Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 442)
 • In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #465765

  Een heel eerlijk en veelzeggend intervieuw van Addy Engels, ik denk dat Roglic ook in de etappe waar hij met Nibali afwachtend reageerde niet veel beter kon, dat kun je concluderen uit de woorden van Engels. Een goed Roglic had anders gereageerd. Het is te hopen dat hij nog een podium plaats kan halen, maar ik vrees het ergste.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #465542

  Als ik Jumbo Visma was zou ik iemand meesturen in het begin, aan de mannen voor het vlakke heb je denk ik niet veel aan omdat het direct omhoog gaat, dus of Kuss of Bouwman proberen mee te laten springen als ze kunnen, Tolhoek kan bij Roglic blijven misschien ook een Martens nog in het begin,Tolhoek kan een steile berg als de Motrirolo best wel aan.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #459570

  Is nou niemand opgevallen hoe dicht de motor voor Nibali uitreed bij de beklimming, hoogstens 5 meter, bij iedere andere renner kon je hem nog bijna niet meer zien, tja

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #457163

  Loopt het contract van Bennet niet af dit jaar? Rahimns Jij weet dat wel.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #456161

  Ben bang dat Kruijswijk vandaag tijd gaat verliezen bij deze explosieve aankomst

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #454522

  Ik zou wel eens willen weten met welke insteek Roglic aan de Ronde van Romandië begint, het parcours is op zijn lijf geschreven, met proloog en afsluitende tijdrit. Mag hij winnen, kan hij winnen en wil hij winnen, hoe diep mag hij gaan, hij zal zich toch eens moeten testen neem ik aan.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #454467

  Kelderfan Tony Martin heeft al een heel zwaar voorseizoen achter de rug, en gaat zich voorbereiden op de Tour, het zou logisch om een renner mee te nemen die zich voorbereidt op de Ronde van Californïe, een andere renner zou m.i. heel erg moeilijk worden, Lindeman heeft nou ook een zwaar programma achter de rug.

  Wat Gesink betreft, triest, triest en nog eens triest, ik gun het niemand maar hem zeker niet.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #454324

  Tolhoek al na 100 km afgestapt, wat zou er met hem zijn, ik zou zeggen dat hij ziek geworden is?

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #449673

  Random Wielerliefhebber, ook Roglic rijdt de Ronde van Romandië ter voorbereiding op de Giro, ze starten daar met merendeels de selectievoor de Giro, ook Gesink zal er bij zijn.
  Tja wat Kuss betreft, daar wil wel eens wat meer over weten, niet dat hij dadelijk in de Tour of Californië weer iedereen uit het wiel rijdt al lijkt me dat bijna niet mogelijk, ik denk toch zeker dat Jumbo had verwacht dat hij zeker vandaag bij de beste 40 zou zijn, ik zou wel een een interview met willen zien, hoe hij er in en voorstaat, misschien kan Rahimns dat voor ons regelen.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #442644

  Nou Gesink komt eraan, is toch met de eerste groep over de finish gekomen, en zag hem achter het peloton drinken halen, en dan toch zo finishen, komt wel goed met hem. Jos van Emden reed ook sterk en zette Roglic fijn af zodat de Plus het over kon nemen. Gesink en van Emden gaan de Giro rijden, met Bouwman, De Plus en Roglic heb je toch wel een sterke ploeg aan het vertrek. Roglic had ook de pech dat de hellingen niet stijl genoeg waren, in de ritten van Zaterdag en Zondag zal het anders zijn, en heeft hij meer kans, dat hij sterk is staat vast, misschien ook wel de beste, maar de beste wint niet altijd. Dumoulin moest passen toen Roglic voor de tweede keer aanging, Yates zal zijn voornaamste rivaal zijn.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #379811

  Ik hou mijn hart vast als ze met een heel peloton de eerste kasseistroken aangaan, als iedereen van voren wil zitten gaan we nog wat beleven. QS gaat er vol voor, die gaan die eerste kasseistroken direct de beuk erin gooien, Nou daar heb je het al Richie Porte moet opgeven naar val

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #377314

  Roosen was helemaal niet bij de valpartij betrokken, je zag hem al direct na de valpartij in het peloton, hij valt wel op door zijn lengte. Kijk de de beelden van de laatste kilometers maar na, je ziet hem overduidelijk.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #376806

  Als renners slecht presteren krijgen ze geen nieuwe contract aangeboden en kunnen vertrekken, hoe zit dat eigenlijk met ploegleiders, daar heeft TLJ er wel genoeg van en al jaren met dezelfde namen, worden die ook onder een meetlat gelegd op het einde van het seizoen, Nico Verhoeven komt totaal niet over bij een bespreking naar de renners toe, ik zou daar als renner niet echt van onder de indruk zijn, hij zal zeker wel de kennis hebben, maar met een beetje meer leven en met meer enthousiasme, zal dat al een verbetering zijn. Maar goed een mens is zoals hij is, maar als ploegleider van een WT ploeg verwacht ik toch wat meer.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #375932

  Als Groenwegen bij de eerste 10 de sprint aanzet, heeft hij gewoon een goede kans, hij heeft daar al vaker moeite mee gehad om zich voorin te handhaven en moet altijd veel goed maken, hij zegt ook niet zo veel over het treintje of het wel of niet functioneerde, maar ze zaten toch ver naar achter, als QS dan de laatste kilometers aangaat probeer dan nog maar eens op te schuiven, je zag dat QS niet meer afgaf, trouwens grote kans dat Terpstra de gele trui pakt na de rit naar Roubaix, met de ploegentijdrit van Maandag kan hij in de kasseienrit de gele trui pakken.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #366965

