Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 1,162)
 • In reactie op: Het topic der verdachte renners #566601

  Niels De Vriendt werd twee weken geleden nog gescreend, dus er was zeker een soort van medische opvolging. Er wordt in België natuurlijk veel meer gekoerst dan in andere landen en zeker die wekelijkse kermiskoersen en criteria waarbij men als gekken rond een kerktoren toertjes zit te malen is typisch Belgisch. Misschien zijn die inspanningen gewoon slecht voor het hart?

  Maar het kan natuurlijk ook dat één of ander voedingssupplement daar erg in trek is en als dat de oorzaak is dan moet dat verband toch dringend gevonden worden.

  In reactie op: Nieuws VIII #565768

  https://movistarteam.com/2020-06-30/plan-sostenibilidad-abarca-sports
  Movistar wil de eerste 100% duurzame ploeg worden.

  In reactie op: Scorito Grand Tour Spel 2020 #560098

  Pogacar zal wit met een tweetal seconden overnemen van Bernal, hoe voorspelbaar…

  In reactie op: Scorito Grand Tour Spel 2020 #560076

  Het script is wel erg hard aan het evolueren naar een overwinning van Dylan Teuns.
  Goede keuze van me om Valverde captain te maken, die heeft nog niet gewonnen dus was het een logische keuze.

  In reactie op: Scorito Grand Tour Spel 2020 #559866

  Gilbert heeft deze GT zijn klimbenen van 10 jaar geleden teruggevonden.

  In reactie op: Scorito Grand Tour Spel 2020 #559107

  Thomas behoudt waarschijnlijk de leiderstrui met 1 seconde voorsprong, hoe toevallig.
  EDIT: Roglic met 2 seconden, waarschijnlijk komt Bernal daar op termijn nog tussen.

  In reactie op: Scorito Grand Tour Spel 2020 #559094

  Roglic zal een halve minuut pakken op Thomas, Bernal waarschijnlijk een minuut. Alles om het spannend te houden! Voor mij is dit helemaal geen verzonnen script meer van een wielerliefhebber, elke rit moet op voorhand berekend zijn zodat het spannend blijft tot het einde.

  Ze hadden veel beter elke rit afzonderlijk door iemand laten neerschrijven en dan op het einde alles samen gesmeten.

  In reactie op: Scorito Grand Tour Spel 2020 #559088

  Gisteren reden ze op een klim van 6 kilometer zowat 5 minuten dicht, vandaag gaan ze precies nog geen 2 minuten dichtrijden op 6 kilometer. En gisteren waren de klimmers vooraan toch ook absolute wereldtop.

  In reactie op: Scorito Grand Tour Spel 2020 #559084

  Valverde schrijf ik al op voor Lombardije.

  In reactie op: Scorito Grand Tour Spel 2020 #559079

  MSR lijkt me voor Matthews te zijn, die heeft nog niet gewonnen. Of gaan ze WVA eens laten scoren?

  In reactie op: Scorito Grand Tour Spel 2020 #558822

  Dit is belachelijk. Renners die de rit kunnen winnen zouden op zo een steile klim gewoon niet even wat minuten kunnen wachten op ploegmaats. Op zo een klim hebben ploegmaats ook zo goed als geen nut. Elke dag denk je dat je het script niet belachelijker kan, maar elke dag bewijst de scripter het tegenoverdeel.

  In reactie op: Scorito Grand Tour Spel 2020 #558800

  In principe moet de kopgroep dit makkelijk kunnen houden. Het zijn stevige renners en de klim is zo steil dat je moeilijk veel verschil kan maken. Maar met het script weet je natuurlijk nooit. Ik heb Adam Yates opgesteld, hopelijk pakt hij de rit.

  In reactie op: Scorito Grand Tour Spel 2020 #558684

  Gaan ze Valverde nog laten scoren of vinden ze dat het nu maar eens gedaan moet zijn met het sterk rijden van Valverde.

  In reactie op: Scorito Grand Tour Spel 2020 #558593

  Dus heel de kopgroep rijdt op een zakdoek van elkaar? Compleet onrealistisch.

  In reactie op: Scorito Grand Tour Spel 2020 #558374

  Ciccone blijkt een mooie zet te zijn om die te hebben. Verder is het reeds duidelijk geworden dat de meeste belangrijke renners doorheen de hele ronde ongeveer hetzelfde aantal punten zullen scoren, benieuwd in welke ritten ze Valverde laten scoren. Morgen ga ik voor Alaphilippe.

