Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 104)
 • In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2021 #723770

  Is er een forum poule? Heb de link precies gemist deze keer.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #701644
  Quote:
  Nog maar een halve dag trouwens, welke etter gaat er morgen vroeg nog even zeggen dat Pogacar in de warming up van zijn fiets afgevallen is?

  De laatste voormiddag verloopt toch steeds weer hetzelfde. Radio Sahara brengt non-stop extra nieuwsbulletins met het laatste nieuws uit Brest. Bij menig volwassen man slaat de twijfel om in hysterie en worden er renners ingeklikt die ze de voorbije week niet eens overwogen. Aan de kindertafel vraagt iedereen zich wanhopig af of ze nu Bouhanni of Froome moeten nemen en waarom niemand eindelijk eens zegt hoe veel punten die nu juist zullen halen. En 5 uur later tellen we allemaal hoe veel van de 40 gekozen sleutelbeenderen we nog intact over hebben.

  Graag wil ik wel weer iedereen bedanken die bijdragen heeft aan de 170 pagina’s indirecte hulp met leuke discussies over van alles en nog wat. Hopelijk komen er door de meer dan 200,000 deelnemers massaal veel gouden bekers onze kant op.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #701021

  Mee eens, al was het maar al alleen omdat het weer een valpartij festival zal worden door de regen, de smalle wegen en massale paniek om geen seconden te verliezen. Ik teken er nu al voor om 50 bankpunten te hebben als iedereen de finish maar haalt 😁

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #700743

  Sorry Ric. Maar laat het een troost zijn, sinds de mysterieuze dark horse van Kevinraar was iedereen toch al zijn richting aan het uitkijken..

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #700733

  Jullie vergeten natuurlijk allemaal de grootste kanshebber op groen. Na het eerste weekend kan niemand hem nog bijhalen!

  https://mobile.twitter.com/NairoInGreen/status/1408065671968165891

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #700337
  Quote:
  Vingegaard de laatste in t treintje van Roglic of gewoon Kuss?

  Bergop zal dat gewoon Kuss zijn.

  Wat ik wel nog nergens kon vinden is of Jumbo zal proberen Vingegaard dicht in het klassement te houden of niet. Iemand daar iets over gelezen in een of andere uithoek van het internet? Ondanks zijn kwaliteiten, witte trui en teampunten, kan ik best wel een aantal senarios bedenken waarbij hij vroeg aan de bak moet en dus niet zo interessant is als hij op het eerste zicht lijkt.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #700189
  Quote:
  Ik heb de podcast van Sporza niet gehoord.
  Geeft Wout expliciet aan niet mee te doen aan een massasprint met voltallig peloton?

  Ja dat doet hij. Ook de vraag over de groene trui beantwoordt hij duidelijk. Hier te beluisteren :

  https://sporza.be/nl/2021/06/18/vooruitblik-tour-2021-met-wout-van-aert-michel-wuyts-en-jose-de-cauwer~1624027848370/

  Interview was inderdaad wel van voor het bk. Maar of een sprint tegen Edward Theuns nu veel zal veranderen durf ik te betwijfelen. Het gaat vooral om risico met oog op de spelen.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #700172
  Quote:
  Niermann geeft aan dat Wout voor groen mag gaan, maar vraagt zich af of hij dat ook gaat doen.

  Wout van Aert was in de Podcast van sporza juist heel duidelijk wat groen en massasprints met een voltallig peloton betreft. Not gonna happen.

  Als ik hem neem is het voor zijn kansen in het openingsweekend, 2 TT, kans op ritzege bij waaiers of rit 7 en mogelijke klassementspunten tot de Alpen.

  In reactie op: Tourchampion #699779
  Quote:
  Zoals ik het zie loont het om vooral op één klassement te richten. Dus aanvallers en klimmers, om tijd te pakken voor het AK, of alles vol op de sprinters zetten. Klopt dat?

  Sprinters heb je niet nodig. Idealiter heb je 3 klassementsmannen aangevuld met vluchters. In praktijk komt dat vaak neer op zo veel mogelijk klimmers. De juiste vlucht missen kan je zomaar een half uur kosten in dit spel als iemand anders 3 vluchters mee heeft.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #699598

  Wanneer men al begint te piekeren om de dark horse van Kevinraar, dan wordt het misschien tijd om een kleine pauze te nemen.

