Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 30)
 • In reactie op: Scorito Vuelta a España 2020 #620984

  En spreek je yskoud nu uit als “ijs”koud of “ies “koud?

  In reactie op: Scorito Vuelta a España 2020 #620979

  @ajvenema
  Shit dat heb ik net ff gemist. Maar vind dat eindeloze gebabbel bij wielrennen ook geniaal.
  Heeft Karsten uiteindelijk z’n bokkepoten nog gehad?

  In reactie op: Scorito Vuelta a España 2020 #620758

  @guru,

  Zeg jij het maar. Ik kan niet anders concluderen dat mijn keuzes in de vuelta steeds de verkeerde zijn. Denk ik aardig te scoren, dan nog blijkt het onder gemiddeld te zijn.

  Wellicht dat ik nog te vol in de Giro zat bij de team samenstelling. Te weinig tijd heb genomen om het parcours goed te bekijken en na te denken welke renners hier zouden kunnen floreren. Maar buiten dat, vind ik de koers lastiger aan te voelen dan de Giro of Tour. Vooral de tour is flink voorspelbaar qua koersverloop.

  Blijkbaar is de Vuelta voor veel mannen ook prima te voorspellen als je de scores zo ziet. Geen excuses dus en vol goede moed op naar vandaag.

  Stuk of 5 toppers uit AK, G. Martin voor de bollen en wat vluchters…. Vlasov vandaag? Woods op de bank…. wat moet je met Formolo, gaat Gaudu tijd willen pakken? Champoussin? Cattaneo, wil die wat? Keuzes, keuzes…

  In reactie op: Scorito Vuelta a España 2020 #620307

  Laatste plekje; Gaudu, FoMolo Champ of Cattaneo.

  Nog twee uur om me daar druk over te maken. Zit niet dik in de aanvallers omdat ik zo’n rits aan klimmers heb… De voor het klassement uitgeschakelde mannen die toch nog best goed blijken te zijn moeten hier de punten op gaan rapen..
  In een normale ronde zijn dat er één of twéé, maar niets is normaal dit seizoen dus zit ik met een compleet peloton aan renners die al op 6 minuten staan….

  In reactie op: Scorito Vuelta a España 2020 #620102

  Hej condor, nou vergeet je ondergetekende. De aanstichter van het hele bankpunten topic!!!

  Gelijk nog even nauwkeurig nageteld….; 305!!!

  Editen Condor!!!!

  In reactie op: Scorito Vuelta a España 2020 #619878

  Na twee bekers dit jaar in de grote rondes begon deze ploegleider behoorlijk in zichzelf te geloven…, zou vd Gijp zeggen
  Lekker weer met beide beentjes op de grond. Heb ff opgeteld, al 300 punten op de bank in 6 etappes. Maar daar hebben er meer last van zo lees ik..

  Een voorzichtige rustdaganalyse; door de vele uitvallers in de Giro bedacht dat het verstandig was om heul veul klimmers mee te nemen. Door de budgetverhoging mochten dat nog dure zijn ook. Carthy, Martin, Chaves lekker geüpgrade..

  Maar wat ik merk is dat je door teveel van hetzelfde dus een heel groot risico loopt om de verkeerde op te stellen en de goede te banken… Tot nu toe is de Vuelta voor mij een beetje een tombola, elke dag weer een verrassing wie er nu doorheen komt (gister G Martin en vandaag Woods) of wie er nu weer doorheen zakt (hallo Jumbo!)

  Morgen maar eens rustig nadenken over deel 2 van deze vuelta.

  In reactie op: Scorito Vuelta a España 2020 #619283

  Goed om te lezen dat team Zadelpen na de Giro de weg omhoog gevonden heeft. Hopelijk kunnen we straks ook weer genieten van uitgebreidere posts van zijn kant..

  Verder vind ik de Vuelta maar een lastige koers. Ik dacht een redelijk gebalanceerd team te hebben maar dat valt flink tegen. Vandaag ook falen van de ploegleider, G.Martin niet opgesteld… Tsja, dan kan je roepen dat de renners njet leveren, als je niet de juiste opstelling neerzet dan blijft het een Frank de Boer team. Er komt niet uit wat er in zit…

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2020 #619279

  @frikande
  Dat is ook wat bij mij steekt, als er vol vertrouwen in de kopman was geweest dan was het verschil wellicht nog te overzien geweest morgen.

