Aangemaakte reacties

7 berichten aan het bekijken - 1 tot 7 (van in totaal 7)
 • In reactie op: Giro 2017 – deelnemers #236604

  De Giro wordt hopelijk de revanche voor Kruijssie. Wie moet TLJ meenemen volgens jullie?

  Kruijswijk
  Clement
  Vandenbroeck
  Battaglin
  —————————
  Gesink
  Roglic
  Boom
  Campenaerts
  ————————–
  Bennett
  —————————
  Keizer, Van Emden, Tankink, Lindeman

  De eerste vier lijken me zeker. De tweede groep van vier niet, maar die zie ik zelf graag (Gesink zou prima een Giro als knecht en een Tour als vrijbuiter kunnen combineren, Roglic idem dito).

  Bennett alleen wanneer ie fit is en de laatste vier als een reserves. Maar die mannen kunnen natuurlijk geen klimmer vervangen.

  In reactie op: Nederlandse WK-ploeg 2016 #195451

  De eerste zes namen van vlek ben ik het helemaal mee eens. Maar daarna weet ik niet wat wijsheid is. Ik neig naar renners die misschien niet meteen voor de hand liggen, maar wel bewezen hebben over een relatief grote motor te beschikken en dan kom ik bij mannen als Kelderman, Lindeman, Sinkeldam en in mindere mate Ligthart en De Kort en dan niet zozeer Van Emden, Roosen, Teunissen en Boy van Poppel.

  Terpstra moet hoe dan ook mee. Hij is de Nederlandse renner die de laatste het dichtst bij een WK-titel is gekomen.

  In reactie op: Nederlandse WK-ploeg 2016 #190105

  Dumoulin piekt naar Rio, maar ik denk ook dat hij naar het WK kan pieken. Dit is zijn jaar, wat betreft het tijdrijden. Ik neem aan dat ie wereldkampioen tijdrijden wil worden. Neem hem dan ook maar meteen op in de wegploeg. Als een niet-sprinter wereldkampioen kan worden, dan is het Dumoulin wel.

  In reactie op: Nederlandse WK-ploeg 2016 #190098

  Waarom Kelderman niet? Hij was al eens goed in Canada, wat natuurlijk meer klimwerk is, maar ook niet een echte klimkoers. Daarnaast was hij al eens heel sterk in een vlakke Touretappe (waar Van Avermaet vorig jaar won). Kelderman is een renner die ook nog eens een potje alleen kan rijden en de afstand aan kan.

  Ik vergeet Clement

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2016 #140312

  Ik heb een vraag over Gesink. Geen idee waar ik hem moet stellen dus ik doe het hier maar.

  Die bijnaam van Gesink ‘de condor van Varsseveld’. Komt die van een reageerder van Wielerflits? Ik meen dat er jaren geleden ooit een discussie is geweest over een goede bijnaam voor Gesink en dat iemand dat noemde. Bedankt!

  In reactie op: Tour de France ploeg LottoNL #74341

  Vast staan (volgens mij):

  Gesink, Kelderman, LtD, Kruijswijk, Vanmarcke, Tankink en Leezer

  Van Emden lijkt mij een moetje.

  Blijft er nog een plek over. Potentiële kandidaten Lindeman, Keizer en Van der Lijke vallen af, omdat je deze relatief onervaren renners niet wil opzadelen met de Tour na hun zware Giro. In principe lijken ze over de kwaliteiten te beschikken.

  Blijven over: Wynants, Martens, Tjallingii en Bennett.
  In principe zou ik dan gaan voor Wynants als hij in topvorm is. Is hij dat niet, dan zou ik voor Bennett gaan. Hij heeft redelijk gepresteerd in de Dauphine en is de enige echte klimknecht, waardoor je Ten Dam of Kruijswijk in een lastige etappe wat meer kan sparen.

  Martens lijkt me geen goede Tourrenner (beetje Leukemansgevoel) en Tjallingii heeft natuurlijk de Giro erop zitten. En eerlijk is eerlijk, hij lijkt mij wat minder sterk worden. Voor de rest zie ik geen opties voor Lotto (Hofland, Wagner, Van Asbroeck, Flens allemaal geen optie)

  In reactie op: Het topic der verdachte renners #71142

  Ik ben fan van Kruijswijk. Maar hij is wel verdacht. Door het ijs zakken, dan opeens heel sterk rijden, inclusief een ongekend goede tijdrit. Het lijkt erop of hij een tussentijds kuurtje heeft gepakt. Soort Landis.

7 berichten aan het bekijken - 1 tot 7 (van in totaal 7)

Volg hier

Laatste nieuws