  In reactie op: Scorito Grand Tour Spel 2020 #558317

  Het script wordt met de dag gekker en onwaarschijnlijker. In een normale GT klimt de gele trui gewoon mee met de beste, zeker als er nog ploegmaats zijn om bepaalde gaten te dichten.

  In reactie op: Scorito Grand Tour Spel 2020 #557580

  Over Wout Van Aert wordt er gewoon helemaal niets gezegd in het verslag. Dat slaat toch helemaal nergens op? Vorig jaar in de Dauphiné reed hij iedereen aan flarden en tot voor zijn val deed hij ook gewoon mee voor de eerste plaats.

  In reactie op: Scorito Grand Tour Spel 2020 #557495

  Ik vind het ook spijtig om te lezen dat er inhoudelijk nog zaken veranderen.

  In reactie op: Scorito Grand Tour Spel 2020 #557329

  Waarom lees ik de naam van Alaphilippe zo weinig?

  In reactie op: Scorito Grand Tour Spel 2020 #557099

  Als Schachmann zich leegrijdt voor Majka en al die goede klimmers lossen in de kopgroep dan klopt het gewoon niet dat een groep van 42(!) het verschil kan reduceren. Het had geholpen indien ze een iets meer realistisch deelnemersveld hadden opgesteld voor deze grand tour.

  In reactie op: Scorito Grand Tour Spel 2020 #557087

  Gaan ze nu echt die rit van 2 jaar geleden kopiëren met Fuglsang in de rol van Kruijswijk?

  In reactie op: Scorito Grand Tour Spel 2020 #557082

  Op de voorbeschouwingen heb ik geen commentaar, maar het script vind ik soms wat vreemd aan elkaar hangen. Gisteren was het hele scenario precies zoals een overgangsrit voor eind week 2 of week 3. Met zo een puistje op het einde zouden de ploegen van Alaphilippe, Sagan, Van Der Poel,… zo’n groep nooit laten wegrijden. Zelfs in de vlakke ritten is de kopgroep altijd vrij sterk, terwijl er de laatste jaren in de Tour bij wijze van spreken gevochten wordt om niet mee te zitten.

  Ook vandaag is die kopgroep weer verbazend sterk. Uiteraard is het mogelijk dat zo’n groep kan wegrijden, maar een Fuglsang die 4e staat gaat in principe echt niet al zijn energie verbruiken in de kopgroep van de eerste bergrit. Daarom mis ik soms wat background informatie bij het verslag. Misschien zat Fuglsang zonder het te beseffen in de kopgroep en reed hij dan maar door? Verder benadrukken ze het lossen van Fraile als iets vreemds, maar je zou toch verwachten dat die zich heeft leeggereden voor Fuglsang en dat het dus logisch is dat hij lost?

  In reactie op: Scorito Grand Tour Spel 2020 #557079

  Vorig jaar was het ook duidelijk dat Schachmann in de Tour de topvorm niet te pakken had, dan viel hij ook nog eens en was zijn seizoen ongeveer over. Maar voor de Tour was hij gewoon heel sterk in het Baskenland en de Ardennen. Dus de reden dat je hem niet meeneemt omwille van de Tour van vorig jaar vind ik vreemd.

  Verder won hij dit jaar Parijs-Nice, wat wijst op een mooie vorm bij Schachmann. Ik vind het niet meer dan logisch dat de schrijver ook naar de vorm van dit jaar heeft gekeken, daarom waren Quintana en Adam Yates mijn eerste twee klimmers in m’n selectie.

  In reactie op: Scorito Grand Tour Spel 2020 #557069

  Het lijkt me logisch dat de voorbeschouwingen geschreven zijn door iemand die het script niet kende of niet zou maken. Dat is slechts een kleine moeite die je moet doen om het nog meer op een echte koers te doen lijken.

  In reactie op: Scorito Grand Tour Spel 2020 #556957

  Het droomscenario voor mijn team. Een vroege vlucht waaruit enkel Adam Yates en Higuita kunnen standhouden. Yates (mijn kopman) pakt de etappe en de bergtrui. Daarachter de favorieten met een sterke Pogacar, Quintana en Roglic.

  Yates (C), Roglic, Pogacar, Landa, Quintana, Buchmann, Higuita, Evenepoel, Valverde

  Ciccone laat hopelijk lopen zodat hij de volgende ritten in de vlucht kan gaan. Schachmann en Teuns kunnen dit ook enkel via de vlucht en daarvoor staan ze te dicht. Alaphilippe is een ander geval, ik twijfel nog hard tussen hem en Evenepoel.

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 1,162)