Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 977)
 • In reactie op: Spel: De Wielerflits Challenges 2021 #746827

  Dit is echt een mooi en verrassend spel, een waardevolle toevoeging wat mij betreft. In april nog soeverein bovenaan, met pak ‘em beet 800 punten voor op mijn tegenstrever @Rawolf. Hoewel voorspeld dat ik geen stand zou houden bovenin ben ik zeer trots op mijn podium! En verdomme wat werd het nog spannend met Rawolf, die een totaal ander team had maar de unluckiest loser is op plek 4.

  Felicitaties aan @erveedeee die een wel heel afgetekende overwinning boekt. Is hij de Pogacar onder de wereldtop of de REV tegen B garnituur? Je gaat het je afvragen ;)

  Dank @hartstikkebedankt en natuurlijk aan invaller en Excel wizard @jefgodfather. Wekelijks updaten zorgt voor meer betrokkenheid, ik moet toegeven dat dit spel me toch regelmatig aan de aandacht ontglipte omdat er al lang geen activiteit meer was. Wat mij betreft blijven jullie in gezamenlijkheid organiseren, HB als geestelijk vader, Jef als moeder die thuis voor het eten zorgt :p

  Waarom heb ik in vredesnaam Colbrelli niet in dit spel, ik heb die gozer echt overal gespeeld. Maar goed, volgend jaar nog harder puzzelen, ik heb nu al zin in koers!

  In reactie op: WIELERMASTER CQ-SPEL 2021 – Divisie 2 #746465

  WOOHOOOOOO!!! Dit voelt als een hoofdprijs (Nederlanders zijn dol op tweede plekken), ik ben heel blij met de promotie, nu al zin in de biedingen voor komend jaar. Met Colbrelli en Yates twee top 10 spelers en Laporte een mooie uitschieter. Ik had meer verwacht van sommige anderen, Benoot heeft de doorbraak ook bij AG2R niet kunnen forceren, Kwiatkowski blijft derde viool spelen bij INEOS en dit was niet het jaar van de doorbraak van Grossschartner. Ook het speculeren op uitschieters van ouwetjes als Gilbert, EBH en LLS of het gokken op een beter jaar van wisselvalliger renners als De Gendt, Calmejane en Frank rendeerde minder dan ik verwachtte. Ion voldeed dan wel weer perfect aan de verwachtingen, meer rondjes van een week dan in het Coronajaar dus dat wou wel. Maar grote meevaller was het snelle herstel van Jakobsen zonder wie ik niet was gepromoveerd.

  Complimenten aan @Arry1337 die een uitstekende 3e ronde kende met Padun en Affini, en in de breedte volgens mij goed heeft gescoord.

  Maar ere aan wie ere toekomt @Vernis met zijn fenomenale wespen Van Aert en Roglic. Ik kan me de twijfel in de tweede ronde voorstellen toen Roglic nog beschikbaar bleek. De nummers 2&3 in de ranking, daar valt niet tegenop te boksen, de beste heeft gewonnen.


  @jefgodfather
  dank voor de organisatie van deze tweede divisie, het heeft extra diepgang gegeven aan mijn wieler(volger)jaar, dank daarvoor. Ik ben heel benieuwd naar de beste (en slechtste) renners in absolute en relatieve zin, maar dat zal komen na volgende week. Dank, ik drink er eentje op!

  In reactie op: WIELERMASTER CQ-SPEL 2021 – Divisie 2 #746450

  Ben ik al safe?

  In reactie op: WIELERMASTER CQ-SPEL 2021 – Divisie 2 #746063

  Haha, die gravelkoers is ongeklassificeerd, check

  In reactie op: WIELERMASTER CQ-SPEL 2021 – Divisie 2 #745991

  Vandaag zonder kleerscheuren overleefd zo te zien, zondag dag van de waarheid…

  In reactie op: Fan Flandrien – Ronde van Lombardije 17/17 #745800

  Ik ben echt ongelooflijk trots op mijn 10e plek en mijn 8e zonder schrapresultaat! Dit spel is toch een heel mooie manier van voorspellen, zet je WvA, Mathieu en Alaphilippe op 1-3 omdat ze allemaal wel top 10 gaan rijden, of voorspel je dat WvA en Mathieu op elkaars wiel gaan rijden waardoor je een heel andere wedstrijd krijgt en dus een andere top 3? Het grootste compliment dat ik je kan geven @Arry1337 is dat ik nooit mee spel met Scorito’s en andere ‘dagspellen’ maar hier heb ik geen wedstrijd van willen missen.


  @SvenVDB
  mijn complimenten, ik mag je veters nog niet strikken. Wat een bizarre voorsprong, zelden in een spel zo een soevereine winnaar gezien, gefeliciteerd!


  @Arry1337
  dank voor de feilloze organisatie, de extra’s in tekst en getal. Ik begrijp je frustratie met WF, het lijkt alsof de community op de laatste plaats staat en ze ons liever kwijt dan rijk zijn. Desalniettemin hoop ik dat je je keutel intrekt en we nog een seizoen kunnen genieten van dit spel. Dank in ieder geval voor het spelplezier van afgelopen seizoen!

  In reactie op: De Afvalkoers ! Klassiekerspel #744686

  Dank voor de strakke uitvoering @Park111982 grote klasse! Echt een vet spel, baal nog steeds dat ik zo kort heb nagedacht over het wisselmoment.

  Van harte Peter Post Forever! Verdiend gewonnen, dat kan ook niet anders na zoveel koersen te overleven. En voor de 40 verliezers en fijne gedachte dat de eersten niet alleen de laatsten zullen zijn, maar de laatsten ook nog de eerste kunnen worden.

