schipperaar

Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 109)
 • In reactie op: Team Roompot Oranje Peloton 2016 #337159

  Mooie koers ook met langere hellingen dan in de ronde, zwaar ondergewaardeerd en een mooie selectie.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #337138

  @gw
  Hij lijkt me de meest getalenteerde qua klimmen maar voor -heuvelwerk mist ie nog de nodige body, beetje bij klussen in de bouw als ie thuis is, zes uur op, werken tot de middag en ’s middags trainen. Duindam werkte van ’s ochtens vroeg in de tuin, at rond zessen wat boterhammen en reed met de fiets naar de baan in Den Haag waarna ie alles op een hoop reed. Was nook een speciale, triest aan zijn eind gekomen in Zuid Frankrijk.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #336992

  Gezien de leeftijd lijkt Eenkhoorn over de meeste potentie te beschikken, moet nog wat aan kracht winnen om de grote molen te kunnen draaien, staat los van salaris. Pedersen bewees vandaag dat bikkelen opbrengt ook op “slechts” 22 jaar.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #336751

  Na gedane arbeid zijn pinten minder schadelijk dan cola en Boogerd keek alleen nerveus om als ie wegsprong, niet in een groep, veel te link vooral in Vlaanderen. Maar hij wist wat winnen was, niet alleen een poef sprintje maar alleen aankomen.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #336739

  Boogerd wilde altijd winnen ipv hopen of verrassen en zijn geestdrift werkt aanstekelijk, eenheid smeden door met een hele ploeg aan de finish te komen ipv met een of twee man. Of noem je dat topsport?

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #336732

  @rahims
  Halverwege afstappen als er een tandje bijgeschakeld wordt houdt in dat wedstrijdritme hoe langer hoe meer achterstallig wordt.
  Weening op slechts een minuut doet morgen gewoon weer mee, weekendje 450 km mocht ie uitrijden morgen.
  Boogerd zou niet misstaan bij TLJ en trainingsschema’s hebben zo weinig zin als je er in een rondje Eisden al met de pet naar gooit, tijd voor de bezem.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #336283

  @gw
  Seizoen begint pas natuurlijk, gaat om de opbouw en als JUMBO alleen voor etappe zeges van BBking gaat is danig teleurstellend in een klimkoers waar voor Robert niks te graaien viel ondanks een achterstand van een half uur.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #336273

  @vlek
  Helemaal gelijk weer, 13e stelt absoluut niks voor in zo’n week, ook nog drie plekken verloren op laatste dag in ijzige omstandigheden maar wel een week lang koers gemaakt door Loewietje, Mikie en Sammie, hardheid opdoen, werken in de breedte en je ballen eraf rijden voor elkaar, resultaat komt vanzelf, benieuwd naar zondag.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #336270

  @gw
  Hoe kan je niet eerste plaatsen als teleurstelling bestempelen, rijden veel constanter in de breedte dan dat enkel sprint triomfje.
  Met een(kop) man aankomen in Nice en dan ook nog in de achterhoede, toch niet om over naar huis te schrijven?
  Zou Dylan het trouwens gered hebben in de kou gister tegen Mikie?
  En problemen in beleid los je op door rond de tafel te zitten, komt best goed met SUNWEB, op naar zondag.

  @xistnc

  Scherp weer, viel genoeg te juichen gister maar wanneer mag die foto weg?

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #336264

  Jij als insider zou toch inzage moeten hebben in zijn gewicht maar jij weet net zo goed als ik dat er op zijn gezicht en armen nog flink overtollig vet zit en zo komt ie nooit klaar voor MSR natuurlijk, tussen 20/25 ben je fysiek op je sterkst, niet langer wachten dus en denken dat het vanzelf goedkomt.
  Professionele keuken is onzin, gaat om bezieling en interesse in verantwoord en gevarieerd koken zonder roomsauzen en minimum aan toegevoegde suikers. Jij weet vast wie de je keuken doet aldaar.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #336257

  Op die leeftijd moet je die dingen onder controle hebben als je al tien jaar koerst, leren doen we op school en door ouder worden worden we niet vanzelf beter , door dagenlang te koersen(PN) wel, herstel bevorderen maar ben bang dat Timo zondag er net weer niet aan te pas komt, inhoud hè.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #336255

  @vlek
  Al eerder gezegd, discussieren met mensen die recht praten wat krom is tijdverspilling. Meerderen gaven Timo’s onrustig rijden aan, kzou zeggen doe er wat aan want voor jet weet lig je op je snufferd net als Bouwman, je lijkt redelijk invloed te hebben.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #336251

  @rahims
  Alweer blijk van geen discussie aankunnen door met slaat nergens(onzin) op aan te komen draven. Als kookfreak weet ik best wat gezond/verantwoord eten doet in sport en Keldertje ziet er strakker uit sinds zijn overgang maar toegeven doet pijn natuurlijk net als Teunissen die nooit de bergen aan kon, net als Dumoulin. Elke stumper kan klimmen bij voldoende oefening op het windrige land.
  Hij zag er ook best fris uit net over de streep, lachte zelfs en leek verre van gefrusteerd, eerder verbouwereerd van wat gebeurt hier door met meer dan een fietslengte te winnen.
  Maar eigenlijk is dit voor het sunweb forum waar soms dagen geen reactie komt als toch nl ploeg, hoe zou dat komen vraag ik me vaak af. Zouden ze meer werk hebben dan de jumbo liefhebbers?

