Aangemaakte reacties

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
 • In reactie op: Ik ben God niet #483493

  Een superkampioen wordt niet 2x betrapt met teveel alcohol op achter het stuur, coke snuiverij en eindigt niet in de armen van een Senegalese prostituee die hem daarna nog beroofd. Zo heel veel heeft ie trouwens ook niet gewonnen om hem een grote te kunnen noemen.

  In reactie op: Ik ben God niet #468934

  @donquijote Het schijnt dat ze die vooral op training en in hun vrije tijd gebruikten, of hij nam voor de start nog een nieuw zakje bloed. De controles in de Vuelta heb ik nooit veel vertrouwd gezien winnaars als Cobo en Horner.
  https://nos.nl/artikel/2273909-langlaufer-hauke-op-heterdaad-betrapt-tijdens-toedienen-bloeddoping.html

  In reactie op: Ik ben God niet #468912

  @DonQuijote De controles waren lange tijd gebrekkig . Er waren maskeringsmiddelen en nieuwe niet-traceerbare varianten (Aranesp bv. de wespen van Museeuw) en het biologisch paspoort werd pas in 2008 ingevoerd. Hoe ze het allemaal deden weet ik niet maar een Boogerd bekende uiteindelijk epo, groeihormoon en bloeddoping gebruikt te hebben en is nooit gepakt. Net als Armstrong en vele anderen.

  In reactie op: Ik ben God niet #468773

  Hij reed op de pot belge oftewel duivelselixer! Daar zat ondermeer cocaine, heroine en amfetamine in. Geen wonder dat hij labiel werd. Kon wel met een stijve s’nachts naar Sarah rijden tijdens de ronde van Spanje en de volgende ochtend fris en fruitig aan de start staan en winnen! Kom naar nu nog es om. Al die mannen werden gek, Pantani, Jimenez en van Ulrich is ook niet veel meer over.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2017 #277534

  Gesink wordt wel de man van één dag en de rest van het seizoen trainingskamp…

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)