Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 121)
 • In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2023 #910641

  Ik zou vooral niet panikeren en die wissel nog opsparen. Tenzij je turner ergens als beoogde kopman had.

  Ik slaag er wel in vorig jaar Gaviria te nemen en dit jaar Turner, beiden er bij de eerste valpartij uit 👌😂

  In reactie op: Scorito-algemeen #905166

  Het is maar wat je uit dat interview wil halen: Een timing durft Tissoudali nog niet uit te spreken, voorzichtig als hij is. “Waarschijnlijk kan ik binnen dit en twee weken gedeeltelijk met de groep meetrainen. Eind februari spelen we tegen Club Brugge. Geen idee of dat lukt. We bekijken het week per week.

  Die wedstrijd tegen Brugge is binnen 2 weken. Gent speelt ook nog Europees en er wordt daar sowieso veel gewisseld. Leuk dat Orban nu oplevert, of dat blijvend zal zijn lijkt me verre van zeker. Natuurlijk best een gokje waard aan die beperkte prijs.

  In reactie op: Scorito-algemeen #905073
  Quote:
  Orban in zijn eerste wedstrijd voor Gent al gelijk 2 doelpunten, en dat voor 1.25 miljoen. Heb die naam volgens mij nergens voorbij zien komen, hopelijk kan hij een serieus verschil gaan maken nu..

  Binnen 2 weken zal Tissoudali terug beginnen spelen, dan is het mogelijk alweer gedaan met verschil maken.

  In reactie op: Scorito-algemeen #903634

  Elke wedstrijd een deadline op zich is iets wat ze bij tennis of darts ook lukt, waar je een kapitein kan kiezen of wijzigen tot zijn wedstrijd begint. In theorie kan het dus zeker. Bij TC is dat natuurlijk nooit haalbaar met een deel van je opstelling dat je dan nog zou kunnen aanpassen en een ander deel niet. Je hebt al een bank en tribune om problemen op te vangen en kiest zelf hoeveel risico je neemt met spelers die niet altijd spelen. Ook met inhaalwedstrijden in TC heb je weinig andere keuze mee behalve ze helemaal uit het spel halen, maar is dat dan beter?

  Ik vind dat ze wel 2 zaken kunnen doen. Enerzijds in TC, kunnen ze ervoor zorgen dat de teamselectie een niet te grote periode omvat. Nu met het WK in Qatar zit je in sommige spellen met een ploeg voor 17 rondes. Daar had je wel op kunnen inspelen door ergens in een interland break een nieuwe selectie te laten kiezen. Op die manier zijn de prijzen ook weer beter afgesteld en neemt niet iedereen dezelfde spelers die nu te goedkoop waren. (bv Pavlidis, Rashford) Anderzijds vind ik veel van de eerder genoemde argumenten wel steek houden als je het over MK zou hebben , waar een deadline per wedstrijd perfect moet kunnen of zelfs inhaalwedstrijden doorschuiven naar een latere speeldag. Nooit begrepen waarom dat spel na al die jaren nooit wordt aangepast. Elk jaar ben ik wel ergens te laat met een speeldag die plots op een vreemd uur begint als ik weer te lui was om ver vooruit in te vullen. Vaak is de eerste match nog bezig als je het ziet en is het enorm frustrerend dat je dan niets meer kan invullen, aangezien de eene match geen impact heeft op een andere.

  In reactie op: Scorito-Topcoach NL #902632

  Fuck. RIP spel.

  In reactie op: Scorito-algemeen #900411

  Ik vind UK op vlak van puzellen best meevallen. Heb met Haaland nog gewoon 10 andere topspelers in de basis kunnen zetten. In de andere spellen is dat toch net iets moeilijker als je pakweg Simons of Onuachu erin zet.

  Speel eerder met de vraag hoe lang Rashford nog door kan gaan aan dit tempo. In 7 eerdere seizoen 1x 17 doelpunten, verder nooit meer dan 11. Is hij nu echt vertrokken of valt het binnen enkele weken gewoon weer stil..

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2022 #815803

  Roglic 5,5, die had ik duurder geschat. Scorito is misschien beinvloed geweest door nasibal 😜.

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2022 #815753

  Confirmed prijzen, er zouden er in totaal 10 bekend gemaakt worden.

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2022 #815729

  Niet dat we er veel mee zijn aangezien ze geen budget bekend maken, maar ben er stiekem toch ook wel door geboeid. 5m zal een pickrate van 95% geven vrees ik. Had hoger gemogen.

  In reactie op: Scorito – Giro d’Italia 2022 #813457

  Ik ben doorgaans niet de persoon van de lange betogen, of die even achteraf zijn punten komt vermelden (die toch niemand boeien), maar zou wel graag inpikken op wat eerdere discussies hier zonder iedereen 1 op 1 te quoten.

