Rubenmulders

Lid sinds Bericht sturen

Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 107)
 • In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2022 #849266

  Hoe denkt men hier over Sivakov? Ik heb hem helemaal over het hoofd gezien maar voor 1,5M wel interessant in deze vorm (al heeft die in de vorige grote rondes weinig opgeleverd door pech/valpartijen).

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2022 #849252

  Als Roglic de Roglic van de vorige 3 Vuelta’s is zijn alle Jumbo’s natuurlijk een must have, dat maakt het nu ook zo lastig.

  Hier staat het team wel, enkel nog de twijfel tussen de 2,5M sprinter (Pedersen of Groves) en de 2,5M klassementsmannen, nu staat Ayuso en O’Connor erin maar Kelderman en Valverde blijven toch ook heel interessant.

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2022 #840100

  Ging wat mis met de witte trui punten, daar stonden in de uitslag een aantal sprinters in de top 5 die daarmee dus eindklassementspunten kregen, klopt nu nog steeds niet helemaal dus de punten gaan nog veranderen.

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2022 #825804

  @Matsoe, Kristoff lijkt me wel de veiligere keuze maar ik denk dat Sagan potentieel meer punten kan gaan pakken of flink tegen kan vallen, beetje alles of niks dus.


  @GoldenWallie
  , ik heb al een hoop moeite om een van de twee er nog in te krijgen, laat staan 2 ;)

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2022 #825789

  Iemand nog iets zinnigs te zeggen over de keuze tussen Sagan of Kristoff?

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2022 #824652

  Wat zijn hier de verwachtingen van de 1.5M renners van UAE. Ik wil er hier nog een van meenemen voor teampunten maar vindt het lastig. Soler is altijd een vraagteken hoe goed die is en of die überhaupt top 20 gaat rijden, Bennet eigenlijk hetzelfde verhaal. Bjerg zou je denken aan zekere punten in de tijdrit maar hoe vol gaat hij daarbij en daarnaast rijdt die de laatste tijd ook maar anoniem rond..

  Hirschi was perfect geweest voor deze plek maar helaas..

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2022 #824530

  Nou, Mozzato gaat een hoge pickrate krijgen zo te zien!

  In reactie op: Scorito – Giro d’Italia 2022 #808365

  Cort heeft alleen de eerste 2 etappes mee gedaan. Daarna veel nulpunters helaas. Maar vandaag gaat die ook weer gewoon mee!

  In reactie op: Scorito – Giro d’Italia 2022 #804139

  Ik heb voor vandaag nog een plek over en die gaat tussen Albanese, Cort of Ciccone. Albanese eindigt steeds rond de 12-14 plek wat dus al meer punten dan de 11 van Ciccone oplevert. Cort zou hoger kunnen eindigen in de sprint als die er echt voor gaat maar dat is toch elke keer maar gokken bij hem..

  In reactie op: Scorito – Giro d’Italia 2022 #800841

  Prima score behaald maar wat zonde van Ewan zeg. Scheelt gewoon even een punt of 50 in de dag uitslag..

  In reactie op: Scorito – Giro d’Italia 2022 #800143

  Zijn er ergens odds voor etappe 2 te vinden?

  In reactie op: Scorito – Giro d’Italia 2022 #800128

  Nou mijn selectie is uiteindelijk wel compleet, enige twijfel is nog Cort die ik wel heb maar door dat interview toch. Under vertrouwen in heb eigenlijk. Heb die ook vooral voor de eerste etappe en twee tijdritten meegenomen en daar is hij niet echt zeker over. Zie echter niet echt goede alternatieven dus laat het maar lekker zo.

  Net ook de opstelling voor etappe 1 gemaakt en dat gaat morgen natuurlijk weer heerlijk los hier na de etappe met een heleboel man die renners niet hebben opgesteld die in de punten rijden. Ik kijk er al naar uit!

  In reactie op: Scorito – Giro d’Italia 2022 #799565

  @JommelB, ik heb Carthy ook vaker voorbij zien komen als tip maar durf het toch niet met hem aan eerlijk gezegd.