  In reactie op: Tourchampion #699524

  Vaak vul ik nog wel een team in uit nostalgie, speel dit spel al sinds 2008. Maar het moet toch gezegd dat die app echt verschrikkelijk is. Vaak slaag ik er nauwelijks in om een uitslag of klassement te bekijken en check ik pas na de tour het eindresultaat. Zou het niemand aanraden.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #698118

  Rit 3 en 4 zijn dan weer gesneden koek voor snelle jongens als Jasper Philipsen en Tim Merlier. “Maar hoe we de 3e en de 4e rit aanpakken, zal afhangen van hoe die eerste 2 ritten verlopen. Dat zijn trouwens ook verschillende aankomsten. De ene ligt Merlier beter, de rit naar Fougères is volgens mij meer iets voor Philipsen.”

  “We moeten wel nog even afwachten hoe de knieblessure van Jasper evolueert. Ik ga ervan uit dat hij erbij is, al is het toch een blessure die voorzichtigheid vereist. Hij heeft al wat gefietst, maar koersen is nog anders.”

  “Voor Merlier is het zijn ambitie om een rit te winnen en de Tour uit te rijden. De Giro was een beetje een waardemeter voor hem, maar ik wil toch nog wat voorzichtig zijn. Er is toch een nuanceverschil tussen Mathieu en Tim. Bij Mathieu is de ambitie meer uitgesproken.”

  https://sporza.be/nl/2021/06/19/alpecin-fenix-de-1e-en-de-2e-tourrit-zijn-extreem-belangrijk-voor-ons~1624131115671/

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #697717
  Quote:
  @DonGielius Goldstein

  GoldNein

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #697707

  En die app maar blijven openen om te zien of Greipel al werd toegevoegd. Dat had ik tot voor kort niet voor mogelijk gehouden 😅

  In reactie op: Scorito-algemeen #696592

  Aan categorieën zoals in tennis of f1 ben ik wat allergisch. Is ook veel te ingewikkeld in een peloton van 180 renners. Ik snap dat je in theorie elke renner zou moeten kunnen overwegen en dat die punten scoort op zijn niveau, maar in de praktijk is dat niet haalbaar.

  In de 250k categorie of zelfs gratis zie ik wel iets. Scorito zal het laagdrempelig willen houden en vasthouden aan 20 renners zodat spelers niet meteen opgeven na een paar uitvallers. Door te spelen met de prijzen heb je als speler toch wat controle over hoe veel risico je wil nemen. 3 kwart van de renners scoort natuurlijk nooit en op die manier kan je enkelen misschien toch nog het overwegen waard maken.

  Waar ik zelf aan denk is het automatisch toekennen van teampunten zonder dat je renners in de dagselectie moet opstellen. Opvullers zijn vaak mede de oorzaak van selectieproblemen en ik vind dat ook niet erg sexy om op zo’n manier te moeten pronostiekeren. Verder zou ik opteren voor een 8+2 systeem ipv 9 renners zoals nu. 8 renners, zoals de echte ploegen, die voor volle punten spelen en 2 bankzitters voor de helft van de punten. De combinatie van de 2 maatregelen maken dat je al eens een aanvaller kan overwegen omdat je toch 10 mensen moet opstellen die een kans maken in de dag uitslag en overgangsritten niet meer standaard kan opvullen met alleen trui en teampunten.

  Wat het klassiekerspel betreft, dat zou ik gewoon volledig in de prullenbak gooien en opnieuw aan beginnen. De beoogde opzet van scorito met een gebalanceerd team van punchers / kasseispecialisten / sprinters werkt hoegenaamd niet door de onzekerheid over programma’s. Ik denk dat je dat kan oplossen met kleinere selecties die je op meerdere momenten kan aanpassen. Ze moeten stoppen met dat als 1 wedstrijd te benaderen en in plaats daarvan enkele gegroepeerde wedstrijdblokken van maken, zoals de renners dat in het echt ook doen. Als dat bij F1 kan lijkt het klassiekerspel mij daar ook uitermate geschikt voor. Zonder die bijhorende categorieën van de F1 dan uiteraard.

  In reactie op: Scorito-algemeen #696346

  Met 8 renners moeten de selecties toch echt kleiner. 12/20 is een veel te grote bank. In de begindagen van het spel moest je geen 20 renners selecteren.

  Opties genoeg, maar blijkbaar is dit de ideale opzet in de ogen van scorito want het is nu al jaren steeds hetzelfde.