  In reactie op: Fan Flandrien – Parijs Roubaix 16/17 #744313

  Wat is er toch met dit forum aan de hand

  In reactie op: WIELERMASTER CQ-SPEL 2021 – Divisie 2 #743996

  Nice, wordt nog even spannend!

  In reactie op: Fan Flandrien – Parijs Roubaix 16/17 #743728

  Wat klote zeg. Begrijpelijke keus Arry, maar heel erg zonde

  In reactie op: WIELERMASTER CQ-SPEL 2021 – Divisie 2 #743624

  Hoe zou het met de stand zijn @jefgodfather?

  In reactie op: WIELERMASTER CQ-SPEL 2021 – Divisie 2 #743289

  Wat een heerlijk verhaal met een heerlijke apotheose!

  In reactie op: Fan Flandrien – Parijs Roubaix 16/17 #742842

  Oh wauw! Waarschijnlijk nog steeds een schrapresultaat maar daar ben ik best trots op.

  In reactie op: WIELERMASTER CQ-SPEL 2021 – Divisie 2 #739642

  Kwiat, Laporte, Benoot, Colbrelli op de startlijst voor team Sosa, maar ik zal toch niet al te best gaan scoren zondag. Mijn hoop is gericht op het handjevol Pro koersen in oktober.

  In reactie op: WIELERMASTER CQ-SPEL 2021 – Divisie 2 #739567

  Verwachte 130 punten. Maar Philipsen is zeker een niet mis te verstane factor.

  In reactie op: WIELERMASTER CQ-SPEL 2021 – Divisie 2 #739249

  Nondeju jongens wat spannend dit. 2e worden en promoveren zou als een hoofdprijs voelen na best wel een matig spelletjes jaar. Ik hoop zelfs een beetje dat Colbrelli WK wordt, Kwiat Roubaix pakt en Benoot Lombardije. Succes mannen!

  In reactie op: WIELERMASTER CQ-SPEL 2021 – Divisie 2 #736546

  Dat zijn toch al weer 100 puntjes voor Colbrelli ;) Poga trekt er natuurlijk ook wat naar binnen. Ik hoop met name door de breedte van mijn ploeg te scoren. Als Benoot toch eens ging presteren…

  In reactie op: WIELERMASTER CQ-SPEL 2021 – Divisie 2 #734730

  Pfoe wat retespannend dit. Vernis mag zijn mooie dansschoenen voor Divisie 1 vast in gaan vetten lijkt me. Arry Mithrandir en mijn team gaan het uitmaken voor de laatste promotieplek lijkt me, <1.000 punten meer scoren dan drie andere teams lijkt mee in deze fase van het seizoen zo goed als uitgesloten.

  Succes mannen, moge de (op-een-na-) beste promoveren!

  In reactie op: Wielerflits Grandtourspel: La Vuelta 2021 #734631

  Snap ik! Dacht, misschien komt het automatisch uit je bestand, vandaar.

  In reactie op: Wielerflits Grandtourspel: La Vuelta 2021 #734595

  Gefeliciteerd @Ismael2000 ! Mooi team en met afstand de beste. Enorm veel dank aan @rahimns ik weet hoeveel werk het is om zo een spel te organiseren. Houd je ook de renners statistieken bij?

  In reactie op: Arry’s ‘CQ-Vuelta spel 2021’ #734444

  Strak georganiseerd Arry, was leuk zo!

  Complimenten uiteraard aan Sies, mooi team!

  In reactie op: Afvalkoers Vuelta 2021 #734430

  Heren wielerliefhebbers, we hebben een winnaar. Wat een ongelofelijke achtbaan is deze Vuelta geweest, al liet de winnaar zich ruim van te voren voorspellen, zowel in het echie als in ons geliefde spel. Het mag geen verrassing heten: gefeliciteerd @Dekenner01 je mag je de trotse winnaar van de Afvalkoers Vuelta 2021 noemen! Probeer dat je moeder maar eens uit te leggen hoe eervol dat wel niet is. 42 wielerkenners buigen nederig het hoofd, niets gestolen, niets op af te dingen. Grote klasse.

  5734 Dekenner01 1520
  5891 erveedeeee 1302
  5737 Teeke_de_Kapper 882

  Dekenner01 Winnaar Vuelta Afvalkoers 2021
  ROGLIC Primoz
  CORT NIELSEN Magnus
  MATTHEWS Michael
  BOUCHARD Geoffrey
  JAKOBSEN Fabio
  OOMEN Sam
  BERNAL GOMEZ Egan Arley
  KRUIJSWIJK Steven
  CICCONE Giulio
  MOLANO BENAVIDES Juan Sebastian
  DE LA CRUZ MELGAREJO David
  PIDCOCK Thomas

  Dit was het voor mijn kant. Het was me een waar genoegen dit spel voor jullie te mogen organiseren. In de Giro is Park weer terug (ten minste, dat neem ik maar even aan). Tabee!

  In reactie op: Afvalkoers Vuelta 2021 #734314

  Poah das een hele beste tijd van Cort!

  In reactie op: Afvalkoers Vuelta 2021 #734284

  Je hebt natuurlijk helemaal gelijk @Jori die punten alsnog gecorrigeerd voor de volledigheid.

  Dank voor de complimenten @Xander24 en alle anderen daarvoor. na mijn aanvankelijke chagrijn door mijn uitschakeling in de eerste ronde heb ik dit met veel plezier gedaan.

  In reactie op: WIELERMASTER CQ-SPEL 2021 – Divisie 2 #734280

  Hier moet ik toch wel serieuze punten gaan pakken (al zal het in het niet vallen bij Vernis?) met Colbrelli die Benelux wint, Yates en Groos in de top 10 en Jakobsen de punten (al krijg je daar maar 70 puntjes voor). Ik geef nog niet op!

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 977)

Headlines