  In reactie op: Scorito – Giro d’Italia 2022 #798477

  Ik zie hier vaak de naam Albanese voorbij komen maar uit zijn uitslagen haal ik nou niet echt wat voor renner dit is. Ik dacht altijd dat hij meer een sprinter was die een heuvel over kon maar ook in soort van bergritten rijdt hij uitslagen.

  In welke etappes gaan de mensen die hem meenemen opstellen?

  In reactie op: Scorito – Giro d’Italia 2022 #798363

  Hoe denkt men hier over de Oostblokker in het team van Savio? Lijkt toch ook wel een leuke goedkope optie voor in de sprint.

  Daarnaast wil ik ook graag Pozzo meenemen omdat dat een leuke juichrenner is maar zouden de jaren niet beginnen te tellen bij hem? Aan de andere kant rijdt hij wel bij Wanty dus moet het wel top worden met hem.

  In reactie op: Scorito-algemeen #765725

  Anisimova die wint van Osaka zijn lekkere bonuspunten!

  In reactie op: Scorito-algemeen #765626

  Monfils krijgt op Medvedev en Zverev na de hoogste odds bij de mannen deze ronde dus die gaat bij mij gewoon mee als captain. Cressy is in zijn partij maar licht de favoriet dus dat lijkt me ook vrij riskant.

  Bij de vrouwen gewoon Keys als captain, overige D vrouwen hebben allemaal een lastige partij.

  In reactie op: Scorito-algemeen #764795

  Eredivisie is veel te vroeg nog om verder te kijken dan enkel komende wedstrijden. Clubs gaan nog aankopen doen, spelers gaan weg, etc. waardoor nu toch nog niet te voorspellen is wie er in de eerste wedstrijden nadat de transfermarkt dicht is in de basis gaan staan..

  In reactie op: Scorito-algemeen #764647

  Hier Jabeur en Gauff al naar huis. Vooral Jabeur erg zuur dat de afmelding zo laat komt, die houdt duidelijk geen rekening met de Scoritospelers die op haar rekenen 😉.

  In reactie op: Scorito-algemeen #764558

  Ik ga voor Nadal, ondanks dat ik Tsitsipas een veel toffere speler vindt. Nadal is op een grand slams altijd een zekerheid voor minimaal de kwartfinale en dat zie ik hem nu ook zeker halen. Tsitsipas laat het toch te vaak afweten op een groot toernooi en die kans is er nu ook weer met zijn matige vorm. Mochten ze beide tot de kwartfinale komen geef ik Tsitsipas wel meer kans om tot de halve te komen. Wat dat betreft is het Scorito technisch gezien wel beter om voor Tsitsipas te kiezen aangezien je toch pas wat aan je A spelers hebt vanaf de kwartfinale.

  Daarnaast denk ik dat de keus tussen deze twee niet zoveel gaat uitmaken aangezien ik verwacht dat het toch tussen Medvedev en Zverev zal gaan en je dus een van die twee captain kan gaan maken in de latere rondes als het nodig is.

  In reactie op: Scorito-algemeen #764548

  Iemand nog last minute nieuws over Monfils gevonden omtrent zijn blessure?

  Staat er bij mij nu wel in, kan zeker ver komen als zijn blessure mee valt. Sowieso wel tevreden over mijn team nu. Zul je alleen weer zien dat de eerste ronde gelijk weer onverwachte uitvallers gaat opleveren.

  In reactie op: Scorito-algemeen #764465

  Manman, wat een slechte ronde gaat dit worden met 0 punten voor Propper, geen basis voor Mwene en een aantal spelers van Feyenoord en Go Ahead (op de bank). Hopen dat de AZers straks dan maar de meubelen gaan redden.

  In reactie op: Scorito-algemeen #762676

  Las het ook ja, de Keijzer stond helaas nog niet in Scorito. Als die nu wordt toegevoegd zal die gelijk duurder worden..

  Edit: Wat Peli zegt dus ;)

  In reactie op: Scorito-algemeen #761731

  Toch wel echt een 50/50 potje, lastig kiezen. Ik denk toch dat ik voor Wright ga.

  In reactie op: Scorito-algemeen #761564

  Ondanks dat ik Smith als captain heb hoop ik voor de spanning dat Wade het komend setje ook pakt. Daarna mag Smith het mooi afmaken met een 9-darter ;).

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 107)

Net binnen