  In reactie op: Scorito-algemeen #696323

  Tuurlijk, ik pleit geenszins voor een tweede klassiekerspel zonder dagopstelling. Maar bv in de vuelta vorig jaar waar je geen tijdrijders en amper sprinters nodig had, 9/20 kiezen was elke dag opnieuw een onmogelijke keuze. Rondes evolueren, scorito zou eens iets anders mogen doen dan elke dag weer 55% van je selectie banken. De huidige opzet staat geen onverwachte punten toe van een renner die je wel hebt maar scoort op een onverwacht moment. Na jaren hetzelfde en mede door bijkomende frustraties zoals de website en nu die adds weer, ben ik niet meer zo enthousiast als vroeger.

  In reactie op: Scorito-algemeen #696158

  Betalende klanten advertenties tonen is not done, laat staan dat je het op zo’n manier doet dat de app niet eens meer volledig werkt. (index onzichtbaar) Dat antwoord wat ze naar Marvin sturen, die ook nog eens investeerder is, is enorm triest.

  Wel handig dat ik op deze manier in februari niet zal moeten twijfelen om nog te verlengen. Aan de opzet van het klassiekerspel is sowieso niets leuks aan, wedstrijden voorspellen waarover 0,0 info beschikbaar op het moment van selectie zonder enige optie tot transfers/nieuwe selectie en met enorme kopman bonussen. Jaar na jaar dezelfde wielermanager zonder enige tweaks begint ook te vervelen op momenten dat de bankpunten de pan uit swingen. Om over het debacle met de website nog maar te zwijgen.

  Aan scorito om hun zaken op orde te brengen en dan wil ik wel weer overwegen om toch opnieuw te betalen voor Unlimited. Blind verlengen zoals de voorgaande jaren zal er niet meer inzitten.

  In reactie op: Scorito-algemeen #695216

  Bij mij is de reclame in de app nu weer weg.

  In reactie op: Scorito-algemeen #692421

  Elk toernooi bij de vrouwen weer hetzelfde met dat gekloot met C en D captains in de eindfase. Vorige ronde badosa niet gecapt, vandaag wel.

  In reactie op: Scorito-algemeen #690669

  Dat een eurosport commentator naar scorito verwijst is toch wel vrij uniek. Die had duidelijk ook Badosa. Volgende ronde kiezen tussen Badosa en Vondrousova, wordt nog lastig.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #689156
  Quote:
  Colbrelli zal nu ook ineens 3.5 kosten denk ik? Gezien de lastige aankomsten zou hij goede keuze zijn, maar niet voor dat geld.

  Vorig jaar al vergeten, toen hij de ochtend van de start nog snel aankondigde dat hij geen enkele sprint zou gaan doen aangezien het alle ballen op Landa was? Dat hij nu zo gretig is doet mij eerder vermoeden dat hij nu zijn kans moet grijpen en dat het daarna weer knechten wordt. Ook een matig veld vind ik persoonlijk, 3.5m zou gewoon lachwekkend zijn.

  Quote:
  Ik moet zeggen dat ik het ook wel met die scorito-opzet eens ben hoor. Stel je móet idd kiezen tussen roglic en pogacar, en jouw keuze glijdt uit over een bidon, ben je meteen klaar.

  Wat je hier beschrijft was nochtans exact de scorito opzet van afgelopen Giro, het stond bijna letterlijk zo in de omschrijving van Eddie E. De pickrate van beide renners leek ook te bevestigen dat de meeste spelers een keuze tussen de 2 maakten. Ben het verder wel met je eens dat het niet noodzakelijk de beste opzet is, zeker als je in het verliezende kamp zit is het gewoon klote. Ik zie ze het deze tour wel opnieuw proberen, met dat verschil dat behalve echte gokkers niemand ook maar zal overwegen om een van de twee Slovenen thuis te laten en dat we daardoor dicht gaan uitkomen bij het scenario dat nasibal beschreef.

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2021 #688158

  Het is me wat die Giro. Dan denk je het wel gehad te hebben na 2019 zonder Carapaz en 2020 zonder Almeida, sta je er ook nu ook andermaal weer zonder Bernal. Zoals zovelen hier heb ik het scenario en bijbehorend puntenplafond van Bernal compleet verkeerd Ingeschat. Benieuwd of scorito volgend jaar rond deze tijd nog bestaat om nog een keer af te gaan ^^

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2021 #677494

  Als Gino Mader straks een rit wint zijn ze bij Bahrein de pech van Landa wel weer vergeten. Maar hij moet nog even wachten, eerst is Harm Vanhoucke aan de beurt.

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2021 #676613

  Almeida kapitein, Fiorelli en Tratnik logischerwijs niet opgesteld en er nog voor betalen ook. Weer een heerlijk scoritodagje ^^

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 104)

Volg hier

Headlines