Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 781)
 • In reactie op: Wielertransfers en geruchten 2019 #487336

  Trentin zou naar CCC gaan.
  Als vervanger denkt Mitchelton aan Keukeleire, vreemd dat die niet gewoon bij Lotto Soudal blijft.

  In reactie op: Het topic der verdachte renners #487068

  Mooi, ziet er naar uit dat we vanaf volgend jaar van die ketonen verlost zijn.

  In reactie op: Het topic der verdachte renners #486844

  Het wielrennen zal inderdaad een stuk eerlijker zijn als die ketonen op de dopinglijst komen te staan. Laten we hopen dat ze er vanaf volgend seizoen effectief op staan.

  In reactie op: Wielerprogramma's tijdens de Tour #486595

  Weer 3 toffe gasten in Vive le Vélo.

  In reactie op: Het topic der verdachte renners #486463

  Weer een dikke streep erbij bij het verdachte Deceuninck Quickstep.

  In reactie op: Wielerprogramma's tijdens de Tour #486149

  Stig Broeckx in Vibe le Vélo, prachtig om te zien!

  In reactie op: Het topic der verdachte renners #486082

  Dan zou Bahrain dat wel al laten weten hebben, anders brengen die zichzelf alleen nog meer in de problemen. Ik vermoed dat de combinatie van een heel jaar op een slechte tijdritfiets rijden en een slechte teamsfeer deze Tour hem pisnijdig heeft gemaakt. Dan net afstappen de dag voordat je de ploeg en je fietsleverancier een mooie overwinning kan bezorgen is natuurlijk een statement van jewelste maken. Maar laten we eerst de verklaring van Dennis zelf afwachten.

  In reactie op: Het topic der verdachte renners #485413

  Het gaat mij niet om Wout Van Aert specifiek, ik heb gewoon een benauwd gevoel bij Jumbo Visma in het algemeen. De ploegentijdrit in deze Tour is voor mij één van de meest verdachte prestaties van de afgelopen 5 jaar. Alle andere ploegen bleven daar heel dicht bij elkaar in de buurt, maar Jumbo Visma verpletterde daar alles en iedereen. Als je dan verhalen leest over Aicar in bidons, dan is Jumbo Visma de eerste ploeg waar ik aan denk bij zo’n verhalen.

  In reactie op: Het topic der verdachte renners #485312

  Als er één ploeg is die ik vertrouw dan is het Dimension Data wel. Daar zouden zelfs Peter Sagan, Mathieu Van Der Poel, Wout Van Aert, Remco Evenepoel en andere buitenaardse talenten geen deuk in een pakje boter rijden.

  In reactie op: Het topic der verdachte renners #485268

  Hoe rapper die ketonen op de dopinglijst komen hoe beter. Het zal de wielersport weer een stuk eerlijker maken. Benieuwd of Jumbo Visma alleen aan de ketonen zit, want wat die ploeg laat zien dit jaar is van een ongelooflijk hoog niveau. Als Ineos of Astana zo’n Tour zou rijden dan zou dit forum weer te klein zijn, Jumbo Visma is op dit forum heiliger dan de paus. De enige waarover hier wordt gesproken is Thomas De Gendt. Dit is een gozer die soms een geweldige dag heeft en dan het hele peloton aan flarden kan rijden, maar meestal wordt hij gewoon uit het peloton gekegeld vanaf het een beetje snel gaat bergop, zoals in de Giro. Jumbo Visma blijft voor mij met voorsprong de meest verdachte ploeg samen met Deceuninck Quickstep, elke renner wordt beter in die twee ploegen. De vraag is of dit enkel aan de wetenschappelijke begeleiding en de ketonen ligt of dat er nog andere wondermiddeltjes zijn.

  In reactie op: Wielertransfers en geruchten 2019 #475775

  Ik ben benieuwd naar het vervolg LB108 ;)

  In reactie op: Wielertransfers en geruchten 2019 #475219

  Stiekem is LB108 Dave Brailsford…

  In reactie op: Wielertransfers en geruchten 2019 #474898

  @lb108
  Bronnen? Is het überhaupt niet makkelijk om je bronnen zo veel mogelijk proberen te vermelden? Of tenminste je geruchten te argumenteren? Anders kan je hier maar om het even wat roepen.

  Cattaneo naar Astana lijkt me trouwens een zekerheidje. In de Giro vond ik hem precies al wat knechten voor MAL en Bilbao en daarna op de Europese Spelen zag je dat hij heel goed overweg kwam met Ballerini en Cataldo. Vermoedelijk is er in de Giro een mondelinge overeenkomst ontstaat tussen Astana en Cattaneo en zal dat contract op 1 augustus getekend worden.

