Aangemaakte reacties

21 berichten aan het bekijken - 1 tot 21 (van in totaal 21)
 • In reactie op: Het Transferspel #396222

  Mooi spel dit, ik ga zeker inzenden.

  In reactie op: Cyclingmaster – Vueltaspel #396221

  Heb me ook nog even ingeschreven hiervoor (Chrishky).
  Nu Scorito betaald is, is dit toch wel het leukste spel.

  In reactie op: Wielerflits Grandtour spel: Tour 2018 #380297

  Had deze drie renners gekozen: Porte, Groenewegen en Sagan. Uitvallen van Porte betekent waarschijnlijk dat ik me op de Vuelta mag gaan richten.
  Zou wel tof zijn als de teams nog komen van divisie 2 mocht je ergens tijd vinden Rahimns. Bedankt voor leiden verder.

  In reactie op: Wielerflits Grandtour spel: Tour 2018 #376618

  Quechua ben ik @ Rahimns. Top dat ik er weer in zit.

  Mooi spel, dank voor het organiseren. Gefeliciteerd aan de winnaars, en volgende keer maar promoveren dan.

  Eerste zal ik er niet mee worden, maar wordt het AK hier nog apart meegeteld voor punten?
  Ben verder wel tevreden met zesde plaats voor een eerste keer natuurlijk.

  Gefeliciteerd aan WCEendT trouwens, met een team met beperkingen zou je zowaar nog aardig eindigen bij de eerste divisie.

  Oei, ik heb Dumoulin hier niet? Wat was ik aan ’t denken.

  Wat is eigenlijk de reden dat divisie 1 geen restricties heeft en divisie 2 wel?
  Ik vind het wel leuk met restricties eigenlijk.

  Anyway, benieuwd of ik er in zit.

  Kan ik hier nog aan meedoen?

  EDIT: nvm, email dus

  In reactie op: Zweeler 2018 #330791

  Paradiso kun je qua entertainment toch niet vergelijken met een wielerspelletje, haha. Het is een gokspelletje waar een deel van de fun toch echt het winnen van geld is. Dan zit mijn vergelijking, pokeren, er toch iets dichterbij dan Paradiso.
  Jullie weten net zo goed als ik dat mensen zonder prijzen niet mee zouden doen.

  Scorito was altijd gratis, en dit gaat ze een hoop deelnemers kosten. De reden dat mensen nog zullen meedoen bij dit soort spellen is dat het toch maar een paar keer per jaar, bij grotere bedragen haak je af.

  Of het nu omhoog is gegaan of niet (blijkbaar niet) 60/40 is een enorm hoog percentage. Ik hoop dat inderdaad uiteindelijk alles richting 80/20 gaat, dat zal op de lange termijn voor jullie ook klanten behouden. Ik ga er iig scherp op letten nu :)

  In reactie op: Zweeler 2018 #330660

  Wel bizar eigenlijk, hoezeer het prijzengeld omlaag is gegaan.
  Er werd 20% ‘rake’ ingehouden, dus de winst voor Zweeler was 20% toen ik het eerder dit jaar berekende.
  Heb het niet echt door gehad, en dat zal voor de meesten gelden, maar het is inmiddels 40%. (Parijs Nice. Inzet €5 x 700 deelnemers, en er wordt 2100 uitgekeerd). Het RtI spel waar ik eerder wat aanmerkingen over had ligt daar overigens nog ver boven.

  Ik speelde het spel al niet voor de winst, maar met 20% kon je in ieder geval nog een beetje quitte spelen als je er wat meer van weet dan anderen. Dit is wel extreem, ik denk dat ik ga stoppen als ik onder mijn beginbedrag kom.

  (Ter vergelijking overigens, pokersites houden ongeveer 2,5 tot 10% in als ‘rake’., meestal 5%. Het is dus echt vrij schandalig.)

