Aangemaakte reacties

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
 • In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #657008

  Zucht, laat ook maar weer. Ik had het kunnen weten. Blijft leuk hoe dezelfde poppetjes al jaren dezelfde act opvoeren zonder dat ze het zelf vermoeiend vinden worden. Ik zal jullie verder niet meer lastig vallen bij jullie al jaren durende freakshow hier in dit forum en in stilte lachen en genieten. Fijne avond nog!

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #656998

  De echte toptalenten presteren direct zodra ze doorstromen naar het hoogste niveau. Ik noem een Vansevenant, Pidcock, Jorgensen, Simmons, Carlos Rodriguez, Stewart.

  Gezien de prestaties bij de beloften van Kooij mag je echt wel verwachten dat hij direct voor de winst meedoet in koersen als Samyn en Brugge-De Panne. En in de Omloop had ik hem ook wel op zijn minst in het voorste peloton verwacht.
  En ik voel de standaardreacties over dat ik veel te hoge verwachten heb al weer aankomen dus die hoeven jullie niet te maken. Het is 2021, de jeugd is aan alle kanten aan het doorbreken en de wielerwereld op zijn kop aan het zetten, maar de jonge renners van Jumbo blijven nog behoorlijk achter bij die trend.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #656984

  Goh, wat een extreem voorspelbare reactie weer. Kan je ook nog inhoudelijk reageren of ga je gewoon zoals altijd weer lekker uit de hoogte doen met je arrogante en betweterige opmerkingen?

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #656979

  Nou, een paar conclusies tot zo ver in het seizoen:

  – Vingegaard ontwikkeld zich uitstekend, als één van de enigen..
  – Kuss is geen klassementsrenner en zal dat ook nooit worden. Gewoon lekker mee ophouden en hem inzetten als luxeknecht en man voor de etappezeges.
  – Kooij is niet het toptalent wat mensen naar aanleiding van zijn resultaten vorig jaar in hem zagen.
  – In vrijwel elke koers die tot nu toe is gereden is gebleken dat de ploeg in de breedte echt schrijnend zwak. Roglic en van Aert zijn absolute wereldtop, maar voor de rest is het echt topploeg onwaardig. Er moet hoognodig een grote schoonmaak plaatsvinden, en dat maakt de verlengingen van met name Gesink en van Emden echt onbegrijpelijk in mijn ogen. Dat zijn nou bij uitstek renners die ver over hun top zijn en je prima kan vervangen door jonge talenten. Van die onzin over ‘cultuurbewakers’ krijg ik ook de kriebels. Als mensen over voetballers zeggen dat ze zo goed liggen in kleedkamer weet je eigenlijk al direct dat ze er geen klote van kunnen.

  Tot slot, ik zat eens dat interview met Leemreize te lezen op IDL en onderaan stond zijn wedstrijdprogramma. Als je alles optelt kom je tot slechts 43 koersdagen. Dat kan toch niet joh..? Ze zijn de laatste paar jaar echt steeds meer doorgeslagen in de balans tussen trainingskampen en wedstrijden. Er worden veel te weinig koersen gereden, en de talenten die ze hebben kunnen ook veel te weinig voor eigen kans rijden.

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)

Headlines