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #336247

  @vlek
  Lees de reacties op zijn relaas dan eens. Hij ziet er overigens flink gemangeld uit, hopelijk hersteld voor zondag.
  Ik herhaal het nog maar eens, heb het idee dat ze niet voldoende gezond maar wel teveel eten bij Jumbo , zien er zelden
  sprankelend/strak uit maar eerder grijs, rimpelig en vermoeid.
  Als ik naar Teunissen kijk lijkt het alsof ie op de fiets naar school is gekomen na 180km koers in niet al te fraaie omstandigheden.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #336241

  @rahims
  Een kopman moet de lijnen uit kunnen zetten omdat ie normaal meer inzicht heeft in de renners dan de leiding en moet ook boven het gem uitsteken om aanzien te hebben. Bij Lars ben ik bang dat het een kwakkeljaar wordt, achterstand lijkt al te groot einde maart en heb ook idee dat ie beetje buitenbeentje is in de ploeg.
  Begon zelf in die periode met weken van 600km training maar deed wel heel de winter aan lopen en badminton om op peil te blijven.
  Daarnaast hele jaar door twee tijdritten(15km) per dag van en naar t werk, altijd te laat van huis en toch op tijd, positieve stress doet wat extra’s.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #336237

  @rahims
  Laten we de dingen zien zoals ze zijn dan, als Dumoulin zijn tijdrit niet verkent vind ik dat ook amatreurisme en als Timo geen kopman lijkt mag dat natuurlijk ook gezegd worden, veel te onrustig. Wordt wel de hemel in geprezen met stekkie 13.
  Ook ik hou van renners met inhoud, ook sprinters die het volhouden tot de streep. Deed ooit mee aan een afvalrace 40 ronden en zo’n 30 keer sprinten, elke ronde weer, heerlijk voor de explosiviteit.

  In reactie op: Team Sunweb 2018 #336234

  @kim
  Goed gezien, verloop van de koers laten bepalen hoe of wat ipv vooraf, gewoon allemaal alert meezitten zolang de pijp niet leeg is.
  Daarnaast lijken ze allemaal wel te kunnen sprinten.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #336224

  Sepi zo hoort t ook, met proestende longen over de streep komen maar hij zag er idd nog fris uit zoals je zegt, en dat na 250km krampachtig kopwerk voor een sprinter, begin er maar eens aan.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #336217

  Renners die naar de streep willen kijken niet om maar het was op km 134,69 138,43 140,11 en daarna hield ik het voor gezien, te tijdrovend met koers aan het front waar de messen geslepen werden, boter bij de vis is zonde zeker als het in overvloed op de tong ligt waardoor de vissmaak wegebt.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #336214

  @vlek
  Nog tijd om te eten? Hoe jij alles recht kan praten wat krom is, meesterlijk. Roossen zat als een constante zenuwpees zijn tijd te verdoen, steeds achterom kijkend of er een spookrijder vd verkeerde kant kwam .

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #335970

  Teunissen die door Tlj naar de tweede plek geloodst wordt, samenwerking wordt almaar beter.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #335747

  Na hoogtestage gaat het lichaam qua rode bloedlichaampies altijd weer terug naar zeenivo tenzij je op hoogte blijft. Kunst is misschien dus om zolang mogelijk voor een ronde op hoogte te blijven waardoor er slechts een week zeenivo tussen zit en terugval nog niet inzet waarna de volgende hoogtestage Alpen/Pyreneeen alweer opdoemen en je wellicht voordeel hebt tov de rest.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #335681

  @rahims
  Interview met Frank die de valbrug in honselersdijk nog niet overkomt levert zelden wat op maar dit interview is al van een tijdje(2015) terug en vorig jaar gaf ie al aan minder met effect hoogtestage bezig te zijn omdat dat effect altijd afloopt.
  Hij vond het interview niet vervelend maar pingpongt liever lijkt het, voegt weinig toe, gaap vervelend voor een topsporter.
  Had het zelf ook niet op die nieuwsgierige campinggasten die vroegen hoeveel lekke banden we al hadden gehad.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #335671

  @vlek
  Tom houdt van de Sierra Nevada waar je ’s ochtends ook nog heerlijk kan skien en ’s middags trainen of naar het strand/zeilen en noemt het zelf geen hoogtestage, gewoon veel kms bergop maken om bij zelfde gewicht of iets meer meer spiermassa op te doen, niet gemerkt dat zijn wattage toegenomen is?

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #335636

  Wel degelijk, het effect hoogtestage bagatelliseert hij echter en mocht je de docu van Giant ooit gezien hebben, ook bij Kittel legde ze er de zweep op om in het hooggebergte sprintsessies van een km te doen, misschien dat ie daardoor afhaakte, misschien te weinig hardheid als glamour boy.

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 109)