Aangemaakte reacties

19 berichten aan het bekijken - 1 tot 19 (van in totaal 19)
 • In reactie op: Scorito – Tour de France 2022 #815037

  @williams
  Ik lees alle jaren mee op dit forum en heb juist respect voor mensen die hun nek uitsteken en keuzes proberen te beargumenteren. Nasibal is hier wat mij betreft een uitstekend voorbeeld van. Beargumenteert zijn keuzes op een nette manier en komt zeer kundig over. Zoals er meerderen zijn op dit forum. Dit maakt het voor mij wel “lastig” om me te mengen in de discussies. Wat mij betreft sla je de plank dus volledig mis met jouw post.

  In reactie op: Scorito-Topcoach NL #770328

  Leeuwenburgh
  Blaswich
  Wilde niet te veel investeren in de keepers. Denk dat verschil tussen de duurste keepers en anderen kleiner zal zijn in tweede seizoenshelft. Programma Groningen is reeds eerder benoemd.

  Blind
  Malacia
  Wijndal
  Boscagli
  Meijer
  Vier spelers die in mijn ogen goede kans maken op de nul en aanvallend ook inbreng hebben. Meijer goedkoop met behoorlijke kans op basis.

  De Wit
  Kökcu
  Gravenberch
  Maulun
  Kiomourzogtlu
  Van den Belt
  Denk dat de Wit zijn ding blijft doen, Kökcu zijn stijgende lijn voortzet en Gravenberch vanaf volgende week meer rendement gaat halen 😊 De overige 3 zullen strijden om een plek op de bank.

  Tadic
  Linssen
  Gakpo
  Stokkers
  Lidberg

  Linssen gekozen boven Karlsson, waardoor de vierde en vijfde aanvaller uit het goedkoopste segment moesten komen.

  Succes allen.

  In reactie op: Scorito-Topcoach NL #770128

  @Asterloa
  Ik vind het programma van AZ nog wel meevallen. Ik zie ze in zeker 10 van de resterende wedstrijden als favoriet. Verwacht dan ook dat de Wit zeker zijn punten blijft pakken. Ik vind het wel een irritante speler en het verbaasd dan ook dat hij slechts 2 gele kaarten heeft gekregen tot nu toe.

  In reactie op: Scorito-Topcoach NL #769575

  Hallo allen,
  Omdat ik al een aantal jaren een behoorlijke fanatieke Scorito speler ben, bezoek ik ook zeer geregeld de forums van Wielerflits. Ik maak mijn eigen (weloverwogen) keuzes bij de selectie van mijn teams, maar ik maak zeker gebruik van de kennis die op dit forum aanwezig is. De drempel om ook wat zinnigs te posten, lag voor mijn gevoel best hoog. Een aantal mensen op dit forum hebben dit meelezen wel eens benoemd. Niet dat het mij een “schuldgevoel” heeft bezorgd, maar ik ben nu toch van plan om mij ook eens inhoudelijk te mengen in een aantal kwesties.
  Mijn team is grotendeels klaar. De opstelling van de eerste wedstrijd speelt voor mij nog een rol in de keuze van de potentiële reserves. Hake en zijn keuzes is hier al meerdere keren besproken. Ben toch benieuwd hoe hij het gaat neerzetten. Hetzelfde geldt voor de voorhoede van Cambuur. Zal Doodeman starten of toch Kallon en Joosten?
  Succes allen met de laatste loodjes.
  Groeten

  In reactie op: Scorito-algemeen #704344

  @threeohthree. Bedankt voor je heldere uitleg, daar kan ik zeker wat mee.

  In reactie op: Scorito-algemeen #704021

  @KJ Ik ben wel benieuwd waarom jij Konta een matige pick vindt? In mijn ogen een aardige voorbereiding gedraaid en in het redelijk recente verleden goede resultaten geboekt op Wimbledon. Leek mij dus een prima grasspeelster. Met RG is het voor mij een keer prima gegaan, maar bij tennis scoor ik over het algemeen minder dan bij andere spellen. Ik ben best een fanatieke Scorito speler en sta dan ook open voor onderbouwde op- en aanmerking. Wellicht kan ik er mijn voordeel mee doen.

  Reint.

  In reactie op: Scorito-algemeen #625789

  @Ab
  Zag je hoe Schuurs zowel Warmerdam als Dalmau klopte op snelheid? 😜 Ik ben ook (nog) niet overtuigd van zijn kwaliteiten, maar maak me meet zorgen om zijn wendbaarheid. Denk dat zijn sprintsnelheid het probleem niet is. Deze wedstrijd is (gelukkig) sowieso geen voorbeeld die jouw beweringen staaft. Een invaller die scoort en onder leiding van Ten Hag wint Ajax voor de vijfde keer in zeven wedstrijden van “Angstgegner” Utrecht.

  In reactie op: Scorito-algemeen #625779

  @ab
  Het is ook mijn club en de cijfers kun je vinden op bijv Ajax showtime (erg objectief 😊). Misschien was ik extra getriggerd, omdat ten Hag een streekgenoot is.

  In reactie op: Scorito-algemeen #625757

  @Ab Normaal
  Ik lees je posts altijd met grote interesse. Ik denk dat je een behoorlijke kennis hebt van diverse sporten en je kunt het goed verwoorden. Jouw mening over Ten Hag triggerde mij dermate dat ik wil reageren. Je bent namelijk behoorlijk overtuigd dat hij slecht wisselt. Is dit op basis van gevoel, want feitelijk klopt het namelijk niet. Sterker nog, volgens mijn gegevens blijken zijn wissels het afgelopen seizoen het meeste rendement te hebben gehaald van alle gedane wissels door de eredivisie trainers.

