Aangemaakte reacties

24 berichten aan het bekijken - 1 tot 24 (van in totaal 24)
 • In reactie op: Het topic der verdachte renners #359116

  @ditisdavid
  Yates is nog altijd jong hè, en verbetert dus nog elk jaar. Vorig jaar in de Tour 1’34 verloren in een tijdrit. Nu (iets langere tijdrit) 1’37.
  Neem in ogenschouw dat hij nu dus een jaar ouder/sterker is, in de beste vorm van z’n leven, en ook nog eens het roze draagt waardoor je vaak toch iets meer kunt…
  Zo’n speciale tijdrit was dit niet van Yates hoor. Prima tijdrit, maar niks verdachts aan wat mij betreft.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #313740

  Ben ik toch wel benieuwd naar de reden waarom ze ‘slechts’ 2 maanden geschorst worden, en niet gewoon moeten vertrekken ook.

  In reactie op: Nieuws VIII #313422
  In reactie op: Nieuws VIII #279414

  Straf van Uran en Bennett wordt teruggedraaid
  Dus…eerst vrolijk straffen uitdelen? En wanneer ze bedenken dat ze Bardet ook moeten bestraffen kiezen ze er toch maar voor om het terug te draaien? Belachelijke jury.
  En ik weet ook wel dat de jury niet Frans is, maar het heeft er toch wel alle schijn van dat de Fransen flink worden bevoordeeld. Bouhanni, Démare en nu Bardet…allemaal (te) weinig of geen straf gekregen.

  In reactie op: Algemeen voetbal topic #255362

  @klootje
  Waarom die mensen niet weglopen? Waarschijnlijk omdat ze van rellen houden. En ik heb er dan ook geen medelijden mee als ze een paar tikken krijgen.
  Ikzelf zou in ieder geval nooit in die situatie terecht komen, omdat ik ook wel snap dat ik snel weg moet zijn wanneer de ME eraan komt.

  En vanuit de ME en gemeente Rotterdam uit snap ik heel goed dat ze het zo aanpakken. 18 jaar geleden kozen ze er juist voor om de ME uit de buurt / uit het zicht te houden, en dat is niet bepaald goed afgelopen..

  In reactie op: Algemeen voetbal topic #255195

  @Kingstown
  Handen afhakken of levenslang opsluiten lijkt me inderdaad geen beste oplossing. Maar een levenslang stadion verbod + meldplicht wanneer jouw clubje speelt doet al veel meer pijn. In Engeland was hooliganisme een heel groot probleem. Ik wil niet zeggen dat het daar helemaal voorbij is, maar met deze maatregel is het wel véél minder erg geworden. Vooral binnen de stadions. Hoe erg het uit de hand loopt na de wedstrijden weet ik niet zo goed.

  En jouw logica is dat er niemand is vermoord, en dus maar accepteren dat dit af en toe gebeurt? Zo moeilijk moet het toch niet zijn om met je handen van anderen / andermans spullen af te blijven?
  Lotto Jumbo vandaag niet gewonnen? Hmm, laat ik dan de ruiten van mijn buurman maar eens gaan ingooien. Het is tenslotte ook niet zo dat ik iemand vermoord hè…

  In reactie op: Algemeen voetbal topic #248202

  @Scotty
  Schalke is de nummer 10 van Duitsland hoor ;)
  Maar goed, Ajax kan het ook niet helpen dat Schalke er weinig van bakt momenteel. Ajax heeft gewoon een heel goede wedstrijd gespeeld, de hele wedstrijd gedomineerd. Het enige wat eraan ontbrak waren meer doelpunten.
  Maar lang geleden dat je Ajax zo hebt zien spelen? De (thuis)wedstrijden tegen Kopenhagen en Feyenoord vond ik Ajax ook zeer goed spelen hoor. Wat een verschil ook met de eerste seizoenshelft!