  Ondanks dat de “grote namen” deze giro wegvielen heb ik toch genoten. Een paar mannen die kans hebben om te winne en koers maken is toch de reden om de tv aan te zetten. De analyses en discussies over wel of niet wachten kunnen me niet lang genoeg duren.

  Helaas was het voor m’n bekertje beter geweest als een sunweb er met de eindwinst vandoor zou gaan… zie het niet meer gebeuren..

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2020 #618951

  Maar als Hindley gewoon 2 dagen bij z’n kopman gebleven was dan zouden Hart en Kelderman toch nagenoeg in dezelfde tijd de tijdrit in gaan?

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2020 #618850

  Heeft Karsten z’n bokkepoten nu al eens gehad?

  En gaat Nulty het met Kangert tot het einde redden? Of gaat zo het gas erop in de Ineos trein?

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2020 #618848

  Heeft Karsten z’n bokkepoten nu alleen gehad?

  En gaat Nulty het met Kangert tot het einde redden? Of gaat zo het gas erop in de Ineos trein?

  In reactie op: Scorito Vuelta a España 2020 #618638

  Het mooie van al dat giswerk;
  Degene die vandaag de goede gok neemt kan hier vanavond uitgebreid uit de doeken doen waarom het zo logisch was wat hij opgesteld had… en de rest is dan vandaag even dom..

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2020 #618305

  Zou Cerny nu t gouden bekertje gaan bezorgen? Heb geen Demare dus meestal zakt mijn team wat in de sprint etappes om vervolgens weer te stijgen zodra de klassementsmannen zich roeren.

  Benieuwd hoe deze groep het gaat uitvechten. Lijken nu een zooitje onrustige kippen in een hok…

  In reactie op: Je mening over het wielercommentaar #617959

  Bobby is nog even wennen maar dat was het Giro duo ook voorgaande jaren. Dit jaar vind ik Jeroen en Karsten top. Dat heerlijke gezwam over wanneer Karsten nou bokkepoten krijgt.
  Hun hier genoemde minpuntjes maken ze ruimschoots goed. Kan ook zeer waarderen dat Karsten zo nu en dan appjes van Laurens ten Dam voorleest en tijdens zo’n giro contact heeft met Oomen en Sinkeldam.

  In reactie op: Scorito Vuelta a España 2020 #617117

  Heb ook werkelijk geen idee wie van mijn verzameling brandhout ik op moet stellen… Je kan nu toch niet met droge ogen beweren dat al die geloste renners van afgelopen dag morgen ff topfit in de vlucht gaan?

  In reactie op: Scorito Vuelta a España 2020 #616129

  Na een bekertje in de tour… een mooi gebalanceerd giro team wat nog steeds kans maakt op een beker… nu een flinke mispeer in de eerste vuelta rit…

  Afgelopen dagen Chaves, D.Martin en Kuss geüpgrade naar G.Martin Vlasov en Woods… tel uit je verlies.. Nu maar hopen dat er nog een inhaalrace inzit maar veel vertrouwen heb ik daar niet in…

  In reactie op: Scorito Vuelta a España 2020 #615390

  Uiteindelijk erger ik me altijd kapot aan die falende C-sprinters… na dagenlang klikken dus toch Ackermann en Philipsen erin. Ook al zijn het weinig sprint etappes, ze moeten wel punten opleveren. Cort er ook uitgeknikkerd, ook zo’n renner waar je nu wel wat van verwacht maar waar ik in het verleden alleen maar slechte ervaringen mee heb. Die gaat ineens knechten omdat Woods/Martinez goed staat. Net als in z’n Astana tijd, 2 miljoen om te sprinten en uiteindelijk de vlucht winnen waarin je em net niet opstelt.

  Dat betekent dus ook inzetten op jonge goedkope mannen die in de bergen punten moeten gaan halen.. Op zeker ook 2 quick step mannen mee.
  Ik zou alleen G.Martin wel willen upgraden naar Valverde of Pinot. Maar ja, ook geen garantie dat die het beter gaan doen..
  Ondanks het ruime budget toch wel een ingewikkelde puzzel..