  Waarom zijn hier sommige alsmaar negatief over lars Boom, vorig seizoen was de voorbereiding een mislukking, daardoor door kwam hij pas in Augustus in vorm, hij reed toen sterke wedstrijden, ok op het WK liet hij zich zien, dus op naar 2018, maar toen kwamen de hartproblemen, ook nou viel het voorseizoen in duigen, maar daar kon hij medisch tegen niks tegen doen, dat overkomt je, dus gaat in voorbereiding voor de Tour, hij is sterk verbeterd en heeft nog een paar weken. Het zou me niet verbazen als hij een heel sterk NK rijdt, zoals hij daar altijd goed is. Hij moet gewoon mee naar de Tour, heeft veel meer ervaring dan Jansen, die dan voor het eerst een grote Ronde zal rijden, met de ploegentijdrit en de kasseienrit en ik denk dat hij de man gaat worden, die tijdens de etappes bij Roglic of Kruijswijk moet blijven, hij kan als geen ander iemand naar voor brengen door het peloton. Dus laat het maar Roosen en Boom worden als 7 en 8 ste. Rahimns jij weet het toch al of niet?

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #364501

  TLJ met vier man aan de finish, tweede tijd voor wat het waard is afwachten maar, Kruijswijk werd op het laatst nog geduwd. Tegenvaller voor SKY wel met een jonge ploeg, achter TLJ

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #363971

  Jos van Emden, is er maar mee gestopt, kan het wel begrijpen met de komende etappes

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #354480

  Roglic moet de Ardennen klassiekers zeker wel aan kunnen maar we weten dat hij andere prioriteiten heeft. Langzamerhand wordt de ploeg voor de Tour wel duidelijk: Kruijswijk, Roglic, Gesink, Clement, Groenewegen, Boom, Roosen, en dan of Leezer of Jansen lijkt me.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #332245

  Ik denk dat roglic percé die grote versnelling wou vasthouden, doordat de wind wat is gaan draaien had hij het daar moeilijk mee, omdat het met inrijden geen moeite koste.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #331093

  Rahimns, ik zeg ook niet dat de ploegleiders slecht liggen bij de renners, maar stel er zijn renners die twijfels hebben over een ploegleider, waar kunnen de renners dan terecht, daar moet toch iemand voor zijn, in elk bedrijf is dat zo, normaal gesproken. Ik kan me ook voorstellen dat renners voorkeuren hebben wie ze graag als ploegleider willen hebben, maar wie ook zeker niet. Hoe zit dat eigenlijk precies , wordt daar rekening mee gehouden?

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #330948

  Nee dat begrijpt Spruch ook wel, dat heft er ook niks mee te maken, dat is gewoon domme pech. Maar ik moet Spruch daar wel een beetje gelijk in geven, vorig seizoen kwam er ook niet veel enthousiasme vanaf, maar je als hop hop Nico Verhoeven voor de groep heb staan is dat ook niet veel beter, ik vraag me altijd af waarom ploegleiders nooit eens beoordeelt worden op hun werk, waarom mogen al jaren dezelfde ploegleiders rondlopen bij TLJ, wie gaat daar over, alleen Plugge, hebben renners daar geen inbreng in, ze zullen toch ook wel eens kritisch zijn over een ploeglijder.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #330842

  Boom en Groenewegen geven op met verkoudheid, ik ben bang dat voor Boom RvV en PR te vroeg komen, want dit had hij juist nodig om in vorm te komen. Dan wordt het weer een verloren voorjaar voor Lars Boom, maar nou wel om begrijpelijke oorzaken. Achter 3,5 week is de RvV er al, dat zie ik niet zitten, jammer.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #314830

  @Rahimns dat heb ik al eens eerder aangegven, ik denk niet dat Roglic de Giro gaat rijden, als hij voor de één weekse wedstrijden zijn doel maakt, dat word toch teveel van het goede, ja TA of PN en dan heb je Catalonië of Catalaanse week, maar de rest zit toch veel te kort bij de Giro, Dan is het trouwens voor mij al duidelijk dat, zonder ziekte of valpartijen, Kruijswijk, Boom, Gesink, Groenewegen, Clement, Roglic naar de Tour gaan. En dan zullen er nog 2 renners voor Groenewegen bij komen.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #311181

  @Rahimns, ben het met je eens, ik ga er toch vanuit dat kruijswijk de Tour als voornaamste doel heeft dit jaar, en ja dan heb je een probleem met die sprinttrein van Groenewegen, ben benieuwd hoe ze dit gaan oplossen, ik denk toch dat ze het met 5-3 gaan doen, Met Clement, Bouwman, Gesink , Groenewegen, Boom , Roosen, als Roglic mee gaat voor ritten, als daar Jos van Emden bijkomt voor de ploegentijdrit en voor Groenewegen, heb je toch een mooie ploeg, al zal Kruijswijk het hier misschien niet mee eens zijn.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #311043

  Als Roglic daadwerkelijk de Giro gaat rijden, zal hij toch een paar één weekse rondes laten schieten, zoals Romandïe, Baskenland ?

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 442)

Headlines