Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 57)
 • In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #715585
  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #705130

  Jammer van Wout, maar ik denk toch een positieve dag voor Jumbo. Benieuwd of ze zaterdag al wat gaan proberen met bijvoorbeeld Vingegaard of Kruijswijk. Pogacar op dit moment gewoon te sterk.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #704095

  Slecht nieuws van FFB, imo ook echt een doodsteek voor opleidingsploegen. In het verleden zijn verschillende ploegen al gestopt met een opleidingsploeg, omdat andere ploegen er gaan shoppen. Uit mijn hoofd onder andere BMC en DQS. Vanuit oogpunt van UAE gewoon slim gehandeld, je laat een andere ploeg opleiding, legt wat meer geld neer en je hebt een groot talent binnen die zich in al op het hoogste niveau heeft kunnen laten zien. Zoiets zou door de UCI beschermd moeten worden door opleidingsvergoedingen te laten betalen voor het overnemen van renners uit een opleidingsploeg.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #703800

  Roglic gevallen door bodycheck Colbrelli volgens Roglic zelf. Niks gebroken dus kan verder. Kruijswijk enkel naar ziekenhuis voor het hechten van een vinger.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #691242

  @ti-raleigh, je hebt toch een hele rij voorbeelden gehad van Morgenstern? Of ga je het knechtenwerk van Kruijswijk in de ronde van Romandie in 2018 en 2019 voor Roglic ook ontkennen?

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #688805

  Ik vind het ook een interessante transfer. Veel fransen hebben er niet gereden bij Jumbo en voorgangers. Wie was de laatste? Hivert? Zal niet goedkoop zijn, benieuwd waar ze het budget vandaan halen. Zou bennett dan vertrekken of tegen een meesterknechtsalaris verlengen (ipv kopman), lijkt me niet dat er al een beslissing is gevallen over Tom en zijn toekomstige rol bij de ploeg. Voor Laporte zelf denk ik ook wel een goede keus, zal in de klassiekers meer renners om zich heen hebben en daarnaast ongetwijfeld het kopmanschap mogen delen met Teunissen in de koersen die van Aert niet rijdt in het voorjaar.

  Benieuwd ook of ze de selectie in aantallen gaan uitbreiden. Zou het niet onverstandig vinden mochten ze wat meer kleinere koersen erbij pakken om te sprinten met Kooij en Dekker, al dan niet met een mix van de opleidingsploeg.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #688598

  @xistnc, ik bedoel bijna winnen als in: de laatste dag in de leiderstrui starten (virtuele leiding gaf hij af op pak en beet 50km voor het eind geloof ik) en volgens het gros van de wielervolgers hier op wielerflits tot de favorieten voor de eindwinst behoren. Niet bijna in de zin van kort in het klassement eindigen.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #688563

  @Chef als je mensen komt corrigeren dan moet je niet zo overdrijven.

  Op 20km rijdt McNulty lek, zit vrijwel direct tussen de auto’s (duidelijk in beeld). Sluit weer aan op ruim 17 km. Wordt gelost op het heuveltje waar nog dezelfde ineos man op kop rijdt en nota bene Sean Bennett demarreert uit het peloton. Lost tegelijk met Gesink op pak en beet 15 km. Oftewel niet goed, iemand die bijna baskenland wint wordt niet gelost in een groep van 80 man. Ook niet na 2km tussen de auto terug keren.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #688441

  @Savojor, McNulty werd er zelfs gisteren al afgereden en kwam op bijna 5 min binnen. Die won ook bijna Baskenland.
  Vingegaard is dus echt niet de enige..

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #662745

  @Rawolf, mee eens al vind ik dat ze voornamelijk goed scoren bij de wat minder grote namen (zoals Kuss en Vingegaard).
  Ze hebben ook wel eens achter het net gevist, ik meen dat ze ook interesse hadden voor Halvorsen en Mcnulty. En de grote naam vanuit de scouting (Powless) kon zich niet echt ontwikkelen. Maar het kan ook niet altijd prijs zijn

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #662741

  Ik had zelf ergens het vermoeden dat Roglic zoiets had van: misschien ook wel eens tijd dat we laten zien dat we niet altijd gaan rijden en dat iedereen op ons werk kan teren. Je verliest dan wel je trui (en wie weet ook de ronde), maar je kunt er ook een hoop mee winnen in komende koersen. Ik vond het gedrag van Pogacar namelijk wel heel erg opvallend. Die stress had ik nog niet eerder bij hem gezien.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #662246

  Tolhoek niet goed in stijle pukkels? Reed die niet eens top 10 in San Sebastian na die goede TdF?

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #610235

  Jansen reed op 90km van de meet in de groep van 25 a 30 met van Aert en Teunissen, daar reed hij lek. Dus gewoon bij de beste 30 in koers. Dat is toch gewoon prma?

