Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 74)
 • In reactie op: Scorito-algemeen #735797

  @Leo, Beide!

  In reactie op: Scorito-algemeen #735728

  @ Karper, thanks voor je antwoord. Die verdediger gaat het wel worden dan. De middenvelder wordt nog even twijfelen maar neig toch meer naar Suslov omdat die de eerste wedstrijden ook gewoon in de basis stond, bij een nieuwe aankoop is dat altijd nog maar afwachten. Er zijn ook niet echt goede alternatieven in die prijsklasse te vinden..

  In reactie op: Scorito-algemeen #735698

  Mijn team voor Topcoach staat wel redelijk nu. Ik heb enkel nog de twijfel tussen Suslov en Irandust van Groningen en of de jonge verdediger van 19 daar in de basis blijft staan. Is er hier een Groningen-kenner die daar meer inzicht op heeft?

  In reactie op: Scorito-algemeen #733159

  @Reneetje, ik denk dat Midstjo nog steeds ongeveer dezelfde rol zal hebben als verdedigende middenvelder en hij dus niet perse meer assists/goals gaat maken. Goede speler maar niet voor in Scorito.

  Ik heb wel vertrouwen in Pavlidis en denk dat die flink wat punten op gaat leveren. Lijkt me wat stabieler dan Karlsson maar als die de penalty’s blijft nemen is dat wellicht wel de betere optie. Daar zul je denk ik een gok in moeten nemen.

  Bij PSV lijkt me dat Ramalho de meest constante factor in de verdediging gaat zijn. Het gevaar hierbij is wel dat hij voor een belangrijk EL wedstrijd dus misschien gespaard gaat worden tegen de kleinere clubs waar hij juist flink punten kan pakken.

  Utrecht blijft ook lastig, zeker gezien ze zoveel middenvelders hebben. Ik denk dat Timber wel blijft staan daar maar kan moeilijk inschatten of hij ook goals/assists gaat maken. Ik vind Douvakis daar wel interessant gezien hij de 1e spits lijkt nu Kerk weg is.

  In reactie op: Scorito-algemeen #732696

  Ik vind dat heel Twente redelijk overpriced is. Ik verwacht dat ze ergens in de middenmoot gaan eindigen maar de prijzen zijn gebaseerd op de subtop wat ze denk ik niet gaan halen. Wat dat betreft kun je dan wat mij betreft beter voor spelers gaan van Groningen, Heerenveen, Heracles, Willem II, enz. die een stuk goedkoper zijn.

  In reactie op: Scorito-algemeen #732226

  Het middenveld is ook dit jaar toch weer de lastigste linie om zekere basisspelers voor te selecteren. Bij Ajax kun je nog de keus maken Klaassen of Gravenberch (2x Ajax in dezelfde linie lijkt me niet handig).

  PSVers zijn lastig te selecteren door het wisselbeleid van Schmidt wat hij zeker op het middenveld veel doet.

  Bij AZ zitten weinig scorende middenvelders (wellicht de Wit maar daar geloof ik niet echt in.

  Bij Feyenoord lijkt me Til een goede keuze en wellicht Kökcü omdat die maar 2.5 miljoen is maar die is toch ook maar weinig trefzeker/assist.

  Puntenpakkers van vorig seizoen Tannane, Veerman, Flemming en Vloet geloof ik niet dat die net zoveel punten gaan halen terwijl hun prijs daar wel op is gebaseerd.

  Ik zou graag nog een middenvelder van Utrecht nemen maar gezien ze daar zoveel middenvelders hebben is het lastig te bepalen wie daar een zekerheidje in de basis gaat zijn, ik neig hier naar Timber (ook vanwege zijn mooie prijs).

  Al met al een lastige puzzel om het middenveld goed rond te krijgen..

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2021 #730079

  Ach deze Vuelta zit nu eenmaal vol met tegenvallende klassementsrenners tot nu toe waar iedereen last van heeft. Tot nu toe waren van de klassementsrenners eigenlijk alleen Roglic, Mas, MAL, Haig en Grossschartner echt goede keuzes. Kuss, Yates en Bernal gemiddeld en de rest is tot nu toe matig tot slecht.

  Maargoed in de derde week kan er nog veel gebeuren natuurlijk, de plekken 5 tot en met 15 staan nog erg dicht bij elkaar en Eiking en Martin zullen nog wel wegzakken dus erg benieuwd!

  In reactie op: Scorito-algemeen #728272

  Bij de info staat dat die drie ook de enige zijn die in waarde zijn gestegen.
  Madueke 3.5M -> 4.5M
  Sinisterra 2.5M -> 3.5M
  Til 3.5M -> 4.5M

  Qua daling staat er niks maar ik geloof dat Vloet eerst 4M was en nu 3.5M dus waarschijnlijk zijn er wel meer in waarde gedaald.

  In reactie op: Scorito-algemeen #727918

  Ik ben bang dat een hoop van de interessante spelers op dit moment wel in waarde gaan stijgen. Ook een hoop interessante spelers die in de eerste wedstrijden in de basis stonden waarbij de prijs vooral is gebaseerd op een plek op de bank als invaller. Ik wacht nog even af met het invullen van mijn team hierdoor.