  – Jai Hindley. Natuurlijk waren er redenen om hem niet te nemen. Vele ervan al genoemd in een post van nasibal. Toch waren er ook signalen eerder op het seizoen dat hij weer tegen het niveau van 2020 aanzat en leek het mij ook een prima te rechtvaardigen keuze. Dat hij wint is een niet te voorzien scenario wat hem tot een onmisbaare renner heeft gemaakt. Leuke meevaller. Maar als Hindley 5e werd met de helft van de punten, was ik ook perfect tevreden geweest. Hij kostte tennslotte maar 2m. Heb er ook aan getwijfeld door ziekte en het feit of hij geen soort Buchmann ronde zou rijden met Kelderman als kopman. Echter na het klassiekerspel geoordeeld dat je maar beter al op voorhand een weekje ziek kan geweest zijn dan tijdens het spel (hallo Bardet) en dat Kelderman sinds eind vorig jaar ook alleen maar van val naar val gaat dus waarschijnlijk niet zijn beste niveau zou halen. Laat me daar nog aan toevoegen, hoeveel van de kenners die hem niet hadden, zaten wel met Tom Dumoulin? Dat lijkt me een veel relevantere vraag dan of je Hindley daadwerkelijk podium zag rijden. Eentje waar ik eigenlijk alleen emotionele argumenten voor zie en weinig rationele.

  – “Simon Yates niet nemen is een wilde gok.” Uiteindelijk komen teams die alle dure toppers erin klikken, ook altijd te kort. Je neemt van de dure renners wie je op voorhand podium ziet rijden of op een andere manier veel punten ziet halen. Ik had zelf een podium Carapaz Almeida López voor ogen dus ik deed het zonder Yates. Voor het eerst eigenlijk, want ik heb hem altijd gehad wanneer hij voor een klassement ging, al sinds die eerste Vuelta dat hij 8e ofzo werd. Maar de laatste jaren meer en meer teleurgesteld. Giro 2019 zwak, giro 2020 pech met Corona, giro 2021 meer in een soort Landa rol dan echt de puncheur van in zijn beginjaren. Ook dit jaar gaf hij aan “de koers op zich te laten afkomen” dus ik zag weer hetzelfde gebeuren als vorig jaar, voornamelijk volgen om dan ergens 3 tot 5 te worden. Dat hij uitvalt en maar 160 punten scoort is een enorme meevaller, te meer omdat ik zelf met Lopez en Bardet zat. Had hij gewoon zijn ronde gereden en 250-300 punten gehaald had ik er nog steeds mee kunnen leven dat ik hem niet had. Het blijft een gok in die zin dat je gezien bent als hij toch mee doet voor winst. Ik dacht na de TT en opgeven López inderdaad dat mijn poule rijp was voor de vuilbak. Maar een wilde gok van het niveau Roglic thuis laten, dat vind ik geen terechte analyse.

  – mvdp. Zeer weinig aan toe te voegen, behalve dan dat het op voorhand toch te bedenken was dat je hem zeker in de eerste tijdrit kon cappen in dit peloton? Snap verder de discussie en eenieders keuze. Gisteren zag ik als pure bonus waar ik zelf ook niet op berekend had.

  – de eeuwige discussie over wat nu de juiste verhouding was en wie onmisbaar was. Ik durf stellen dat deze ronde de sleutel tot succes was om meer 750k renners te nemen dan wat je normaal zou doen. Achteraf gezien had ik er prima 8 kunnen hebben. Normaal heb ik er altijd 2 of 4, deze keer uitzonderlijk 6. Op voorhand daar ook even over via DM nasibal zijn visie gevraagd omdat ik zijn onderbouwde argumentering altijd zeer waardeer. Hij vond met name Schmid 250k te duur omdat hij anders nog een extra 750k zou moeten nemen. Ik was daar gelukkig niet van overtuigd en ben zeer tevreden met de koopjes deze ronde. Uiteraard is dit elke ronde anders, maar het zou me verwonderen dat indien Starlynk ons nog eens verwend met het ideale team, dit team niet gewoon een massa rest budget heeft.

  Tot slot wil ik graag @arjenzvob nog benoemen tot revelatie van deze Giro. Ik heb je jaren een zeer vervelend persoon gevonden en altijd moeten lachen als iemand je weer arjenzuur noemde. Deze ronde vond ik je echter een grote meerwaarde voor dit forum en ik gun je dat ook van harte het Etna succes met Kamna en de geldprijs die je won bij een ander spel.

  Ook zonder veel bij te dragen weer genoten van dit forum, behalve dan naar traditie de dagen voor de deadline wanneer alle onzinvragen opduiken. Tot bij de tour!

  Hier nog mijn team voor wie het zich na deze post toch zou afvragen :
  Carapaz – Almeida – MA López – Bardet – Hindley – Ciccone – Martin – Arensman – mvdp – Girmay – Valderde – Schmid – Albanese – Valter – Démare – Cavendish – Nizzolo – Gaviria – Theuns – Mareczko. Zeer boven verwachting gepresteerd door enkele enorme meevallers, maar denk dat het ook in een normaal scénario best OK was gegaan. Zelfs zonder Kamna.