  In reactie op: Je mening over het wielercommentaar #246407

  @oborobo
  Oef, da’s inderdaad slecht nieuws. Niet dat het 3 weken José is, wel dat ik waarschijnlijk 3 weken lang negatieve comments over haar moet lezen.
  Tip: Ik weet niet of het bij elke tv-aanbieder werkt, maar ik kan bij Eurosport (ik heb Ziggo) het audio-kanaal gewoon op Engels zetten. Dan krijg ik Engels commentaar ipv José Been als ik dat zou willen.
  En anders heb je altijd nog de mute-knop ;)

  In reactie op: Eurosport #243618

  @Kingstown
  Als je bereidt bent te betalen is er geen probleem. Met de Eurosport Player zijn er geen reclames meer als het goed is ;)

  In reactie op: Eurosport #243415

  @zwartebroekengeletrui
  Was dat met Sporza vroeger niet precies hetzelfde? Die hadden ook altijd de rechten van zowel P-N als T-A, maar zonden ze ook niet tegelijk uit. Gewoon na elkaar uitzenden, prima toch?
  Je kan ze wel op ES1 en ES2 tegelijk uitzenden, maar er zullen maar weinig mensen zijn die ze dan beide tegelijk zouden zien. En minder kijkers = minder inkomsten.
  En bovendien, met de Eurosport Player had je het wel kunnen zien geloof ik ;) Maar goed, dat kost dan wel een paar euro.

  In reactie op: Noord, oost, zuid en westelijke records Tour de France? #228300

  Poeh, geen idee. Meest noordelijke misschien in 2014? Etappe 1 ging van Leeds naar Harrogate, waarbij het dorpje Reeth het meest noordelijke punt van de etappe was.
  Meest westelijke zou wel in 1998 geweest kunnen zijn met een Tourstart in Dublin. En oostelijke mogelijk in (de buurt van) Berlijn (1987). Meest zuidelijke echt geen idee, misschien Corsica of ergens in Spanje of zo?
  Maar zoveel weet ik ook weer niet van de geschiedenis van de Tour, zou me ook niks verbazen als ze eens veel verder zijn geweest.

  Edit: dat westelijke punt zou dan misschien naar Cork kunnen gaan, finishplaats van de 2e etappe.

  In reactie op: Tijdslimiet #206176

  Tja, tijdslimiet is een limiet. Al vind ik het vaak ook wel een prima beslissing om iemand er in te laten als hij de hele dag keihard heeft gevochten om op tijd binnen te zijn en het net niet redde. Gun die jongen z’n succesje, en beloon z’n harde werken door hem er niet uit te gooien.
  Dit is echter van een heel andere orde. Ondanks dat het parcours van de Vuelta de afgelopen dagen erg zwaar is geweest, heeft het peloton nu wel echt extreem rustig aan gedaan. Wat mij betreft hadden ze eruit gegooid moeten worden. Als je niet eens je best doet om op tijd binnen te komen, dan verdien je het ook niet om door te mogen rijden.

  In reactie op: Algemeen voetbal topic #202956

  Tja, in 6 van de laatste 7 seizoenen is de Italiaanse club in de voorronde van de CL uitgeschakeld.
  Als de nummer 3 van Italië zich al niet weet te plaatsen voor de CL, volkomen logisch om ze nu maar 4 gegarandeerde plekken te geven ja…

  Denk dat ik snel ga afhaken bij dit nieuwe concept. Hoef geen Spaanse/Duitse/Engelse/Italiaanse competitie te zien.

  In reactie op: Nieuws VIII #185561

  Dopinggevalletje bij Astana (vrouwenploeg)

  Kunnen (meedere) dopinggevallen bij de vrouwenploeg ook gevolgen hebben voor de mannenploeg? Of moet ik dat los van elkaar zien?

  In reactie op: Het topic der verdachte renners #169845

  Maar stel dat deze jongen iets heeft gedaan wat niet mag, wat is dan het meest logisch?
  Als hij aan de doping zit, waarom zou hij dan 39sec hebben verloren in het eerste stuk, als hij blijkbaar ook veel harder kon? Of gewoon goed ingedeeld?

  Als hij iets illegaal heeft gedaan dan denk ik toch eerder aan vasthouden aan de auto, of een motortje in de fiets bijv.
  Weet iemand eigenlijk hoe het met de wind zat? Was het misschien ook veel harder gaan waaien het laatste uur?