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #608560

  Dit jaar missen ze natuurlijk wel Castelijns, dat is een aderlating

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #582883

  Zag zojuist de rugnummers voor Tour de France. Bij Jumbo geven ze de kopman altijd nummer 1 en de rest gaat op alfabet. Deze Tour toch maar een uitzondering gemaakt: Jansen en Dumoulin gewisseld. Anders had Dumoulin nummer 13 gehad. Benieuwd of Tom bijgelovig is of de ploegleiding

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #574200

  Hij zegt inderdaad dat Groenewegen hier wel eens de rest van zijn leven last van kan hebben. Verder korte opsomming:
  – Er is geen twijfel dat Dylan Groenewegen de fout in ging
  – Zijn conclusie na een discussie met een aantal andere sprinters: de deur dicht doen is helaas onderdeel van het sprinten. Ook al gebeurd het normaal “netter”.
  – Groenewegen mag niet publiekelijk gelyncht worden
  – Veel andere factoren moeten bekeken worden om de uitkomst te verklaren
  – Groenewegen wordt veroordeeld op de gevolgen van zijn acties. Niet de actie zelf.
  – Aankomst veel te gevaarlijk. Fietsen niet gemaakt om 80 km/h te gaan. Ze kunnen beter valsplat omhoog sprinten.
  – De boarding was veel te gevaarlijk
  – Hij vond Groenewegen in zijn beginjaren wat “slordig”sprinten, zoals gewoonlijk bij jongen sprinters. Heeft te kort samen gereden om hem goed te beoordelen, maar heeft niet het idee dat Groenewegen een gevaarlijke sprinter is.
  – Hij vindt de reactie op de elleboog van Groenewegen ook iets overdreven. Hij zegt: Het is geen Mark Renshaw die naast het gebruik van zijn elleboog nog kopstoten gaf.
  – De uitspraak van Lefevre vindt hij niet kunnen. Er is al een renner die voor zijn leven vecht. “Does Patrick Lefevere wants Dylan Groenewegen to kill himself because of guilt?!”

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #538709

  Goed nieuws voor Tom. Oorzaak klachten ontdekt: een parasiet.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #499098

  Misschien in het geval van nood. Zodra het tempo echt omhoog ging was hij gelijk weg. Een goede kuss zoals een paar weken terug in san Sebastian zit dan bij de eerste 50. Gewoon afwachten komende dagen. Gaan we vanzelf zien of er iets is of dat hij zich spaart

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #498700

  Zie het positief vlek, betekent dat de rolverdeling ook gelijk een stuk duidelijker is. En zoals ik je al eerder zag posten, misschien geeft de kruijswijk wel een kans op ritoverwinning als vooruitgeschoven pion.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #488827

  Dat schelden via Twitter naar Thijs Zonneveld was helemaal schaamteloos. Zelfde geldt voor Bruyneel

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #487335

  Dat is toch besproken toen Plugge er eerder deze week zat. Daar kwam toen weinig uit, wat eigenlijk ook wel weer wat zei. Prima toch, hoef je het niet nog een keer over Dumoulin te hebben.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #485021

  @jvh, goed lezen. Ik zeg dat erover gesproken wordt. Ik zeg niet dat het er daadwerkelijk al is..

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #484979

  In datzelfde bericht wordt gesproken over een verhoging van het budget naar 20 miljoen

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #484597

  @Koos, wat een onzin weer. Ik ben zelf meer fan van Sunweb dan van Jumbo. Maar erger me af en toe mateloos aan de manier waarop Sunweb omgaat met bepaalde zaken. Een daarvan is de heiligheid op het gebied van voeding en medische verzorging. Zie bijvoorbeeld de kwestie omtrent dumoulin en zijn knie. Zijn herstel wat volgens de ploegarts veel soepeler kunnen verlopen als Dumoulin niet bij Sunweb gereden had. Namelijk met de cortisone behandeling welke medisch gezien gewoon nodig was. Geen sprake van misbruik dus. Maar omdat ze aangesloten zijn bij de mpcc wilde ze dit absoluut niet. Daar begrijp ik niks van. Sowieso zijn er wel vaker opvallende dingen aan de mpcc. Had jumbo niet een keer een renner die niet mee mocht in de grote ronde vanwege te lage cortisolgehalte door ziekte/medicatie?

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #484582

  @Random. In het nieuwsbericht op de site is er een artikel geplaatst in de reacties wat heel duidelijk aangeeft maar ketonen zijn. Ik zou dat even doornemen. Zal je waarschijnlijk gerust stellen 😉

  Daarin wordt ook gesproken sinds wanneer het in Europa verkrijgbaar is. Sinds 2012 waarschijnlijk voor Engels, vanwege de betrokkenheid van Oxford bij het onderzoek. In 2018 verkrijgbaar in de rest van Europa. Of ploegen eerder al beschikking hadden is niet bekend.

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 57)

Laatste nieuws