  Persoonlijk vind ik het een negatieve tendens dat de renners zo vlug bezig zijn met het zoeken naar een nieuwe ploeg, dit zorgt alleen maar voor benarde situaties in je huidige ploeg. Ik vind het van weinig professionaliteit getuigen als je na amper enkele koersen in het jaar al contact zit te zoeken met andere ploegen. Natuurlijk is het normaal dat je als renner naar zekerheid zoekt, maar houd dat dan binnenskamers en breng het vanaf 1 augustus naar buiten, zoals het reglement ook aangeeft. De media speelt hier uiteraard ook een belangrijke rol in, daar zo snel al te zitten gissen naar transfers. Vroeger begonnen de geruchten en nieuwtjes over transfers pas op de rustdagen van de Tour, zo had ik het liever. Contractverlengingen zijn natuurlijk een ander verhaal, dat is wel gewoon professioneel om dat gedurende het hele jaar bekend te maken.

  In reactie op: Nieuws VIII #470030

  Liz Hatch hield het ook maar 2 weken vol bij Patrick Van Ganse.

  https://m.nieuwsblad.be/cnt/dmf20190612_04456748

  In reactie op: Nieuws VIII #470022

  Geen artikel op WielerFlits over het stoppen van Nikki Brammeier? Ze is zwanger van haar eerste kindje en wil zich op andere dingen in het leven focussen.

  In reactie op: Nieuws VIII #467261

  Volgens Patrick Levevre zou Sam Bennett al hebben bijgetekend bij Bora-Hansgrohe.

  In reactie op: Algemeen voetbal topic #466793

  En opnieuw wordt een Champions League finale kapot gefloten door een scheidsrechter. Enorm frustrerend dit.

  In reactie op: Verbeterpunten Wielerflits #465599

  Waarom is er geen bericht verschenen dat Tolhoek is kunnen verder fietsen op een fiets van Movistar? Sciandri heeft hem een fiets gegeven en zelfs de schoenplaatjes verandert. Dit vind ik getuigen van ongelofelijke fair play en uitzonderlijk in de wielersport.

  Het feit dat het bericht van Sivakov die Movistar beschuldigde van niet sportief zijn dan wel geplaatst wordt, dat begrijp ik niet. Vind dit toch een lichte vorm van framing om Jumbo Visma in een goed daglicht te plaatsen en Movistar in een slecht daglicht.

  In reactie op: Je mening over het wielercommentaar #465131

  Excuseer?

  Voor Vanbelleghem en Kroon is al twee weken elke actie die Jumbo Visma en specifiek Roglic doen uiterst geniaal. Terwijl hij gewoon minuten aan andere renners geeft blijven ze dit als tactisch geweldig omschrijven. Vandaag loste hij dan op die laatste klim en je hoorde ze gewoon hopen dat Roglic het gat zou dichtrijden. Toen Nibali in de afdaling in beeld was vroegen ze zelfs om beelden van Roglic, nee ze zitten daar absoluut niet continu pro Nibali te praten. Enige renner die ze continu meer ophemelen dan Roglic is Mollema. Continu zagen waar Mollema zit, terwijl het al genoeg bewezen is deze Giro dat de Mol niet goed genoeg klimt.

  In reactie op: Verbeterpunten Wielerflits #463387

  Is het geen idee om tijdens een grote ronde elke dag een medisch bulletin bij te houden op de site? Zelf vind ik het altijd interessant om een overzicht te hebben van eventuele blessures en verwondingen na valpartijen. Ipv de twitter e.d. van de gevallen jongens op te zoeken, zou het makkelijker zijn om wielerflits te checken.

  In reactie op: Het topic der verdachte renners #462843

  Precies een jaar geleden werd Yates hier aan de schandpaal genageld en beschuldigd van alles waarvan je kunt beschuldigd worden. Dit allemaal omdat hij sterker was dan de Nederlandse favoriet Tom Dumoulin.

  Dit jaar rijdt Primoz Roglic het hele Giro peloton aan flarden. Sterker nog, hij rijdt in elke wedstrijd waar hij start het hele peloton op een hoopje. En toch vinden we hier geen berichten over Roglic. Dit bewijst hoe chauvinistisch zo goed als alle beschuldigen zijn. Ook de kleine Sloveense dopingbom heeft voor geen enkel beschuldiging van Roglic gezorgd.

