbeland, kon je door een hoog aantal weken aan te beiden, de renner sneller kleine loonsverhoging laten aanvaarden. Er kwam dan een tegenvoorstel met een lager aantal weken (in mijn test 56 ipv 75) maar je kon daarna toch de mood nog flink omhoog krijgen.
  Maar blijkbaar zijn er meerdere “gaten” in de contractonderhandelingen in gebruik, als ik ooit voldoende tijd heb moet ik de code is binnenste buiten keren om die trucjes te vinden en de gaten te dichten. (en ik hoop ook echt dat het niet via een wijziging aan de webpagina wordt gedaan … “hacken” => kicken ! ) .

  In reactie op: Peloton Seizoen 22 #417802

  Het onderlijnd gedeelte heeft eigenlijk betrekking op het echte wielrennen, waar het idd. niet slim is om beginnen aan te vallen als je halfweg het peloton rijd .
  Verder gaat het om een post van 17 maart 2017, dus voordat ik toegang had tot de code en begint de quote met “ik heb de indruk …” , dus …
  Maar ik heb eerlijk gezegd geen idee of het zo is of niet (ben in elk geval nog niks tegengekomen dat daar op wijst, maar kan ook een “onbewuste” bijwerking zijn zo goed heb ik de code van de echte race engine ook nog niet bestudeerd.

  In reactie op: Peloton Seizoen 22 #417521

  Ik dacht ook dat het volgens de stand was ??

  Ondertussen een excelsheet voor de planning gemaakt :
  https://www.dropbox.com/s/52ye7nnt2jehxr0/Template_S22.xlsx?dl=0

  In reactie op: Peloton Seizoen 21 #415647

  Niks abnormaals dus, vermits elke mood (behalve Verrukt) over 10 punten verdeeld is , is het duidelijk dat Flebus gewoon iets gezakt is tijdens de contractonderhandelingen. Je kan zoiets vergelijken met de decimalen in de Primary skills .

  de TT engine werd ook helemaal niet gewijzigd, maar het herinnerd me er wel aan dat ik de invloed van de mood/form daar ook nog moet nakijken.

  In reactie op: Peloton Seizoen 21 #406296

  De puntenverdeling kan je hier zien :
  http://peloton.proboards.com/thread/553/points-money-supporters-races-tours

  in het kort voor
  Geel :
  100-60-40-25-15 …
  Groen/Bollen/Wit/Ploegenklassement ;
  30-20-10-5-3

  In reactie op: Peloton Seizoen 21 #402067

  Heb het gisteravond al (voorlopig) gefixt, maar wacht nog op feedback van mijn collega’s (vooral over wat te doen met het voordeel dat sommige teams er uit gehaald hebben) om dit definitief te maken. Als dat beslist is komt er een anouncement in het spel en kan er eventueel worden uitgelegd hoe het werkte.

  @Slayer : ik weet niet of het als een bug gezien wordt, het gaat om een situatie waarin een bepaalde parameter een te groot of eigenlijk zelfs een omgekeerd effect heeft dan logischerwijs verwacht. Ik heb het trouwens ook meer per toeval ontdekt.

  In reactie op: Peloton Seizoen 21 #401843
  Quote:
  Denk trouwens dat ik hun salaris trucje door heb.

  @Ab : Weet het zeker dat ik hun trucje door heb. De lijn in de code die dit toelaat is ondertussen ook geïdentificeerd, en dit zal dus zo snel mogelijk worden aangepakt.

  In reactie op: Peloton Seizoen 21 #388440

  30k voor renners met 1,2 of 1,7M transferwaarde is inderdaad al heel wat, maar het lijkt me wel dat je beter gewoon hun contract had kunnen openbreken (als is het verlies in mood dat dat meebrengt natuurlijk ook geen voordeel zeker bij die 39 jarige).

  In reactie op: Peloton Seizoen 20 #382173

  bij mij

  peloton-game.com geeft domain expired
  http://www.peloton-game.com werkt normaal

  ben geen specialist dus geen idee waarom, ik zou me ook voldoende informeren voor je iets betaald (of zelfs op die link klikt)

  In reactie op: Peloton Seizoen 20 #373010

  Het totale salaris van mijn renners is $184703 , maar mijn ploeg bestaat dan ook voor driekwart uit U21 renners. Bovendien heb ik denk ik ook maar 1 of 2 renners met een “verlengd” contract.

  Wat betreft de premium features, je krijgt inderdaad minder meldingen van je assistant zonder premium. Ik kan de webpagina met de voordelen wel aanpassen maar dan moet dat stuk wel in alle vertalingen komen te staan (dus kan een tijdje duren).

  In reactie op: Peloton Seizoen 20 #353433

  @Krikie69 momenteel staat een oud leider van Ab op de transferlijst voor bijna geen geld LS 19 maar wel al 39 jaar.

  In reactie op: Peloton Seizoen 20 #340767

  @Poeksel : reset van de teams lijkt onafwendbaar als we de trainingsengine* zelf aanpassen, dat staat dus los van de hogere startskill naargelang de leeftijd.

  * Er gaan daardoor ook een deel renners waardeloos worden op de duur, maar in elk geval een pak minder dan als we zouden overschakelen naar snellere training bij jonge renners.


  @Naspa
  : daar ben ik dan weer tegen, vind niet dat er duidelijk verschil mag zijn tussen een goede en een minder goede pull, maar zoals nu “alles of niks” is het natuurlijk ook niet.

  In reactie op: Peloton Seizoen 20 #340684

  Technisch is dat zeker haalbaar, het was zelfs één van de aandachtspunten die we begin vorig seizoen besproken hebben ivm de mogelijke aanpassing van de trainingsengine (maar helaas lijkt die engine aanpassing niet haalbaar zonder reset van de teams).
  Door (degelijke) training haal je (t.e.m. 23 jaar ongeveer) momenteel zeker drie skill punten op per seizoen dus voor mij mogen het er ook meer zijn, en zelfs afhankelijk zijn van hoever we in het seizoen staan.

  In reactie op: Peloton Seizoen 20 #340642

  Ik heb een 15-15-15 scout en dit seizoen is het ook echt mager (3 keer niemand en (gelukkig toch nog) één 18-jarige). Over het algemeen heb ik vaker beet maar vaak zijn ze toch 19 (in het begin van het seizoen raken die soms nog verkocht, maar na de eerste maand kan je ze beter ontslaan want je raakt ze toch niet meer kwijt).

  In reactie op: Peloton Seizoen 20 #336700

  Ik had bijna een 24 jarige met 9 LS kunnen aankopen , maar raakte niet online en ben dus nog één maal overboden, uiteindelijke prijs $ 150. (jawel honderdvijtig dus zonder duizend erachter) !!!

  In reactie op: Peloton Seizoen 20 #336467

  Damn, net een deadline van een renner gemist , nu moet ik Dustin, “The Taxman” ook betalen :-(

  @Ab : Heb ik het al met je over mijn plan voor het invoeren van een traders-Tax gehad … X-P

  In reactie op: Peloton Seizoen 20 #336322

  waarschijnlijk iemand die de mood wil resetten maar ik heb hem voor de zekerheid toch maar op de shortlist gezet

  (En die meer dan 250 dat was in de eerste jaren constant , ik zoek trouwens ook al jaren niet meer zonder selecteren)

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 312)

Laatste nieuws