Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 146)
 • In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2021 #648937

  Zeg Jort, nu ik jou te pakken heb: wat ben jij een ongelofelijke spam****. Ik heb denk ik al 10 mailtjes gehad om jouw subpoule te joinen.

  On: Hoe wordt er hier gedacht over Ethan Hayter?

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #646183

  Gaan we nou wederom talenten afschrijven omdat ze jong zijn? Hebben we dan niet geleerd van 2020? Leeftijd maakt niets meer uit.

  Alsof hij al blij zou zijn met uitrijden. Ik denk dat hij zichzelf direct al ziet als outsider. Niet voor niets spreken ze over een stormachtige ontwikkeling.

  In reactie op: QUOTES RADEN XXI #645826

  Christopher Froome over Bradley Wiggins

  In reactie op: Uitslagen: revelaties/dark horses 2020 #627753

  Omdat dit wielerjaar flink is ingekort lukt het mij niet om 10 namen neer te zetten. Maar toch heb ik een aantal renners die wel in deze rubriek passen:

  1. Sepp Kuss
  Wat hij deze tour de france heeft laten zien is hoogst indrukwekkend. De beste knecht van de tour die velen kopmannen op achterstand heeft gereden.
  Natuurlijk had hij al een vuelta-etappe gewonnen. Maar ik denk dat alleen wieler diehards naar de vuelta kijken. Daarom was hij volstrekt onbekend bij het grote publiek en in mijn ogen dus een dark horse.

  2. Guillaume Martin
  Ik weet niet waar hij vandaan kwam maar ik heb nog nooit op hem gelet. Met zijn aanzet op weg naar Orcieres-Merlette viel hij mij voor het eerst op. Ik denk dat we deze jongen goed in de gaten moeten houden want als dit één van je eerste wapenfeiten is in het wielrennen mogen we veel van je verwachten.

  3. Daniel Martinez
  Ook deze was mij volstrekt onbekend en het was voor mij dan ook een grote verrassing dat hij de Dauphine won.

  4. Nans Peters
  Bij zijn grote ronde debuut direct een etappe gewonnen.

  5. Marc Soler
  Deze doet al iets langer mee, maar had nog nooit echt wat laten zien. Hij haalt deze lijst doordat hij zo volwassen rondreed in de vuelta.

  6. Benoit Cosnefroy.
  Achttien dagen in de bergtrui en een tweede plaats in de waalse pijl: Ik kende hem nog niet, maar nu kent iedereen hem. Een mogelijke top-5 renner in de aankomende tours.

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2020 #608289

  Waaiers treden met name op bij wind schuin achter in de rug. En dan moeten er ook nog teams voor gaan rijden. Ik denk dat het mee zal vallen.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2020 Pool #583521

  @arjenvzob Zullen we gewoon respectvol met elkaar omgaan? Ik zag ook dat je ergens anders op dit forum met zeer gerespecteerde forumgebruikers in de clinch lag. Kap daar mee.

  On: Nasibal: Oneens. De koppeltjes kunnen zeer belangrijk zijn omdat je in scenarios moet denken. Wel met je eens dat beide van het koppel goede renners zijn die zelf punten kunnen pakken.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2020 Pool #583503

  Wat denken jullie trouwens van Dylan van Baarle? Krijgt hij af en toe een kans op een ontsnapping? Ik zie hem dan namelijk wel een etappe winnen. Hij is een echte rouleur die ook in de tijdrit nog hoge ogen kan gooien.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2020 Pool #583500

  Grappig al die koppeltjestheorieën. Mijn collega begon er vandaag ook al over. Nu ik dit hier lees begint het mij wel te overtuigen. Niet van die kansloze koppeltjes als Viviani en Martin dan, maar:
  – Bernal, Kwiatkowski (gelezen dat hij voor geel in de eerste week mag).
  – Roglic, Dumoulin (lekker puntjes sprokkelen als ze 1 en 2 staan).
  Deze vind ik zelf een parel:
  – Coquard en Rolland (coquard kan echt meestrijden voor groen. Stel sagan is zwak, ben je spekkoper. Rolland kan dan in de bergen ook nog puntjes meesprokkelen van de teamtrui en evt bergtrui pakken.
  – Lopez en Fraile (vooral als lopez in de bergtrui rondrijd en fraile voor de vierde etappe op rij het hazenpad kiest.)
  – Dan Martin en Hugohofstetter (sprinter van ISN)

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #569878

  Ik geef toe: Moscon is een bad boy en zeker niet onbevlekt. Maar hoe hier een groot talent wordt weggezet als zware crimineel op een fiets vind ik schandalig. Maar weinig van jullie betichtingen zijn bewezen en berusten vaak alleen op geruchten. Geluiden vanuit het peloton geven ook vaak dat het een zeer liefdevolle jongen is met de hart op de juiste plaats.

  Dat gezegd hebbende: ik denk dat het een perfecte aanwinst is voor Jumbo Visma. Een echte strijder met een leeuwenhart die op meerdere disciplines uit de voeten kan en ook niet onbelangrijk: niet vies van knechtenwerk.