  Ik durf absoluut niet m’n hand in het vuur steken voor Roglic. Het niveau dat hij al het hele seizoen aanhoudt is ongekend, zelfs Valverde kon niet zo lang op topniveau blijven. Met het niveau dat hij dit seizoen toont in alle aspecten van het wielrennen, kan ik geen enkele koers opnoemen die hij niet zou kunnen winnen. Zelfs op de Champs-Elysées zou hij kunnen wegrijden van een jagend peloton. Hij kan tijdrijden, klimmen, afdalen, punchen en zo veel meer. Reed deze man niet bij Jumbo Visma dan waren de beschuldigingen niet bij te houden. Dus vooral het feit dat renners die een Nederlander of Jumbo Visma man kloppen direct wel van alles beschuldigd worden (Aru, Yates), maar in omgekeerde volgorde het nooit het geval is, vind ik ontgoochelend.

  In reactie op: Veldrit Spel Vrouwen 2018-2019 #448590

  De organisator gelooft op dit moment nog in de onschuld van Denise Betsema. Indien het om een misverstand gaat dan is dit heel erg wat ze moet meemaken. Indien ze doelbewust de boel heeft belazerd dan ben ik enorm teleurgesteld, want wat was ze toch een sympathieke dame deze winter. Indien het onbewust maar effectief in haar lichaam zat (wat me de optie met het meeste kans lijkt te zijn) dan is dit een enorm spijtige zaak voor haar sportieve carrière en haar privé leven.

  In reactie op: Veldrit Spel 2018-2019 #437355

  @verweggistan
  Geweldige organisatie, fantastisch dat er een 11e editie komt :)

  Ik had ook al een sterk vermoeden dat ik in de stand zonder wissels behoorlijk hoog zou staan. Maar ik kwam vaak die paar puntjes tekort om dezelfde move als Innrt te doen, waardoor ik uiteindelijk besloot om alles op het WK te zetten. Een verstandige beslissing bleek achteraf, evenals vorig jaar werd ik wereldkampioen en wist ik m’n seizoen te ‘redden’. Mijn zege in Bern vond ik eigenlijk bijna even mooi als het WK, met Orts zorgde ik daar toch voor een mooie verrassing. Proficiat Innrt met je hattrick, hele straffe prestatie. Maar zoals ik zei, vaak kwam ik slechts enkele puntjes tekort. Het is de bedoeling om die volgend jaar volledig te overbruggen ;)

  In reactie op: Veldrit Spel Vrouwen 2018-2019 #437346

  Om te beginnen wil ik de 13 deelnemers bedanken! Hopelijk hebben jullie ook genoten van de vrouwen editie. Het was leuk dat zo goed als iedereen zo enthousiast wisselde tot de laatste wisselperiode.

  Voor de eerste editie te zijn, vond ik het zeker een geslaagde. Zelf ging ik het vrouwen veldrijden een stuk meer volgen en ik was zelfs teleurgesteld als iemand van m’n team pech had. Bij de vrouwen editie zal het volgens mij altijd een stuk moeilijker zijn om de startwaarde te bepalen, het is daar veel onregelmatiger dan bij de mannen. Zelf had ik voor het seizoen nog nooit gehoord van Betsema, terwijl ik het toch behoorlijk goed volgde. Maar volgend jaar gaat dit al een stuk makkelijker zijn denk ik, want dit jaar was echt wel een afwisseling van de wacht.

  De kalender vond ik ook behoorlijk goed gebalanceerd. De Toi Toi Cup was wel geen succes, die zal er zeker en vast niet meer inzitten volgend jaar. Wereldbeker, Superprestige, DVV, Brico, Soudal en EKZ lijken me de beste wedstrijden.

  Volgend jaar ga ik wel een semester in het buitenland studeren, maar dat lijkt me geen probleem om het spel te blijven organiseren, dus bij deze kondig ik alvast de tweede editie aan. Hopelijk tot volgend jaar!

  In reactie op: Veldrit Spel Vrouwen 2018-2019 #437274

  Algemeen Klassement:
  Imbatido pakt de eindzege. Verweggistan is een mooie tweede, organisator Sagan=hulk is derde. De onbesliste strijd om de vijfde plaats eindigt in het voordeel van runner_123.

  1 Imbatido 715
  2 Verweggistan 659
  3 Sagan=hulk 618
  4 Silent Hill 582
  5 runner_123 558
  6 billi 549
  7 rahimns 545
  7 CeRo 545
  9 drikkes 433
  10 coolietje 394
  11 Poeksel 380
  12 Gerrit Glomser 236
  13 thombvb 109

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 781)