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2020 #607598

  Heb ook zo’n twijfel rijtje; Cimolai, Cerny, Masnada, Ballerini…

  Cimolai was in de vlakke rit netjes vooraan en etappe 2 was teveel van het goede. Vandaag zit er tussenin, dus zeg het maar……

  M’n team blijkt zodanig gebalanceerd te zijn dat ik tot nu toe geen nadeel heb van het uitvallen van Thomas, Vlasov en Yates… Alleen het maximaliseren “mislukt” steeds door net 1 of 2 renners niet of verkeerd op te stellen.. De charme en frustratie van Scorito. Nét dat beetje geluk hebben/missen of net te weinig kennis van de renners die ineens flink scoren; uiteindelijk het verschil tussen top 20 en top 300.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2020 Pool #593166

  @nasibal;
  ik hoop ook met Kämna (en Schachmann) nog wat plaatsen te stijgen. Hij heeft bewezen inmiddels weer goed te zijn… Zijn tweede plaats smaakt ongetwijfeld naar meer en ik denk (hoop) dat de BORA taktiek om Sagan aan het groen te helpen hem geen windeieren zal leggen. Om te proberen om Bennett buiten tijd te rijden zal deze vroeg in een bergetappe gelost moeten worden en vervolgens moet er flink doorgereden worden naar de streep om zijn achterstand zo groot mogelijk te maken. Dan is Kämma de perfecte renner om vooruit te gaan en de etappe hard te maken… en wellicht slaat BORA dan twee vliegen in één klap…

  In reactie op: Scorito Tour de France 2020 Pool #591994

  Die vreselijke keuze “welke aanvaller stel ik nuu weer op” steeds…. schachmann na z’n blessure en inspanning van gisteren op de bank gelaten…. gelukkig met martinez en Kämna 99,1%….

  In reactie op: Scorito Tour de France 2020 Pool #587463

  @dauert. Pudong prison it is!

  Bora’s op de bank… Nieve moet t doen vandaag….

  In reactie op: Scorito Tour de France 2020 Pool #587344

  Vanaf vandaag lekker 3 dagen WiFi loos Corona quarantaine in China. Zal dus drie dagopstellingen moeten maken… hopelijk geen schokkende ontwikkelingen de komende dagen die ervoor zouden zorgen dat de teams op de schop moeten..
  Voor vandaag nog twee plekken over : Nieve, Kämna, Schachmann, Flip en Martinez… Bij de teamsamenstelling er vanuit gegaan dat de blessure van Buchmann dusdanig zou zijn dat z’n twee teammaats wel op avontuur zouden kunnen deze Tour.. Tot nog toe valt me Buchmann alles mee en zullen z’n teammaats nog wel aan de ketting liggen… (of toch vooruitgeschoven posten deze rit?.)
  Nieve zou voor truipunten geschikt zijn nu Yates het geel draagt. Echter met de boni’s op het eind kan hij die trui ook zo maar weer kwijt raken….

  In reactie op: Scorito Tour de France 2020 Pool #583747

  Na twee weken lezen en puzzelen slaat de voorpret bijna om in een vorm van frustratie….. Het lijkt veruit de moeilijkste puzzel in jaren. Zoveel onzekerheden in vorm, fitheid, stalorders, uitrijden en “wie mag welke dag in de ploeg” dat er voor elke keus wat te zeggen valt.

  Heb mijn team nu gebouwd rond een aantal “zekerheden”. Het enige zekerheidje dat ik er niet inkrijg is Ewan.. Kies toch voor Trentin-Coquard ipv Ewan-Mezgec/Venturini. En dat alleen naar omdat Trentin nog “bruikbaar” is in vluchetappes..

  Die vlucht etappes is waar het voor mij vaak mis gaat. Elk jaar een prachtige parel/dark horse in de ploeg. Elke keer weer net niet opgesteld in de etappe dat ie los gaat. Die pech/onzekerheid/onkunde/gebrek aan wielerinzicht probeer ik nu maar in te dekken voor wat usual suspects.

  We gaan t zien…. Blij dat het eindelijk losgaat vandaag!

  In reactie op: Scorito Tour 2018 #380606

  Cort is ook bij mij een dure miskleun. Eerlijk gezegd ook te weinig in verdiept, in de voorbereiding te druk geweest met Matthews en GVA…


  @nasibal
  .
  Geniaal dat wisselen via de telefoon. Doet me denken aan het op een krantenknipsel invullen van je tourploeg, abdoe of toch blijlevens.. Maar wel Pantani op de Alp goed ingevuld :-)

  In reactie op: Scorito Tour 2018 #379236

  Nou met de 7+2 tactiek heb je wel gelijk een “probleem” als meneer Cort niet meer mee mag doen in de sprint.. Waarom is hij de man die bij Fuglsang moet blijven?

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 30)

Headlines