  In reactie op: Zweeler 2018 #324287

  Hm, lijkt me toch sterk dat met deze winstbedragen iemand een 0 punter gaat betalen puur om een andere subpoule uit te schakelen, en bovendien zijn er nog wachtwoorden en die kun je natuurlijk geheimhouden.

  Zou inderdaad leuk zijn als onze poule als 5mans poule mee kon doen tegenover die poules die steevast 10 man hebben.

  Maar goed, ik ben benieuwd waar jullie mee komen.

  E: aan de wielerflits mensen, volgens mij hebben jullie hetzelfde probleem, feel free om voor de Grupetto subpoule aan te melden.

  In reactie op: Zweeler 2018 #324277

  @Zwieler, dank voor de reactie.
  Lijkt me een goed plan dat je niet met meerdere teams van één persoon in een subleague mag, maar waarom wordt het precies eerlijker als er geen maximumaantal meer is?
  Het gemiddelde pakken van de scores in een subleague lijkt me nog het eerlijkst, als er dan toch geen limiet meer aan zit.

  In reactie op: Raad de renner #323651

  https://pbs.twimg.com/media/BKE2HddCUAAan-n.jpg

  Kudo’s als je het verhaal weet.

  In reactie op: Zweeler 2018 #323645

  Thanks. Ik zal zelf niet deelnemen omdat de winstkans hier gewoon te laag ligt, maar zal anderen natuurlijk niet weerhouden dat wel te doen.

  Nog wel een suggestie aangezien hier blijkbaar iemand van het Zweelerteam kijkt: om dat subpoule systeem wat meer een succes te maken is het misschien een idee om het een vaste subpoule te maken, die automatisch klaarstaat? Zodat je niet iedere keer, iedere etappe/koers weer opnieuw zo’n ding aan moet maken.

  In reactie op: Zweeler 2018 #323582

  Eigenlijk is dat Road to Innsbruck spel gewoon te duur voor wat je er voor terugkrijgt, er doen er de laatste keren al 400 mee ongeveer, inzet €1 pp en maar één ticket (t.w.v. iets meer dan €70) als winst. Dat is gewoon te weinig prijzengeld.
  Andere spellen zijn wel erg uitdagend, heb het pas ontdekt en ben nu wel redelijk verslaafd. Na veel inzenden (15x ofzo) eindelijk mijn eerste cash – maar dan wel gelijk de eindwinst in Colombia. :) Niveautje is hoog, om het maar zacht uit te drukken.

  In reactie op: Grupetto Klassiekerspel #323581

  P.S. Overigens hebben we voor bijna alle .1 koersen en hoger ook een prono op het forum, en is er een wielerchat op skype om over de koers en voorspellingen te praten.

  In reactie op: Verbeterpunten Wielerflits #173358

  Ik denk dat een ban van een week ook genoeg afschrik-effect heeft, permanente bans lijken me erg overdreven na één keer misdragen, als in schelden oid.

  Als iemand consequent aan het trollen of anti-supporteren is, ben ik wel van mening dat daar zwaardere straffen op mogen volgen, maar pas bij herhaalde waarschuwingen.

  In reactie op: Quotes raden XVIII #173161

  Bradley Wiggins?

  In reactie op: Verbeterpunten Wielerflits #173153

  Ik ben voor het +/- systeem, modereren door de mede-WF-bezoekers lijkt me een goed plan en kost minder tijd voor de beheerders hier. Maar dat een bepaald reactiefilter nodig is, lijkt mij wel evident inmiddels. Sommige slecht onderbouwde reacties zijn erg storend, terwijl er ook zeker waardevolle reacties tussen zitten, maar daarvoor moet je soms door een verontrustende berg onzin heen.

  In reactie op: Adopteer een continentale wielrenner (2016) #130626

  Rinaldo Nocentini / Sporting Clube de Portugal/Tavira

21 berichten aan het bekijken - 1 tot 21 (van in totaal 21)

Headlines