  Soms lijkt het hier uit de reacties wel alsof de gemiddelde Jumbo Visma fan alleen maar van die ideale schoonzonen als Tom Leezer en Timo Roosen wilt zien rondfietsen bij Jumbo Visma. Laat één ding duidelijk zijn: daar ga je nog geen troostprijs mee winnen. Daarvoor moet je bij strijders zijn, zoals Tony Martin en… Gianni Moscon.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #565175

  Stel hè, Antwan is in de Giro in topvorm en de bezetting is door het drukke programma beperkt. Wie ziet hem hier dan top-5 rijden?

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #565141

  @klassementsrenner

  We mogen ook Trek-Segafredo niet vergeten want die starten ook met een ijzersterk blok!

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #558502

  In deze coronatijd kun je relatief goedkoop renners halen hè.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #558491

  Jumbo Visma moet deze coronacrisis met beide handen aangrijpen om een flinke schoonmaak te houden door de selectie. Ik pleit ervoor om Tom Leezer, Paul Martens, Robert Gesink en Tony Martin de bons te geven om vervolgens met het flink bespaarde geld Greg van Avermaet, Jasper Stuyven en Jens Keukeleire te halen. Dat zou een enorme versterking zijn voor het voorjaar.

  In reactie op: Quiz: De Adjudanten van Nibali #549790

  Zaugg, de grote boze eendagsvlieg van lombardije.

  En dan nog twee italianen… Cimolai? Bennatti?

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #505311

  Geweldig nieuws over primoz! Zelf ben ik niet zo’n fan van Van Asbroeck. Zelf houd ik al een tijdje Benjamin DeClercq nauwlettend in de gaten en ik denk dat hij veel potentie heeft. Jumbo moet hem eigenlijk voor aankomend seizoen al aantrekken zodat ze hem in het seizoen 2021 volwaardig kunnen inzetten in het klassiekerteam en sprintvoorbereiding.

  In reactie op: Scorito Vuelta 2019 #495640

  De conclusie is dat je moet denken in scenario’s. En dan komen koppeltjes (of zelfs trio’s) al gauw om de hoek kijken.

  In reactie op: Scorito Vuelta 2019 #495639

  @nasibal

  Je gaat voorbij aan het scenario. Als ik renner A neem uit team A, dan is het logisch dat ik ervan uitga dat deze renner het goed gaat doen. Dat is mijn scenario. In datzelfde scenario is de kans dat ik renner B uit team A ook had moeten hebben heel groot. Uiteraard is renner B uit team A niet één of andere pannekoek als Ian Stannard, maar is in staat om eigenhandig ook punten te halen.

  Viviani was hier een goed voorbeeld van. Zonder Alaphillippe’s successen was Viviani het niet waard geweest.

  In reactie op: Scorito Vuelta 2019 #495622

  Koppeltjes zijn echt niet zo gek hoor en het is echt waanzin om dat als ‘zandstrooien’ te betitelen. Natuurlijk noemt iemand op dit forum geen koppel die hij zelf gaat nemen. Het is gewoon een voorbeeld. Zelf heb ik in de afgelopen tour ook een aantal koppeltjes gehad die mij de broodnodige puntjes hebben opgeleverd. Denk aan Viviani-Flip, Sagan-buchmann.

  Het krachtige aan een koppeltje is dat het spel vaak zo werkt dat wanneer de één het goed doet, je de ander ook had moeten hebben.
  Er wordt hier geroepen dat je met een afzonderlijke renner net zoveel punten haalt als wanneer je hem in een koppel hebt. Dat is zo, maar zoals ik al stelde had je de ander ook moeten hebben uit het koppeltje.
  Dit spel gaat allemaal om scenario’s.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #491696

  Even ander onderwerp. Wordt het niet eens tijd voor Jumbo Visma om wat meer aandacht te leggen op het vlaamse voorjaar? Het is allemaal hosanna in de tour en in de sprints, maar als er een kasseitje in de verte opdoemt lijken de kettingen niet meer te werken. Dat is wel beschamend voor een team uit nota bene de Benelux!

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #484202

  @Jodegr Amen.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #484200

  @ghostwriter
  Een aantal vragen:

  Maar is het doel van een sponsor om een paar wielernerds tot fan te maken of om de producten af te zetten bij een veel grotere doelgroep?

  En komt de verminderde aantrekkingskracht van Sky/Ineos door hun inzet van kopmannen of door de verhalen over vermeend doping/tue/astmamiddelen misbruik van wiggins en froome?

  En hoe groot is je N bij deze zogeheten casuals?

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #484195

  Je leest niet goed. Er staat: Positieve uitstraling bij een handjevol wielernerds.

  Voor een positieve uitstraling bij het grote publiek heb je andere dingen nodig. En de grootste positieve uitstraling krijg je nog steeds door te winnen (Zie dumoulin-effect Giro). De gemiddelde Nederlandse tourkijker weet echt niet dat Kwiatkowski rondjes van een week heeft gewonnen en bij vele ploegen voor eigen kans zou mogen rijden.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #484191

  @ghostwriter

  En Ineos wint ondertussen alle tours. Topsport gaat in de eerste plaats nog steeds om winnen en niet om een positieve uitstraling bij een handjevol wielernerds.

  Als je daarvoor kopmannen als knechten voor moet opstellen: So be it.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #460414

  S. Morgenstern +1. Laat die jessevdalen (geen verstand van wielrennen) lekker blaten.

  In reactie op: Scorito Giro d'Italia 2019 Pool #460410

  Deze finish is ook wel wat voor Molano

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 146)

Headlines