  Groeten,
  Reint.

  In reactie op: Scorito-algemeen #601408

  Ik ben het met generatiegenoot Ab eens dat geluk een behoorlijk grote factor is bij tennis. Heb verhaal van @Pietje gelezen en aan de hand daarvan een vraag gesteld. Met stelligheid beweren dat veel deelnemers domme keuzes maken kan wat arrogant overkomen, maar hij steekt zijn nek wel uit en geeft uitleg. Dat is zeker te prijzen. De meesten zullen net als ik wel naar de vorm en loting eerste 2 rondes kijken. De als “must have” bestempelde Humbert, had en de vorm en een redelijke loting. Ik had hem dan ook captain, maar hij gaat er eigenlijk kansloos af. Precies hetzelfde resultaat als de door @Pietje bekritiseerde keuze: Thompson 😜

  In reactie op: Scorito-algemeen #600630

  @Pietje
  Waarom vind je de keuze voor Thompson slecht? Loot eerste ronde Albot, die dit jaar 1 van zijn 13 wedstrijden won (4 partijen op gravel). In mijn ogen een behoorlijk aantal nederlagen tegen vrij modale tennissers. Thompson zwaar favoriet in die partij, niet alleen volgens mijzelf. Tweede ronde dan Fritz, die geen partij heeft gewonnen op gravel; 50-50 partij? Ben fanatieke Scoritospeler met voorkeur voor wielrennen en voetbal. Plek 82 tot nu toe hoogste plek in algemene index, maar behoorlijke vrije val gemaakt. De fictieve Grand Tour werd weliswaar bekritiseerd, maar ik was toch blij met de tweede plaats, maar ik dwaal af, sorry. Ik scoor meestal niet best met tennis en baal daarvan. Wellicht kan ik je antwoord gebruiken om in de toekomst ook bij tennis fatsoenlijk te scoren.
  Groeten.

  In reactie op: Scorito Grand Tour Spel 2020 #561029

  Gefeliciteerd met de overwinning, Jan. Zat je op de hielen, maar je hebt keurig stand gehouden. Bijzonder dat ik als 1 van de weinigen Jumbo links heb laten liggen en toch goed heb gescoord. Dagelijks met veel interesse het forum gevolgd, was soms een tikje geïrriteerd, maar ik heb bovenal genoten van de deskundigheid en humor van de meesten.
  Groeten en tot de volgende keer.

  In reactie op: Scorito Grand Tour Spel 2020 #560553

  @reyn. Waren de verwachtingen dan wel reeël? Het is toch de bedoeling dat je met ieder spel van Scorito zoveel mogelijk punten scoort? Die behaal je mijns inziens door bestudering van de spelregels, kennis van de sport en een inschatting maken van het verloop van, in dit geval een koers. Aangevuld met een portie geluk of pech behaal je dan een puntenaantal. Het lijkt op dit forum wel een “schande” als je het goed doet met dit spel.

  In reactie op: Scorito Grand Tour Spel 2020 #560533

  En allemaal maar tegen elkaar blijven zeggen wat een prutsers het zijn bij Scorito. De één nog cynischer dan de ander. We weten toch allemaal wel dat het niet realistisch is. Dat wist je al, voordat het begon. Je kende het onmenselijk zware parcours, het mega sterke deelnemersveld en dan nog de schrijver van het script met natuurlijk veel minder verstand van wielrennen dan jullie. Daar moest je met het samenstellen van je team en met de dagopstellingen rekening mee houden. Scorito heeft er in een periode zonder actieve sport nog wat van proberen te maken. Wat mij betreft mogen ze daar wel iets meer credits voor krijgen. Tot nu toe is het mij goed afgegaan in dit spel al zal ik vrijwel zeker nog een aantal plekken dalen. Zal het forum zeker blijven volgen en hoop me ook in de komende spellen met de echte kenners te kunnen.
  Groeten,
  Reint, wschoolrules.

  In reactie op: Scorito Grand Tour Spel 2020 #560274

  Gerrit Glomser 😊

  In reactie op: Scorito Grand Tour Spel 2020 #560273

  @gerrit glimmer. Wschool rules, ben ik. Heb mij vorige week “keurig” geïntroduceerd op het forum 😊

  In reactie op: Scorito Grand Tour Spel 2020 #559005

  Clichés zijn niet voor niets clichés geworden. Op dit forum worden ze ook geregeld gebruikt. Als ik bijvoorbeeld de namen: van Garderen en Porte noem kun jij de bijbehorende clichés ongetwijfeld benoemen.

  In reactie op: Scorito Grand Tour Spel 2020 #558953

  @poeksel. Is het niet logisch dat de scripter gebruikt maakt van clichés bij een fictief spel?

  In reactie op: Scorito Grand Tour Spel 2020 #558377

  Ik lees al jaren mee, maar heb nog nooit wat gepost. Ben een fanatieke Scorito speler en sta inmiddels vrij hoog op de index. Het huidige spel gaat zelfs heel erg goed tot nu toe. Heb prima door dat er veel kenners op dit forum actief zijn en dat de lat hoog ligt om een zinvolle bijdrage te leveren. Ook ik heb gevraagd om deel te mogen nemen, omdat ik me graag wil meten met de “echte kenners”.
  Groeten,
  Reint,
  manager team Wschool rules.

19 berichten aan het bekijken - 1 tot 19 (van in totaal 19)

Headlines