Aangemaakte reacties

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • In reactie op: Scorito Voorjaarsklassiekers 2020 #543959

  @Daniel
  Precies… Kan er zoals gisteren ook wel van genieten wat Asgreen doet, ook al heb ik hem niet in mijn team. Maar het had ook zomaar Sénéchal kunnen wezen als die zich de dag ervoor niet met te veel hete balsem had ingesmeerd… :-P.

  Bij Viviani redeneer ik als volgt: 2e kopman achter Ackermann in De Panne en Eschborn. Top 6/7 gaat ie mijns inziens beide keren wel rijden en dat betekent dat hij zijn 300 punten binnen heeft en daarmee aan mijn stelregel heeft voldaan. Wat ie dan dan pakt in MSR, GW, DdV en de Ronde pakt is allemaal extra.

  Stuyven was echt enorm sterk, maar vond Van Aert ook indrukwekkend. Die zie ik Strade Bianche wel winnen dit weekend. Hoop vooral dat Van der Poel er ook bij kan zijn. Maakt een koers op voorhand al leuker.

  In reactie op: Scorito Voorjaarsklassiekers 2020 #543919

  @Bauke & @Ditisdavid: Dank! Hoop zelf ook snel gebruik te kunnen maken van de nieuwe app!


  @Daniel

  Keurig begin inderdaad! Ben zelf gestart met >86,5%, en verwacht dat mijn betere weken nog gaan komen. Was het enige spel dat nog niet in mijn Index zat en mag me na de nieuwste update de nummer 326 van Scorito noemen :-)

  Team

  Kasseivreters
  MvdP, GvA, Stuyven, Kristoff, Trentin, Kung, Van Aert.

  Kassei/Heuvel
  Benoot, Matthews, Colbrelli, Teuns, Valgren.

  Puur heuvel
  Alaflip, Schachmann, Evenepoel

  Sprint
  Bol, Merlier, Viviani, Ackermann

  Overig
  Van Keirsbulck (hopelijk minstens 75 teampunten via GvA en Trentin).

  Belangrijkste overweging om geen Quick Steppers te nemen tijdens de Kasseienklassiekers – op Flip in de ronde en DdV na – was dat je er nooit eentje 100% zeker kopman kunt maken. Stybar evt. In Strade Bianche, maar verder kunnen ze het allemaal (Van Lampaert tot Senechal) in iedere wedstrijd doen. Heb als stelregel dat een renner ongeveer 150 punten moet kunnen halen per miljoen en wanneer je de Quick Steppers nergens echt kopman durft te maken, gaan ze dat niet opleveren. Asgreen kom ik inmiddels al op terug, maar verder ben ik benieuwd in hoeverre deze gedachtegang me wat op gaat leveren.

  Verder heb ik denk ik een aardige balans en overal 3 toppers als kopmannen. Ben er daarbij van overtuigd dat Evenepoel LBL gaat winnen en BP/WP absoluut mee gaat doen.

  Verder heel erg content met het doorgaan van SB, T-A en MSR. Leve de koers!

  In reactie op: Scorito Voorjaarsklassiekers 2020 #543861

  Weet iemand waar je bij Scorito kunt zien hoeveel % een bepaalde renner in zijn team heeft? Ben benieuwd hoeveel mensen Van der Poel en Alaflip in hun team hebben

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)

Volg hier

Headlines