Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 45)
 • In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #610235

  Jansen reed op 90km van de meet in de groep van 25 a 30 met van Aert en Teunissen, daar reed hij lek. Dus gewoon bij de beste 30 in koers. Dat is toch gewoon prma?

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #608560

  Dit jaar missen ze natuurlijk wel Castelijns, dat is een aderlating

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #582883

  Zag zojuist de rugnummers voor Tour de France. Bij Jumbo geven ze de kopman altijd nummer 1 en de rest gaat op alfabet. Deze Tour toch maar een uitzondering gemaakt: Jansen en Dumoulin gewisseld. Anders had Dumoulin nummer 13 gehad. Benieuwd of Tom bijgelovig is of de ploegleiding

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #574200

  Hij zegt inderdaad dat Groenewegen hier wel eens de rest van zijn leven last van kan hebben. Verder korte opsomming:
  – Er is geen twijfel dat Dylan Groenewegen de fout in ging
  – Zijn conclusie na een discussie met een aantal andere sprinters: de deur dicht doen is helaas onderdeel van het sprinten. Ook al gebeurd het normaal “netter”.
  – Groenewegen mag niet publiekelijk gelyncht worden
  – Veel andere factoren moeten bekeken worden om de uitkomst te verklaren
  – Groenewegen wordt veroordeeld op de gevolgen van zijn acties. Niet de actie zelf.
  – Aankomst veel te gevaarlijk. Fietsen niet gemaakt om 80 km/h te gaan. Ze kunnen beter valsplat omhoog sprinten.
  – De boarding was veel te gevaarlijk
  – Hij vond Groenewegen in zijn beginjaren wat “slordig”sprinten, zoals gewoonlijk bij jongen sprinters. Heeft te kort samen gereden om hem goed te beoordelen, maar heeft niet het idee dat Groenewegen een gevaarlijke sprinter is.
  – Hij vindt de reactie op de elleboog van Groenewegen ook iets overdreven. Hij zegt: Het is geen Mark Renshaw die naast het gebruik van zijn elleboog nog kopstoten gaf.
  – De uitspraak van Lefevre vindt hij niet kunnen. Er is al een renner die voor zijn leven vecht. “Does Patrick Lefevere wants Dylan Groenewegen to kill himself because of guilt?!”

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #538709

  Goed nieuws voor Tom. Oorzaak klachten ontdekt: een parasiet.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #499098

  Misschien in het geval van nood. Zodra het tempo echt omhoog ging was hij gelijk weg. Een goede kuss zoals een paar weken terug in san Sebastian zit dan bij de eerste 50. Gewoon afwachten komende dagen. Gaan we vanzelf zien of er iets is of dat hij zich spaart

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #498700

  Zie het positief vlek, betekent dat de rolverdeling ook gelijk een stuk duidelijker is. En zoals ik je al eerder zag posten, misschien geeft de kruijswijk wel een kans op ritoverwinning als vooruitgeschoven pion.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #488827

  Dat schelden via Twitter naar Thijs Zonneveld was helemaal schaamteloos. Zelfde geldt voor Bruyneel

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #487335

  Dat is toch besproken toen Plugge er eerder deze week zat. Daar kwam toen weinig uit, wat eigenlijk ook wel weer wat zei. Prima toch, hoef je het niet nog een keer over Dumoulin te hebben.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #485021

  @jvh, goed lezen. Ik zeg dat erover gesproken wordt. Ik zeg niet dat het er daadwerkelijk al is..

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #484979

  In datzelfde bericht wordt gesproken over een verhoging van het budget naar 20 miljoen

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #484597

  @Koos, wat een onzin weer. Ik ben zelf meer fan van Sunweb dan van Jumbo. Maar erger me af en toe mateloos aan de manier waarop Sunweb omgaat met bepaalde zaken. Een daarvan is de heiligheid op het gebied van voeding en medische verzorging. Zie bijvoorbeeld de kwestie omtrent dumoulin en zijn knie. Zijn herstel wat volgens de ploegarts veel soepeler kunnen verlopen als Dumoulin niet bij Sunweb gereden had. Namelijk met de cortisone behandeling welke medisch gezien gewoon nodig was. Geen sprake van misbruik dus. Maar omdat ze aangesloten zijn bij de mpcc wilde ze dit absoluut niet. Daar begrijp ik niks van. Sowieso zijn er wel vaker opvallende dingen aan de mpcc. Had jumbo niet een keer een renner die niet mee mocht in de grote ronde vanwege te lage cortisolgehalte door ziekte/medicatie?