  In reactie op: Scorito – Giro d’Italia 2022 #812153

  Mauro Schmid niet opstellen was geen te beste keuze… Gekozen voor meer zekere punten of betere klimmers. Dan moet hij het in de TT nog maar eens over doen.

  In reactie op: Scorito – Giro d’Italia 2022 #800476

  Dumoulin 2022 vs Evenepoel 2021: zoek de 5 verschillen.

  In reactie op: Scorito – Giro d’Italia 2022 #799558
  Quote:
  grote sprinters als Ewan en Bauhaus

  Wat je hier soms toch leest.

  In reactie op: Scorito – Giro d’Italia 2022 #799540
  In reactie op: Scorito – Giro d’Italia 2022 #799425
  Quote:
  Heb net ook L. Naesen erin geklikt. Weten mensen daar iets over?

  Wel een interessante strategie, renners er in klikken zonder er iets over te weten.

  In reactie op: Scorito – Giro d’Italia 2022 #799150

  Stel je had 45 miljoen en 20 plekken, wie zou jij dan kiezen? Ik las ergens dat die Tullet wel wat kan?

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2022 #767406

  Ik ben benieuwd of er wat in huis komt van de beloofde website voor team selecties.

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2021 #723770

  Is er een forum poule? Heb de link precies gemist deze keer.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #701644
  Quote:
  Nog maar een halve dag trouwens, welke etter gaat er morgen vroeg nog even zeggen dat Pogacar in de warming up van zijn fiets afgevallen is?

  De laatste voormiddag verloopt toch steeds weer hetzelfde. Radio Sahara brengt non-stop extra nieuwsbulletins met het laatste nieuws uit Brest. Bij menig volwassen man slaat de twijfel om in hysterie en worden er renners ingeklikt die ze de voorbije week niet eens overwogen. Aan de kindertafel vraagt iedereen zich wanhopig af of ze nu Bouhanni of Froome moeten nemen en waarom niemand eindelijk eens zegt hoe veel punten die nu juist zullen halen. En 5 uur later tellen we allemaal hoe veel van de 40 gekozen sleutelbeenderen we nog intact over hebben.

  Graag wil ik wel weer iedereen bedanken die bijdragen heeft aan de 170 pagina’s indirecte hulp met leuke discussies over van alles en nog wat. Hopelijk komen er door de meer dan 200,000 deelnemers massaal veel gouden bekers onze kant op.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #701021

  Mee eens, al was het maar al alleen omdat het weer een valpartij festival zal worden door de regen, de smalle wegen en massale paniek om geen seconden te verliezen. Ik teken er nu al voor om 50 bankpunten te hebben als iedereen de finish maar haalt 😁

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #700743

  Sorry Ric. Maar laat het een troost zijn, sinds de mysterieuze dark horse van Kevinraar was iedereen toch al zijn richting aan het uitkijken..

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #700733

  Jullie vergeten natuurlijk allemaal de grootste kanshebber op groen. Na het eerste weekend kan niemand hem nog bijhalen!

  https://mobile.twitter.com/NairoInGreen/status/1408065671968165891

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #700337
  Quote:
  Vingegaard de laatste in t treintje van Roglic of gewoon Kuss?

  Bergop zal dat gewoon Kuss zijn.

  Wat ik wel nog nergens kon vinden is of Jumbo zal proberen Vingegaard dicht in het klassement te houden of niet. Iemand daar iets over gelezen in een of andere uithoek van het internet? Ondanks zijn kwaliteiten, witte trui en teampunten, kan ik best wel een aantal senarios bedenken waarbij hij vroeg aan de bak moet en dus niet zo interessant is als hij op het eerste zicht lijkt.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #700189
  Quote:
  Ik heb de podcast van Sporza niet gehoord.
  Geeft Wout expliciet aan niet mee te doen aan een massasprint met voltallig peloton?

  Ja dat doet hij. Ook de vraag over de groene trui beantwoordt hij duidelijk. Hier te beluisteren :

  https://sporza.be/nl/2021/06/18/vooruitblik-tour-2021-met-wout-van-aert-michel-wuyts-en-jose-de-cauwer~1624027848370/

  Interview was inderdaad wel van voor het bk. Maar of een sprint tegen Edward Theuns nu veel zal veranderen durf ik te betwijfelen. Het gaat vooral om risico met oog op de spelen.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #700172
  Quote:
  Niermann geeft aan dat Wout voor groen mag gaan, maar vraagt zich af of hij dat ook gaat doen.

  Wout van Aert was in de Podcast van sporza juist heel duidelijk wat groen en massasprints met een voltallig peloton betreft. Not gonna happen.

  Als ik hem neem is het voor zijn kansen in het openingsweekend, 2 TT, kans op ritzege bij waaiers of rit 7 en mogelijke klassementspunten tot de Alpen.

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 121)

Headlines