  In reactie op: Algemeen voetbal topic #161423

  Tja, jammer dat de titel waarschijnlijk wel gespeeld is.
  Maar goed, wel een dilemma minder voor mij. Als PSV-fan zondag lekker langs het parcours staan, voetbal kan ik die middag wel overslaan ;)

  In reactie op: Algemeen voetbal topic #157992

  @LL
  Hoezo terecht? Natuurlijke houding, armen langs het lichaam, arm gaat niet richting de bal.
  Hoor je geen penalty voor te geven hoor..

  In reactie op: Je mening over het wielercommentaar #155417

  Zo beleefden de Sporza-commentatoren de finish
  Voor mij maakt het commentaar verder weinig uit. De Belgen kunnen chauvinistisch zijn, maar dat is bij Eurosport of NOS natuurlijk net zo wanneer er een Nederlander dreigt te winnen. De Cauwer wel erg fijn om naar te luisteren trouwens!
  En Mart Smeets doet de AGR, dus die zou ik op voorhand al op de Belg kijken. Helaas moet ik de wedstrijd sowieso missen.

  Costa zien en zeggen dat hij oud-wereldkampioen is was wel een pijnlijke misser ja ;-)

  In reactie op: Het grote off-topic-topic #153954

  @Jodegr
  De rest heeft geen mening of interesseert het blijkbaar niks, anders hadden ze wel gestemd lijkt me.
  Of is dat te simpel gedacht? Iedereen die stemrecht heeft, heeft de mogelijkheid gehad om zijn stem te laten gelden toch? Ik zou niet weten hoe je anders een representatief beeld wil krijgen. Een opkomst van 85%+ heb ik nog nooit meegemaakt geloof ik. Wanneer is het dan wel representatief?
  Gemeenteraadsverkiezingen bijv komen ook maar net boven de 50%…

  In reactie op: Het grote off-topic-topic #153951

  @Onie
  Tja, moeilijk om in te schatten hoe hoog het ja/nee-percentage zou zijn als iedereen zou gaan stemmen. Je kan ook moeilijk stellen dat alleen ja-stemmers zijn thuisgebleven i.v.m. de kiesdrempel. Als er namelijk zoveel meer ja-stemmers zouden zijn dan nee-stemmers, had iedereen net zo goed kunnen stemmen. Winnen met 75% vd stemmen is nog altijd overtuigender dan hopen dat de kiesdrempel niet wordt gehaald ;)

  Bij ons thuis bijv is iedereen gaan stemmen, ongeacht of ze ja of nee stemmen. Behalve m’n vader, die stemde niet omdat hij een hekel heeft aan GeenStijl ;)
  Update van Ipsos geeft nu trouwens 32% als opkomst, maar het blijft een exitpoll.

  In reactie op: Nieuws VIII #147363

  Etappe van morgen in de Tirreno geannuleerd
  Of de rit wordt in ieder geval aangepast. De aankomst bergop gaat in ieder geval niet door.

  In reactie op: Het topic der verdachte renners #147251

  @Pdc
  WADA vindt dat het wel bevorderend werkt.
  ‘”Wanneer we een drug verbieden, stellen we onszelf drie vragen. Verbetert het de prestatie van de sporter? Is het schadelijk voor de gezondheid? En is het ‘tegen de spirit’ van de sport? Meldonium voldoet aan punt één en drie”, zegt directeur Craig Reedie.’

  En ik heb Herman Ram en een professor die door de NOS is geïnterviewd ook horen zeggen dat het bevorderend werkt. Maar of/welke wetenschappelijke onderzoeken dat ondersteunen weet ik niet.

  In reactie op: Nieuws VIII #142681
  In reactie op: Algemeen voetbal topic #61669

  @mollemarijden
  Nou ja, volledig kansloos…vorige week deed Porto het zo slecht nog niet hoor ;-)
  Geld zegt ook weer niet alles, al helpt veel geld natuurlijk wel een heleboel.

24 berichten aan het bekijken - 1 tot 24 (van in totaal 24)

Headlines