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #484582

  @Random. In het nieuwsbericht op de site is er een artikel geplaatst in de reacties wat heel duidelijk aangeeft maar ketonen zijn. Ik zou dat even doornemen. Zal je waarschijnlijk gerust stellen ūüėČ

  Daarin wordt ook gesproken sinds wanneer het in Europa verkrijgbaar is. Sinds 2012 waarschijnlijk voor Engels, vanwege de betrokkenheid van Oxford bij het onderzoek. In 2018 verkrijgbaar in de rest van Europa. Of ploegen eerder al beschikking hadden is niet bekend.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #484569

  @random. Ik zeg niet dat het geen prestatiebevorderende werking heeft. Ik zeg dat er onduidelijkheid is omtrent hoe te gebruiken om het prestatiebevorderende effect te hebben. In sommige onderzoeken wordt gesproken over enkel prestatiebevorderende effecten bij lage hartslag en in andere onderzoeken over effect bij inname vlak voor zware inspanning. Voedingsdeskundige bij ploegen zullen er wel het een en andere over weten. Zeker de ploegen die op het gebied van voedindsdeskundigheid vooruitstrevend zijn.

  En om in jouw gedachtengang door te gaan: ook maar cafe√Įne, suikers en water verbieden? Alle prestatie bevorderend en over alle zijn op termijn negatieve effecten van toepassing.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #484547

  Waarom niet? Ineens wordt er gedaan alsof ketonen doping is. Dat is niet het geval. Zoals ook Plugge al aangeeft is het een voedingssupplement. Bovendien minder prestatie bevorderend dan bijvoorbeeld suikers. Er is sowieso veel twijfel over de manier waarop het toegevoegde waarde kan hebben. Er zijn ook onderzoeken die beweren dat het geen prestatiebevorderende effecten heeft. Het is legaal, en nog belangrijker: niet schadelijk voor de renners.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #480928

  @Random, volgens mij bedoelde wij meer verwacht dan gepland. V. Aert vertelde inderdaad dat Bennett pas laterop in zou haken. Ook Teunissen gaf aan dat Bennett tijdens de TTT al stond te springen om eindelijk mee te mogen draaien.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #480591

  @ghostwriter Denk je dat Jumbo en Visma en Alpecin naar een ploeg willen met drie hoofdsponsoren? Of denk je dat of Visma of Alpecin genoegen neemt als sub-sponsor? Jumbo zie ik dat sowieso niet doen. Ik zie al deze combinaties nog niet voor me.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #480256

  @Tdola, Bennett inderdaad flink gewerkt, maar het achtervolgen was slechts op 3 renners. Dat scheelt al. Daarnaast Tony Martin een rust dag gehad. Zat achter de valpartij bij Fuglsang en heeft daarna niet meer bij de andere jongens kunnen komen

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #479651

  Voor degene die denken dat Roglic ontevreden is over de ploeg n.a.v. de Giro. Check even zijn persoonlijke webpagina. In geen enkel woord spreek hij negatief over de ploeg. Praat zelf ook over de weg met Gesink en de Plus en geeft daarnaast aan dat met name de valpartij hem opgebroken heeft i.c.m. ziekte.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #475716

  @Arie, heb jij even geluk dat jij degene bent die bepaalt maar je met je muis op klikt. Wat betekent dat je hier op dit forum helemaal niet hoeft te komen als het je vermoeid. Laat andere die hier wel plezier uithalen dan ook gewoon vooral hun voorspellingen uiten

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #475634

  2x Groenewegen. 1x benett vanuit de vlucht. Kruijswijk plek 5.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #473919

  @assen

  Organisatorisch debacle; mee eens. Maar ik denk dat de organisatie de juiste beslissing heeft gemaakt. Heb ergens voorbij zien komen (bron ben ik kwijt) dat de politie het parcours had vrijgegeven voor verkeer nadat de achterblijvers gepasseerd waren. Niet wetende dat de koplopers er al bijna weer aan kwamen. Toen dat duidelijk werd was er geen tijd om het parcours weer vrij te maken. Dan wordt het inderdaad gevaarlijk. Dus prima beslissing lijkt me. Dat Soudal zo erg klaagt, ligt mijn inziens meer aan hen.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #473441

  @Tijmen Janssen is een talenwonder. Hij spreekt uiteraard Noors, maar ook Duits, Nederlands, Spaans, Engels en een beetje Catalaans en Frans. Vorig jaar heeft het mediateam van jumbo er een leuk item overgemaakt.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #473153

  1) George Bennett
  2) Sepp Kuss
  3) Robert Gesink
  4) Antwan Tolhoek
  5) Jos van Emden


  @wieler4live
  Omroep Zeeland zend het morgen weer uit

  Voor de liefhebbers: een podcast met George Bennett, onder meer over het begin van zijn carrière en het rijden bij Jumbo-Visma

  https://www.stanleystreetsocial.com/stanley-street-podcast/2019/theirstory-gbennett

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #472618

  @Random, of juist wel. Aangezien het nu begint met regenen. Veilig blijven zal het belangrijkste zijn in ieder geval.

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 45)