Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 41)
 • In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2021 #676246

  Probleem met de Gendt is dat hij de laatste jaren vaak maar 1/2 etappes in de punten rijdt en dan moet je hem ook nog maar eens net opgesteld hebben. Uiteindelijk verlies je tegenwoordig meer aan hem door hem op te stellen met 0-punters dan de eventuele punten die hij pakt.

  @Nasi, ik denk dat veel mensen Schultz toch voornamelijk mee hebben genomen voor de evt. teampunten van Yates en niet zozeer dat hij zelf veel punten gaat pakken. Dat was in ieder geval wel mijn insteek om hem mee te nemen. Ik denk niet dat hij vaak mijn selectie haalt (tenzij Yates in het roze rijdt) maar toch fijn goedkope opvuller in je selectie die bij de eindafrekening punten kan pakken.

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2021 #675493

  Als ik Ewan in mijn selectie had, had ik hem voor vandaag ook zeker wel meegenomen. Gelukkig heb ik hem niet ;).

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2021 #675234

  Thanks voor het delen! Lekker onduidelijk verhaal wel van Bevin. Ik neem hem toch maar mee, dit is toch een rit waarvoor je hem mee hebt genomen (naast de TTs).

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2021 #675177

  Laatste plekje voor vandaag nog over voor Bevin of Cavagna, wordt maar een muntje opgooien denk ik..

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2021 #673380

  Mijn team staat nu toch wel. Ik wil eigenlijk nog wel graag Honoré meenemen maar die krijg ik er eigenlijk toch niet in zonder mijn hele team om te gooien dus ik denk dat die maar niet meegaat. Hopelijk ga ik daar geen spijt van krijgen..

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2021 #672693

  Zou er voor DQS echt niemand gaan sprinten deze ronden? Ik kan het me bijna niet voorstellen eigenlijk. Zou Honoré of Serry zich er niet gewoon er in de sprint in gaan gooien?

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2021 #671955

  @ Donnie, Haha mooi stukje. Inderdaad ook redelijk hoe ik er over denk. Toch kan ik hem er nog niet uitklikken op dit moment. Vooral ook omdat ik ook niet echt geloof in Bernal met zijn rug wat dan normaliter zijn vervanger zal worden in mijn selectie.

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2021 #671940

  Ik heb vanaf het begin Evenepoel er in laten staan maar begin nu toch steeds meer te twijfelen om hem toch maar eruit te halen. Als hij echt gaat rijden zoals hij zelf en de ploeg zegt gaat hij maar weinig punten pakken. Als hij al niet de eerste tijdrit pakt en het “verstandig” in een van de eerste bergetappes gaat laten lopen gaat hij echt maar bar weinig punten opleveren voor 5M.

  Maar ik durf hem er ook niet uit te laten voor het geval hij wel alles aan gort gaat rijden wat mogelijk is als hij zijn niveau van vorig jaar aantikt. Ik ben geen fan van hem maar dan kan hij tenminste nog punten voor me pakken als hij hier gaat huishouden. Toch een beetje spreiden van het kijkplezier op deze manier. ;) Beetje hetzelfde als wanneer ik nu geen Groenewegen in mijn selectie pak maar hij toch een sprint wint, toch een mooie uitslag. Wellicht niet verstandig voor de punten van mijn selectie, maakt het kijken wel des te interessanter!

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2021 #671645

  @Daan Brakenhoff, als Bettiol top 10 rijd in de tijdrit en daarna ook in rit 3/4 is hij zijn geld natuurlijk ook al zeker waard. Daarnaast geef ik hem ook wel goede kansen in de Strade etappe. Lijkt me toch zeker het overwegen waard.

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2021 #671635

  Wat zijn er toch veel mooie 750.000 renners te vinden en wat zijn er in mijn selectie weinig plaatsen voor. Wat dat betreft zou een uitbereiding van het aantal plekken in je selectie voor deze Giro goed uitkomen. Ook blijft het jammer dat er nog steeds geen 1.250.000 en/of 1.750.000 renners zijn waardoor je altijd een even aantal van deze renners moet kiezen (ja, je kan ook 250.000 overlaten en niet gebruiken maar dat lukt mij dan ook weer niet).

  In reactie op: Scorito-algemeen #671436

  Alle voorgaande EK/WK spellen waren toch ook al zo. Ik had ook niet verwacht dat ze dit anders zouden gaan doen. En ergens ook wel logisch gezien ze veel mainstream spelers willen aantrekken (en dat ook zullen doen) en dan is deze vorm natuurlijk makkelijk om in te stappen.

  Ik zou zelf ook liever een wat uitgebreider spel zien maar daar ga je de grote meute die vaak aan de EK/WK poules meedoen en verder weinig van voetbal weten/kijken zeker geen plezier mee doen en enkel afschrikken.

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2021 #666808

  De DQS selectie maakt het toch wel lastig kiezen. Evenepoel mooi geprijsd met 5 miljoen waardoor je toch flinke twijfels hebt om hem wel of niet te nemen. Zelfde eigenlijk met Almeida. Ook Masnada, Knox en Cattaneo kunnen natuurlijk mooie puntenpakkers zijn maar ook dat is weer afhankelijk van hoe Evenepoel en Almeida het gaan doen..

  Normaliter moet je verder ook altijd wel de sprinter van DQS pakken voor zeker punten maar met Hodeg ben ik daar nu toch niet zo zeker van. Die rijdt al tijden niet echt uitslagen meer en komt alleen maar in het nieuws door zijn gevaarlijke rijgedrag..