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2021 #722633

  Je zit wel heel erg krap in de sprinters, ik zou er toch zeker nog 2/3 B garnituur sprinters bijnemen. Je zult in de sprintetappes er toch 9 op moeten stellen.

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2021 #721600

  Bora heeft ook wel een aantal interessante renners maar is het nog niet duidelijk wie welke rol gaat doen. Grosschartner of Schachmann voor het klassement en Meeus en Laas als sprinter kunnen allemaal interessant zijn maar als ze samen gaan voor het klassement/sprint is het lastig de juiste te kiezen..

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #708231

  Daar heb je natuurlijk een punt maar Haig was wel echt in goede vorm en had zonder alle valpartijen waar renners bij betrokken waren zeker top 10 kunnen fietsen en wellicht wel top 5. Ik denk dat hij dan nu wel had kunnen staan waar Vingegaard en O’Connor staan qua positie, puntenaantal en potentie voor het eindklassement.

  Maargoed we zullen het helaas nooit weten door zijn valpartij, ook voor de spanning in het klassement (achter Pogacar) was het leuk geweest als hij er nog bij was.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #708080

  Twijfel over de kopman van vandaag. Dat gaat Bouhanni of van Aert worden. Van Aert valt me best wel tegen deze tour al heeft hij nog niet echt fatsoenlijk kunnen sprinten natuurlijk. Bouhanni toch wel elke keer steady top 5 gereden dus toch wel lichte voorkeur voor hem.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #707779

  Dit gaan nog een pijnlijke twee weken worden met nu al 6 uitvallers. Ik had tot gisteren nog wel het idee dat een 90%+ er wel in kon gaan zitten voor deze tour (waar ik nu nog op sta) maar ben bang dat de vrije val nu wel ingezet gaat worden.

  Gelukkig heeft iedereen last van uitvallers maar uiteindelijk verlies je er per dag toch op waardoor de topklassering er al niet meer in zit. Voor de sprintritten heb ik gelukkig nog Bouhanni over die het boven verwachting goed doet en waarschijnlijk de captain zal gaan worden in de resterende sprintritten.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #705470

  Van der Poel altijd opstellen vandaag. Sowieso flink truipunten en kans op teampunten als Philipsen of Merlier wint. Daarnaast goeie kans dat hij zelf ook in de top 20 eindigt net als vorige twee sprintetappes (7e en 12e).

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #705432

  @Wielertje, Coquard lag bij een van die valpartijen met wat verwondingen waardoor hij nog niet mee heeft kunnen sprinten. Ik verwacht dat die vandaag weer wel gewoon mee gaat doen. In normale doen moet hij zeker een top 8 kunnen sprinten in dit veld.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #704721

  @ Mart, Als ik Lutsenko in mijn selectie had dan had ik hem vandaag zeker opgesteld.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #700078

  Wat gaat dit topic hard zeg.. Teruglezen op een gegeven moment maar mee gestopt omdat de pagina’s er bijna harder bijkwamen dan dat ik ze teruglas.. ;)

  Mijn team staat nu eigenlijk wel zo goed als vast. Nog een drietal plekjes vrij voor renners die eigenlijk allemaal inwisselbaar zijn:

  1m klimmer: Haig/Mollema/Bilbao/O’Connor
  750k aanvaller: Izagirre/Lutsenko/Kragh Andersen
  1m tijdrijder: Bjerg/Küng/Bissegger

  De laatste dagen maar even goed over twijfelen over welke het wordt, ze schelen eigenlijk allemaal niet veel van elkaar. Hopen dat ik er net de goede uit kan kiezen.

  In reactie op: Scorito-algemeen #693352

  Bij de heren is het lastig in te schatten maar daar zitten natuurlijk wel veel mensen bij die een gokje gaan wagen met Zverev als laatste hoop om te stijgen. Door “safe” te kiezen voor Tsitsipas kun je uiteindelijk wel een sprongetje maken over de gokkers heen die voor Zverev gaan als Tsitspas wint.

  In reactie op: Scorito-algemeen #693264

  Het voordeel van nog maar 1 vrouw over hebben in de halve finale is de gemakkelijke captainkeuze. ;)

  In reactie op: Scorito-algemeen #692889

  Mooi dat Krejcikova hier wint, toch nog wat punten na verlies van captain Badosa. Wel bizar dat er nu 3 van de 4 halve finalisten D speelsters zijn. Dat is toch wel echt vrouwentennis ten top!

  In reactie op: Scorito-algemeen #692019

  Daar begint het nu toch wel op te lijken. Musetti raakt echt helemaal niks meer…

  In reactie op: Scorito-algemeen #691953

  Musetti staat heerlijk te ballen inderdaad!

  In reactie op: Scorito-algemeen #691935

  Badosa lijkt me bij de vrouwen toch de meest voor de hand liggende captain, mits je die hebt natuurlijk. Bij de mannen lijkt dat toch wel Zverev te worden tenzij Musetti voor een stunt zorgt tegen Djoko, dan is die het wellicht waard om captain te maken.

  In reactie op: Scorito-algemeen #689383

  Davidovich bakt er helemaal niks meer van.. Als die zo doorgaat wordt het duur captainverlies.

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 74)

Laatste nieuws