  Maargoed, de sprinter van DQS voor 2 miljoen kun je eigenlijk ook niet laten liggen.. Twijfels, twijfels nu al.

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2021 #666714

  Ik sta ook op 93% maar mijn selectie stelt eigenlijk niet zoveel voor. Ik heb vooral heel veel punten gehaald met captains van Aert, van der Poel, Alaphillipe, Pidcock, Philipsen en Pedersen (Kuurne) maar daaronder is het eigenlijk maar scorend matig. Blijkt wel weer hoe ontzettend belangrijk die captains zijn bij dit spel en de rest dus eigenlijk niet heel veel uitmaakt.

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2021 #664087

  Wellens had ik eigenlijk voornamelijk voor deze Brabantse Pijl meegenomen inderdaad, gelukkig dat er nu zoveel onverwachte renners bij zijn gekomen dat ik toch nog flink wat kanshebbers heb.

  Ben toch dus wel weer in de klassieke Wellens voorjaarsval getrapt. Elk jaar lijkt die super in vorm te zijn door die voorbereidingskoersen in januari/februari waardoor hij toch weer mee in de selectie gaat om uiteindelijk in de klassiekers er weer helemaal niks van te bakken..

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2021 #656976

  Philipsen en Hofstetter als captains hier zorgen toch voor flink wat punten met mijn budget sprint team.

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2021 #650171

  Ik mag zelf niet klagen met een score van 91,8% terwijl ik alleen Pedersen gisteren als kopman goed had (wel 1e kopman dus dat tikt aan). Laat ook maar weer zien dat een keer de juiste kopman kiezen voor een enorme boost in punten kan zorgen.

  Verder mooie punten gescoord met Ballerini, Politt, Pidcock en blij met Theuns wat betreft de teampunten.

  Edit: Had van der Poel natuurlijk gisteren ook in de kopmanpunten als 2 kopman..

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2021 #649203

  @Platje, ik heb ze alle 4


  @Maxverton
  , Hij werd natuurlijk wel 2e in de Ronde van Vlaanderen in 2018. Dus opzich moet hij dit gewoon aankunnen. Al heeft hij wellicht zijn specialiteit nu wel meer op de sprint gelegd sinds toen.

  In reactie op: Scorito-algemeen #648769

  Ik gok dat van de Streek een veel gekozen captain gaat worden dit weekend.

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2021 #648766

  @Marvin, zelfde hier. Wil eigenlijk wel graag Bennett nog meenemen maar 2.5 miljoen is wel erg veel geld voor eigenlijk alleen maar de Scheldeprijs (en misschien Gent-Wevelgem). Nu maar hopen dat ik het red met de B-garnituur sprinters die mooi 3e/4e kunnen worden achter de toppers in de sprintkoersen.

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2021 #648756

  Mijn team staat eindelijk.

  Ok nog een kleine twijfel dan. Heb op dit moment Lampaert erin staan maar zit nu toch te twijfelen om deze in te wisselen voor Greg. Die zie ik mezelf toch eerder kopman maken in koersen als de E3 en Dwars door Vlaanderen alleen Lampaert heeft natuurlijk wel meer kans op flinke teampunten.

  De twijfel zal nog wel tot morgen 11.20 blijven..

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2021 #648292

  Ik heb Lampaert zelf niet in mijn team omdat ik het zo’n net-niet renner vindt. Wint eigenlijk bijna nooit en daarvoor vind ik dan de 4 miljoen teveel. Ik zie zo snel ook geen wedstrijden waar ik hem kopman wil/durf te maken. Ik zie dan toch meer in een Asgreen die ik voor dezelfde prijs toch wel een sterkere renner vindt. Maar dit vind ik eigenlijk elk jaar en pak hem daarom dus nooit en uiteindelijk rijdt hij toch vaak top 10 en pakt hij veel teampunten dus schiet ik mezelf daarbij wel in de voet.

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2021 #648048

  Mijn team staat eigenlijk wel alleen ben ik er nog over aan het twijfelen om Bardet mee te nemen. Als DSM nog even aan kan geven of hij gaat starten in de heuvelklassiekers zou het een zekerheidje zijn maar in het laatste bericht over hem staat dat hij deze ‘misschien’ gaat doen..

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2021 #647657

  @Ric, ik ging er inderdaad vanuit dat Mathieu ook de Brabantse Pijl zou rijden maar zie nu inderdaad dat dat (nog) niet zo is, niet helemaal scherp haha.

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2021 #647655

  Ik heb de grote drie maar gewoon meegenomen. Toch wel erg fijn als je in een groot deel van de wedstrijden tenminste 1/2 zekere captains hebt. Wat dat betreft ook wel fijn dat ze alle drie ook nog wedstrijden rijden die de andere niet rijden, zo heb je al een groot deel 1e captains gecovered.

  Ben nu eigenlijk alleen nog op zoek naar een goede kopman voor de heuvelklassiekers naast Fuglsang. Twijfel tussen Matthews, Hirschi en Roglic waarbij er nu Roglic in staat vanwege de prijs. Neig echter toch meer naar een van de andere twee alleen moet ik dan weer gaan schuiven in mijn team. Iemand hier nog wat zinnigs over te zeggen?

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2021 #644455

  Juist het Klassiekerspel was handig om op desktop te doen in de voorbereiding door de vele verschillende koersen en deelnemers. Vreemde actie van Scorito want op desktop werkt de mobiele versie natuurlijk voor geen meter. Hopen dat ze na flink wat reacties het wellicht toch nog terug gaan draaien..

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 41)

Headlines